Budbilsförare

Sök bland 159 lediga jobb som Budbilsförare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Budbilsförare sökes

Budbilsförare sökes för hel och deltidsjobb. Arbetsplats norr om Stockholm. Det finns möjlighet att få heltids jobb för chaufförer med erfarenhet.

21 februari 2024
Sista ansökan:
22 april 2024
Chaufför

Elcykelpunkten växer och söker en chaufför som kan hjälpa oss att leverera cyklar till våra kunder Primärt är leveransområdet inom Stor-Stockholm men under vissa perioder; april-juni samt september-oktober, kommer det även bli ett antal leveranser runt om i landet till kunder och/eller monteringspartners. Dessa körningar kan ibland kräva hotellövernattning.   Leveranserna utgår ifrån vårt centrallager i Rosersberg och sker vardagar.   Vi söker dig som är: - ansvarstagande och noggrann - effektiv och kan hålla ett leveransschema  - har goda kunskaper i svenska - innehar B-körkort      Tillträde: Snarast Omfattning: Mellan mars och juni och mitten av augusti till sista oktober är det vår högsäsong och vi har ett större behov som omfattar minst halvtid. Resterande delar av året ca 1-2 dagar/vecka.  Ersättning: Marknadsmässig timlön   Är du intresserad, hör av dig till oss idag!   Om Elcykelpunkten Vi är dedikerade till att främja hållbar transport och en hälsosam livsstil genom försäljning av elcyklar. Med en stark position inom branschen har vi tre huvudfokus som driver vår verksamhet. E-handel Elcykelpunkten har en framstående e-handelsnärvaro där vi erbjuder ett brett sortiment av elcyklar och tillbehör. På vår webbplats kan du utforska olika modeller, jämföra funktioner och priser samt enkelt beställa din elcykel med valmöjlighet för hemleverans eller butiksupphämtning. E-handel utgör en central del av vår affärsmodell och gör det möjligt för kunder i hela Sverige att smidigt köpa elcyklar. Butiker Med vårt nätverk av franchisedrivna butiker i hela landet får våra kunder möjlighet att testa och uppleva olika elcykelmodeller innan de tar beslutet. Här kan du också dra nytta av personlig rådgivning och service från kunniga säljare. Butikerna är en viktig del av vår strävan att erbjuda en professionell och personlig kundupplevelse. Förmånscyklar Vårt systerbolag GreenBenefits är nära samarbetande med oss och erbjuder förmånscyklar till företag och organisationer. Anställda har möjlighet att dra nytta av skatteförmåner och rabatterade priser på cyklar genom GreenBenefits. Detta främjar användningen av elcyklar som ett hållbart och hälsofrämjande transportalternativ och är en mycket uppskattad förmån av anställda. Elcykelpunkten är en mångsidig organisation som kombinerar e-handel, fysiska butiker och förmånscyklar för att främja användningen av elcyklar som ett hållbart och hälsosamt alternativ. Vårt åtagande att göra elcyklar mer tillgängliga och attraktiva är en viktig del av vår strategi och bidrar till en grönare och mer hälsosam framtid. Krav: Körkort: * B (Personbil)

21 februari 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024
Riders for Food deliveries (Södertälje)

Do you have your own car and a B driver's license and are looking for a full time/part time job? We are hiring riders for food deliveries in Södertälje. If you are interested then send your application today. As a courier, you will be responsible for delivering food from restaurants to customers. Task: Must have a smartphone Accept maximum orders on the app, received from restaurants, and deliver to the customers. Cannot deny any order on the app if it is shown. Qualifications: Previous experience as a car driver is a requirement. Driver's license for a passenger car (minimum B driver's license). Good driving habits and the ability to drive vehicles in a safe and responsible manner. Ability to navigate and plan routes. If you are interested and want to be our team member in your OWN CITY then please send your application at: [email protected] NOTE: Please write your ”Södertälje” in the subject area. Without that application will not be considered. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

21 februari 2024
Sista ansökan:
22 mars 2024
Budbilschaufför till familjeägt kyl- och frysåkeri

Viktigt: Läs hela annonsen innan du söker då det är krav på tidigare erfarenhet som budbilsförare. Söker dig tjej eller kille som hunnit skaffa dig god erfarenhet av bilkörning och tycker om att köra bil i olika miljöer. Det förekommer körning både i stadsmiljö och på landsväg så det är viktigt att du är trygg att köra bil i alla typer av och situatuoner. Vill ha dig som är ansvarsfull och noggrann, pigg, lösningsorienterad, glad och snabbfotad. Thermobud är ett familjeägt åkeri med 5st lätta lastbilar och 1st lastbil som levererar kyl- och frysvaror i Stor-Stockholm på dagtid. Det förekommer även jourbudningar till andra delar av Sverige. Våra bilar är av modell Mercedes Sprinter med bakgavellift. Krav: Gymnasieexamen, Körkort lägst behörighet B och god svenska i tal och skrift. Tjänsten omfattar till en början timanställning med varierande antal timmar per vecka med varierande arbetstider och uppdrag. TILLTRÄDE OMGÅENDE! Medåkning med erfaren chaufför i 2-3dagar sedan enkla uppdrag att börja med innan du får köra "allt". Tjänsten omfattar till en början timanställning. Som chaufför hos oss tilldelas du en egen lätt lastbil att ansvara för. TIDIGARE DOKUMENTERAD ERFARENHET SOM BUDBILSCHAUFFÖR ÄR ETT KRAV! Ansökan endast via e-post: [email protected] VI TAR INTE EMOT ANSÖKNINGAR VIA TELEFON!

21 februari 2024
Sista ansökan:
28 februari 2024
Budbil/Lätt lstbil

VI på Sargon AB söker Budbils chaufförer med B körkort . Vi kör lätta lastbilar mercedes sprinter med volymskåp och bakgavel lyft. Det är allt från små paket till pall som vi kör ut och hämtar in till terminalen. Den som söker tjänsten ser vi att den är lagspelare och vill ta ansvar och kan ha lätta att samarbeta med sina kollegor mm.

20 februari 2024
Sista ansökan:
1 maj 2024
Rossing Åkeri söker C/CE chaufförer

Vill du ha ett varierande och socialt chaufförsjobb på ett expansivt företag som värnar om sina anställda? Vill du hjälpa och att säkerställa högklassiga leveranser till våra kunder? Är du positiv och förstår vikten av nöjda kunder? Då är detta jobbet helt rätt för dig! Vem är du? Vi söker dig som har C eller CE körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort. Vi söker främst chaufförer som vill jobba extra vid behov. Du kanske studerar eller har ett eget företag och har lite tid över? Eller vill du helt enkelt bara ha en extra inkomst. Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du är hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös och vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem med andra. Att du är flexibel, ordningsam och punktlig ser vi som en självklarhet. Du gillar att hålla dig i form, för det här jobbet innebär att du hela tiden är i rörelse. Vi vill att du är trygg och säker i din chaufförsroll och ansvarsfull. Arbetet innebär distributionskörning i Halmstad med omnejd. Receptet för framgång, som chaufför, är att du levererar i rätt tid, till rätt plats med ett leende på läpparna. Vi ser gärna att du har erfarenhet av styckegodshantering och distributionskörning och det är meriterande om du har ADR samt truckkort. Som anställd hos oss på Rossing Åkeri erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang. Förmåner Tillgång till ett fräscht gym Friskvårdsbidrag Moderna faciliteter Marknadsmässiga löner och villkor Goda möjligheter att avancera inom företaget Om oss Rossing Åkeri och Logistik är ett företag med många år i branschen med verksamhet på ett flertal orter runt om i Sverige. Företaget är expansivt och har höga ambitioner och stora framtidsvisioner. Rossing Åkeri och Logistik erbjuder ett brett utbud av transporter och logistiklösningar med bl.a. långsiktiga distributionslösningar, fjärrlinjer, tredjepartslogistik, personaluthyrning samt bil och lastbilsuthyrning. Intervjuer kommer ske löpande så Välkommen med din ansökan redan idag!

20 februari 2024
Sista ansökan:
10 mars 2024
Vi söker chaufförer med manuellt körkort!

Vi på Simplex söker nu våra nästa superstjärnor. Vi söker personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Hos oss kommer du att arbeta med olika typer av uppdrag från dag till dag. Ena dagen kanske du levererar vitvaror till kunder medan andra dagen är du chaufför inom flytt. En annan dag kan du komma att arbeta med däckskifte på en verkstad. Dagen efter det kan du komma att hämta in möbler från kunder och köra dessa till bestämda adresser. En annan dag kanske du levererar frukt till företag. Det är en väldigt flexibel tjänst där du får köra mycket bil i varierade arbeten och vara i väldigt mycket kontakt med såväl medarbetare som kunder. Du kommer att köra mindre skåpbilar samt lätta lastbilar. För att lyckas i rollen krävs det att du har ett gott kundbemötande och hela tiden är positiv och trevlig då du om dagarna är i ständig kontakt med kunder. Du gillar att jobba både ensam och i grupp så att vara självgående och en lagspelare är något du trivs med. Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara fysiskt krävande. Kvalifikationer: Kunna tala och skriva svenska Bra kundbemötande Fysiskt aktiv Positiv inställning och en hög arbetsmoral Manuellt B-körkort Meriterande: Erfarenhet inom området Bra lokalsinne Erfarenhet av att ta en arbetsledarroll Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på Simplex har. Vad vi erbjuder: En arbetsplats som ser långsiktigt på dig Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv Bra lön Plats: Stockholm Arbetstider: 07.00-16.00 Start: Omgående Om oss: Är du redo för nya utmaningar? Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. Det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder... Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara. Vi, tillsammans med våra många kollegor jobbar varje dag för att våra kunders verksamhet ska fungera oavsett årstid, volym eller utmaning. Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörren till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Hos oss på Simplex finns inga gränser, din ambitionsnivå och dina målsättningar präglar vart vi kan nå tillsammans. Sedan 2014 har vi levt efter samma mantra och idag är vi över 800 medarbetare.

20 februari 2024
Sista ansökan:
21 mars 2024
Budbilschaufför - Sundbyberg

Är du en ansvarsfull och självgående person med körkort? Ser du dig själv arbeta i en dynamisk och snabbväxande miljö? Vi söker nu en motiverad budbilschaufför för heltidsarbete i Sundbybergsområdet. I din roll kommer du att spela en nyckelroll i vår logistikkedja och leverera och hämta varor till våra kunder på ett säkert och effektivt sätt. Arbetsbeskrivning: Transportera och leverera varor till företag och privatpersoner inom utsatt tid Lastning och lossning av fordon Underhåll och ansvar för fordonets skick Ge utmärkt service till våra kunder och representera företaget Vem är du? Ansvarstagande och kan arbeta självständigt Har god förmåga att planera och organisera ditt arbete Bra på att kommunicera på svenska, både muntligt och skriftligt Innehar ett B-körkort och har god körvana Har inga problem med att röra på sig och arbeta fysiskt Starkt meriterande med erfarenhet av liknande arbeten Övrig Information: Placering: Sundbyberg Anställningsform: Heltid, tillsvidare med provanställning Arbetstider: Mån-fre, dagtid Ansökan: Skicka din ansökan till oss med CV och Personligt brev. Försök sticka ut ur mängden och berätta varför just du är våra nästa stjärna. Vi ser fram emot att jobba tillsammans med dig!

20 februari 2024
Sista ansökan:
21 mars 2024
Budbilschaufför - Sickla - Heltid

Vi på Simplex söker nu våra nästa superstjärnor. Vi söker personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som chaufför hos en av våra kunder i Sickla jobbar du dagligen med att leverera beställda varor ut till kunder på olika adresser runtomkring i Stockholm. Dagen börjar på vår kunds lager där du lastar bilen med varorna. Sedan följer du en rutt och levererar dessa varor ut till kunderna. För att lyckas i rollen krävs det att du har ett gott kundbemötande och hela tiden är positiv och trevlig då du om dagarna är i ständig kontakt med kunder. Du gillar att jobba både ensam och i grupp så att vara självgående och en lagspelare är något du trivs med. Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara fysiskt krävande. Kvalifikationer: Manuellt B-körkort. Kunna tala och skriva svenska. Bra kundbemötande. Fysiskt aktiv. Positiv inställning och en hög arbetsmoral. Meriterande: Erfarenhet inom området. Bra lokalsinne. Erfarenhet av att köra lätt lastbil. Erfarenhet av att ta en arbetsledarroll. Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på Simplex har. Vad vi erbjuder: En arbetsplats som ser långsiktigt på dig. Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv. Plats: Sickla Arbetstider: Mån-fre (06-15 / 13-22) Start: Mars/april (med möjlighet att börja tidigare) Om oss: Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara. Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Välkommen till Simplex!

20 februari 2024
Sista ansökan:
21 mars 2024
Budbilschaufför

Trivs du ute på vägarna? Älskar du även att möta kunder och ge dem bästa servicen? Då är detta ett arbete för dig! Vi söker pålitliga och engagerad budbils förare för att stärka vårt leverans team. Som budbils förare kommer du att ansvara för att transportera varor och paket till sina destinationer på ett snabbt, säkert och effektivt sätt. Arbetsuppgifter: Leverera varor och paket till kunder. Kontrollera noggrant leveranslistor och säkerställa att all information är korrekt. upprätthålla en hög servicenivå och positiv attityd gentemot kunder. Personprofil: körkort (B-körkort). Behärskar svenska, eventuellt engelska i tal och skrift. god kommunikationsförmåga samt för att interagera positiv med kunder. Förmåga att arbeta sjölvständigt. Fysiskt kapabel att lyfta och bära paket. körvana av lätt lastbil. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

19 februari 2024
Sista ansökan:
1 mars 2024