Cirkelledare/Studiecirkelledare

Sök bland 59 lediga jobb som Cirkelledare/Studiecirkelledare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Cirkelledare i kinesiska, distansundervisning

Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar. Arbetsuppgifter •Undervisning, förberedelse, planering och efterarbete. Delta i utvecklingsarbete enligt överenskommelse •Kvalitetsarbete genom att ta del av förväntningar inför kursen och utvärderingar efter kursens slut. •Deltagarkontakter mellan lektionerna relaterade till kursinnehåll t.ex förberedelser eller läxor Kvalifikationer Cirkelledare inom Folkuniversitetet ska vid tillträdet ha: •Pedagogisk förståelse eller pedagogisk erfarenhet. •Sakkunskap i ämnet/arbetslivserfarenhet i ämnet • Gärna erfarenhet av och ett aktivt intresse för vuxenpedagogik •Grundläggande IT-kunskaper Din språkliga nivå i undervisningsspråket skall vara motsvarande den som en infödd har och vi ser gärna att du har relevant akademisk examen. Önskvärda personliga egenskaper är vilja och förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp, en god social förmåga, god initiativförmåga, positiv inställning till förändring och utveckling samt ett etiskt förhållningssätt. Folkuniversitetet i Södertälje bedriver öppen kursverksamhet i språk däribland en stor verksamhet i svenska på distans. Kursledaren kan sitta hemma och bedriva sin undervisning (i likhet med deltagarna). Kursen hålls i ett digitalt klassrum så en viss datavana är bra! OBS: du blir anställd som objektanställd dvs från din kurs start till din kurs slut. Tyvärr kan vi inte i dagsläget erbjuda ngn form av tillsvidareanställning. Vi söker nu en kursledare som kan hålla i nybörjarkurser i kinesiska en - två tillfällen i veckan, kvällstid.

21 februari 2024
Sista ansökan:
22 mars 2024
Undervisa vuxna i svenska - deltid/extrajobb (Stockholm)

Är du en inspirerande och engagerade person som vill hjälpa människor med att förbättra eller lära sig svenska från grunden? Vill du ha ett flexibelt och roligt extra jobb? Då ska du läsa vidare! Hos oss får du arbeta med varierande uppdrag inom språkundervisning och gå med i vårt fantastiska team av språkcoacher! Hos oss jobbar du självständigt men alltid med vårt team i ryggen. Just nu söker vi coacher som kan jobba runt om hela Storstockholmsområdet, med både grupper och enskilda personer, från nybörjare upp till B2-nivå. Om uppdragen Som språkcoach på Upgrades planerar du självständigt undervisningen efter kundens behov och nivå. Arbetet är uppdragsbaserat och varierar beroende på nivå, antal deltagare samt önskningar om dag, plats och tid. Våra uppdrag är mellan 10–20 veckor, 1–2 lektionstillfällen i veckan, 90 minuter per tillfälle. Vi tillhandahåller böcker för coacher och inspiration för lektionsplaneringar. Din profil Du har tillit till din egen förmåga och trivs med ett omväxlande arbete där du självständigt planerar undervisningen efter deltagarens behov. Du har en god förmåga att motivera och inspirera andra och som person är du: Engagerad, flexibel och "serviceminded" Kommunikativ, självständig, strukturerad Kreativ, lyhörd och motiverande Krav Obehindrade kunskaper i svenska och svensk grammatik Goda kunskaper i engelska Undervisningserfarenhet, både av grupp och enskilt Erfarenhet av lektionsplanering Kunna ta minst 2 uppdrag Genuint intresse för undervisning och pedagogik Kunna undervisa på plats runt om Storstockholm Meriterande Kunskap i tyska på hög nivå Erfarenhet av affärsvärlden Erfarenhet av CEFR Det är meriterande om du har erfarenhet/utbildning inom pedagogik och/eller språk. Erfarenhet av att undervisa online Om Upgrades Upgrades är ett utbildningsföretag där privatpersoner och företag får skräddarsydd språkundervisning. Vi erbjuder både individuell- och gruppundervisning och anpassar utbildningarna efter våra kunders nivå, mål och tidsschema. Besök vår hemsida för mer information: www.upgrades.se Vi rekryterar löpande, skicka in ditt CV samt personliga brev till [email protected]

21 februari 2024
Sista ansökan:
29 februari 2024
Kursledare i Förarintyg för båt, lustfyllt extrajobb

Älskar du livet på sjön? Medborgarskolan i Halmstad söker efter en erfaren och inspirerande cirkelledare att leda kvälls- och helgkurser inom ämnet sjöliv för privatpersoner. Med ett gediget intresse för livet på sjön och sjösäkerhet blir din uppgift att leda kursdeltagarna mot nya kunskaper och godkända intygsprov. Med ett pedagogiskt förhållningssätt bjuder du in alla deltagare att vara aktiva i kursen och säkerställer att lärandet fortlöper och upplevs som lustfyllt. Har du kunskap att leda någon av nedanstående kurser? Då kanske du är en av våra framtida kursledare! Förarintyg Kustskepparintyg Vi söker dig som är en kunnig och pedagogisk person som har ett brinnande intresse för att sprida kunskap inom ditt område. Du tycker om att träffa många nya människor, dela med dig av dina erfarenheter och är bra på att skapa och vårda relationer. Som person är du lyhörd och kreativ och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare. Du har förmågan och viljan att förmedla dina kunskaper, stötta, motivera och inspirera andra. Undervisningen sker i form av gruppundervisning och du kommer att arbeta som cirkelledare. Arbetstiden är belagd till sen eftermiddag, kväll och eventuellt helg. Anställningen är en timanställning och kollektivavtal finns. Specificera gärna i din ansökan med vilka sjölivskurser du har kompetens att leda. Välkommen med din ansökan! Medborgarskolan är en ideell bildnings- och utbildningsorganisation med en humanistisk värdegrund. Vi vill vara den självklara mötesplatsen för människor som vill utvecklas och skaffa kunskap. Medborgarskolan har en total omsättning på c:a 500 mkr och har ca 220 000 kursdeltagare.

20 februari 2024
Sista ansökan:
20 mars 2024
Kursledare i Förarintyg för båt, lustfyllt extrajobb

Älskar du livet på sjön? Medborgarskolan i Varberg söker efter en erfaren och inspirerande cirkelledare att leda kvälls- och helgkurser inom ämnet sjöliv för privatpersoner. Med ett gediget intresse för livet på sjön och sjösäkerhet blir din uppgift att leda kursdeltagarna mot nya kunskaper och godkända intygsprov. Med ett pedagogiskt förhållningssätt bjuder du in alla deltagare att vara aktiva i kursen och säkerställer att lärandet fortlöper och upplevs som lustfyllt. Har du kunskap att leda någon av nedanstående kurser? Då kanske du är en av våra framtida kursledare! Förarintyg Kustskepparintyg Vi söker dig som är en kunnig och pedagogisk person som har ett brinnande intresse för att sprida kunskap inom ditt område. Du tycker om att träffa många nya människor, dela med dig av dina erfarenheter och är bra på att skapa och vårda relationer. Som person är du lyhörd och kreativ och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare. Du har förmågan och viljan att förmedla dina kunskaper, stötta, motivera och inspirera andra. Undervisningen sker i form av gruppundervisning och du kommer att arbeta som cirkelledare. Arbetstiden är belagd till sen eftermiddag, kväll och eventuellt helg. Anställningen är en timanställning och kollektivavtal finns. Specificera gärna i din ansökan med vilka sjölivskurser du har kompetens att leda. Välkommen med din ansökan! Medborgarskolan är en ideell bildnings- och utbildningsorganisation med en humanistisk värdegrund. Vi vill vara den självklara mötesplatsen för människor som vill utvecklas och skaffa kunskap. Medborgarskolan har en total omsättning på c:a 500 mkr och har ca 220 000 kursdeltagare.

20 februari 2024
Sista ansökan:
20 mars 2024
Kursledare i Jägarexamen

Söker du ett meningsfullt extra jobb? Vill du ha en extra inkomst? Bli vår kursledare i Jägarexamen. Medborgarskolan i Varberg söker kursledare till våra planerade kurser i jägarexamen. Kan du undervisa i ovan ämne är du välkommen att söka tjänsten som vår blivande kursledare.  Med ett pedagogiskt förhållningssätt bjuder du in deltagare att vara aktiva i kursen och säkerställer att lärandet fortlöper och upplevs som lustfyllt. Vi söker dig som är en kunnig och pedagogisk person som har ett brinnande intresse för ditt ämne. Som person är du lyhörd och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare. Du ska brinna för jakt och vilja dela ditt jaktintresse med andra. Det är ett krav att du har jägarlicens samt att du har erfarenhet av viltvård och vapen.  Det är meriterande om du har arbetat som kursledare tidigare men inget tvång.  Undervisningen sker i form av gruppundervisning och du kommer att arbeta som kursledare med vuxna. Arbetstiden är belagd till kvällar eller helger och vi ser gärna att du vill arbeta minst ett pass i veckan. Anställningen är en objektsanställning och kollektivavtal finns.  Känner du igen dig i beskrivningen? Då kanske du är en av våra framtida kursledare! Medborgarskolan är en ideell bildnings- och utbildningsorganisation med en humanistisk värdegrund. Vi vill vara den självklara mötesplatsen för människor som vill utvecklas och skaffa kunskap. Medborgarskolan har en total omsättning på c:a 500 mkr och har ca 220 000 kursdeltagare.

20 februari 2024
Sista ansökan:
20 mars 2024
Cirkelledare keramik

Folkuniversitetet söker inspirerande keramiker till Lund ​Folkuniversitetet utvecklar människor genom kunskap och skapande. Vi är verksamma inom många områden och alla kan utvecklas hos oss oavsett om man vill byta karriär eller utveckla sin konstnärliga ådra. Vi är en obunden organisation utan vinstintressen. Genom utbildning hjälper vi våra deltagare att växa som människor; alltid personligt, ibland också karriärsmässigt. Vi gör det genom att inspirera, förstå och ha förtroende för deltagarnas egna drivkrafter att lära sig. Folkuniversitetet bedriver ett aktivt fortbildningsarbete för sina lärare.  ​I centralt belägna lokaler på Bredgatan i Lund erbjuder vi keramikkurser året runt, både dagtid, kvällstid och helger. Kurserna hålls i vår välutrustade och rymliga verkstad där vi bl.a. har åtta drejskivor, kavlingsbord, glaseringsrum, stora arbetsytor för att bygga för hand och tre ugnar. Deltagarna är allt ifrån nybörjare till avancerade och vi har även särskilda kurser för barn och föräldrar tillsammans.  Nu söker vi en cirkelledare till våra keramikkurser i Lund. Arbetstiden är främst kvällstid och helger. Vi tillämpar timanställning och lön efter avtal. Vi söker dig som:  -är yrkesverksam keramiker med lång erfarenhet och/eller har keramisk utbildning  -är intresserad av att hjälpa till i verkstan såsom sätta och tömma ugnar -har mycket goda kunskaper inom hela det keramiska området gällande material och teknik  -har mycket goda kunskaper om att sköta ugnar och bränna  -är intresserad av och har god förmåga att lära ut alla aspekter av keramiskt skapande på olika nivåer  -har bra hand med människor och kan jobba med grupper  -gärna har pedagogisk utbildning eller erfarenhet   Ansökan Välkommen med din ansökan.  Sista dag för ansökan är 31/5-2024.Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

20 februari 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
KURSLEDARE FÖR HUNDKURSER

Bli en Hundinstruktör på Medborgarskolan! Älskar du hundar och brinner för att dela din kunskap med andra? Då är det här din chans att göra det du älskar och samtidigt bidra till en positiv förändring i människors och hundars liv! Som hundinstruktör på Medborgarskolan får du möjlighet att inspirera och utbilda hundägare genom att leda spännande och givande kurser. Gå med i vårt team och låt din passion bli ditt yrke! Ansök idag och bli en del av Medborgarskolans hundvänliga gemenskap! Kan du hålla en kurs om att gå i koppel eller kantarellsök? Kan du lära ut man hanterar hundmöten, hur man lär sin hund att slappna av och hur man kan träna sin hund på att skälla mindre på andra hundar? Då är detta din chans! Skicka din intresseanmälan i ett mail till [email protected] där du förklarar vad du brinner för och varför du vill starta en kurs inom det området. Kursplaneringen är i full gång och vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Rollen som kursledare är en objektsanställning och antalet timmar varierar därför beroende på hur många av dina kurser som kommer igång. Uppskattningsvis varierar antalet arbetstimmar mellan 10-50 timmar per mån/halvår. Du behöver inte vara utbildad hundinstruktör bara du kan det du gör och har förmågan att förmedla detta. Du är strukturerad, positiv och gillar att träffa många nya människor. Tidigare erfarenheter som pedagog eller cirkelledare är meriterande. Välkommen med din ansökan!

20 februari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Cirkelledare i Keramik, Södertälje

Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar. Vi söker dig som har följande kvalifikationer: •Pedagogisk förståelse eller pedagogisk erfarenhet. •Sakkunskap i ämnet/arbetslivserfarenhet i ämnet. •Erfarenhet av och ett aktivt intresse för vuxenpedagogik. Våra kurser inom Keramik tar upp dreja, ringla, kavla, tumma och skulptera. Deltagarna får kunskap i hur leran ska bearbetas och olika dekortekniker samt hur man glaserar. Undervisningen består till största delen av praktiskt arbete under handledning av kursledaren. Vissa genomgångar är gemensamma. Folkuniversitetet i Södertälje bedriver öppen kursverksamhet inom bland annat ämnesområdet keramik. Vi vill gärna ha kontakt med dig som kan arbeta med oss i studiecirkelform gentemot vuxna, 3-4 ggr i veckan, kvällstid med tillträde under augusti 2024.

20 februari 2024
Sista ansökan:
21 mars 2024
Undervisa vuxna i svenska - deltid/extrajobb (Landskrona)

Är du en inspirerande och engagerade person som vill hjälpa människor med att förbättra eller lära sig svenska från grunden? Vill du ha ett flexibelt och roligt extra jobb? Då ska du läsa vidare! Hos oss får du arbeta med varierande uppdrag inom språkundervisning och gå med i vårt fantastiska team av språkcoacher! Hos oss jobbar du självständigt men alltid med vårt team i ryggen. Just nu söker vi en språkcoach för svenskundervisning i Landskrona. Om uppdragen Som språkcoach på Upgrades planerar du självständigt undervisningen efter kundens behov och nivå. Arbetet är uppdragsbaserat och varierar beroende på nivå, antal deltagare samt önskningar om dag, plats och tid. Våra uppdrag är mellan 10–20 veckor, 1–2 lektionstillfällen i veckan, 90 minuter per tillfälle. Vi tillhandahåller böcker för coacher och inspiration för lektionsplaneringar. Din profil Du har tillit till din egen förmåga och trivs med ett omväxlande arbete där du självständigt planerar undervisningen efter deltagarens behov. Du har en god förmåga att motivera och inspirera andra och som person är du: Engagerad, flexibel och "serviceminded" Kommunikativ, självständig, strukturerad Kreativ, lyhörd och motiverande Krav Obehindrade kunskaper i svenska och svensk grammatik Goda kunskaper i engelska Undervisningserfarenhet Erfarenhet av lektionsplanering Genuint intresse för undervisning och pedagogik Meriterande Erfarenhet av affärsvärlden Erfarenhet av CEFR Det är meriterande om du har erfarenhet/utbildning inom pedagogik och/eller språk. Om Upgrades Upgrades är ett utbildningsföretag där privatpersoner och företag får skräddarsydd språkundervisning. Vi erbjuder både individuell- och gruppundervisning och anpassar utbildningarna efter våra kunders nivå, mål och tidsschema. Besök vår hemsida för mer information: www.upgrades.se Vi rekryterar löpande, skicka in ditt CV samt personliga brev till [email protected]

20 februari 2024
Sista ansökan:
21 mars 2024
Simlärarassistent till sommarsimskola i Gråskärs badplats i Skärhamn

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Inom Tjörns kommunkoncern står arbetsklimat och omsorg om varandra högt i kurs. Beslutsvägarna är korta, arbetsverktygen effektiva och kollegorna hjälpsamma. Du har stor frihet inom ditt yrkesfält och är med och påverkar utvecklingen. Det är enkelt att umgås och skapa kontakter med kollegor, chefer och politiker. Så börja jobba inom Tjörns kommunkoncern du också – här finns gott om plats att ta! Tjörn - möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision. ARBETSUPPGIFTER Tjörns kommun söker en simlärarassistent till en period på intensivsimskola på Gråskärs badplats vecka 28 och 29. Intensivsimskola innebär att samma elever kommer två gånger per dag, förmiddag och eftermiddag. Arbetstiden är måndag till fredag. Du kommer att arbeta i team tillsammans med en simlärare och eventuellt en feriepraktikant. Lektionerna är från nybörjarnivå till märkestagare. KVALIFIKATIONER • Minst 16 år • Gärna erfarenhet av arbete med barn och unga ÖVRIGT Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visma Recruit/Offentliga jobb i enlighet med GDPR. Om du har problem med att ansöka via programmet Visma Recruit/Offentliga jobb vänligen ta kontakt med support via telefonnummer 0771-693 693.

19 februari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024