Naturbruk

Sök lediga jobb inom Naturbruk

Park- och Trädgårdsarbetare

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och vi är verksamma inom park, vägdrift och yttre fastighetsskötsel. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.   Om tjänsten Vi söker både park- och trädgårdsarbetare till Åkersberga med start under våren för arbete under säsongen 2024. Som park- och trädgårdsarbetare kommer du bland annat att jobba med skötsel av planteringar, gräsklippning, beskärning av buskar och träd, nyanläggning av parker och renhållning. Våra uppdrag är mycket varierade och omväxlande.   Om dig Du har trädgårdsutbildning eller tidigare erfarenhet av park- och trädgårdsarbete. Vi vill att du som söker är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du har en positiv inställning kombinerat med ett glatt humör. Vi förväntar oss att du har förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig. Vi ställer krav på B-körkort för att möjliggöra transport med våra servicebilar i tjänst. Personlig lämplighet kommer värderas högt.   Har du ett brinnande intresse för utemiljöer och vill vara med på vår fortsatta resa mot att bli den bästa arbetsplatsen. Dessutom får du möjligheten att vara involverad i spännande och unika projekt tillsammans med trevliga kollegor!    Sista ansökningsdag är den 31 mars 2024.   Övrigt Du kommer att erbjudas en säsongsanställning på heltid med start i vår som pågår fram till hösten. I vissa fall kan det finnas möjlighet till förlängning.   Vi erbjuder I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan! Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 59 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

21 februari 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Park- och Trädgårdsarbetare

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och vi är verksamma inom park, vägdrift och yttre fastighetsskötsel. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.   Om tjänsten Vi söker både park- och trädgårdsarbetare till flera orter i Stockholmsområdet med start under våren för arbete under säsongen 2024. Som park- och trädgårdsarbetare kommer du bland annat att jobba med skötsel av planteringar, gräsklippning, beskärning av buskar och träd, nyanläggning av parker och renhållning. Våra uppdrag är mycket varierade och omväxlande.   Vi söker medarbetare till bland annat följande områden i Stockholmsområdet: Solna, Spånga och Södermalm.   Om dig Du har trädgårdsutbildning eller tidigare erfarenhet av park- och trädgårdsarbete. Vi vill att du som söker är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du har en positiv inställning kombinerat med ett glatt humör. Vi förväntar oss att du har förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig. Vi ställer krav på B-körkort för att möjliggöra transport med våra servicebilar i tjänst. Personlig lämplighet kommer värderas högt.   Har du ett brinnande intresse för utemiljöer och vill vara med på vår fortsatta resa mot att bli den bästa arbetsplatsen. Dessutom får du möjligheten att vara involverad i spännande och unika projekt tillsammans med trevliga kollegor!    Sista ansökningsdag är den 31 mars 2024.   Övrigt Du kommer att erbjudas en säsongsanställning på heltid med start i vår som pågår fram till hösten. I vissa fall kan det finnas möjlighet till förlängning.   Vi erbjuder I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan! Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 59 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

21 februari 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Tillfälligt jobb slutet av maj-mitten juni. Ogräsrensare ekologisk odling!

OM OSS Widegrens Gård är specialiserat på ekologisk odling av potatis, morötter, palsternacka och lök. Utöver detta odlar vi spannmål och raps. Vi är ca 40 helårsanställda. Vi har eget packeri där vi tvättar, sorterar och förpackar produkterna. Det enda sättet att få ekologiska morötter och lök att bli bra i odlingen är att rensa dem för hand och det gör vi med hjälp av ca 180 sommarjobbare, framför allt skolungdomar men även vuxna. OM DIG Vi söker ogräsrensare till vår ekologiska odling med start omkring mitten/slutet av maj, avslut mitten/slutet av juni. Vi söker alltså dig som kan börja jobba med start i slutet av maj och kan jobba fram till mitten av juni, ev längre. Detta är alltså ett tillfälligt jobb med möjlighet till förlängning över sommaren. Det kan också finnas möjlighet att jobba en bit in på hösten i vår potatisupptagning. Jobbet kan passa dig som har ett sommarjobb som börjar längre fram i juni. Du behöver inte ha någon erfarenhet utan vi lär dig på plats. Vi är en rökfri arbetsplats. Vi söker dig som: Är bosatt på Gotland Är rökfri Gillar att jobba utomhus Kan ta dig med eget fordon/få skjuts till fält som ligger på mellersta Gotland; Mästerby, Roma, Atlingbo och Väskinde. Buss/cykel fungerar dessvärre inte. Kan jobba ca 7-16 vardagar under perioden (heldagar nödvändigt, måste inte vara 5 dagar i veckan) Kan kommunicera på svenska eller engelska ARBETSUPPGIFTER Som ogräsrensare hos oss på Widegrens Gård på Gotland hjälper du våra ekologiska morötter och lök att klara konkurrensen mot ogräs. Du ligger på specialbyggda maskiner (5 personer på en maskin) som sakta rör sig över raderna där du med hjälp av händerna plockar bort ogräs. På Widegrens Gårds Facebook och Instagram finns bilder och filmer som visar hur det går till! Lön enligt kollektivavtal via Gröna Arbetsgivare. HUR DU SÖKER Vi anställer löpande så sök redan idag! I din ansökan skriver du: Några korta rader om dig själv Hur du kan ta dig till jobbet Bostadsadress på Gotland Mobilnummer Vi välkomnar intresserade att maila [email protected]

21 februari 2024
Sista ansökan:
22 mars 2024
Kyrkogårdsarbetare till Svenska kyrkan i Hallsberg

Hallsbergs församling söker en kyrkogårdsarbetare för säsongsarbete på kyrkogården med tillträde från 20240401. Högsäsongen hos kyrkogårdsförvaltningen närmar sig och vi behöver stärka upp med självgående och positiv personal. Har du trädgårdsutbildning och/eller dokumenterad erfarenhet av kyrkogårdsarbete eller parkskötsel? Du bör ha goda kunskaper i hur man kör stora maskiner i form av traktorer, åkgräsklippare, elbil m.m., samt användande av trimmer. Körkort erfordras. Då arbetsplatsen är liten ska du också vara beredd på att vid behov arbeta i inre tjänst med fastighetsskötsel och vaktmästeri på förrättningar som dop, bröllop och begravning. Är du serviceinriktad, social och flexibel? Då har vi tjänsten för dig. Dagarna spenderas utomhus i vackra miljöer där vi strävar efter att skapa välskötta grönytor. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i lag tillsammans med andra. Här får du möjlighet att utföra ett arbete med stor betydelse för många i samhället. Arbetsuppgifter Vanligt förekommande arbetsuppgifter på kyrkogård såsom gräsklippning, krattning, plantering m.m. Vid behov fastighetsskötsel och vaktmästeri på förrättningar. Ansöka senast 10 mars. Anställningstid 20240401-20240915

21 februari 2024
Sista ansökan:
10 mars 2024
Djurskötare slaktgrisstall

Vi söker en djurskötare på heltid till vårat slaktgrisstall. Arbetsuppgifterna kommer vara vanligt förekommande uppgifter som omfattar grisproduktion, exempelvis daglig skötsel av djuren, tvättning av tomma avdelningar och utlastning av djur. Du kommer arbeta tillsammans med en befintlig anställd med samma arbetsuppgifter. Sturessons Lantbruk driver en konventionell växtodling med tillhörande grisproduktion. Vi har blötutfodring och producerar största delen av vårt foder själva. Vi är ca: 10st heltidsanställda varav 2st arbetar med grisarna. Helgarbete ingår. Språk: Svenska eller Engelska.

21 februari 2024
Sista ansökan:
22 mars 2024
Djurskötare till Aviagen SweChick AB

Om jobbet Beskrivning av tjänsten Vårt mål är att leverera en livskraftig avelskyckling i rätt tid, till rätt antal och med rätt kvalitet. Du kommer att ingå ett glatt gäng som brinner för djurens bästa, arbetet är fördelat i Nordvästra Skåne. Arbetet kräver att du har god fysik då det stundtals är fysiskt krävande. Djurskötare skall i samråd med Gårdansvarig och Arbetsledare genomföra det dagliga arbetet på gården i syfte att ta fram en livskraftig och salmonellafri avelskyckling i rätt tid, rätt antal och rätt kvalitet. Ansvaret som följer med tjänsten är att följa SweChicks mål, policies och värdegrunder samt ansvar för samtliga processer inom produktion och agera för att säkerställa dessa. • Djuromsorgsansvar • Kvalitetsansvar • Sträva mot förbättring och utsatta mål. På grund av smittorisk kan du inte inneha eller ha regelbunden kontakt med fåglar eller reptiler. Vi erbjuder Vi erbjuder en varierande och spännande tjänst, fylld av utmaningar, arbetsglädje och med möjligheter till personlig utveckling. Detta inom ett framgångsrikt svenskt företag som ingår i en internationell företagsgrupp, Aviagen. Hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens utmaningar. Vi har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla. Vi erbjuder marknadsmässig lön och årlig förbättringsprovision. Vi har generösa och bra övriga förmåner för vår personal. Personliga egenskaper Djurintresserad, positiv, kvalitetsmedveten, driven, ansvarsfull, kunna arbeta självständigt, ha social kompetens, tekniskt intresserad, kunskaper i Microsoft Office. Att du talar god svenska då all vår kommunikation sker på svenska. Tjänsten kommer att vara ute på våra gårdar och du behöver därför körkort och tillgång till bil. Ansökan Vi ser framemot din ansökan, innehållande CV och personligt brev, som du skickar till: [email protected]. Sista ansökningsdag är den 21 mars, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering kommer en bakgrundskontroll att genomföras för de kandidater som går vidare till slutprocessen. Varmt välkommen med din ansökan!

21 februari 2024
Sista ansökan:
21 mars 2024
Växtservicetekniker till Ambius i Växjö

Företagsbeskrivning På Ambius drivs vi av passion för våra medarbetare och kunder som självklart står i centrum för hela vår verksamhet. Vi jobbar alla mot vår gemensamma vision och med våra värdeord, service, relationer, teamwork och ansvar. Ambius hyr ut och levererar växter och växtinredning med tillhörande service och med målsättningen att skapa en kreativ och produktiv arbetsmiljö genom ökat välbefinnande för kundernas medarbetare. Ambius är en del av Rentokil Initial – ett av världens största serviceföretag med över 58 000 medarbetare i fler än 60 länder runtom i världen. Utöver Ambius består Rentokil Initial av ett antal olika bolag inom bland annat skadedjurskontroll. I Sverige är vi totalt ca 450 medarbetare, och på Ambius ca 100 medarbetare. Ambius har kontor i Växjö, Linköping, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro och Stockholm. Den viktigaste framgångsfaktorn för oss är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team! Vad vi erbjuder dig ett härligt gäng kollegor att arbeta med kollektivavtal och även tjänstepension, föräldralön och försäkringar friskvårdsbidrag årlig kick-off möjligheter att växa i en internationell organisation personlig utveckling Jobbeskrivning Vi söker en medarbetare för ett föräldravikariat från mitten april och ett år framåt. Arbetet som växttekniker är självständigt, agilt och omväxlande. Du kommer att ansvara för servicen till dina kunder inom ett visst geografiskt område och höra till vårt kontor i Växjö. Som växttekniker arbetar du utifrån en grundplanering som du själv är med och sätter upp med stöttning från din närmaste arbetsledare och en stor del av arbetstiden är du ensam representant för Ambius ute i vår kunds miljö. Upplärning/utbildning sker internt. För arbetet önskar vi att du har ett stort intresse för växter och gärna tidigare erfarenhet. Tjänsten är på heltid, 40 timmar/vecka och arbetstid kl. 7-16. Lön enligt kollektivavtal. Du kommer utgå från vårt kontor i Växjö, eller med möjlighet att utgå från hemmet. Du kommer att få tillgång till en företagsbil (servicebil) som används i tjänsten. Kravspecifikation Vi ser att du är en person som är serviceminded och brinner för service till våra kunder då interaktion med våra kunder är en naturlig del av vår service. Du ska också ha ett genuint intresse för växter och inredning. Du är en naturlig problemlösare och gillar att självständigt planera dina dagar. Du har tidigare erfarenhet av service, gärna från tidigare arbeten inom exempelvis lokalvård, hotell, restaurang eller som receptionist. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa förtroende hos våra kunder. Du är representativ, energisk, glad och utåtriktad gentemot både kollegor och kunder. En del av arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande och det är därför viktigt att du är vid god fysisk hälsa. Då du kommer exponeras för damm, pollen och kvalster så är de inte heller en lämplig arbetsplats för en allergiker. För tjänsten gäller att du har B-körkort för manuell växellåda samt god körvana. God lokalkännedom är en fördel för både dig och oss. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Då engelska är vårt koncernspråk är det meriterande med goda kunskaper även i det språket. Vi erbjuder möjligheten till en provdag där du följer med en erfaren tekniker ut till våra kunder innan du tackar ja till en anställning hos oss. Lön för dagen utgår endast om du väljer att bli en del av vårt team! Övrig information Urval sker löpande så skicka gärna in din skriftliga ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 2024-03-31. Observera att tjänsten kan tillsättas tidigare. Sök på https://jobs.smartrecruiters.com/RentokilInitial1/743999969118753-swe-am-vaxttekniker För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Ambius kontrollerar alltid belastningsregister före anställning. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekrytering/bemanning . Välkommen med din ansökan! Gå till; https://jobs.smartrecruiters.com/RentokilInitial1/743999969118753-swe-am-vaxttekniker

21 februari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Växtgårdspersonal

Välkommen i det gröna! Vi närmar oss den bästa tiden på året, vår högsäsong! Det är när våren står runt hörnet och solen börjar värma som vi öppnar upp Plantskolan på butiken, så att våra fantastiska kunder som vill plantera, odla och dekorera trädgården kan hitta allt de behöver hos oss. Är du en trädgårdsmästare med passion för växter? Då är det förmodligen dig vi vill spendera vår högsäsong med! Vi söker dig som älskar växter och mer än gärna delar med dig av ditt engagemang och kunskap. Du kommer till största delen att arbeta i vårt trädgårdsmästarteam där kunden alltid står i centrum. Dina arbetsuppgifter blir mycket varierande med kundkontakter och växtvård som huvuduppgifter. Vi önskar ett stort växtkunnande och ett djupt intresse för kundservice. Dina kunskaper inom trädgård, växter/blommor är avgörande för att våra kunder ska få den hjälp och vägledning de önskar, så att det väljer att komma tillbaka och handla hos oss. Krav: Relevant utbildning eller förvärvad yrkeserfarenhet inom trädgård. Tidigare erfarenhet av garden centerarbete eller liknande. Du behöver ha en god förmåga att kunna kommunicera på svenska i tal och skrift med såväl kollegor som kunder. Meriterande: Detaljhandelserfarenhet Känsla och intresse för kundservice. Tjänsten är en säsongsanställning på 75-100% med start enligt överenskommelse. För rätt person kan tjänsten komma att bli förlängd. Arbetstiderna varierar, måndag-fredag 10-18 samt helgtjänstgöring lördag-söndag 10-16, enligt schemaläggning efter överenskommelse. Lön enligt avtal (Svensk Handel, Detaljhandel) Sök jobbet senast 10 mars genom att skicka in en ansökan till: [email protected] Ange referens: Trädgårdsmästare Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

21 februari 2024
Sista ansökan:
10 mars 2024
Trädgårdsmästare till Sundsby, visstidsanställning

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Inom Tjörns kommunkoncern står arbetsklimat och omsorg om varandra högt i kurs. Beslutsvägarna är korta, arbetsverktygen effektiva och kollegorna hjälpsamma. Du har stor frihet inom ditt yrkesfält och är med och påverkar utvecklingen. Det är enkelt att umgås och skapa kontakter med kollegor, chefer och politiker. Så börja jobba inom Tjörns kommunkoncern du också – här finns gott om plats att ta! Tjörn - möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision. Sundsby Säteri är kommunens kultur- och naturarvscentrum och ett populärt utflyktsmål för besökare från när och fjärran. En plats för lärande och välbefinnande. Inbäddat mellan lövskogsbeklädda berg med skydd från havet ligger en sätesgård med anor från 1500-talet. Här upplevs ögonblick ur historien i de rödmålade 1700-talsbyggnaderna och i den omslutande trädgården. ARBETSUPPGIFTER Kultur- och fritidsförvaltningen, kultur och turism, söker nu en säsongsanställd trädgårdsmästare till Sundsby Säteri. I tjänsten ingår att bistå ordinarie trädgårdsmästare under försäsong med anläggandet av trädgården och att under högsäsong hålla trädgård och park i ett gott och inbjudande skick. Skötseln av parken har en inriktning på att bevara och levandegöra platsens historia och kulturarv samt att förmedla detta till besökaren. Arbetet innebär en bred variation av arbetsmoment där vi sköter allt ifrån renhållning till skötsel av perenner, sommarblommor, gräsytor, slåtterängar, naturmarker och grusgångar. En stor del av uppgiften är att anlägga, sköta och skörda i säteriets köksträdgård, som också är en plats för möten med besökare. Även enklare skötsel av fastigheter som snickeri och målning kan förekomma. I tjänsten arbetar du nära ordinarie trädgårdsmästare men under perioder behöver du själv ansvara för trädgården och arbetsleda feriepraktikanter, vilket gör det viktigt att du både har förmåga att samarbeta och att arbeta självständigt. KVALIFIKATIONER Du ska ha: • Minst 2 årig utbildning inom trädgårdsskötsel. • Dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete inom exempelvis trädgård, park, naturvård. • B-körkort Önskade meriter är erfarenhet från kulturhistorisk miljö eller besöksträdgård samt liekurs eller lång erafenhet av att slå med lie. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. ÖVRIGT Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj, vänner och fritid. Vi tillämpar en rökfri arbetstid och arbetsgivaren erbjuder bl a förmåner som friskvårdsbidrag. När du har varit anställd mer än tre månader blir du automatiskt medlem i vår fritidsförening, TKFF, som både anordnar och sponsrar olika aktiviteter. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet. Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visma Recruit/Offentliga jobb i enlighet med GDPR. Om du har problem med att ansöka via programmet Visma Recruit/Offentliga jobb vänligen ta kontakt med support via telefonnummer 0771-693 693.

21 februari 2024
Sista ansökan:
11 mars 2024
Trädgårdsarbetare säsongsanställning

Till vår Mark- och Trädgårdsavdelning söker vi nu två medarbetare för säsongsanställning inom trädgårdsskötsel. Tjänstens huvudsakliga uppgifter är grönyteskötsel så som ogräsrensning, gräsklippning, beskärning, bevattning och planteringsarbete. Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom grönyteskötsel. I den här rollen är det av vikt av att du är i god fysisk form då arbetet stundtals är tyngre. B-körkort är ett måste då arbetsplatserna ligger på flera olika adresser i storstockholmsområdet. I vårt arbete kommer vi ofta i kontakt med JMs kunder, därav är det viktigt att du har god servicekänsla och ett trevligt bemötande. Mark- och Trädgårdsavdelningen har två driftkontor som vi utgår ifrån, ett i Gustavsberg och ett i Spånga. Båda kontoren ska nu förstärkas med en säsongsanställd trädgårdsarbetare vardera.   Ansökan Krav: B-körkort Anställningsform: Säsongsanställning april - oktober Lön: Timlön enligt kollektivavtal Har du frågor är du välkommen att kontakta Erik Fredlund, Chef JM Mark & Trädgård Telefon: 08-782 87 09, vardagar mellan klockan 08.00-16.00 Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!   Vi erbjuder JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.

21 februari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024