Civilingenjör, kvalitet, kemiteknik

Sök bland 7 lediga jobb som Civilingenjör, kvalitet, kemiteknik och börja ditt nya yrkesliv idag!

Food Safety Specialist

För vår kund söker vi en expert inom livsmedelssäkerhet och procedurer. Dina huvudsakliga ansvarsområden: ► Sammanställa och implementera procedurer för livsmedelssäkerhet och biologiska faror: Genomföra analyser av livsmedelssäkerhet och biologiska faror för att säkerställa att verksamheten följer regler och branschstandarder, FSSC 22000. Utveckla bästa praxis och dokumentation för god tillverkningspraxis för arbete med genetiskt modifierade organismer (GMO) i produktionen. Dokumentation för mikrobiologi och god laboratoriepraxis; arbete med nya mikroorganismer för fermenteringsbedömningar och GMO. Procedurer för rengöring av utrustning och verifiering för att säkerställa icke-korskontaminering. ► Riktlinjer för nya anställda/besökare i en miljö med biologiska faror. Utveckla träningsmaterial för specifika ämnen. Skapa procedurer och riktlinjer. ► Utveckla riktlinjer för hur man arbetar i en innovativ/testmiljö. Skapa SOP:er för all utrustning & ny utrustning/testsystem Riktlinjer för hur man skapar nya SOP:er och riktlinjer. Träning och material för träning Erfarenhetskrav: Kunskap om mikrobiologi och livsmedelssäkerhet Kunskap och förståelse för kvalitetssystem (HACCP, QACP, GMP, GLP etc.) Arbetsmiljö- och säkerhetskunskap Erfarenhet inom läkemedels- och livsmedelsproduktion är fördelaktigt. Arbetsplats: Huvudsakligen baserad i Karlshamn, men en del tid kommer också att tillbringas i Lund. Först kommer det att vara två veckor i Lund där den detaljerade planen fastställs även när det gäller fördelning av tid mellan Karlshamn & Lund. Förmodligen mest i Lund i början och mer i Karlshamn över tiden. Din ansökan Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Om oss Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

11 april 2024
Sista ansökan:
19 april 2024
Processingenjör Life Science

Har du ett stort teknikintresse, och kanske bakgrund inom Medtech och erfarenhet av GxP-miljö? Blir du inspirerad när du får i uppgift att från en idé, arbeta fram och hitta tekniskt utmanande lösningar och sedan leverera till kund, tillsammans med dina kollegor? Vill du precis som oss digitalisera svensk industri med marknadens bästa lösningar till hjälp? Då har vi antagligen jobbet för dig! Det här blir din rollSom processingenjör förstår du möjligheter och begränsningar med processer och system, med din kunskap hittar, konkretiserar och driver du förbättringsprojekt framåt. Du kliver in en roll hos kunden där du på ett strukturerat sätt arbetar för att förenkla, förbättra och säkerställa nya och befintliga processer. Rollen innebär också bland annat att: Förstå och omsätta teknik till lösningar. Delta i framtagande av kravspecifikationer och funktionsbeskrivningar (utrustning/system/produkt) Skriva och upprätta kvalitetsplaner/testprotokoll Delta i framtagande av riskanalyser Så här kommer du att briljeraFör att briljera i rollen som processingenjör behöver du ha ett stort intresse av tekniken och erfarenhet av GxP-miljö. Du behöver vara lyhörd mot kunden, för att kunna förstå, avgränsa och förverkliga deras idéer. Har du även följande egenskaper så tror vi att du kommer trivas hos oss: Du har en högskoleutbildning. Du kan kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift. Du ska ha erfarenhet inom medtech eller life science. Har du erfarenhet av programmering ser vi det också som meriterande. Det förekommer resor i tjänsten. Körkort är att föredra. Att vara en del av Team PVVi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag. Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi är väldigt stolta över att konsulten själv driver sin egen utveckling i vardagen parallellt med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling och att dela kunskap. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel. AnsökanOm du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse. Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Christian Johansson på 076 779 94 57 eller [email protected]. Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

8 april 2024
Sista ansökan:
25 september 2024
Tekniker

Nu söker vi en säljande tekniker till Plasmatreat. Är du teknikintresserad, har erfarenhet från någon av branscherna Automotive, Medicin, Elektronik och några års erfarenhet inom yrke med robotar, kan detta vara ditt nästa steg i karriären. Plasmatreat är i en expansiv fas och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och utbildning internt. Rollen passar dig som är hungrig junior och vill lära mer och nytt! Det kommer vara ca 50-60 resdagar/år, så stor flexibilitet krävs. Större delen av jobbet kommer innebära tekniska installationer, testning i labb och pedagogiska demonstrationer för kund av tekniken bakom Plasmatreat och deras miljövänliga ytbehandling. Resterande tid kommer bestå av sälj, då du gör presentationer och kundbesök för att sälja tjänsten eller hyra ut tekniken. Profil * Eftergymnasial teknisk utbildning * Jobbat några år inom teknik branschen * Flytande i både svenska och engelska * B-körkort (tjänstebil finns) * Flexibel * Stort teknikintresse * Social, utåtriktad, ordningsam och easygoing * Datavana, Officeprogram; Word, Excel, Powerpoint Kontoret ligger i centrala Göteborg och arbetstiderna är dagtid 8-16, traktamente vid resor. Sök redan idag och häng på i denna tillväxtresa! Sökord: teknik, säljare, plasma, sälj, tekniker, kemi, fysik, Göteborg, Alingsås, Lerum, Partille, Landvetter, Kungsbacka, Kungälv, Partille, körkort, resa, ingenjör.

5 april 2024
Sista ansökan:
22 september 2024
Kvalitetsledare

Om kundenKunden är en stor koncern som tar fram egna produkter, övrig information är konfidentiell. Mer information ges vid intervjutillfälle. Om tjänstenSom Kvalitetsledare får du möjlighet att ta dig an en kommunikativ roll med stort mandat att förändra och bidra till förbättringspotentialer och rollen innebär en total verksamhetssyn i företaget. Du kommer arbeta medkvalitetssäkring främst iutvecklingsprojekt men även ikundprojekt samt verksamhetsutveckling med fokus på informationssäkerhet. Inom projekt skall du genomföra och följa upp de kvalitetspåverkande aktiviteterna vilket kan innebära att säkerställa kundkrav, hantering av informationssäkerhetsdokument, accesser samt arbete medatt vidareutveckla metoder för styrning, analyseroch granskning av informationssäkerhet. Övriga arbetsuppgifter kan innebäraattutföra kvalitets- och miljörevisioner,rapportering av kvalitets- och miljöstatus till kund eller internt samt arbeta med uppföljning av kvalitets- och miljömål. Dustödjer även inköp, produktion och eftermarknadmed kvalitets- och miljöfrågor. Din kompetens Civil eller högskoleingenjörsexamen inom relevant tekniskt område eller motsvarade kunskaper genom arbetslivserfarenhet inom kvalite Kunskap och/eller erfarenhet av projektledning Kunskap och/eller erfarenhet av informationssäkerhet Flytande svenska och engelska i tal och skrift Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från en roll inom IToch informationssäkerhet samt att du är gediget intresserad av att arbeta med kvalitetsfrågor. Ditt arbete präglas av struktur och du tar ett stort ansvar för dina uppgifter. Vidare ser vi att du är en nyfiken, lojal och engagerad lagspelare som brinner för nya idéer. Du är ödmjuk, lyhörd men bestämd då du har mycket mandat tror vi att en mix av dessa egenskaper är nyckeln till att lyckas i rollen. ÖvrigtLön: Fast månadslönOmfattning: Heltid, tillsvidareStart: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstidPlaceringsort: Huskvarna Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag! Om ossProcruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda tillÅrets Rekryteringsföretag (20-49 anställda)ochÅrets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelsernahär.

2 april 2024
Sista ansökan:
19 september 2024
Senior Valideringsingenjör inom Life Science

Jobbeskrivning Sigma Industry Smarts affärsområde Life Science har flera spännande och utvecklande uppdrag i roller som valideringsingenjör och valideringsledare. Vi söker dig som vill arbeta inom läkemedel- och tillverkningsindustrin och ges en möjlighet att göra skillnad. Du som söker har minst 2 års erfarenhet av arbete inom läkemedelstillverkning, medicintekniska produkter eller annan liknande regulatorisk miljö eller industri. I rollen som valideringsingenjör/valderingsledare kommer du arbeta i uppdrag hos kund eller projekt, både stora och små. Rollen är nyanserad och innebär exempelvis att du kommer ansvara för: Valideringsstrategier, planera och leda valideringsaktiviteter, kvalificering (IQ/OQ/PQ), hantera avvikelser, upprättande av valideringsrapporter och mycket mer! Baskunskaper Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning på eftergymnasial nivå eller civilingenjörsutbildning. Önskvärt med erfarenhet inom något av följande områden: Läkemedelstillverkning Validering/kvalificering Projektledning med erfarenhet av GMP Kvalitetskontroll och kvalitetssäkring Processutveckling Produktionsteknik Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från aseptisk tillverkning, packningsutrustning, LEAN-arbete, GMP, GAMP5 eller ISO13485. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du tycker om att knyta nya kontakter och vidga ditt nätverk. Du är nyfiken och öppen för att prova olika branscher. Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet Du är en positiv och socialperson som sätter kunden i fokus och trivs med att arbeta i tvärfunktionella team. Du är proaktiv, drivande, kommunikativ och kan hjälpa kollegor på ett prestigelöst sätt. Har ett högt kvalitetstänk och brinner för förbättringsarbete. Som person är du engagerad och kan motivera medansvariga för att tillsammans skapa en bättre morgondag. Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta med flera olika bolag, stora som små, det ena uppdraget är inte det andra likt. Vi erbjuder 🚀 Vi är oerhört stolta över att Sigma Industry East North Group har blivit rankad som #6 på listan: Sveriges Bästa Arbetsgivare 2023 i kategorin små- till medelstora arbetsgivare. 🚀 Du kommer att tillhöra Sigma Industry Smart, vi sitter på ett eget våningsplan i vårt nyrenoverade kontor i Marievik Liljeholmen. Här finns det konsultplatser med vacker utsikt mot vattnet och vår ljusgård. Sigma har en öppen och varm företagskultur tillsammans och med lagets kraft strävar vi efter att bli ett av Sveriges mest välskötta ingenjörsinriktade konsultbolag, där Life Science är en av alla branscher vi verkar inom. Vi har uppdrag i regionen Stockholm-Södertälje och samarbetar även mycket med vårt kontor i Uppsala. Vi lägger ner mycket energi och engagemang på att du ska trivas och växa i din yrkesroll genom både interna och externa utbildningar och mentorskapsprogram. Sigma lägger stort fokus på utbildningar inom ledarskap och kommunikation eftersom vi anser att utvecklingen av våra konsulter är nyckeln till vår framgång.

13 mars 2024
Sista ansökan:
13 maj 2024
Senior processingenjör life-science

Jobbeskrivning Sigma Industry Smarts affärsområde Life science har många spännande och utvecklande uppdrag i roller som processingenjör, valideringsingenjör och projektledare. Vi söker ett flertal konsulter som vill arbeta inom läkemedel- och tillverkningsindustrin och ges en möjlighet att göra skillnad. Du som söker har minst 2 års erfarenhet av arbete inom läkemedelstillverkning, medicintekniska produkter eller annan liknande regulatorisk miljö eller industri. I rollen som processingenjör kommer du arbeta i uppdrag eller projekt, både stora och små. Rollen är bred och innebär exempelvis att du kommer ansvara för: processdesign, funktionsbeskrivningar, processutveckling, förbättringsarbete och kvalificering/valideringsarbete. Baskunskaper Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning på eftergymnasial nivå eller civilingenjörsutbildning. Önskvärt med erfarenhet inom något av följande områden: Processteknik inom tillverkningsindustri Validering/kvalificering Projektledning med erfarenhet av GMP Kvalitetskontroll och kvalitetssäkring Processutveckling Produktionsteknik Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från aseptisk tillverkning, packningsutrustning, LEAN-arbete, GMP, GAMP5 eller ISO13485. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du tycker om att knyta nya kontakter och vidga ditt nätverk. Du är nyfiken och öppen för att prova olika branscher. Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet Du är en positiv och socialperson som sätter kunden i fokus och trivs med att arbeta i tvärfunktionella team. Du är proaktiv, drivande, kommunikativ och kan hjälpa kollegor på ett prestigelöst sätt. Har ett högt kvalitetstänk och brinner för förbättringsarbete. Som person är du engagerad och kan motivera medansvariga för att tillsammans skapa en bättre morgondag. Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta med flera olika bolag, stora som små, det ena uppdraget är inte det andra likt. Vi erbjuder 🚀 Vi är oerhört stolta över att Sigma Industry East North Group har blivit rankad som #6 på listan: Svergies Bästa Arbetsgivare 2023 i kategorin små- till medelstora arbetsgivare. 🚀 Du kommer att tillhöra Sigma Industry Smart, vi sitter på ett eget våningsplan i vårt nyrenoverade kontor i Marievik Liljeholmen. Här finns det konsultplaster med vacker utsikt emot vattnet och vår ljusgård. Sigma har en öppen och varm företagskultur tillsammans och med lagets kraft strävar vi efter att bli ett av Sveriges mest välskötta ingenjörsinriktade konsultbolag, där Life Science är en av alla branscher vi verkar inom. Vi har uppdrag i regionen Stockholm-Södertälje och samarbetar även mycket med vårt kontor i Uppsala. Vi lägger ner mycket energi och engagemang på att du ska trivas och växa i din yrkesroll genom både interna och externa utbildningar och mentorskapsprogram. Sigma lägger stort fokus på utbildningar inom ledarskap och kommunikation eftersom vi anser att utvecklingen av våra konsulter är nyckeln till vår framgång.

13 mars 2024
Sista ansökan:
13 maj 2024
Projektledare

Därför är detta jobbet för dig Du frågar dig alltid hur saker kan göras bättre och mer effektivt. Med ett stort intresse för ny teknik, digitala verktyg och agila metoder leder du projekt inom exempelvis produktion och produktutveckling på ett effektivt och engagerande sätt. Då du är involverad i prioriterade och affärskritiska projekt blir du en viktig del av att säkerställa framgång genom kvalitativa leveranser. Du arbetar i olika kontexter, teamsammansättningar och branscher, både inom tillverkande industri och hårt reglerade branscher som exempelvis läkemedel eller medicinteknik, vilket gör att du får nyttja både dina tekniska och interpersonella kunskaper. Du kommer att få ta stort ansvar i projekten inkluderat exempelvis budget, tidplan, resurser och kommunikation med både interna och externa stakeholders. Kort beskrivet är du spindeln i nätet som säkerställer framgång och framdrift. Men du kommer inte att vara ensam. Allt vi gör, gör vi som ett team. Du kommer vara omgiven av personer som bryr sig, inte bara om affären och resultat, utan om varandra. På riktigt. Vår miljö präglas av tillit, transparens och samarbete vilket skapar förutsättningar för dig att att ta dig an nya utmaningar och ta nästa steg i karriären. En karriär att vara stolt över Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här och stöttar. Oavsett om du skulle vilja ta dig an en ny roll, bli teknisk specialist eller utveckla din ledarskapsförmåga hjälper vi dig hitta vägen framåt. Din vilja och dina ambitioner bestämmer riktningen, vi förser dig med verktygen och förutsättningarna för att lyckas. Du kommer att vara del av vårat nationella initiativ inom projektledning där du förutom att få ta del av utbildningar och certifieringar får möjlighet att jobba med några av de mest framstående projektledarna i branschen. Om du värdesätter din professionella utveckling kommer vi göra detsamma. Därför är du rätt för den här rollen Du har ett genuint intresse för teknik och hur digitala verktyg kan användas för optimering och effektiviseringar. Du är trygg i din roll som projektledare och är mån om att ha ett involverande arbetssätt baserat på kunskapsdelning och teamarbete. Vidare har du: - Lett flertalet projekt, delprojekt eller aktiviteter inom industrin, där du kommit i kontakt med arbete kring budget, resurser och tidplan, med gott resultat - Kunskap inom agil projektmetodik, t.ex. SAFe - Vana av att jobba tvärfunktionellt och kommunicera med flertalet olika intressenter För denna roll behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. Ett Knightec Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas.

13 februari 2024
Sista ansökan:
14 april 2024