Kock till tapasrestaurang
H.F.R Uppsala AB
Kockar och kallskänkor

IBERICO slog upp dörrarna i oktober 2015 och har sedan dess varit en av Uppsalas populäraste mötesplatser för oss som älskar mat, dryck och en sprudlande restaurangmiljö. VI SÖKER DIG För att trivas hos oss ska du vara en teamplayer, prestigelös och genuint vilja dela med dig av dina tidigare kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Du håller dig uppdaterad om nya trender och bidrar med ideér och är kreativ för att utveckla koncept, affärsidéer och medarbetare. Vi är ett tajt team och för oss är det viktigt att du har samma engegemang som oss. - Tillsammans är vi ett team! VEM ÄR DU? Vi tror att du har minst 2 års erfarenhet av att arbeta i restaurang. Du har ett starkt intresse för mat, dryck och ett sinne för service och affär. Vi tror att du matchar in på en eller flera av nedan: Du är mat- och dryckesintresserad som förstår värdet av kvalité Du vill se andra utvecklas och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter Du gillar samarbete och att leda andra och du vet att framgång är ett teamarbete Du gillar och kan navigera och prioritera i en miljö med högt tempo Du talar både svenska och engelska flytande Du är lugn och trygg och får andra att känna sig trygga runt omkring dig Du är strukturerad och ordningsam och vet att en bra rutin ger dig möjlighet till att gå utanför boxen om du behöver Om detta låter som något för dig så ska du söka jobbet direkt! Maila oss på [email protected] och märk ansökan med "Kock"

5 juni 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Kock till Mölndal med intresse för det kalla köket
Coor Service Management AB
Kockar och kallskänkor

Är du den som tycker att en perfekt tillagad måltid kan förändra dagen? Drivs du av att skapa magiska stunder för gästerna och leverera toppkvalitet – då kan detta vara din nästa utmaning. Välkommen till oss - på Coor är du skillnaden! Vilka är vi? Coor erbjuder en trygg arbetsplats med en välkomnande och inkluderande kultur, där du får chansen att utvecklas i din karriär samtidigt som du har en god balans i vardagslivet. På Coor får våra restauranger eget entreprenörskap och stora möjligheter att påverka verksamheten och menyn. Tillsammans inom teamet skapar vi en serviceupplevelse utöver det vanliga. Vad kommer du att få arbeta med? Som kock levererar du en toppklassupplevelse med fokus på gästupplevelse, samarbete och service. Vi serverar både vällagad mat på tallrik och erbjuder smakkombinationer med en flexibel meny för att minska matsvinnet. Exempel på arbetsuppgifter: - Tillaga och presentera högkvalitativ mat för vår restaurang och catering - Ta emot leveranser och beställningar - Vara delaktig i att planera meny tillsammans med kökschef och bidra med idéer för nya rätter - Säkerställa att hygienrutiner och livsmedelshantering alltid följs - Arbeta aktivt med att minska matsvinn och implementera hållbara lösningar Vem är du? Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och service. Du älskar att överträffa gästers förväntningar, och trivs i ett kök där tempot kan vara högt men stämningen alltid är god. Du är självgående, men ser dig själv som en lagspelare som alltid har ett öga för detaljer. Vi ser att du har: - Flerårig erfarenhet som kock, gärna med utbildning inom matlagning - Ett starkt fokus på kvalitet och service - Förmågan att arbeta strukturerat, även när tempot ökar - Engagemang för hållbarhet och svinnsmarta lösningar Vi erbjuder trygga och säkra arbetsvillkor - En varm och välkomnade arbetskultur - Lön enligt kollektivavtal - Introduktion till alla nyanställda för att ge dig en bra start i arbetet - Friskvård för att gynna en balans i livet - Förmåner som avtalspension, försäkringar och föräldralön. - Möjlighet att utvecklas inom ett stort och växande företag - Löpande kompetensutveckling med utbildningar och kurser Om tjänsten - Anställningsform: Tillsvidareanställning - Sysselsättningsgrad: 100% - Arbetstid: Måndag- fredag dagtid - Startdatum: 2025-08-04 - Provanställning: 6 månader För att säkerställa en rättvis och träffsäker rekryteringsprocess använder vi personlighetstester, och vid anställning utför vi även bakgrundskontroller på all vår personal. Övrig information Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För att följa GDPR tar vi endast emot ansökningar via vår annons. Vi ser fram emot din ansökan! All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med denna rekryteringsprocess undanbedes vänligen. På Coor möter vi varandra med nyfikenhet och värme. Hos oss arbetar människor med olika personligheter, bakgrunder och talanger. Coor är service; vi tar hand om våra kunders fastigheter, lagar mat, städar, välkomnar gäster, levererar post och sköter alla de hundratals Facility Management-tjänster som krävs för att en arbetsplats eller fastighet ska fungera på bästa sätt. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa de bästa arbetsmiljöerna i Norden – smarta, hållbara och fyllda med glädje, för både våra kunder och oss själva. Tillsammans skapar vi värde genom att utföra, leda och effektivisera våra kunders serviceverksamheter så att de kan fokusera på vad de gör bäst. Resten tar vi hand om. Genom vår varma kultur och vårt starka samarbete har vi roligare och skapar mer värde för våra kunder. Det ser vi varje dag. Det är därför vi är ett av Nordens ledande företag inom Facility Management.

5 juni 2025
Sista ansökan:
30 juni 2025
À la carte kock för uppdrag i Göteborg

Letar du efter nästa kockäventyr? Är du den som skär löken snabbare än din egen skugga? Har du smaksinnet skarpt som en nyvässad kockkniv? Då kan det vara dig vi letar efter! Vi söker dig som älskar tempot i köket, gillar att lösa problem på studs, och som alltid har en ny idé i bakfickan. Hos oss är ingen dag den andra lik – det är nya menyer, nya kök, nya kollegor och nya chanser att glänsa varje vecka. Det är som att jobba i ett kulinariskt äventyrsspel – och vi behöver dig i vårt team! Vad vi erbjuder dig: En fartfylld vardag där du utvecklas som kock i raketfart Möjlighet att jobba på Göteborgs mest spännande restauranger Flexibla arbetstider – du bestämmer själv hur mycket du vill jobba Roliga personalaktiviteter, utbildningar och nätverkande i branschen Kollektivavtal och en trygg anställning Vem är du? Du har gått restaurangutbildning eller lärlingsprogram Du har minst 4 års erfarenhet från ALC-kök Du vill bli bättre, snabbare, skarpare Du är hängiven, stolt över ditt yrke, en problemlösare och flexibel som få Låter det här som din grej? Skicka in din ansökan idag – ju snabbare desto bättre! Om ditt CV får oss att höja på ögonbrynen (på ett bra sätt) så hör vi av oss snabbt för att planera nästa steg mot att bli stjärnan i vårt köksteam! Lön? Såklart! Vi kommer överens – det ska kännas bra för båda..   Varför ska du jobba på RA Hospitality? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar! Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RA Hospitality är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

5 juni 2025
Sista ansökan:
20 november 2025
Kockar sökes – Från Falkenberg till Smögen

"Sommar"kockar sökes – Från Falkenberg till Smögen  Kort säsong. Högt tryck. Stora möjligheter. Sugen på att byta avgaser mot havsbris? Vill du känna doften av nystekt fisk och salt tång i samma andetag? Då har vi sommarjobbet för dig! RA Hospitality i Göteborg söker nu hungriga, erfarna och snabba kockar för säsongsuppdrag på västkusten sommaren 2025 – från pittoreska Smögen i norr till strandnära Falkenberg i söder. Vi söker dig som... Har minst 2 års erfarenhet i ett A la carte-kök Har gått restaurangutbildning eller motsvarande lärlingstid Trivs bäst när det brinner lite i stekpannan – älskar högt tempo och snabba puckar Gärna byter storstadspuls mot saltstänkta klippor och service i solnedgång Är kreativ, självgående och alltid redo att leverera på topp Tycker att "sommarsäsong" låter mer som en kul utmaning än ett jobb Vi erbjuder: Boende nära arbetsplatsen – vi fixar så du slipper pendla Utvecklingsmöjligheter i Sveriges största bemanningsföretag inom hotell & restaurang Lön enligt erfarenhet och ansvar – vi vet att du är värd det Så om du är redo att byta "dagens lunch" mot dagar du minns, skicka in din ansökan redan idag. Sommaren 2025 blir vad du gör den till – gör den grym med oss på RA Hospitality! Varför ska du jobba på RA Hospitality? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?  Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!  Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!  Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.   Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!   Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.  Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RA Hospitality är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 25 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.  Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

5 juni 2025
Sista ansökan:
20 november 2025
Kock Elite Park / Växjö Konserthus
Elite Hotels Of Sweden AB
Kockar och kallskänkor

Elite Park Hotel & Växjö Konserthus är den största konsert- och mötesarenan i Växjö. Här finns 21 konferenslokaler i olika storlekar, alltifrån ett fåtal personer upp till 800 personer i den största lokalen. På Elite Park Hotel/Växjö Konserthus arbetar vi med beställningar i samband med konferenser, konserter, banketter, middagar för grupper, mingel och andra event. Vi arbetar både med små och stora sällskap. Vi lagar all mat från grunden, vi är kravcertifierade och vi har stort fokus på ekologiskt och närodlat. Vi söker nu en kock för vår beställningsverksamhet. Vi söker dig som har en passion för matlagning och som kan arbeta effektivt och självständigt med några års erfarenhet i branschen. Arbetstider: mestadels dagtid men kvällar och helger förekommer. Omfattning: heltid Start: enligt överenskommelse Lön: enligt överenskommelse För frågor om tjänsten kontakta: Kicki Nielsen 0470–702200, [email protected] Sista ansökningsdag: Urval kommer att ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig!

5 juni 2025
Sista ansökan:
22 november 2025
Kock till Himlen
Sjöstadsgruppen AB
Kockar och kallskänkor

Restaurang Himlen ligger på 25:e och 26:e våningen i Skrapan mitt på Götgatan. Vår ambition är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i en miljö med fantastisk utsikt och avslappnad söderkänsla. Våra två restauranger håller hög kvalité både i mat och dryck samt service. Köket, med 46 platser och Grill & Cocktail, med 60 platser och ytterligare 150 platser i bardelen, erbjuder vi våra gäster spännande menyer. Så nära himlen man kan komma! Välkomna. Läs mer om oss på https://www.restauranghimlen.se/ Vill du vara med på vår resa mot att bli en klassiker på Södermalm? Med nyligen återöppnade luncher och en renovering av restaurangen är vi på god väg. Vi hämtar vår inspiration från det svenska köket med klassisk husmanskost under luncherna och en modern touch på det svenska köket till kvällen. På våra två våningar serverar vi två olika menyer så variationen på matlagningen är stor. Är du som vi och brinner för service och har ett genuint matintresse kan det här vara tjänsten för dig! Vi söker Vi söker dig som älskar mat och vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du har en passion för matlagning, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du trivs i att vara en del av ett team, vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Du bör vara van vid att hantera ett högt tempo då våra restauranger är välbesökta. Du har även förmågan att växla upp när det behövs samt se till att alltid ha en välordnad mise en place. Erfarenhet • Relevant utbildning eller motsvarande i erfarenhet. • Minst 3 års erfarenhet från à la carte kök. • Du har gärna kunskap om husmanskost. • Om din styrka finns i det kalla köket, ser vi gärna att du även har en vilja att utvecklas i det varma köket. Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar • Kvalité och service, i allt du gör. • Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster. • Att tillhöra ett roligt och passionerat gäng. Vi erbjuder Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och har som ambition att vara en välorganiserad koncern med en tydlig struktur där vi ser och värdesätter våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom koncernen. I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm och Sjöstaden Skybar i Hammarby Sjöstad.

5 juni 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Kockar hel & deltid !
B.Q Accounting AB
Kockar och kallskänkor

Vi letar för kunds räkning efter flera Kockar som vill vara med i vår resa och skapa en upplevelse tillsammans med resten av vår team! Vi är en nystartad restaurang i hjärtat av Hornstull, vi söker efter dig som är intresserad av vin och mat. Vår kommer ha en stor fokus på vin & mat, vi erbjuder utbildningar tillsammans med våra leverantörer om vad vi serverar. Kunskap är viktig inom det vi gör. Vi är en liten restaurang så vi söker dig som har rätt känsla för service och vill vara en viktig del av oss. Om du är passionerad, driven och önskar att vara en del av ett team som älskar att utvecklas, väntar vi på din ansökan. Krav: Minst 2 års erfarenhet. Startdatum: Intervjuer sker löpande. Antal platser: 1st Startdatum omgående  Arbetstid: Hel/deltid - kvällar och helger & bruncher!

5 juni 2025
Sista ansökan:
28 oktober 2025
1 kock tillsvidareanställning 100% + 1-2 p sommarvikariat

Platsbeskrivning Detta familjeägda hotell ligger i hjärtat av Värmland, i By, strax norr om idérika Sunne och längs med sjön Fryken. Hotellet har 62 välplanerade rum där alla har inspiration från Värmland och naturen utanför. Vår hotell- och konferensanläggning är perfekt för möten, events, utbildning och kursverksamhet. Vi erbjuder 6 möteslokaler och 8 grupprum med en kapacitet mellan 2- 140 personer. Alla lokaler är anpassade med AV-utrustning och trådlöst WIFI. Vår restaurangverksamhet består av à la carte servering, lunchbuffé med husmanskost till konferensgäster. Vi har ofta större arrangemang med finare festmiddagar eller temakvällar t.ex. julbord. Med naturen runt knuten erbjuder vi det mesta för en lyckad vistelse. Vi söker 1-2 kockar för sommarvikariat 1 kock 100% heltidstjänst som kock. Vi söker dig som har över 5års av köksyrket och med erfarenhet av att leda ett mindre team. Både dag, kväll & helgarbete förekommer regelbundet. Provanställning tillämpas. Naturligtvis har vi Kollektivavtal! Tillträde: Enligt överenskommelse.

5 juni 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Kock till restaurang Havets Hus
Lysekils kommun
Kockar och kallskänkor

I Lysekils kommun arbetar vi för att vara en hållbar och attraktiv kommun året runt, som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Du som arbetar här gör en viktig skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vi är idag 1400 kollegor som utvecklar våra verksamheter och ger 14 400 invånare, 1 600 företag och 100 föreningar bästa möjliga service och förutsättningar att bo, leva och verka i Lysekil. Det är vi stolta över. Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära både havet och bergen – här finns möjlighet till såväl eftertanke som äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. Läs gärna mer om Lysekil på Lysekils kommun - https://lysekil.se/. Film omhttps://youtu.be/VnvQMbiYE3U Havets Hus i Lysekil AB är ett kommunalt bolag och ägs av Lysekil Stadshus AB som i sin tur ägs av Lysekils kommun. Havets Hus grundades 1993 och är i dag ett av Bohusläns populäraste besöksmål. Akvariet är en hyllning till västerhavets rika djurliv. Här samsas lättsamma upplevelser för hela familjen med allvarliga utmaningar för framtiden. Varje år stiftar närmare 80 000 besökare bekantskap med hundratals fascinerande arter – från småfläckig rödhaj till död mans hand. MISSION – VARFÖR FINNS HAVETS HUS? Havets hus ska skapa engagemang för livet i ett friskt hav. Via kunskap om havets alla ekosystem och nyttjande av dessa ska Havets Hus förmedla en fascination av och förståelse för betydelsen av havets ekosystemtjänster och bevarande av dessa. Beskrivning Kan du leverera en god och vällagad lunch, i trevlig atmosfär för våra gäster på Havets Hus? Vi har fått ett sent återbud och söker en kock under sommarsäsongen. Du har erfarenhet av att tillaga husmanskost med lite moderna inslag. Det är viktigt att du är självgående och trivs med att arbeta under tidvis högt tempo. Du gillar att samarbeta med kollegor i såväl restaurangen som i övriga delar av verksamheten. Du har god kunskap om livsmedelshygien och om råvaror. Arbetsuppgifter Arbetstider är heltid under dagtid, helgarbete ingår. Du kommer att ansvara för att våra gäster får en god och vällagad lunch. Det innebär planering och förberedelser, tillagning och presentation av den mat vi erbjuder.  Ett trevligt bemötande av både gäster och kollegor är viktigt. Vi är en liten arbetsplats så vi hjälps åt. Det händer att våra kockar hjälper till i kallköket eller kassan när det hinns med och behövs. Kvalifikationer Du ska ha kockutbildning eller motsvarande och några års erfarenhet. Du behöver ha ordnat boende med pendlingsavstånd till Havets Hus när du söker tjänst hos oss. Du behöver kunna tala och skriva flytande svenska och ha goda kunskaper i engelska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Villkor Alla våra medarbetare erbjuds brandutbildning eller brandgenomgång, HLR- samt internutbildning om Havets Hus. För att få arbeta på Havets Hus krävs närvaro vid utbildningsdagarna. Obligatoriska datum: Internutbildning den 24 maj, möjlighet finns att närvara digitalt.  HLR utbildning den 12 juni kl 8-10. Brandgenomgång den 13 juni kl 8-10. Datum för guidning i akvariet är ännu ej satt men även den är obligatorisk.   Intyg ur Belastningsregistret krävs innan anställning kan ske. Referenser skall anges vid ev. intervju.   Varaktighet, v24-34 - 2025 Lön, enligt överenskommelse Kollektivavtal, Sobona, besöksnäring Rekrytering kan ske under pågående ansökningstid.    Välkommen med din ansökan! Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Lysekils kommun är en rökfri arbetsplats. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

5 juni 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Kock Extra 150 - 210 kr per timme 👩‍🍳 - Centrala Skåne
FRAM Bemanning AB
Kockar och kallskänkor

JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM VEM VI SÖKER: Erfaren och driven kock med passion för sitt yrke. Minst några års erfarenhet inom branschen, men inte nödvändigtvis från stjärnkrogar. Trivs med att jobba i olika miljöer och ser det som en möjlighet att utvecklas. Anpassar sig snabbt till nya rutiner och miljöer. En teamspelare med hög social kompetens. Har rätt inställning och ser den som en viktig del av jobbet. HUR DET FUNGERAR: Arbeta på olika platser, ibland flera under samma vecka, eller på längre uppdrag. Du får jobbförslag i god tid och bestämmer själv hur mycket och när du vill arbeta. Möjlighet att arbeta dagtid, kvällar eller specifika dagar beroende på vad du vill. Flexibilitet och möjlighet att arbeta när det passar dig bäst. Ett extrajobb med en arbetsgivare som bryr sig. FRAM ERBJUDER 150 - 210 kr per timme med möjlighet att få lön inom 48h efter jobbet. Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart. Betalda resor till och från jobbet vid längre resor. Jobba när du vill, som du vill. FLEXIBEL LÖN. Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va? VILKA ÄR FRAM BEMANNING? FRAM är ett personligt bemanningsföretag som specialiserar sig på hotell- och restaurangbranschen. Vi är övertygade om att arbeta med mat och dryck är ett av de roligaste jobben som finns. Vi har framgångsrikt etablerat oss i Göteborg, Malmö och Stockholm. Vår målsättning är att vara den bästa arbetsgivaren i branschen, med fokus på transparens, ärlighet och en positiv arbetsmiljö. Vi är flera hundra anställda och fortsätter att växa. Våra kunder är allt från lokala kvarterskrogar till stora hotellkedjor och företagsrestauranger. Vi väljer noggrant vilka vi samarbetar med för att säkerställa att du får arbeta på bra arbetsplatser med go stämning. ANSÖKAN I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande. Start: Enligt överenskommelse. Lön: 145-190 kr i timmen. Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal. Sökord: souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, konferens, service, matlagning, gastronomi, köksmästare, restaurang, hotell

5 juni 2025
Sista ansökan:
30 juni 2025