Kock, à la carte

Sök bland 596 lediga jobb som Kock, à la carte och börja ditt nya yrkesliv idag!

Asiatisk och Srilankesiska kock.
Wok On Fire AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker en asiatisk och Srilankesiska kock. Är noggrann, stresstålig, punktligt och kreative. Välkommen med din ansökan redan idag!

20 maj 2025
Sista ansökan:
19 juni 2025
Vi söker en KOCK till vårt team!
Ölkällaren Lund AB
Kockar och kallskänkor

Har du passion för matlagning, jobbar snabbt och trivs i ett högt tempo? Då kan du vara den vi söker! Vi letar efter dig som: Har några års erfarenhet som kock efter avslutad utbildning Är stresstålig och arbetar effektivt även under högt tryck Är ödmjuk, samarbetsvillig och har en positiv inställning Tar ansvar och alltid strävar efter hög kvalitet i köket Vi erbjuder: En trygg heltidsanställning (tillsvidare) Bra lön efter överenskommelse och erfarenhet Ett trevligt arbetsklimat i en restaurang med höga ambitioner Möjlighet att utvecklas inom yrket Låter detta som något för dig eller någon du känner? Skicka din ansökan redan idag! [email protected]

20 maj 2025
Sista ansökan:
19 juni 2025
South Indian chef
Naresh AB
Kockar och kallskänkor

We are looking for a talented and forward-thinking South Indian Chef who not only masters traditional dishes like dosa, idli, vada, sambar, chutneys, parotta, and biryani, but also brings creative and modern twists to classic recipes. Our vision is to offer Malmö a unique South Indian dining experience that blends authenticity with innovation.

20 maj 2025
Sista ansökan:
10 juni 2025
Kock
Green Hotel AB
Kockar och kallskänkor

Vi behöver stärka upp vårat team i köket inför sommaren Green Hotel – högklassig konferensanläggning som serverar frukost, lunch och middag året runt. Svenskt kök med grunden i det medvetna klassiska köket med sikte på framtiden. Hos oss finns det stora utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som vill ingå i ett kreativt utvecklande gäng där din röst och ditt engagemang värdesätts. Vi har våra värdegrunder djupt rotade i myllan och jobbar i ett skönt team med ledning av Morten Paulson. Vi söker dig som kan laga mat från grunden och vill ständigt lära dig mer. Du värdesätter att bo naturnära och ändå med bra kommunikationer till hela landet. Vi ser fördelar med alla åldrar, kön och nationaliteter – är du nyfiken , juste och har en hög arbetsmoral så kan du vara den vi söker – kontakta oss! Finns stor möjlighet till fortsatt arbetet efter sommaren Välkommen med din ansökan redan idag!

20 maj 2025
Sista ansökan:
19 juni 2025
Sommarkock till Trakt Forest Hotel!
NearYou Sverige AB
Kockar och kallskänkor

Om företaget Rekryteringen sker i samarbete mellan Trakt Forest Hotel och NearYou. Urvalsprocessen hanteras av NearYou, och du skickar din ansökan direkt via oss. Trakt Forest Hotel erbjuder en unik upplevelse där naturen står i fokus. Våra gäster bor i arkitektritade skogssviter och njuter av mat lagad med lokala råvaror i vår restaurang, Traktköket. Vi välkomnar både hotellgäster och konferensgrupper, och erbjuder naturnära aktiviteter för alla. Nu söker vi en Sommarkock till Trakt Forest Hotel – en chans att arbeta på en unik plats mitt i skogen! Tjänstebeskrivning Vi söker dig som har viss erfarenhet av arbete i kök – gärna utbildad kock, men det viktigaste är att du har ett starkt matintresse och vilja att bidra. Som kock hos oss kommer du att arbeta i ett team som lagar mat på hög nivå, där kvalitet, kreativitet och hållbarhet står i fokus. Du kommer att vara delaktig i hela processen – från förberedning av råvaror till matlagning, disk och andra uppgifter som ingår i det dagliga köksarbetet. Tjänsten är till en början sommaranställning med start omgående eller vecka 27, för rätt person finns mycket goda möjligheter till en vidareanställning efter sommaren. Vi söker efter talangfulla kockar som vill utvecklas tillsammans med oss. Start: vecka 27 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en sommaranställning med god chans till fortsatt jobb efter sommaren. Kvalifikationer Vi söker dig som: *Har erfarenhet från restaurangkök sedan tidigare. *Har en gymnasieutbildning inom hotell- och restaurangprogrammet med kockinriktning, eller motsvarande erfarenhet. *Har ett starkt intresse för hållbar matlagning och goda råvaror. *Är positiv, samarbetsvillig och trygg i att ta egna initiativ. *Har förmåga att planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. *Värdesätter service och kvalitet, och ser betydelsen av att ge varje gäst en riktigt bra upplevelse. Vi ser fram emot att få veta mer om dig! Ansök så snart som möjligt, då vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten när vi hittar rätt kandidat. Om NearYou Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Are you interested in this position? Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

20 maj 2025
Sista ansökan:
22 maj 2025
Personalansvarig F&B Manager Malmö

RA Hospitality förser hela besöksnäringen med flexibla personallösningar så som bemanning, rekrytering, entreprenad och utbildning. Med över 20 år i branschen och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo så är vi ledande i branschen. Våra kunder består bl.a. av hotellkedjor, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Vi vågar säga att vi är grymma på service och kvalitet! Brinner du för hotell- och restaurangbranschen och vill leverera service i världsklass till våra kunder? Älskar du att jobba med människor och utveckla medarbetare? Vill du ha en fot kvar i branschen men slippa driften? Då har vi tjänsten för dig! Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en Personalansvarig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår F&B avdelning. Som personalansvarig hos oss kommer du att arbeta med rekrytering och uthyrning av allt från diskare, restaurangbiträden, kockar till bartenders och servitörer. Vi bemannar och rekryterar personal till stora hotellkedjor, företagsrestauranger, banketter och à la carte krogar m.m. En vanlig dag på kontoret innefattar t.ex. intervjuer och anställningar av nya medarbetare, schemaläggning, daglig bemanning och annan personaladministration. I tjänsten ingår även mycket kundkontakt, försäljning, möten, utbildningar och uppföljningar. Du kommer även få vara med ute och säkerställa driften på stora och spännande kundevents! Du rapporterar till Driftchef. RA Hospitalitys målsättning är att våra kunder och medarbetare alltid ska vara nöjda med de tjänster vi utför och med oss som serviceföretag. Arbetet ställer därför höga krav på din sociala förmåga då möten och samtal med kunder och medarbetare sker på daglig basis. Vem är du? Positiv och bra på att motivera dina medarbetare Gillar att arbeta med människor från jordens alla hörn En problemlösare som har lätt att se möjligheter Prestigelös och en teamspelare som kan hugga in där det behövs Bekväm med att skapa nya relationer i försäljning  En person som gillar högt tempo med varierande arbetsdagar Trygg, diplomatisk och noggrann Trivs med att ha många bollar i luften och administrativa uppgifter i kontorsmiljö  Du har sedan tidigare: Arbetat som Restaurangchef/Köksmästare/Hovmästare  Ett brett kontaktnät inom Skånes restaurangvärld Gärna erfarenhet av stora banketter och event Gärna erfarenhet av att ansvara och leda stora personalgrupper God insikt i såväl schemaläggning som personalhantering God ekonomisk förståelse och erfarenhet av resultat- och budgetansvar Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska B-körkort Vad får du hos oss Ett stimulerande, roligt och givande arbete med högt i tak Varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar Möjlighet att använda din branschkunskap för att hjälpa branschkollegor att lösa utmaningar och personalbehov Bli en del av ett sammansvetsat team på kontoret där alla hjälps åt och har en "ingenting är omöjligt" -inställning Möjlighet att bygga upp och sätta sin egen prägel på avdelningen Generösa personalförmåner Löpande kompetensutveckling Ett brett kontaktnät inom besöksnäringen Utbildning inom bl.a. arbetsrätt och kollektivavtal Detta är en tillsvidaretjänst med fast månadslön. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid måndag-fredag med undantag för några kvällar och helger per år. Vi hoppas på att kunna välkomna en ny kollega hos oss snarast så vänta inte med att skicka in din ansökan!

20 maj 2025
Sista ansökan:
24 oktober 2025
Kock till Sabis
Sabis AB
Kockar och kallskänkor

Sabis står inför en spännande nystart och kommer öppna en intern enhet hos ett stort företag som flyttar till Solna Strand. En imponerande satsning med en yta på cirka 66000 kvadratmeter där omkring 2500 medarbetare samlas under ett och samma tak. Sabis kommer att ansvara för hela mat- och dryckeserbjudandet i huset, vilket innefattar en lunchrestaurang med cirka 700 gäster per dag, ett café/mini-shop under varumärket Petite Sabis med tillhörande vendinglösning som är tillgänglig dygnet runt, samt en exklusiv representationsvåning med två matsalar och loungeyta. Vi kommer även att aktivera en fantastisk takterrass om 1400 kvadratmeter, leverera frukt till kontorets pentryn och sköta all konferens- och mötesservering. Utöver detta kommer vi arrangera större event i nära samarbete med hyresgästen. Om rollen Som kock på vår nya enhet får du vara med från start och bidra till att skapa matupplevelser i toppklass. Här serveras 3–4 olika tallriksserverade lunchrätter varje dag, tillsammans med en fräsch och varierad salladsbuffé. Du är delaktig i hela flödet – från förberedelse och tillagning till upplägg och service. Utöver lunchproduktionen arbetar du även med café, konferensförtäring, event och catering. Du samarbetar tätt med köksmästaren och övriga kollegor för att skapa ett välfungerande och trivsamt kök. Du arbetar enligt HACCP och Sabis rutiner och bidrar till att vår filosofi ”Jag är kundupplevelsen” genomsyrar varje måltid vi serverar. Tjänsten är placerad i Solna Strand med planerad start i augusti 2025. Arbetstiden är främst vardagar dagtid, men kvällar och helger kan förekomma vid event och beställningsverksamhet. Din profil Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet som kock, gärna från större enheter med högt tempo och varierat utbud. Du har en stark matglädje, goda råvarukunskaper och förmåga att arbeta effektivt och kvalitetsmedvetet även under press. Du är van att arbeta med både varm och kall mat, och har ett naturligt öga för smak, balans och presentation. Som person är du ansvarstagande, flexibel och trivs i team. Du bidrar med energi, glädje och respekt i köket och har ett starkt engagemang för gästens upplevelse. Du uppskattar ordning och reda, är noggrann med hygien och följer rutiner. Erfarenhet av specialkost, catering eller uppstarter av nya kök är meriterande. Observera att alla tjänster på denna enhet kräver en godkänd säkerhetsprövning enligt vår kunds rutiner. Det innebär bland annat ett utdrag ur belastningsregistret, och för vissa roller även ytterligare kontroller via Säkerhetspolisen. Vi erbjuder dig · En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete · Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer · Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och karriärvägar inom företaget · En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda · Subventionerad massage varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer Ansökan Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.sabis.se för att läsa mer om oss.

20 maj 2025
Sista ansökan:
6 november 2025
Kock till Restaurang LOKAL Råda Säteri, Mölnlycke
Compass Group AB
Kockar och kallskänkor

Tillsvidare, heltid 100% Tillträde så snart som möjligt Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering. Om Restaurang LOKAL Råda Säteri Restaurang LOKAL Råda Säteri ligger i Härryda Kommun det är omgivet av vacker natur och en del spännande historia, vi har öppet alla dagar i veckan med varierade arbetstider, vi är ett gott gäng på 6 kollegor som nu behöver stärkas upp med en ytterligare grym kollega, är det DU kanske? LOKAL är vårt relativt nya varumärke som står för Hållbarhet, Lokala- närproducerade råvaror, ett spännande och utvecklande koncept. Vem är du? • Du är över 18 år • Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande • Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare • Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt • Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar • Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera • Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll • Du talar och skriver svenska • Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus Om Compass Group Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension. Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida. Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen. • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra. • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor. • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Rekrytering på Compass Group Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

20 maj 2025
Sista ansökan:
20 juni 2025
Kock/Kökspersonal
OPA Restaurang AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker en kock eller köksvan person till vår grekiska restaurang! Älskar du matlagning och har erfarenhet från kök? Har du ett intresse för det grekiska köket eller vill du lära dig mer? Då kanske du är den vi söker! Vi är en liten, familjär grekisk restaurang som lagar mat med hjärta och själ. Nu letar vi efter någon som kan hjälpa till i köket, antingen som kock eller köksbiträde, beroende på din erfarenhet. Vi söker dig som: Har erfarenhet av att arbeta i kök Är självgående, stresstålig och gillar att ta ansvar Är noggrann och gillar att arbeta i team Har ett genuint matintresse – gärna för grekisk eller medelhavsmat Är flexibel och pålitlig Vi erbjuder: Ett härligt arbetsklimat i en liten men passionerad arbetsgrupp Möjlighet att utvecklas och lära dig mer om det grekiska köket Tjänst på deltid/heltid (diskuteras vid intervju) Låter det intressant skicka ansökan till [email protected]

20 maj 2025
Sista ansökan:
19 juni 2025
Kock på dagtid
Brunchoteket Malmö AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker kock till Brunchoteket i Malmö Gillar du att laga god mat från grunden och trivs bäst när det händer saker omkring dig? Då kan du vara den vi söker! Hos oss på Brunchoteket gör vi allt från grunden – inget halvfabrikat, bara riktigt bra matlagning. Vi har ett köksteam som jobbar nära varandra, med högt tempo och mycket skratt, men också med ordning och struktur. Tjänsten är på heltid (100 %) med tillsvidareanställning och sex månaders provanställning. Vi har kollektivavtal och bra villkor. Vi söker dig som: Har erfarenhet från kök, gärna inom brunch eller à la carte Eller har utbildning som kock Gillar att jobba i ett kök där det mesta görs från grunden Är trygg i köket, strukturerad och klarar tempot när det blir mycket att göra Är en lagspelare som hoppar in där det behövs Kan jobba helger enligt schema Vad du kommer göra: Laga brunchrätter enligt våra recept Säkerställa att maten smakar gott och ser bra ut Ha koll på hygien och hålla ordning i köket Vara en del av ett team där vi hjälps åt och har roligt tillsammans Vad vi erbjuder: Ett kök där du får laga mat på riktigt Ett härligt gäng och en trygg arbetsplats Möjlighet att utvecklas inom ett växande koncept Låter det intressant? Skicka din ansökan till [email protected], vi hör av oss löpande!

20 maj 2025
Sista ansökan:
19 juni 2025