Kock, à la carte

Sök bland 694 lediga jobb som Kock, à la carte och börja ditt nya yrkesliv idag!

Söker köksbiträde

China Palace är en av de äldsta asiatiska restaurangen i Landskrona. Sen vi startade har vi alltid fokuserat på att använda färska råvaror och tillaga rätten på dess traditionella sätt som den förtjänar med stor passion till rätt pris för våra kunder. Vi började med att fokusera på kinamat men under åren har vi börjat inleda olika maträtter som thailändska rätter samt de traditionella kinesiska rätter som “Peking Anka”, “Dim Sum”, “Dumplings” samt sushi och mer därtill, välkommen in på en matbit! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Söker kock som kan tillagar asiatisk rätter. Searching for chef who can cook asian dishes.

2 mars 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Vi söker kock inför vår-och sommar

Örserumsbrunn gestgifveri ligger vackert i Örserum invid sjön Ören, strax utanför Gränna. Vi serverar klassiska svenska smaker och med genuint mathantverk som drivkraft jobbar vi med lokalproducerade råvaror från vår närhet och en omtanke om både människor och miljö. Vi jobbar aktivt efter säsong och ett minimerat matsvinn. Under sommaren förvandlas restaurangen till sommarpub där vi serverar pubrätter av hög kvalitet. Vi letar efter dig som vill hänga på vårt köksteam maj - augusti och leverera mat i toppklass till våra gäster. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att jobba service och att preparera vår á la carte meny. Skiften ligger mestadels kvällstid men dagtid förekommer. Vi driver även ett bryggeri så finns intresse för bryggning, öl och mat i kombination så är det positivt. Din vilja och attityd är viktigare än din erfarenhet. Vi ser dock gärna att du jobbat något åt i yrket alternativt har någon utbildning i bagaget. Tjänsten omfattar cirka 80% men omfattning och lön efter ök. Möjlighet till förlängning finns. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

2 mars 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Kock

Vi söker personal till en relativt ny restaurang som erbjuder pannkakor, crepes, våfflor, soppor, mm. Restaurangen ligger mitt i centrala Västerås. Restaurangen utvecklas fortfarande och nu söker vi erfaren personal som kan bistå i denna utveckling. Arbetsuppgifterna för tjänsten består i dagsläget av alla moment i restaurangen: matlagning, kundbemötande, inköp, städning, disk, planering, etc. God social kompetens föredras samt en god förmåga att få gäster att återvända tack vare bra service, bra bemötande och naturligtvis hög kvalitet på maten. Du ska arbeta snabbt och effektivt och inte vara rädd för att bidra med tips och idéer. En hel dags arbetstid är ca 10:00-19:00. Det innebär möjlighet till uppdelade arbetspass, men arbetspass hela dagar förekommer också. Passen förekommer både vardagar och helger. Du ska ha en stark arbetsvilja samt vara social, ärlig, lojal och uppmärksam. Du ska vara rök- och drogfri. Du ska kunna flytande svenska. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att krävas. Lönenivån sätts utifrån din ålder och erfarenhet. Timlön gäller. Många intresseanmälningar kan inkomma och vi ska försöka svara i den mån vi kan. En första kontakt sker via e-post. Skicka en beskrivning av dig själv samt tidigare erfarenheter och utbildning. Hör endast av dig om du känner att du uppfyller ovanstående beskrivning.

2 mars 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Kock

Vi söker en kock med minst 2 års erfarenhet inom branschen. Den som inte har jobbat med alacarte- husmanskost behöver inte skicka in någon ansökan

2 mars 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Kock - Chill Out Mellbystrand

Om tjänsten Om tjänsten Staffpool har åter igen fått i uppdrag att ta hand om rekryteringen till Restaurangen Chill Out i Mellbystrand sommaren 2024, tjänsterna är flera och under sommarsäsongen med start Juni till Augusti. Staffpool ansvarar för hela rekryteringsprocessen medans anställning sker direkt av restaurangen. Vi ser att du som söker har rätt inställning till arbetslivet, nära till skratt, snabba fötter är social och bor i Mellbystrand eller i dess närhet. Lön enligt överenskommelse, restaurangerna är medlemmar av Visita och HRF. Känner du till restaurangerna så är det extra plus i kanten, med för mer info om restaurangerna se i sociala medier FB https://www.facebook.com/chilloutmellby Kvalifikationer Kvalifikationer Kock - minst 3 års erfarenhet av kockyrket och a la carte - har enklare kunskap HACCP - har god kännedom av råvaror - är van att jobba i högt tempo- enklare köksekonomi och planering av inköp Kvalifikationer Bartender - gärna ett års arbetslivserfarenhet i Bar - god kännedom gällande dryck och drinkar - god serveringsvana - en självklarhet att hjälpa till där det behövs när det behövs gäller såväl servering i matsal - flexibel i dina arbetsuppgifter Kvalifikationer Servis & Runner En stjärna kanske med restaurang erfarenhet sedan tidigare, men vi välkomnar även rätt stjärna med rätt inställning "visa mig, så lär jag mig". Det är alltså inte viktigt att du kan bära jättemånga tallrikar på en gång eller har koll på varenda ingrediens på menyn, däremot att du är van att jobba i högt tempo, flexibel, nära till skratt samt social. Dina övriga personliga egenskaper - trygg, glad och social ödmjuk person - tydlig och kommunikativ - servicevilja och målmedvetenhet- arbetsam som gillar ordning och reda Om arbetsgivaren StaffPool AB är ett företag med verksamhet bemanning, konsultering och rekrytering inom hotell, restaurang och evenemang. Hur du ansöker Du söker denna tjänst via denna CV databas. Vid frågor kan du kontakta oss e-post [email protected] Välkommen med Din ansökan, intervjuer sker löpande digitalt.

2 mars 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Kock

Hej Vi söker en självgående kock som kan ta egna initiativ. Arbetet innefattar kvällar och helger. Svensktalande, tal och skrift.

2 mars 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Kock till fransk- italiensk bistro

Passionerad kock till fransk och italienskinspirerad bistro. Vi söker dig som kommer att vara en viktig del av vårat nystartade koncept med en inriktning på det franska och italienska köket. Du besitter en kreativitet och stor lust till att skapa med känsla, passion, och hygien och har ett stort sinne för mat, dryck och service i kombination. Du ansvarar för att hålla hygienen i köket på topp och serverar mat i högsta kvalitet med ett högt tempo och glatt humör där gästen är ditt fokus. Inspirationen till vår meny kommer att hämtas från Frankrike och Italien, där såväl smak- och dryckesupplevelsen känns igen genom internationella klassiker med vår egna unika touch. Dina arbetstider kommer att läggas dagtid/kvällstid och helgjobb förekommer. Vi hoppas att du vill utvecklas med oss och dela dina kunskaper på Le bon!

2 mars 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Kock på Kajuteriet

Kajuteriet är en A la Carte restaurang i Limhamns småbåtshamn. Restaurangen är öppet året runt. Restaurangen hanterar mellen 600-900 tallrikar om dagen i sommar perioden, så det kräver en kock som är stresstålig och har en bra överblick. Samarbetsvilja, punktlighet och ärlighet är begrepp som vi sätter stort värde på. Goda referenser, cv med bild krävs. Erfarenhet är ett krav. Skicka inte in en ansökan om ni inte fyller dessa krav. Vi mottager många ansökningar och hör du inte från oss inom en vecka har vi valt att gå vidare med andra ansökningar.

2 mars 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Kockar hel & deltid !

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi letar för kunds räkning efter flera Kockar som vill vara med i vår resa och skapa en upplevelse tillsammans med resten av vår team! Vi är en nystartad restaurang i hjärtat av Hornstull, vi söker efter dig som är intresserad av vin och mat. Vår kommer ha en stor fokus på vin & mat, vi erbjuder utbildningar tillsammans med våra leverantörer om vad vi serverar. Kunskap är viktig inom det vi gör. Vi är en liten restaurang så vi söker dig som har rätt känsla för service och vill vara en viktig del av oss. Om du är passionerad, driven och önskar att vara en del av ett team som älskar att utvecklas, väntar vi på din ansökan. Krav: Minst 2 års erfarenhet. Startdatum: Intervjuer sker löpande. Antal platser: 1st Startdatum omgående Arbetstid:  Hel/deltid - kvällar och helger & bruncher!

1 mars 2024
Sista ansökan:
25 mars 2024
kock

Hej, vi behöver en duktig kock, som kan ta hand om köket , laga mat, beställa varor,So är stresstålig, komunikativ med hög arbetsmoral. För att arbetet är under högstress och kort intensivt..

1 mars 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024