Kock, à la carte

Sök bland 595 lediga jobb som Kock, à la carte och börja ditt nya yrkesliv idag!

Kock till Dössbergets Värdshus, Bjursås

Vill du vara med och skapa kulinariska upplevelser i en fantastisk miljö? Då har vi jobbet för dig! Restaurangföretaget Eat in Dalarna i samarbete med Bjursås Berg & Sjö, söker nu en passionerad kock och en engagerad hovmästare. Som kock vid Dössbergets Värdshus får du möjlighet att med nyfikenhet och känsla för kvalitet sätta din personliga prägel på menyn. Vi söker en kreativ person som brinner för matlagning och som vill skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster. Som hovmästare är du ansiktet utåt för vår restaurang och vi söker dig med en positiv attityd som smittar av sig till både gäster och kollegor. Du är serviceinriktad, organiserad och trivs i en roll där du kan skapa en trevlig atmosfär för våra besökare. Tillträde för båda tjänsterna är planerat till mitten av maj. Tjänsterna är på minst 75% och tillsvidare för rätt person. Arbetstiderna varierar och kvällar, helger och röda dagar kan förekomma. Du behöver kunna ta dig till och från arbetsplatsen på egen hand och vi ser gärna att du förstår och kan uttrycka dig på svenska Om du är intresserad av att bli en del av vårt team och bidra till en fantastisk smakupplevelse vid Dössbergets Värdshus, mejla ditt intresse till: [email protected]. Vi ser fram emot att höra av dig och välkomnar din ansökan.

19 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
KOCK eller KALLSKÄNKA

Ostbutiken odengatan är en gammal mjölkbutik som idag drivs som "minisaluhall" Vi har även highendrestaurang och catering. Vi är ett litet sammansvetsat team som gillar att jobba prestigelöst i högt tempo. Gillar du bra mat, råvaror med hög kvalite, resor, eget ansvar och att alltid vara på väg & utvecklas och att jobba med driv, kommer du gilla att arbeta hos oss. Du kommer påverka vad vi är och vart vi är om 3 år............ Matglad kock som tröttnat på sena tider och bongmaskin.Troligen fattar du inte idag hur kul det är att sälja handgjorda ostar och charketurier över disk, men det lär du dig snart. Därimot vet du redan att du gillar att jobba i ett litet team och du gillar att ta ansvar över ditt egna arbete. Du tycker dessutom om vardagsstöket i ett litet företag där vi alla hugger i där det behövs och jobbar i team. Troligen blir du glad i själen när du ser bra råvaror, men samtidigt har du jobbat tillräckligt länge för att veta att glamor och krogen inte hör ihop, det är ett slit. Gärna om du är lite allraond i din matlagning. erfarenhet av catering är ett krav Erfarenhet från restaurang ala carte är ett krav . Hjälp oss laga värdens bästa mat, allt från enkel take away, egengjorda krovar till butiken och värdens bästa mat till vår private dining-matsal. Då vi gör allt från att grilla hela grisar i skärgården på catering till driver vår " minisaluhall" kommer du få laga allt från matlådor till hjälpa oss serva våra härliga kunder över disk i en riktigt gammeldags saluhallsmiljö. VI söker nu dig kock med utbildning och med minst 5 års erfarenhet och har jobbat lite i ala cart, men framför allt i produktionskök, antingen på en cateringfirma, eller mindre lunchrum och redan är självgående med 5-8 års erfarenhet. MInst 5 år i kök är ett absolut krav. Du skall främst laga bra matlådor, göra korvar och produkter i vårt lilla produktionskök, köra catering och hjälpa till att utveckla vår butik.

19 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
Kock

Söker en till kock till laget på Nya Cappuccino vid kopparmärra. Vi är en italiensk säsongsrestaurang med 600 platser på sommarhalvåret och vid soliga dagar så blir det intensivt ock kul. Serverar mycket pasta, pizza & sallad men det blir även en del fin lir. Skriv gärna med funderingar ni har. Lön enligt ö.k

19 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
Lunchkockar till bemanningsuppdrag sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Om jobbet: Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Möjlighet till extra timmar kvällar och helger om så önskas Vem är du? Har en kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom lunch- eller personalrestauranger. Alternativt har du ingen kockutbildning men har minst 5 års arbetslivserfarenhet. Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du även har tidigare erfarenheter från andra typer av verksamheter som a la carte eller bankett. Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad. Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel. Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad. Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen!

19 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
A la carte kock till spännande bemanningsuppdrag sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig. Om jobbet: Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger. Vem är du? Har en avslutad kockutbildning och minst 3 år arbetslivserfarenhet från olika hotell och restauranger, alternativt har du ingen kockutbildning men minst 5 års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från att arbeta a la carte. Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift. Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad. Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel. Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad. Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen!

19 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
Självgående lunchkock till Carotte på Epicenter

Om Arbetsplatsen Epicenter, i hjärtat av Stockholm på Malmskillnadsgatan 44, är Nordens första digitalainnovationshus. Idag är det en grupp av flera lokala innovationshus som erbjuder ett community, en plattform för kunskap och en mötesarena för lokala entreprenörer och innovatörer att växla upp deras tillväxt och ha en positiv inverkan på samhället i stort. I de häftiga lokalerna driver Carotte restaurang- och caféverksamhet. Med fokus på kreativ, välsmakande och säsongsbaserad mat erbjuds gäster och medlemmar en upplevelse under hela dagen. Utöver restaurangen serveras catering i hela huset och självklart är vi med vid stora tillställningar och event. Carottes framgångssaga startade 1982 och är en av Sveriges snabbast växande företagsgrupper inom Soft Facility Services med fokus på möten & upplevelser. Med nyskapande catering, restaurang, event, bemanning, kontorsservice & lokalvård skapar vi attraktiva arbetsplatser och evenemang. Carotte har kontor i Stockholm, Göteborg & Jönköping och kunder över hela Sverige. Om tjänsten Som kock på Epicenter har man ett självständigt arbete där man ansvarar för lunchservering för runt 70 mat om dagen. Lunchen tillagas till stor del på plats inklusive fräscha sallader och andra trevliga tillbehör. Tillsammans med en kollega som sköter kassan och är behjälplig med det mesta, serverar man lunch och fika och levererar service och mat som förhöjer allas vardag.Tjänsten är på heltid med start omgående och tillsvidare. Du kommer anställas av Carotte Food & Eventoch arbetstiderna är måndag - fredag, ca. 08.00 - 16.30. Vi söker dig som Har jobbat som kock i minst 3 år Kan jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare Har kunskap om specialkost och allergener Är kreativ och gillar att komma med nya idéer Är lösningsorienterad och flexibel i arbetet Talar svenska och engelska obehindrat Om oss Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper vårakunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Viskräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifikabehov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen ochbesöksnäringen. Välkommen med din ansökan! Denna rekrytering sker i samarbetemed Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

19 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Köksbiträde

VI SÖKER EN KÖKSBITRÄDE SOM GILLAR ATT ARBETA I ETT HÖGT TEMPO. Vi behöver utöka vårt team med en till köksbiträde på helgerna. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att preppa mat inför kvällen, lägga upp tallrikar och vara behjälplig under service samt daglig städ. Det är meriterande om du har erfarenhet av restaurang eller snabbmatsrestaurang. Barón är en tapasrestaurang och cocktailbar som finns i centrala Karlstad. Menyn uppdateras ungefär var tredje månad och anpassas efter säsong. Det finns därför möjlighet för dig att få vara kreativ och kunna bidra till kökets utveckling med dina egna idéer. Vi ställer höga krav på våra medarbetare i restaurangen och vi arbetar tillsammans som ett team. Du behöver ha förmågan att vara social, kreativ, stresstålig och kan arbeta i ett högt tempo. Arbetstiden är förlagd på fredag- och lördagskvällar, samt någon vardagskväll vid behov. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

19 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Kreativ och social kock till lunchverksamhet på Regeringsgatan 107

Om Arbetsplatsen Mitt i hjärtat av Stockholm, på Regeringsgatan 107, öppnade i höstas en spännande nysatsning, restaurang Agdaspå hörnet med tillhörande konferens Agdas Sthlm. Alectas huvudkontor, med restaurang och konferens på första våningen, har i ny regi av Carotte blivit en magisk upplevelse där vi alltid vill överträffa gästens förväntan. Personal, hyresgäster, alla i närområdet och nyfikna förbigående välkomnas till att njuta av smakrik mat, fantastisk service och konferensrum med genomtänkta detaljer. Carottes framgångssaga startade 1982 och är en av Sveriges snabbast växande företagsgrupper inom Soft Facility Services med fokus på möten & upplevelser. Med nyskapande catering, restaurang, event, bemanning, kontorsservice & lokalvård skapar vi attraktiva arbetsplatser och evenemang. Carotte har kontor i Stockholm, Göteborg & Jönköping och kunder över hela Sverige. Om tjänsten Som kock på restaurang Agdaspå hörnetkommer du tillsammans med kompetenta och motiverade kollegor att laga utsökt mat av hög kvalitet till runt hundra lunchgäster om dagen.Utöver luncher tar du även hand omcatering till fastigheten och hjälper till vid stora konferenser och event. Välsmakande luncher, kreativa menyer och en trivsam atmosfär är ledorden för Agdas på hörnet. Hit kommer såväl många från de närliggande kontoren som medarbetare i huset och fikasugna gäster.Tjänsten är på heltid med start omgående och tillsvidare. Du kommer anställas av Carotte Food & Eventoch arbetstiderna är måndag - fredag, ca. 07.00 - 15.30. Vi söker dig som Har jobbat som kock med erfarenhet från á la carte Har kunskap om specialkost och allergener Är kreativ och gillar att komma med nya idéer Är lösningsorienterad och flexibel i arbetet Kan jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare Talar svenska och engelska obehindrat Om oss Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper vårakunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Viskräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifikabehov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen ochbesöksnäringen. Välkommen med din ansökan! Denna rekrytering sker i samarbetemed Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

19 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Kock

Välkommen till ett av Värmlands största hotell- och konferensanläggningar. Detta familjeägda hotell med 163 rum ligger i Karlstad, 3 kilometer norr om citykärnan mellan villaområden, älv, sjö, skog och E18. Här har berättelser skapats sedan sjuttiotalet, något som avspeglas i vår atmosfär och utbud. Här står alltid personlig service i fokus, dag som natt. Vi erbjuder vistelsepaket med logi, mat, konferens, event, sport och kultur. Hos oss har gäster fri parkering och tillgång till el-laddstolpar. Sommartid förvandlas hotellet till ett sommaroas för familjen med uppvärmd utomhuspool, poolbar. Vi erbjuder stora och små konferenslokaler där den största har plats för 400 personer. Totalt har vi 9 konferenslokaler. Som kock hos oss kommer du arbeta med både á la carte-servering och bufféservering. De egenskaper som vi värderar hos vår personal är: Flexibel Kreativ Självgående Du ska kunna jobba i ett team och vara van att arbeta utefter HACCP, livsmedelslagar samt rutinlistor. Vi erbjuder en heltidstjänst på en arbetsplats som har kollektivavtal, med stor variation av arbetsuppgifter. Våra kockar varierar mellan att arbeta på vår populära lunchbuffé, kvälls-á la carte samt bokade sällskap. För att arbeta hos oss krävs att du är villig och medveten om att arbetstiderna varierar mellan dag- och kvällspass. Har du tidigare erfarenhet av att jobba på hotell är det ett plus! Start från och med mitten av maj. Vi tar enbart ansökningar via angiven mail i annonsen.

19 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
kock

We are looking someone who must be ambitious, love sushi and be passionate about Japanese cuisine. You have a sense of quality and know that good food and careful cleaning are closely related. You are driven by being involved in always delivering a taste and restaurant experience. You are passionate about putting the guest at the center. You have good cooperation skills and a positive thinking. You enjoy working in a company that is constantly developing. You can take responsibility for yourself. You can handle stress. We see great importance to personal chemistry, professional pride and that you have an eye for detail. Furthermore, you are outgoing and committed and want to do your best in all situations. Usual duties: ¤ Familiar with sushi and some Asian dishes ¤ Cash register and serving ¤ You must be ambitious, love sushi and be passionate about Japanese cuisine.

19 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024