Biltestkoordinator

Sök bland 15 lediga jobb som Biltestkoordinator och börja ditt nya yrkesliv idag!

Sommarjobb Hallvärd till Kamux - Norrtälje

Är du intresserad av bilar och söker ett sommarjobb? Drömmer du om ett jobb i bilbranschen? Då kan det vara dig vi söker! Arbetsuppgifter Huvuduppgiften som hallvärd är att fota och modellera våra bilar. Du hjälper till att köra bilar till verkstad, rekond osv och stöttar säljarna i deras vardag. Vi söker dig som Är intresserad av bilar och vill få en fot in i bilbranschen. Är serviceinriktad Gillar att vara “spindeln i nätet” Har Manuellt B-körkort Vad innebär det att jobba på Kamux? Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med. Om Kamux Kamux är en snabbväxande affärskedja specialiserad på handel med begagnade bilar och relaterade tjänster. För att kunna erbjuda kunderna förstklassig service när och var som helst kombinerar Kamux online-försäljning med ett utbrett nätverk av butiker. Förutom försäljning via digitala kanaler är företaget verksamt med 78 butiker i Sverige, Finland och Tyskland, varav 22 butiker i Sverige. Sedan företaget grundades har Kamux sålt över 500 000 begagnade bilar, varav 62 922 såldes 2022. Kamux omsättning uppgick 2022 till 968,7 miljoner euro och bolaget hade i genomsnitt 883 anställda omräknat till heltid. Kamux Oy är listat på Nasdaq Helsingfors-börsen. Mer information finns på www.kamux.se. Ansökan Vill du vara en del av vårt team i Norrtälje över sommaren? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt men senast den 16 juni. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem. För mer information kontakta butikschef Deniz Gencer, [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan!

16 maj 2024
Sista ansökan:
16 juni 2024
Sommarjobb Hallvärd till Kamux - Linköping

Är du intresserad av bilar och söker ett sommarjobb? Drömmer du om ett jobb i bilbranschen? Då kan det vara dig vi söker! Arbetsuppgifter Huvuduppgiften som hallvärd är att fota och modellera våra bilar. Du hjälper till att köra bilar till verkstad, rekond osv och stöttar säljarna i deras vardag. Vi söker dig som ● Är intresserad av bilar och vill få en fot in i bilbranschen. ● Är serviceinriktad ● Gillar att vara “spindeln i nätet” ● Har B-körkort Vad innebär det att jobba på Kamux? Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med. Om Kamux Kamux är en snabbväxande affärskedja specialiserad på handel med begagnade bilar och relaterade tjänster. För att kunna erbjuda kunderna förstklassig service när och var som helst kombinerar Kamux online-försäljning med ett utbrett nätverk av butiker. Förutom försäljning via digitala kanaler är företaget verksamt med 78 butiker i Sverige, Finland och Tyskland, varav 23 butiker i Sverige. Sedan företaget grundades har Kamux sålt över 500 000 begagnade bilar, varav 62 922 såldes 2022. Kamux omsättning uppgick 2022 till 968,7 miljoner euro och bolaget hade i genomsnitt 883 anställda omräknat till heltid. Kamux Oy är listat på Nasdaq Helsingfors-börsen. Mer information finns på www.kamux.se. Ansökan Vill du vara en del av vårt team i Linköping över sommaren? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt men senast den 31 maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem. För mer information kontakta butikschef Ingemar Kindgren, [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan!

8 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Personbilsförare/Testare Piteå/Luleå

Zäkra Leveranser i Sverige AB är ett ungt och växande transportföretag i marknadsledande position inom sitt segment. Bolaget är i en fortsatt expansiv fas och vi söker ännu fler duktiga medarbetare i Luleå/Piteå till vårt sammansvetsade gäng på mer än 350 Fälttestare. Du kommer att utföra lättare besiktningar och test för inköp och leveranser av fordon åt vår kund Riddermark Bil AB. Arbetsdagen startar på olika platser varje dag och det kan sträcka sig ut över hela landet. I tjänsten ingår det att ta sig fram med kollektivtrafik och det förekommer även en del promenader, mer eller mindre vissa dagar. Du kommer få uppleva många olika platser och storstäder med stor chans till intern utveckling under din tid hos oss på Zäkra Leveranser i Sverige AB. Vi söker dig som kan jobba minst 5 dagar i veckan, även kväll och helg. Om dig Manuellt B-körkort är ett krav och vi ser helst att du ska ha haft körkort i minst 5 år. Det är meriterande om du har ett intresse av bilar eller motorer men även om du jobbat inom kundservice tidigare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar, men även att du är social och är serviceinriktad då det är mycket kundkontakt. Vi ser även att du kan ses som en i teamet men samtidigt är självgående, har god tid hållning och kan arbeta under eget ansvar då det förkommer en del planering i arbetet. Som person är du även tydlig och lyhörd i din kommunikation. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift obehindrat. Välkommen med din ansökan: Anställningen är en behovsanställning (Tim) Startlön på 140 kr/tim och vi tillämpar individuell lönesättning utifrån bland annat meriter, kompetens och tidigare erfarenheter. OB-tillägg kväll/helg Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan nu.

30 april 2024
Sista ansökan:
30 maj 2024
Personbilsförare/Testare Umeå

Zäkra Leveranser i Sverige AB är ett ungt och växande transportföretag i marknadsledande position inom sitt segment. Bolaget är i en fortsatt expansiv fas och vi söker ännu fler duktiga medarbetare i Umeå till vårt sammansvetsade gäng på mer än 350 Fälttestare. Du kommer att utföra lättare besiktningar och test för inköp och leveranser av fordon åt vår kund Riddermark Bil AB. Arbetsdagen startar på olika platser varje dag och det kan sträcka sig ut över hela landet. I tjänsten ingår det att ta sig fram med kollektivtrafik och det förekommer även en del promenader, mer eller mindre vissa dagar. Du kommer få uppleva många olika platser och storstäder med stor chans till intern utveckling under din tid hos oss på Zäkra Leveranser i Sverige AB. Vi söker dig som kan jobba minst 5 dagar i veckan, även kväll och helg. Om dig Manuellt B-körkort är ett krav och vi ser helst att du ska ha haft körkort i minst 5 år. Det är meriterande om du har ett intresse av bilar eller motorer men även om du jobbat inom kundservice tidigare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar, men även att du är social och är serviceinriktad då det är mycket kundkontakt. Vi ser även att du kan ses som en i teamet men samtidigt är självgående, har god tid hållning och kan arbeta under eget ansvar då det förkommer en del planering i arbetet. Som person är du även tydlig och lyhörd i din kommunikation. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift obehindrat. Välkommen med din ansökan: Anställningen är en behovsanställning (Tim) Startlön på 140 kr/tim och vi tillämpar individuell lönesättning utifrån bland annat meriter, kompetens och tidigare erfarenheter. OB-tillägg kväll/helg Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan nu.

30 april 2024
Sista ansökan:
30 maj 2024
Hallvärd till Venczels Bil - Olofström

Vi söker dig som är intresserad av bilar och är i behov av ett sommarjobb! Arbetsuppgifter Som hallvärd hos oss möter du kunderna med ett leende, ser till att våra bilar är i gott skick samt att bilhallen är fräsch. Du kommer fota och lägga ut annonser samt stötta säljarna. Vid behov kan du även få hjälpa till i reservdels butiken. Din profil B-körkort Serviceinriktad Intresserad av bilar Behärskar svenska i tal och skrift Gillar att ha många bollar i luften Till en början är jobbet 7 veckor i sommar, men med chans till förlängning. Venczels Bil & Maskin AB Företaget startade 1999 och har idag 8 anställda, varav 2 bilförsäljare. Vi har drygt 150 nyare begagnade bilar i vår bilhall. Vi har även en Meca verkstad, reservdels butik, däck verkstad/hotell samt biluthyrning. Ansökan Tycker du det låter intressant? Tveka inte skicka in din ansökan redan idag dock senast 25 maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer informations om tjänsten kontakta Tomas Venczel: [email protected] Välkommen med din ansökan!

25 april 2024
Sista ansökan:
25 maj 2024
Hallvärdinna/Hallvärd till kommande uppdrag

Arbetsbeskrivning Till kommande uppdrag söker vi dig som trivs i en kundorienterad roll och vill fronta branschens starkaste varumärken! Som hallvärd/hallvärdinna innehar du har en viktig roll för företaget då du är den första personen som kunderna möter när de kommer in till bilhallen. I din roll kommer du att: - Välkomna kunder och hänvisa dem till rätt person. - Informera om bilar, modeller och vara behjälplig vid provkörningar samt sköta om demobilar. - Posthantering, mail och telefon, hålla snyggt vid lounge/kaffemaskin mm. Din Profil Vi söker dig som är en glad, framåt och serviceinriktad. Då rollen innefattar mycket kundkontakt är det viktigt att du har intresset att skapa goda relationer och du delar självklart också vårt stora intresse för bilbranschen. Vi söker dig som: - Har erfarenhet från service och kundbemötande - God datavana och snabblärd i nya verktyg - Svenska och engelska i tal och skrift Meriterande: - Erfarenhet som hallvärdinna från bilhall - B-körkort Om företaget Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling. Kontaktuppgifter Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och Konsultchef Alida Antonsson 070-664 65 81. Välkommen med din ansökan!

19 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Sommarjobb Hallvärd till Kamux - Växjö

Är du intresserad av bilar och söker ett sommarjobb? Drömmer du om ett jobb i bilbranschen? Då kan det vara dig vi söker! Arbetsuppgifter Huvuduppgiften som hallvärd är att fota och modellera våra bilar. Du hjälper till att köra bilar till verkstad, rekond osv och stöttar säljarna i deras vardag. Vi söker dig som Är intresserad av bilar och vill få en fot in i bilbranschen. Är serviceinriktad. Gillar att vara “spindeln i nätet”. Har B-körkort. Vad innebär det att jobba på Kamux? Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med. Om Kamux Kamux är en snabbväxande affärskedja specialiserad på handel med begagnade bilar och relaterade tjänster. För att kunna erbjuda kunderna förstklassig service när och var som helst kombinerar Kamux online-försäljning med ett utbrett nätverk av butiker. Förutom försäljning via digitala kanaler är företaget verksamt med 78 butiker i Sverige, Finland och Tyskland, varav 23 butiker i Sverige. Sedan företaget grundades har Kamux sålt över 500 000 begagnade bilar, varav 62 922 såldes 2022. Kamux omsättning uppgick 2022 till 968,7 miljoner euro och bolaget hade i genomsnitt 883 anställda omräknat till heltid. Kamux Oy är listat på Nasdaq Helsingfors-börsen. Mer information finns på www.kamux.se. Ansökan Vill du vara en del av vårt team i Växjö över sommaren? Skicka in ditt CV, personliga brev samt information om vilka veckor som du kan jobba via länken så fort som möjligt men senast den 21 maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem. För mer information kontakta regionchef Milan Filipovic, [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan!

5 april 2024
Sista ansökan:
21 maj 2024
Sommarjobb Hallvärd till Kamux - Kalmar

Är du intresserad av bilar och söker ett sommarjobb? Drömmer du om ett jobb i bilbranschen? Då kan det vara dig vi söker! Arbetsuppgifter Huvuduppgiften som hallvärd är att fota och modellera våra bilar. Du hjälper till att köra bilar till verkstad, rekond osv och stöttar säljarna i deras vardag. Vi söker dig som Är intresserad av bilar och vill få en fot in i bilbranschen. Är serviceinriktad. Gillar att vara “spindeln i nätet”. Har B-körkort. Vad innebär det att jobba på Kamux? Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med. Om Kamux Kamux är en snabbväxande affärskedja specialiserad på handel med begagnade bilar och relaterade tjänster. För att kunna erbjuda kunderna förstklassig service när och var som helst kombinerar Kamux online-försäljning med ett utbrett nätverk av butiker. Förutom försäljning via digitala kanaler är företaget verksamt med 78 butiker i Sverige, Finland och Tyskland, varav 23 butiker i Sverige. Sedan företaget grundades har Kamux sålt över 500 000 begagnade bilar, varav 62 922 såldes 2022. Kamux omsättning uppgick 2022 till 968,7 miljoner euro och bolaget hade i genomsnitt 883 anställda omräknat till heltid. Kamux Oy är listat på Nasdaq Helsingfors-börsen. Mer information finns på www.kamux.se. Ansökan Vill du vara en del av vårt team i Kalmar över sommaren? Skicka in ditt CV, personliga brev samt information om vilka veckor som du kan jobba via länken så fort som möjligt men senast den 21 maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem. För mer information kontakta butikschef Armir Kozhani, [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan!

5 april 2024
Sista ansökan:
21 maj 2024
Sommarjobb Hallvärd till Kamux - Helsingborg

Är du intresserad av bilar och söker ett sommarjobb? Drömmer du om ett jobb i bilbranschen? Då kan det vara dig vi söker! Arbetsuppgifter Huvuduppgiften som hallvärd är att fota och modellera våra bilar. Du hjälper till att köra bilar till verkstad, rekond osv och stöttar säljarna i deras vardag. Vi söker dig som Är intresserad av bilar och vill få en fot in i bilbranschen. Är serviceinriktad. Gillar att vara “spindeln i nätet”. Har B-körkort. Vad innebär det att jobba på Kamux? Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med. Om Kamux Kamux är en snabbväxande affärskedja specialiserad på handel med begagnade bilar och relaterade tjänster. För att kunna erbjuda kunderna förstklassig service när och var som helst kombinerar Kamux online-försäljning med ett utbrett nätverk av butiker. Förutom försäljning via digitala kanaler är företaget verksamt med 78 butiker i Sverige, Finland och Tyskland, varav 23 butiker i Sverige. Sedan företaget grundades har Kamux sålt över 500 000 begagnade bilar, varav 62 922 såldes 2022. Kamux omsättning uppgick 2022 till 968,7 miljoner euro och bolaget hade i genomsnitt 883 anställda omräknat till heltid. Kamux Oy är listat på Nasdaq Helsingfors-börsen. Mer information finns på www.kamux.se. Ansökan Vill du vara en del av vårt team i Helsingborg över sommaren? Skicka in ditt CV, personliga brev samt information om vilka veckor som du kan jobba via länken så fort som möjligt men senast den 21 maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem. För mer information kontakta butikschef Tarih Sakir, [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan!

5 april 2024
Sista ansökan:
21 maj 2024
Sommarjobb Hallvärd till Kamux - Varberg

Är du intresserad av bilar och söker ett sommarjobb? Drömmer du om ett jobb i bilbranschen? Då kan det vara dig vi söker! Arbetsuppgifter Huvuduppgiften som hallvärd är att fota och modellera våra bilar. Du hjälper till att köra bilar till verkstad, rekond osv och stöttar säljarna i deras vardag. Vi söker dig som Är intresserad av bilar och vill få en fot in i bilbranschen. Är serviceinriktad. Gillar att vara “spindeln i nätet”. Har B-körkort. Vad innebär det att jobba på Kamux? Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med. Om Kamux Kamux är en snabbväxande affärskedja specialiserad på handel med begagnade bilar och relaterade tjänster. För att kunna erbjuda kunderna förstklassig service när och var som helst kombinerar Kamux online-försäljning med ett utbrett nätverk av butiker. Förutom försäljning via digitala kanaler är företaget verksamt med 78 butiker i Sverige, Finland och Tyskland, varav 23 butiker i Sverige. Sedan företaget grundades har Kamux sålt över 500 000 begagnade bilar, varav 62 922 såldes 2022. Kamux omsättning uppgick 2022 till 968,7 miljoner euro och bolaget hade i genomsnitt 883 anställda omräknat till heltid. Kamux Oy är listat på Nasdaq Helsingfors-börsen. Mer information finns på www.kamux.se. Ansökan Vill du vara en del av vårt team i Varberg över sommaren? Skicka in ditt CV, personliga brev samt information om vilka veckor som du kan jobba via länken så fort som möjligt men senast den 21 maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem. För mer information kontakta butikschef Michael Kannerstedt, [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan!

5 april 2024
Sista ansökan:
21 maj 2024