Kock, à la carte
Sök bland 487 lediga jobb som Kock, à la carte och börja ditt nya yrkesliv idag!
Rollin Bistros Backyard hittar du i Gamlestadens fabriker. Ett urbant område som växer fram med mat och dryck i fokus. I hjärtat av detta område finns vi sedan sommaren 2020. Vi har ett helt fabrikshus från början av 1900 talet för oss själva! Konceptet är street food, bbq och burgare, grymma sides, bra service, lokal dryck. Vägg i vägg ligger vår bakficka Dubbelhakan, en pizza & vinbar i napolitansk stil. På Backyard kör vi luncher, klassiska restaurang kvällar, hostar event, jazzkvällar och abonnerade fester, mm. Nu söker vi kockar för att komplettera vårt underbara team! Need to have: -Seriös inställning till arbete -Noga med arbetsuppgifter och tider -Arbetslivserfarenhet inom kockyrket -Positiv inställning -Passion för mat Kika in på vår instagram för bildlig info @rollinbistrosbackyard Lön hanteras individuellt. Vi ser fram emot din ansökan!
Vi söker 2 erfarna kockar till Restaurang Orient. vi specialiserar oss på Turkiska grillade maträtter samt annan Ala Carte’. Har även pizza Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Gillar du högt tempo,möta härliga gäster, vara i en fjällmiljö och skapa nya relationer för livet?Det här är en unik möjlighet för dig som harjobbat något eller några år och vill ta nästa steg i din kockkarriär. Det med att utveckla dig själv till en ansvarsroll. Du kommer jobba på en fjällrestaurang som lagar all mat från grunden, har högt ställda krav på att gästen står i fokus och att man fungerar bra i gruppenpå arbetsplatsen.Fokus ligger på dina personliga egenskaper, lyhördhet och att du har ambitioner framåt. Du gillar att laga mat, har högt tempo i dig, är social och framåt. Då är vi en perfekt kombination.För denna roll tror vi att du är mellan 22-30 årPratar flytande svenska ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet.Du är öppen ochanpassningsbar på arbetsplatsen.Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam ochhåller den höganivå som idag eftersträvas.Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ- Laga god mat- Har en god struktur- ÖppensinnadDET HÄR FÅR DU- Lön efter överrenskommelse- OB- Tjänstepension & försäkringarvia ForaROLLENHeltid, deltid, säsongsanställningTjänsten tillsätts omgående VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM OSSProgressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. Att jobba tillsammans med oss kommer du att få möjlighet att lära dig hur mycket som helst när det kommer till hotell och restaurang, jobba på härliga platser som är semestrar för andra och driva din personliga utveckling framåt.Här är möjligheterna oändliga.
Gillar du högt tempo,möta härliga gäster, vara i en fjällmiljö och skapa nya relationer för livet?Det här är en unik möjlighet för dig som harjobbat något eller några år och vill ta nästa steg i din kockkarriär. Det med att utveckla dig själv till en ansvarsroll. Du kommer jobba på en fjällrestaurang som lagar all mat från grunden, har högt ställda krav på att gästen står i fokus och att man fungerar bra i gruppenpå arbetsplatsen.Fokus ligger på dina personliga egenskaper, lyhördhet och att du har ambitioner framåt. Du gillar att laga mat, har högt tempo i dig, är social och framåt. Då är vi en perfekt kombination.För denna roll tror vi att du är mellan 22-30 årPratar flytande svenska ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet.Du är öppen ochanpassningsbar på arbetsplatsen.Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam ochhåller den höganivå som idag eftersträvas.Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ- Laga god mat- Har en god struktur- ÖppensinnadDET HÄR FÅR DU- Lön efter överrenskommelse- OB- Tjänstepension & försäkringarvia ForaROLLENHeltid, deltid, säsongsanställningTjänsten tillsätts omgående VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM OSSProgressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. Att jobba tillsammans med oss kommer du att få möjlighet att lära dig hur mycket som helst när det kommer till hotell och restaurang, jobba på härliga platser som är semestrar för andra och driva din personliga utveckling framåt.Här är möjligheterna oändliga.
Dagtid i härligt team Vi söker en erfaren och smaksäker kock till vårt proffsiga och härliga team från 18/11 och fram till Jul. Ett perfekt jobb för dig som älskar att laga mat, har ett brett kunnande inom matlagning och specialkost samt ett glatt humör och vill arbeta dagtid! Vi erbjuder en bred meny med fräscha sallader, varma luncher, frukostar, mingelmat, spännande bufféer, menyer för bröllop, temafester, invigningar och födelsedagsfester - alltså mycket varierande matlagning. Se vår hemsida för information om vår verksamhet, hela vår meny, vårt hållbarhetsarbete mm. Sök redan idag! Vi hanterar ansökningar och har intervjuer löpande så ansök redan idag via mail - [email protected] Gourmet Sofie firar fantastiska 28 år i februari och lagar förstklassig, traditionell catering med modern twist tillagad på de bästa råvarorna - gärna närproducerat, ekologiskt samt varor i säsong och mycket vegetariskt och veganskt. Mer information om oss och åra menyer på www.gourmetsofie.se Arbetstiden är måndag till fredag, varierar från kl 06.00-18.00 ibland lördagar (dagtid). Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Rubensson vardagar kl 9-16 på 031-140 160. Du skall ha minst 5 års erfarenhet inom yrket och erfarenhet av catering är meriterande. #dagtidsjobb#jobbjustnu#kock#catering#dagtid
Catena Arena är en av Sveriges mest moderna arenor med stort fokus på matupplevelsen. Vid våra matchevent serverar vi uppemot 2 000 sittande matgäster fördelade i 16 olika matkoncept och miljöer. Här finns något för alla - från hamburgare i Bengans till 7 rätters meny i Göstas. Utöver våra matchevent serverar Arenarestaurangen dagligen uppemot 300 lunch & frukostgäster. Vi söker nu en kock, som tillsammans med övriga kollegor i vårt kök, kan fortsätta utveckla vår matupplevelse i arenan. Om Rögle BK Hockeyklubben Rögle BK grundades år 1932 och är idag ett regionslag med supportrar över hela landet. Vi har också en barn- och ungdomsverksamhet där vi strävar efter att ge våra 600 medlemmar ett livslångt intresse för hockey, en meningsfull fritid och sociala verktyg för hela livet. Vi är mer än hockey. Vi arbetar vi för att bli lite bättre varje dag. Oavsett var i organisationen vi arbetar vill vi utföra vårt arbete med: Passion, Ambition, Gemenskap, Ödmjukhet och Tillit. Vi älskar det vi gör och strävar tillsammans efter ständig utveckling. Vi är superstolta över att erbjuda våra gäster en mat och arenaupplevelse utöver det vanliga. Tillsammans med vår organisation, spelare och partners skapar vi Rögle BK. Dina arbetsuppgifter: Som kock förväntas du att vara med och utveckla köksverksamheten i Catena Arena. Detta innebär: - Tillsammans med kollegor planera och utveckla menyer för våra matkoncept i arenan, dagens lunch, mat till konferenser och spelare. - Proaktivt hitta vägar att utveckla vår kundnöjdhet för mat och restaurangupplevelse. - Minska svinnet genom att vara kreativ och återanvända råvaror på ett professionellt sätt. Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är förlagda under dagtid samt kväll och helg i samband med våra matcher och andra arrangemang i arenan. Du rapporterar till Köksmästare Oliver Nilsson. Vem är du? Du är en kreativ matkreatör som med stolthet för ditt arbete ser små och stora möjligheter till att utveckla vår matupplevelse. Att taktiskt planera luncher, kvällsservering och drivas av att leverera hög matkvalitet och finess till våra gäster är en självklarhet för dig. Som person är du driven, framåtlutad och en teamspelare. Välkommen med din ansökan till [email protected] senast den 20 oktober. Märk ansökan ”KOCK”. Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför att inte vänta med din ansökan. För frågor kontakta: Oliver Nilsson, Köksmästare, [email protected] eller Louise Ziegler, HR Chef, [email protected]
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. VILKA ÄRFRAM BEMANNING? På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta pårestaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigtbrinner för restaurangbranschen. Självklart är vi ettauktoriserat bemanningsföretag,medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt,tar inga fångar ochhar för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterskrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningardär gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning.När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan. Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen,fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit). VEM ÄR DU? FRAM söker dig som som är hel och ren,har några år under bältet som kock, kallis eller souschef och har lite koll på det mesta. Du behöver inte vara superuttad eller jobbat på stjärnkrogmen dina knivar ska vara slipade och dina dojjor snabba. Hos oss sitter du aldrig i skiten men du ska kunna beta av en micelista och hajja hur service funkar här i stan vare sig du vill köra på ettschysst lunchpang, en flashigbankett middag eller något hardcore a la carté ställe. Du är sådär lagom social som bara du är,kan tugget och genuint gillar ditt yrke. FRAM ERBJUDER! Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAMså kommerdu, ditt välbefinnande alltid först och främst och vi kommer alltidatt hålla din rygg. Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det. Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart. Betalda resor till och från jobbet vid längre resor. Jobba när du vill, som du vill. Busskort. Arbetskläder. FLEXIBEL LÖN. Vierbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?ANSÖKAN. Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag.I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande under hösten.Start: A.s.a.p. eller när du vill!Lön: Bra!Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal. Sökord: köksbiträde, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, konferens, service,
Skara Sushi är ett asiatiskt restaurangkoncept som har restaurang i Skara. Våra rutinerade och duktiga kockar serverar moderna och klassiska smak av sushi. Eftersom att vi är ett växande restaurangkoncept är utvecklingsmöjligheterna stora för den som tycker om att ta ansvar och utvecklas. Vi söker medarbetare med anställning på deltid/heltid med varierande arbetstider, även kvällar och helger förekommer. Vi söker dig som är serviceinriktad, vi ser gärna att du har ett intresse för det Asiatiska köket, tycker om att arbeta i grupp, gillar högt tempo och vill ta eget ansvar. Det ställs mycket höga krav på service till våra gäster och renlighet i köket. Detta i kombination med att det stundtals kan vara ett mycket högt tempo gör att det ställs höga krav på personalen. Eftersom vi är ett växande restaurangkoncept är utvecklingsmöjligheterna stora för den som tycker om att ta ansvar och utvecklas! Välkommen med din ansökan! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Kocknet är det lilla och personliga bemanningsföretaget som är verksamt inom restaurangbranschen. Med vår duktiga personal, vårt nätverk samt vår matchningsprocess hjälper vi våra kunder inom besöksnäringen med våra tjänster. För dig som gillar att utvecklas, ha varierande arbetsuppgifter och skapa ett nätverk är vi rätt uppdragsgivare. Vi har även kollektivavtal. Det är viktigt att du ska tycka att det är roligt med matlagning. Att vara lyhörd, punktlig och noggrann är något vi värderar högt. Då vi hjälps åt i alla de situationer som kan uppstå oavsett ansvarsområde och roll underlättar det om du är prestigelös. Vi söker förstärkning till vårt Stockholmskontor där du kommer utgå ifrån och jobba hos våra kunder som framförallt omfattar diverse restauranger i Stockholm med omnjed. Vi söker en utbildad kock på heltid som är erfaren av á la carte och svensk husmanskost. Vi söker en flexibel person som trivs med nya arbetsplatser och gillar att ta ansvar när det behövs. Arbetstiden är förlagd både dag- och kvällstid. Vi är flexibla och det finns möjlighet att anpassa schema baserat på dina önskemål.
På Ellery Beach House arbetar vi i ett stort team med härlig gemenskap och gemensamma mål över avdelningarna. Vi arbetar värderingsstyrt och din framtoning och ditt bemötande är avgörande. Tillsammans skapar vi en miljö där både kollegor och våra gäster stormtrivs. Vi har två härliga restauranger, Palmers & Coco Beach Club. I Palmers serverar vi medelhavsmat med inspiration från strandpromenaden i Nice, torgen runt Amalfikusten & livliga matmarknader i Tel Aviv. Coco Beach Club bjuder på avslappnad atmosfär med mat och drinkar inspirerade av det livfulla Syd- och Centralamerika. Nu söker vi dig, vår nya kollega till köket! Vem är du? Som kock på Ellery Beach House är du hängiven, engagerad och brinner för matlagning. Du kan planera ditt arbete väl och har erfarenhet av service i lucka och kan ansvara för din station. Framför allt är du en teamplayer, där du är ödmjuk i din matlagning och vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar och vill återkomma till. Du uppskattar ett dynamisk schema då arbetet kommer variera mellan dag, kväll och helger. Vi ser också att du Har en god förståelse för råvaror Har viljan att utveckla dig själv och andra Trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket Kan kommunicera på engelska eller svenska Har minst 2 års erfarenhet av att arbeta i ett kök Om tjänsten Anställningsform: 100% tillsvidareanställning Tillträde: Enligt överenskommelse Lön: Enligt avtal och överenskommelse Om processenVi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 17 oktober. Uppfyller du inte alla exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå, vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning. Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!
Visar 1 till 10 av 487 jobb