Hiss- och rulltrappstekniker

Sök bland 4 lediga jobb som Hiss- och rulltrappstekniker och börja ditt nya yrkesliv idag!

Servicetekniker för hissar till Södra Stockholm

Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Stockholm Syd Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i Södra delen av Stockholms län. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt. T We Elevate... Your Best Self Kvalifikationer Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift Körkort för personbil Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande. Kontaktperson och ansökan För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Jim Andersson [email protected] alternativt HR Support, [email protected]. Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se. Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor. Ansökningar tas enbart emot via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande.

15 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Moderniseringstekniker ALT Hiss

Vi söker moderniseringstekniker till region Göteborg. Som moderniseringstekniker lovar vi dig ett omväxlande och fritt jobb där du kommer arbeta med modernisering av befintliga hissar i olika omfattning och fabrikat. Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett expansivt företag med ett öppet och positivt klimat där du som medarbetare har stor frihet under ansvar. Du kommer att ha kollegor i världsklass, bra villkor och stor möjlighet att utvecklas med företaget. Kvalifikationer Vi vill att du har erfarenhet av såväl el- som mekanik och till detta dessutom en dos kreativitet. Du ska även ha ett par års erfarenhet av arbete med hissar, exempelvis modernisering, installation och/eller reparation. Som person är du ansvarstagande, noggrann, initiativtagande och kan jobba lika bra självständigt som med andra i en grupp. B-körkort fodras. Ansökan Om du har frågor om tjänsten, kontakta vår regionchef Patrik Magnusson 031-7572855. Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag där personalen är en av våra största tillgångar! Skicka in din ansökan till [email protected]. Märk ansökan moderniseringstekniker Göteborg. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudande om annonserings- eller rekryteringshjälp.

4 april 2024
Sista ansökan:
25 april 2024
Servicetekniker Hissar Göteborg

Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Göteborg. Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt. Mobility needs you Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift Körkort för personbil Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande. Kontaktperson och ansökan För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Anton Odeberger [email protected] alternativt HR Support, [email protected]. Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor. Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande.

2 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Servicetekniker Hissar - Skellefteå

Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Skellefteå Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt. Mobility needs you Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift Körkort för personbil Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande. Kontaktperson och ansökan För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Torbjörn Lampa, [email protected] alternativt HR Support, [email protected]. Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor. Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande.

2 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024