Kosta Boda Art Hotel söker kock

Kosta Boda Art Hotel AB är ett unikt designhotell som exploderar i färg, form och njutning med ursprung i glaset. Hotellet ligger mitt i Glasriket och har 102 rum, 11 konferens- och grupprum, två restauranger, Linnéa Art och Brasserie1742, vår unika Glasbar och en komplett SPA-avdelning. Vi är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Kosta Boda Art Hotel är ett helägt dotterbolag till New Wave Group AB. Kosta Boda Art Hotel söker nu en erfaren, engagerad och passionerad kock som är redo att ta nästa steg och som tillsammans med vår köksmästare ska utveckla och ansvara för att skapa och ge våra gäster gastronomiska upplevelser i toppklass. Vi söker dig som är kunnig, har ett brinnande intresse för matlagning med erfarenhet från à la carte restaurang och som alltid sätter gäster, kvalitet, service och kollegor i fokus. Du har kunskap, är van vid att arbeta i och med ett stort köksteam och att ta stort ansvar i köket. Din roll kräver ödmjukhet, mod, stort engagemang, passion och att du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning. Arbetsuppgifterna kommer bla vara: Leda köket under service, beställningar, personalplanering, utveckla och planera menyer tillsammans med köksmästaren, utbilda och coacha personalen samt att vara operativ i köket. Vi anser att samarbete och en härlig stämning i köket är nyckeln till framgång och en bra produkt. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så hör av dig så snart du kan.

25 april 2024
Sista ansökan:
25 maj 2024
Kock i skärgårdsmiljö

Utmed östersjöns östra kust, där solen glimrar som mest, finns en sällsynt pärla till restaurang. En restaurang med en anrik historia som grundar sig i en familjs drömmar som gått i generationer. En restaurang som arbetar med kvalité och när- samt egenproducerade råvaror. Denna restaurang kan bli din nya arbetsplats där du som kock får möjligheten att utvecklas och arbeta med en av Sveriges absolut bästa utsikter. Om tjänsten Som kock arbetar du med en väl utvald meny som grundar sig i rätt råvaror. Här erbjuds någonting till alla, oavsett om du gillar fisk, kött eller söker ett vegetariskt alternativ. Till din hjälp har du ett väl sammansatt lag som älskar när det är mycket att göra. Stommen för framgången utgörs av lagets känsla för varandra och dess vilja att stötta varandra i alla lägen. Oavsett roll hjälps helt prestigelöst alla åt för att leverera det bästa varje dag, i varje servering. Du som kock brinner för matlagning och service. Du är inte den som har svårt att gå till jobbet utan är den som har svårt att gå hem. När du står i köket sprudlar du av energi och kreativitet som du gärna delar med dig till din omgivning. Du är initiativtagande, har en förmåga att se helheter och mönster som du använder för att på ett flexibelt sätt ge kunderna absolut bästa slutprodukt. Du har även ett giltigt körkort av typ B. Om oss Nordic Bemanning & Rekrytering har över 15 års erfarenhet och är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet. Vi är medlemmar i branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc. Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering. Välkommen till oss! Villkor Start : 15 juni - 15 augusti med möjlighet till förlängning Omfattning : Heltid, sommarsäsong Placeringsort : Norrsundet Urval sker löpande, tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

25 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Kockar till Strandpiren i Hudiksvall

Nu behöver vi på Strandpiren förstärka vårt team inför sommaren. Vi ligger på bästa läge precis vid havet längs strandpromenaden i Hudiksvalls hamn och har öppet från morgon till kväll 7 dagar i veckan. Här erbjuds en a la carte meny med fokus på fisk och skaldjur. Vi är stolta över att vara med i White Guide. Hotellet är öppet alla dagar året runt och vi har 28 hotellrum, 2 konferensrum, 30 gästhamnsplatser och restaurang med stor uteservering. Hos oss kommer du få jobba i ett erfaret team, på ett fantastiskt ställe vid havet, i ett nytt modernt kök. Vi tror du som söker tjänsten är en kock som kan jobba självständigt och gillar att arbeta i team. Är du den vi söker? Vi ser framemot just din ansökan idag! Möjlighet till längre anställning finns.

25 april 2024
Sista ansökan:
25 maj 2024
Vill du jobba säsong söder om Stockholm ⛵️ Tillsättning omgående

JOBBA SOM KONSULT UNDER SOMMAREN På Progressio tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar bättre förutsättningaroch lättare tillgång till att hitta bra företag att jobba med. Med oss får dufår du möjligheten att vidga dina vyer,utvecklas, både personligt och yrkesmässigt.För oss är gemenskap, yrkesstolthet, high-fives och värderingar viktiga delar.Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former.People, Planet and Profit. VÅREN &SOMMAREN2024Vi letar nu efter dig som är tillgänglig och vill jobba från nu och över sommaren för flertalet fantastiska restauranger och platser där människor gillar att spendera tid. Du kan med andra ord jobba och uppleva dessa platser samtidigt som du få, helt enkelt. Du arbetar hos någon av våra samarbetspartners, på ettställe under helaperioden med tydliga förutsättning. DET HÄR ÄR DUVi söker dig som är hel och ren, har jobbat något eller några år som kock, kallis eller souschef och har lite koll på det mesta. Du gillar att laga mat och service helt enkelt.Du kommer överrens med de flesta personerna du jobbar med. Din attityd och ambitioner är viktiga att göra ett bra jobb. Samtidigt är skorna knutna och knivarna slipade. DET HÄR FÅR DU Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobbMöjlighet att bygga dig nätverk som kan hjälpa dig framåt i karriärenProjektanställning över säsongBra lön och andra förmåner Boende ingårvid flyttANSÖKAN GÖRS VIA LÄNKEN.OM PROGRESSIO Vi är ett personligt,närvarande och engagerat företag som värdesätter relationer med människor högt. För oss är transparens och öppenhet viktiga delar. Oavsett om det är medarbetare, kollegor eller samarbetspartners.Progressio står på fyra olika inriktningar och hjälper kollegor inom hotell och restaurangbranschen där medarbetaren står i centrum.Det genom att hjälpa till attdigitalisera, utveckla strategier och processer för att följa samhällsutvecklingen.Det gör vi med alla olika företag med fokus på små och medelstora.Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre.

25 april 2024
Sista ansökan:
12 oktober 2024
Sushi Chef Umizu

Umizu is a restaurant located in the centre of Göteborg! We would like the person being able to communicate in both English and Swedish, but all applications are welcome. The most important thing for us is that the person is able to deliver a high quality product with a great presentation. The employment will be on a trial period first (6 months) followed by a permanent contract should everything go smoothly. Umizu är en restaurang som är mitt i Göteborg! Vi vill helst att personen kan kommunicera på engelska och svenska, men alla är välkomna att ansöka. Det viktigaste för oss är att personen levererar en hög kvalitativ produkt med en grym presentation. Anställningen kommer att vara på provanställning (6 månader) följt av tillsvidare om allt går bra.

25 april 2024
Sista ansökan:
25 maj 2024
Kockar till Bryggans bakficka Norra Piren

Sugen på att testa någonting nytt? Vi söker nu dig som vill arbeta i vårt team i sommar. Tjänsten kommer läggas i stort på vår bakficka Norra Piren där det är handlar om pinsa och pasta. Det kommer även vara i Bryggans ordinarie kök men även till stora beställningar som bröllop och evenemang. Som kock hos oss arbetar tillsammans med köksteamet i kökets alla förekommande arbetsuppgifter. Jobbet kräver ingen erfarenhet men intresse för mat och dryck är en förutsättning för att du ska trivas med arbetet. Goda språkkunskaper i svenska och engelska. Det viktigaste för oss är att vi hittar rätt medarbetare som känner igen sig i följande: Du känner stort ansvar för din arbetsplats, är professionell och personlig i mötet med dina kollegor. Du är strukturerad och bra på att ta initiativ som leder till att vi kvalitetssäkrar vårt dagliga arbete. Som person har du lätt att umgås med andra och genom din närvaro bidrar du till en positiv och bra arbetsmiljö. För många är Restaurang Bryggan det självklara valet när det gäller att äta i Hjo. Restaurang ligger vackert belägen precis intill Vätterns vatten. Här sitter man mitt i en småbåtshamn vid Europas sjätte största sjö med panoramautsikt ut över vattnet. Bryggans meny är mångsidig och bygger på en klassisk a la carte meny med olika rätter av kött, fisk och vegetariskt/veganskt. Med två härliga uteserveringar med möjlighet till sol både på förmiddagen och på kvällen gör Bryggans läge till det absolut mest attraktiva för turister och Hjobor. Sista ansökningsdagen är den 31 april 2023. Tjänsten pågår 1 juni – 31 aug 2023. Lön enligt avtal eller genom överenskommelse beroende på ansvarsuppgifter. Timanställning. Ansökan via mail till [email protected]. Märk ansökan med ”Norra Piren”. Frågor som berör tjänsten: Lukas Willner, 0768-417663

25 april 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Kock / Kallskänk

Hej! Vi på Dubbelhakan Pizza & Vin söker nu en kunnig och positiv medarbetare! Vi letar efter dig som gillar att jobba i en vin bar med hög kvalité på mat och service. Kreativitet och skapande är något vi sätter högt pris på. Dina arbetsuppgifter: Dessert / Anti pasti / Ost & Chark / Med mera / Del ta i pizza deg produktion, även snurra en pizza då och då i vår ved eldade ugn / Hälla ett gott glas vin till en gäst. Vi jobbar i ett öppet kök och gäst kontakt är något du måste gilla. Att ge gästen det lilla extra är en självklarhet. Vi är rätt nystartade 8 veckor in, men har fullt nästan varje kväll. Våra ambitioner är nu att börja med luncher from den 7e Maj så ett flexibelt schema kommer kunna erbjudas. Låter detta som ett kul jobb, tveka in på att söka! Lön efter avtal. ANSÖK VIA: [email protected] Mvh Jacob

25 april 2024
Sista ansökan:
25 maj 2024
Kock a`la carte/husman

Vi behöver utöka personalstyrkan med ytterligare en kock. Du behöver ha grundläggande kunskaper i det svenska köket och det är ett extra plus om du har erfarenhet av klassisk husmanskost. Vi söker dig som är: - Självgående - Noggrann - Flexibel - Lagspelare - Arbetsam - Social och trevlig - Stresstålig - Brinner för matlagning

25 april 2024
Sista ansökan:
25 maj 2024
Kockar till Golfbaren sommaren 2024

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Golfbaren driver flera sommarrestauranger med minigolfbanor i Stockholmsområdet. Sommarsäsongen närmar sig och därför behöver vi förstärkning av nya härliga medarbetare mellan april-september. Vi på Golfbaren lägger stor vikt vid helheten där hygien, inköpslogistik och samarbete är av lika stor betydelse som själva matlagningen. Som kock på Golfbaren jobbar du så väl självständigt som i ett team på respektive anläggning. Vi jobbar i en familjär miljö där värme, personlighet och lagspel är lika viktiga komponenter som själva kontakten med våra gäster. Det är stundtals högt tryck i arbetet, så flexibilitet och snabbhet är värdefulla egenskaper i vår service. Förmåga att följa instruktioner och även självständigt kunna sätta upp och följa egna arbetsrutiner är centralt i den dagliga driften. Då vår verksamhet bygger på möten och kommunikation mellan så väl gäster som kollegor så kräver vi mycket god förmåga till skriftlig- och muntlig dialog på svenska och helst även engelska. Körkort är inget krav, men meriterande. Arbetstiden varierar och vi jobbar med individuella scheman, där våra öppettider under sommaren normalt är mellan kl. 11:00-22:00 alla dagar i veckan. Tjänsten vi erbjuder är en 50-100% anställning april-september med högsäsong under juni-augusti och enstaka dagar/timmar och helger april och september. Vi är medlemmar i Visita och jobbar efter branschens kollektivavtal. För mer info om Golfbaren titta in på www.golfbaren.se Hoppas vi ses! OBS! Fullständigt ifyllda ansökningar prioriteras!

25 april 2024
Sista ansökan:
24 maj 2024
Kock Stockholm - Extrajobb - Lön inom 48h💰

JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. VILKA ÄRFRAM BEMANNING? På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta pårestaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigtbrinner för restaurangbranschen. Självklart är vi ettauktoriserat bemanningsföretag,medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt,tar inga fångar ochhar för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterkrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningardär gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning.När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan. Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen,fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit). VEM ÄR DU? FRAM söker dig som som är hel och ren,har några år under bältet som kock, kallis eller souschef och har lite koll på det mesta. Du behöver inte vara superuttad eller jobbat på stjärnkrogmen dina knivar ska vara slipade och dina dojjor snabba. Hos oss sitter du aldrig i skiten men du ska kunna beta av en micelista och hajja hur service funkar här i stan vare sig du vill köra på ettschysst lunchpang, en flashigbankett middag eller något hardcore a la carté ställe. Du är sådär lagom social som bara du är,kan tugget och genuint gillar ditt yrke. FRAM ERBJUDER! Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAMså kommerdu, ditt välbefinnade alltid först och främst och vi kommer alltidatt hålla din rygg. Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det. Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart. Betalda resor till och från jobbet vid längre resor. Jobba när du vill, som du vill. Busskort. Arbetskläder. FLEXIBEL LÖN. Vierbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?ANSÖKAN. Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag.I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i april.Start: Slutet påApril.Lön: Bra!Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal. Sökord: köksbiträde, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, konferens, service,

25 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024