Fönsterputsare

Sök bland 28 lediga jobb som Fönsterputsare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Fönsterputsare/Specialstädare

Om oss: 1989, slog Städpoolen Scandinavia AB upp dörrarna med fokus på städning av bostadsrättföreningar och flerbostadshus. Idag är vi över 50 fantastiska anställda och arbetar dagligen på att bli bättre på det vi gör med god anda. Jobbannons: Fönsterputsare/Specialstädare Vi söker en engagerad och kompetent specialstädare för att ansluta till vårt team. Om du har förmågan att, köra maskiner, putsa fönster, rengöring av känsliga ytor, sanering samt specialstädningsbehov enligt specifika kundkrav ser vi framemot att ta del av din ansökan! Arbetsuppgifter: Putsa fönster – Putsa fönster ingår i specialen. Golvvård. Flyttstäd. Garagestäd (maskinsopning och maskinskurning). Kvalifikationer: - Lösningsorienterad. - IT-färdigheter och förmåga att använda programvara för schemaläggning och kundhantering. - God förmåga att förstå och möta kundens behov. - Organiserad och skicklig på att hantera flera uppgifter samtidigt. - Utmärkt kommunikationsförmåga. - Körkort, behörighet med BE, och erfarenhet att leda ett arbetslag är meriterande Vi erbjuder: - En utmanande och givande roll inom ett växande städbolag. - Möjlighet att påverka och förbättra våra städtjänster. - Konkurrenskraftig lön och förmåner. - Kollektivanslutna. Om du är en driven och kompetent individ som vill ta nästa steg i din karriär som specialstädare, ser vi fram emot din ansökan! Hur söker man: Skicka din CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och hur du kan bidra till vårt företag till [email protected] senast (sista ansökningsdatum). Märk din ansökan med "specialstädare".

17 maj 2024
Sista ansökan:
16 juni 2024
Fönsterputsare

Miljöservice Norr AB vill erbjuda dig som ny hos oss en trevlig, rolig och öppen arbetsplats. Vi har flera års erfarenhet i branschen med nya utmaningar varje dag där du utvecklas såväl yrkesmässigt som person. Vi är alltid tillgängliga och håller en professionell dialog med kunder och leverantörer. Vår vision är att hålla bäst service i branschen med fokus på säkerheten och arbetsmiljö! Vi söker nu dig som är lösningsorienterad med ett stort engagemang till uppgiften. Som person är du flexibel, samarbetsvillig, ansvarsfull och positiv. Dina främsta arbetsuppgifter består av, fönsterputsning men det kan också variera med andra typer av servicearbeten eftersom vi inte tackar nej till ett jobb. Om detta känns intressant ska du söka dig till oss! Meriterande Tidigare erfarenhet Liftutbildning B-Körkort Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

16 maj 2024
Sista ansökan:
15 juni 2024
fönsterputsare

LAREOL kommer att anställa duktig och ansvarsfull fönsterputsare vid behov, Arbetsplats hos företagetskunder privat bostad Stockholm område Kontakt e mail är [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

15 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Fönsterputsare till Zaloga Städ på minst 50%?

Vi på Zaloga Städ AB är aktiva inom företagsstäd, hemstäd, flyttstäd och fönsterputs längs med hela Österlen, Ystad, Tomelilla och Simrishamn. Vårt företag Zaloga städ startades för mer än 12 år sedan och våra medarbetare har flera års erfarenhet utav städning och fönsterputs. Vår verksamhet präglas av en ödmjuk kommunikation till både kunder och medarbetare. Vi är noggranna och pålitliga. Framförallt är alla med på att ta ett stort ansvar för sina kunder. Genom vårt personliga engagemang skapar vi god kontakt med våra kunder. Vi tillhandahåller fullservicelösningar med våra kunders och medarbetares bästa i fokus! Efterfrågan på våra tjänster är mycket hög och behöver därför rekrytera en person till vårt team på minst 50%.Vi ser att du har en inbyggd servicekänsla, mycket noggrann med snudd på pedantisk då våra kunder önskar sig kvalitet framför snabbhet. Du gillar att ta ansvar och arbeta både självständigt och i team. Du som söker bor någonstans runt Ystad eller på Österlen, vill arbeta mån-fre med både privat- och företagskunder. Rekrytering sker löpande och anställning i augusti. Då det är en del körningar så krävs det B körkort, vi har bil. Vi ser gärna att du har erfarenhet utav fönsterputsning sedan tidigare och det är krav på att kunna prata Svenska. Är du boende på Österlen så är du varmt välkommen att söka. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

15 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Erfaren fönsterputsare

Vi söker dig som är erfaren och duktig fönsterputsare, fungerar bra i grupp, är ansvarsfull och tycker om att ge bra service. Krav: Flytande tal och skrift i Svenska eller/och Engelska och har B-körkort. Tjänst: Deltid, säsong eller Tim/behov.

14 maj 2024
Sista ansökan:
20 juni 2024
Jojjes söker fönsterputsare

Hej vi söker en fönsterputsare till vårt team i Gnesta med omnejd. Du ska helst ha erfarenhet av fönsterputs sedan tidigare.

13 maj 2024
Sista ansökan:
12 juni 2024
Rh-Gruppen söker fönsterputsare!

Vi på Rh-Gruppen söker en fönsterputsare på minst 80% till vårt stabila och positiva team. Som fönsterputsare på bidrar du med god arbetsmiljö, trivsel och glädje - för både privatpersoner och hos företag. För detta får man mycket positiv feedback tillbaka! Våra medarbetare på RH-GRUPPEN beskriver att den glädje och uppskattning de får från våra kunder är något av de bästa med arbetet. Detta bidrar till att många väljer att stanna kvar i branschen. Vi tror att du som söker arbetet hos oss är en glädjespridare, har god social kompetens, bra organisationsförmåga och en god självkännedom. Du trivs med att jobba fysiskt och effektivt. Problemlösning gör dig engagerad, och du trivs med ett varierande arbete. Du klarar av att arbeta självständigt, men har inte några problem att samarbeta i grupp. Du är noggrann men ändå effektiv. Flera års erfarenhet som fönsterputsare är ett krav Vi på RH-GRUPPEN har över 30 års erfarenhet i branschen. Vi arbetar med att utmärka oss i fråga om service och god kvalité. Detta är vägledande i vårt pågående och fortsatta utvecklingsarbete. Om arbetet: Ackordslön. Varierande arbete med fokus på service och god kundkontakt. Arbetet utförs både utomhus och inomhus. Delvis arbete från stege. Krav: B-körkort Svenska i skrift och tal – Detta eftersom man har mycket kundkontakt, samt behöver kunna läsa våra arbetsbeskrivningar. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan! Kontakt: [email protected]

13 maj 2024
Sista ansökan:
12 juni 2024
Fönsterputsare i GBG/Borås sökes, start omgående!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi har fått in mer uppdrag än förväntat så nu söker vi efter två duktiga fönsterputsare i området GBG/Borås, start omgående! Vi söker efter dig som har erfarenhet med fönsterputs då vi putsar endast företags fasader. Det är en timanställning bundet till ett kollektivavtal. Man får räkna med att åka runt en del då våra kunder är utspridda. Vi hörs!

13 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Vi söker Fönsterputsare till Hemrex Kristianstad

Vi söker dig som är en stjärna inom fönsterputsning Hemrex är ett företag som brinner för att skapa hemmiljöer som glänser. Vi är stolta över vårt arbete och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Nu söker vi en engagerad fönsterputsare som vill vara en del av vårt team och bidra till att sprida glädje genom rena och klara fönster. Som fönsterputsare hos Hemrex kommer du att ansvara för att ge våra kunder ett förstklassigt resultat genom professionell fönsterputsning. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera: - Fönsterputsning på olika typer av fastigheter, inklusive privatbostäder och kommersiella lokaler - Att arbeta självständigt och effektivt för att upprätthålla hög kvalitet på ditt arbete - Att vara lyhörd för kundernas önskemål och behov för att säkerställa deras fulla tillfredsställelse - Att hantera olika typer av fönster och ytor på ett skickligt sätt Vi söker dig som: - Har en positiv attityd och ett genuint intresse för att leverera utmärkt service - Även om erfarenhet av fönsterputsning är meriterande, är det inget krav, vi välkomnar även nybörjare som är villiga att lära sig och utvecklas - Har B-körkort och är bekväm med att ta dig runt till olika arbetsplatser - Trivs med att arbeta självständigt och kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter - Förstår vikten av att göra det lilla extra för att skapa nöjda kunder - Tycker on variation i arbetet och är flexibel när det gäller arbetsuppgifter och arbetsplatser VI erbjuder: - En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig utveckling - Utbildning och handledning för att hjälpa dig att bli en expert inom fönsterputsning - Utgår från Kristianstad med Hemrexbil - Konkurrenskraftig lön och förmåner - En möjlighet att vara en del av ett härligt team där vi värdesätter samarbete och positiv energi - Hemrexbil Välkommen med din ansökan! Om du delar vår passion för att skapa skinande rena fönster och tror att du är rätt person för jobbet, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till Hemrex-familjen.Ansök genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev. Märk din ansökan med ”Fönsterputsare”. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att ansöka. Hemrex välkomnar sökande oavsett kön, ålder, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning.

12 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Vi söker fönsterputsare

Sinnesfrid Städservice AB söker nu flitiga medarbetare till vårt företag. Du kommer att ingå i ett glatt team som arbetar efter värdegrunden att tillhandahålla bästa service och det lilla extra till våra kunder. Vi jobbar med privatkunder, företagskunder samt bostadsrättsföreningar. Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann, flexibel med god erfarenhet från fönsterputs för en tjänst mellan 50%-75% KRAV på tidigare erfarenhet av fönsterputs samt B-körkort och svenska i tal och skrift. Känns ovan beskrivning som du? Vi anställer löpande så skicka in ansökan omgående. Sänd ett kort personligt brev och CV till: [email protected]

10 maj 2024
Sista ansökan:
9 juni 2024