Kryssningsfartyget Birka söker erfarna à la carte kockar
Viking Line Skandinavien AB
Kockar och kallskänkor

Är du en erfaren demi souschef eller à la carte kock– som är trött på att jobba alla kvällar och helger? Skulle du vilja ha en heltidstjänst och ändå vara ledig varannan vecka? Längtar du efter en upplevelse utöver det vanliga? Då har du kommit rätt! Birka Gotland är Östersjöns nya nöjeskryssare med rekreation och upplevelser för vardagssmitaren. Fartyget drivs av bolaget Gotland Alandia Cruises, grundat 2023 som en gemensam satsning mellan rederierna Viking Line och Gotlandsbolaget. Birka Gotland erbjuder kryssningar och reguljärresor mellan Stockholm, Mariehamn och Visby från och med våren 2024. Nu söker vårt kök – ett team på cirka 40 personer per kryssning – nya kollegor. Vi är ute efter dig som är erfaren demi souschef eller à la carte kock och har: Relevant utbildning Flerårig erfarenhet av matlagning - såväl husman som á la carte Goda kunskaper i svensk smaksättning och olika tillagningsmetoder Oavsett roll är du stresstålig, har lätt för att samarbeta och trivs i ett högt tempo. Du gillar att ha människor omkring dig och ser en fördel med att arbeta intensivt under en period för att sedan vara ledig lika länge. Till samtliga roller hör även säkerhetsuppgifter och ett antal digitala kurser behöver göras inför anställning. Vill du följa med på vår resa? Sök redan idag – urval sker löpande. Tillträde och anställning enligt överenskommelse.

16 juni 2025
Sista ansökan:
31 juli 2025
Säsongsjobba som kock i Stockholms Skärgård
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?  Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur  - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön  - OB - Möjlighet till övernattning - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.

16 juni 2025
Sista ansökan:
3 december 2025
2025 mall kock
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?  Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur  - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön  - OB - Möjlighet till övernattning - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.

16 juni 2025
Sista ansökan:
3 december 2025
Kock
Dilek Pizzeria AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker en Kock till vår Restaurang Du ska vara strestålig, ordningssam,kunna arbeta i team. Arbetsuppgifter: Förbereda och laga mat

16 juni 2025
Sista ansökan:
16 juli 2025
Kock / koksbiträde sökes
Hamnkrogen i Gränna AB
Kockar och kallskänkor

Söker kock / köksbiträde omgående till restaurang i Gränna . Tjänsten ör heltid i sommar med chans till förlängning under vinterhalvåret .

16 juni 2025
Sista ansökan:
16 juli 2025
Kock säsongsjobb
La Bonhour AB
Kockar och kallskänkor

Hotel Skansen ligger på Öland i Färjestaden strax efter brofästet. Vi har 78 hotellrum, flera konferenslokaler, festlokal och spa. Hotel Skansen är i ständig utveckling - vi vill mer! Vi har under de senaste åren gjort många investeringar och är inte klarar än. Vi vill vara det självklara valet på Öland. I vår restaurang ska våra gäster kunna vara avslappnade, äta god mat, dricka något gott och ha kul. Vi vill ha kvalitet utan att vara en stjärnkrog. Vårt kök serverar klassiska välkända rätter med en modern touch samtidigt som det är kul att överraska ibland med något annorlunda. Nu söker vi dig som vill sommarjobba/säsonga här på Öland. Vi vill att du är flexibel, trivs med att jobba i högt tempo samt är en lagspelare. Här på Skansen är vi är ett härligt team som har roligt på jobbet! Säsongsanställningarna löper från juni - september. Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. "Med familjär känsla vill vi vara en oas för upplevelser och välbefinnande"

16 juni 2025
Sista ansökan:
16 juli 2025
Kock sökes i Helsingborgsområdet

Vi söker dig duktiga kock som vill jobba för oss ute hos våra kunder runt om i Skåne Schemalagd var tredje helg. Mycket dagtid men även en hel del kvällspass.Du ska vara flexibel tycka om att laga mat från grunden, vara säker i din smaksättning och hur man lagar smakrik och näringsriktigt mat till många. Du får ett varierande arbete med kontakt med mkt människor. Du ska ha lätt för att sätta dig in i nya arbetssituationer och arbeta i i team

16 juni 2025
Sista ansökan:
16 juli 2025
Kock - heltid, året runt
La Bonhour AB
Kockar och kallskänkor

Hotel Skansen ligger på Öland i Färjestaden strax efter brofästet. Vi har 78 hotellrum, flera konferenslokaler, festlokal och spa. Hotel Skansen är i ständig utveckling - vi vill mer! Vi har under de senaste åren gjort många investeringar och är inte klarar än. Vi vill vara det självklara valet på Öland. Våra visioner: *Vi ska bygga en destination med över 100 hotellrum, större spa och en takrestaurang. *Vi ska vara Ölands med attraktiva arbetsgivare. Nu söker vi dig som vill ha en heltidstjänst året runt. Vi söker dig som vill vara en del i vår framtidssatsning och tycker om utveckling och förändring. Vi vill att du är flexibel, trivs med att jobba i högt tempo samt är en lagspelare. Här på Skansen är vi är ett härligt team som har roligt på jobbet! I vår restaurang ska våra gäster kunna vara avslappnade, äta god mat, dricka något gott och ha kul. Vi vill ha kvalitet utan att vara en stjärnkrog. Vårt kök serverar klassiska välkända rätter med en modern touch samtidigt som det är kul att överraska ibland med något annorlunda. Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. "Med familjär känsla vill vi vara en oas för upplevelser och välbefinnande"

16 juni 2025
Sista ansökan:
16 juli 2025
Suveräna kockar sökes till uppdrag runt om i Skåne

Vi söker en självgående kock till vår uthyrningsverksamhet. Runt om i Skåne Vi söker dig som kan ta ansvar, jobba ensam eller i team, skall kunna leda teamet om det skulle behövas. Har du kunskap att jobba både med ala carte och storhushåll är det en merit. Du kommer vara uthyrd till våra kunder . Bil och körkort är bra om du har

16 juni 2025
Sista ansökan:
30 juni 2025
Jobba som du vill, när du vill - Bra lön!💰
FRAM Bemanning AB
Kockar och kallskänkor

JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR!                                                          På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som faktiskt bryr sig om dig. Här du får möjligheten att utvecklas både personligt och yrkesmässigt.  Vi söker kockar, kallskänkor och souschefer för välbetald tillsvidareanställning eller extra hos oss. Välj själv vilken anställningsform och hur mycket du vill jobba. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. VILKA ÄR FRAM? På FRAM är vi övertygande om att arbeta på restaurang är världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och trötta administrativa jobb i alla avseenden.  Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar uteslutande inom hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi uppskattar våra kollegor och brinner för det här. På riktigt. Vi är flera hundra anställda, dussinet på kontoren - det går skitbra för oss. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt sedan 2023 med flera ruttade kollegor på kontoret som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. Allt vi gör är transparent, öppet, ärligt och vi skippar skitsnacket. FRAM jobbar endast med seriösa ställen och vi väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterskrogar, ledande hotellkedjor, bra företagsrestauranger och mötesanläggningar. Gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster, hela och rena kök med schysst nivå och god stämning. HUR FUNKAR DET? Du blir anställd av oss på FRAM och jobbar på olika ställen kors och tvärs över stan. Ibland kan du arbeta på några olika arbetsplaster i veckan eller kör ett långtidsuppdrag på ett och samma ställe. Du får förslag på uppdrag i god tid, du åker ut och jobbar hos våra kunder och du får lön av oss. Ganska straight forward. Vi ser vårt jobb som ett hantverk, vi på FRAM är bäst på vad vi gör. Du väljer helt och hållet hur du vill jobba. Endast dagtid vardagar? Inga problem. Vill du bara jobba kvällar? Absolut. Vill du alltid vara ledig vissa dagar i veckan? Vi löser det! Hos oss tar du ledigt eller semester NÄR DU VILL!  Vi anpassar oss efter dig, vart du bor, hur du vill köra och vilken typ av matlagning du vill arbeta med (inget bullshit). Allt annat är ungefär som du tror och vi djupdyker på hur allt funkar på vårt möte här på Västmannagatan. VEM ÄR DU? Vi söker dig som söker tillsvidareanställning som du får efter ett par månaders provanställning eller extra om du är ute efter det med toppenpröjs. FRAM söker dig som som är hel och ren, har några år under bältet som kock, kallis eller souschef och har koll på det mesta. Du behöver inte vara superuttad eller jobbat på stjärnkrog men dina knivar ska vara slipade och dina dojjor snabba.  Hos oss sitter du sällan i skiten men du ska kunna beta av en micelista och hajja hur det funkar här i stan vare sig du vill köra på ett schysst lunchpang, en flashig bankett middag eller något hardcore a la carté ställe. Alla som jobbar med oss här på FRAM är ganska vassa på sitt jobb och det viktigaste av allt - alla som jobbar med oss är bra folk. Vi har inga armar och ben, inga dryga översittare, folk som skriker eller tröttmössor hos oss. Vi tar inte in vem som helst och det är inte helt enkelt att få jobb här. FRAM ERBJUDER! Joinar du oss på FRAM så kommer du, ditt välbefinnande alltid först och främst och vi kommer alltid att hålla din rygg. Bra lön!  Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det. Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart. Jobba när du vill, som du vill. SL-kort. Fatöl på kontoret (alla seriösa restaurangföretag måste ju ha fatöl på kontoret). ANSÖKAN. Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag eller två. I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande. Vill du höra mer eller har frågor eller funderingar så slå oss en signal på 08 51 51 29 00. Start: Nu i sommar eller i augusti. Lön: Bra!  Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.

16 juni 2025
Sista ansökan:
31 augusti 2025