Kockvikarie Norlandia förskolor Örebro

Norlandia Förskolor arbetar hälsofrämjande vilket genomsyrar våra förskolor, som erbjuder näringsrik och god mat lagad av våra utbildade kockar. Norlandia satsar på kosten med konceptet Mat med Smak. All mat lagas på plats med bra råvaror. Vi har genom åren haft nomineringar i kategorier för White Guide Junior och även vunnit. Tillagningen av all mat sker på förskolan Basilikan tillsammans med två kockar. Då vi serverar samma mat på alla våra tre förskolor kan uppläggning och tillhörande förberedelse av mellanmål och disk ske på annan förskola (Pepparn eller Forskaren). Exempel på förekommande arbetsuppgifter - Tillagning och servering av förskolans samtliga måltider samt övriga i köket förekommande arbetsuppgifter såsom städning enligt städrutiner och diskning. - Bakning av matbröd och matlagning till familjetjänster. - Kravspecifikation: - Hotell- och restaurangutbildning eller likvärdig utbildning - Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien - Kunskap specialkost och olika former av matallergier Vem är du? - Flexibel och självständig. - Du är lösningsinriktad, positiv och driven med ambitioner och arbetsglädje. - Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. - Du är en engagerad och kan skapa förtroende med barn och vårdnadshavare. - Ödmjuk, prestigelös och lyhörd. - God samarbetsförmåga. Om Norlandia Förskolor Vi är ett familjeägt företag som driver ett 100-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö! Övrig information - Anställningsform: Långtidsvikariat - Omfattning: Deltid, 75-80% - Arbetstid: Dagtid, vardagar - Tillträde: Mitten av april 2024 Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Sista ansökningsdag 2024-04-05 Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Rektor Anna Israelsson, [email protected], 073-416 07 96 Varmt välkommen med din ansökan!

4 mars 2024
Sista ansökan:
21 augusti 2024
Sommarvikariat köksansvarig/kock

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Äldreboende Ljung är ett boende med 56 platser fördelad över 6 olika avdelningar. Det är tre avdelningar för demenssjuka äldre, två för somatisk sjuka och en avdelning med åtta platser är en växelvårdsavdelning. Ljung har även en dagverksamhet för äldre med en demensdiagnos. Lunch och middag till avdelningarna lagas av våra köksansvariga/kockar i varje kök. Nu rekryterar vi inför våren och sommaren och söker en köksansvarig/kock som vill arbeta juni-augusti när ordinarie personal är på semester. Beskrivning av tjänsten Som köksansvarig ansvarar du för att laga lunch och middag till 28 boenden i ett större uppvärmningskök. Vi lagar maten så mycket som möjligt från grunden, vi hanterar dock inte rått kött eller rå fisk. Du har god kännedom om livsmedelshygien, matallergier eller intolerans samt egen kontroll av viktiga områden inom mathantering. Maten som ska lagas är mest svensk husmanskost men du har även möjlighet att bjuda på maträtter som har blivit populära senaste åren. Till din hjälp har du en stor receptbank med näringsberäknade recept och serveringsförslag som ser till att maten är god, smakrik och hälsosam. Våra menyer är säsongsanpassade och bygger på svensk husmanskost som våra boende känner igen och tycker om, men vi serverar förstås även andra spännande och mer internationella maträtter då och då. Vi tar alla tillfällen att fira olika händelser och vi uppmärksammar självklart alla högtider! Våra engagerade medarbetare älskar att baka vilket sprider härliga dofter i huset - vem säger nej till nybakade kakor, äppelpaj eller bullar till go 'fikat på eftermiddagen? Du som är köksansvarig är stresstålig, har lätt för att samarbeta och tar hygien på stort allvar. Du behärskar svenska i tal och skrift, har datavanan för att kunna beställa matvaror och kan hantera digitala verktyg för planering samt säkerställning av egen kontroll moment. - Timanställning/sommarvikariat - Arbetstider kl 10-17, rullande schema inkl varannan helg - Vecka 25- 33 eller enligt överenskommelse, kan börja som timanställd tidigare - Meriterande att ha kockutbildning, alternativt dokumenterad erfarenhet av matlagning till större grupper - Du har god fysik då lyft av matvaror, förpackningar samt hantera smutsig och disk ingår i arbetet. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag! Det här kan vi erbjuda dig - Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller - Utbildningar - Utvecklingsmöjligheter - Karriärvägar - Personalförmåner - Trygga anställningsvillkor - Digitala arbetsverktyg - Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete - Platt organisation med korta beslutsvägar Om Attendo Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär. Vi går igenom ansökningarna löpande. Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation. Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning. Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

4 mars 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Kock sommarvikariat

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare. Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Söker nu kockar till våra kök Björkgården äldreboende, Riggargatan äldreboende och St: Annas restaurang i Nyköpings kommun till sommaren med chans till förlängning. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär planering, förberedelse och tillagning av måltider samt efterarbete som disk och städning. Administrativa arbetsuppgifter som exempelvis beställningar förekommer. KVALIFIKATIONER Formella kompetenser: - Vi söker dig som har utbildning motsvarande restaurangprogram eller motsvarande och dokumenterad erfarenhet som kock. En merit är att du har erfarenhet av specialkost, måltider för äldre samt kunskap om konsistens anpassad kost. I tjänsten ingår arbete både inom kall och varmkök. Du ansvarar även för att följa och uppdatera egenkontrollen för köket samt följa de lagkrav som finns för verksamheten. I tjänsten ingår arbete både inom kall och varmkök. Du ansvarar även för att följa och uppdatera egenkontrollen för köket samt följa de lagkrav som finns för verksamheten. Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. Intervjuer ske fortlöpande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. TILLTRÄDE Enligt överenskommelse LÖN Timlön Kontaktperson: Pär Bogren E-post: [email protected]

2 mars 2024
Sista ansökan:
19 augusti 2024
Kock/Kokerska till Ekhaga vård-och omsorgsboende

Nu söker vi på Ekhaga en Kock/ Kokerska. Vi söker även sommarvikarie till sommaren 2024. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära Förmånsportal med rabatter och erbjudanden Coachande och stöttande chefer nära dig Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag Kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension Om rollen Nu söker vi på Ekhaga vård och omsorgsboende en kock/ kokerska till en heltidstjänst. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära Förmånsportal med rabatter och förmåner Coachande och stöttande chef nära dig Tydliga arbetssätt & planering Karriär- och utvecklingsmöjligheter Arbetskläder Kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension Som kock på Ekhaga vård- och omsorgsboende så kommer du att tillsammans med andra kollegor att få en central roll. Kost och måltidsupplevelsen är central för oss på Vardaga och mycket fokus läggs på att det ska bli en av dagens höjdpunkter, vi lagar mat som hemma. I stort sätt all mat som tillreds lagas från grunden. Vi tror att du som söker är utbildad kock/kokerska med några års erfarenhet i yrket. Vi tror även att du är van att arbeta både ensam och tillsammans med kollega och har goda kunskaper i husmanskost. Att du har förmåga att fatta beslut och är intresserad av att lära nytt när det behövs. Vi söker dig som älskar att laga mat och är bra på specialkost. Att vilja göra det lilla extra som skapar matlust och glädje vid måltiden. Som person är du positiv, självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten. Du är flexibel och lösningsorienterad. Om Ekhaga Ekhaga vård- och omsorgsboende ligger centralt i Onsala kyrkby, ett stenkast från havet. Vi lagar mat till dom som bor här och även till vårat grannboende Vickans vård & omsorgsboende. Den äldsta delen är från 1915. Ekhaga byggdes ut 1960, och har sedan dess byggts om och till flera gånger. Senaste renoveringen gjordes 2003. På Ekhaga finns totalt 94 lägenheter. Sedan 1 april 2021 drivs Ekhaga på entreprenad av Vardaga. (https://vardaga.se/) Kungsbacka kommun har det yttersta ansvaret för vården och omsorgen. Din erfarenhet och kunskap Vi gissar att du som söker dig till oss: . är utbildad kock, studerar till Kock/kokerska eller har erfarenhet och har stort intresse för att laga god mat . Lockas av ett arbete som är varierat och som gör skillnad. Är självständig, kan göra egna bedömningar och fatta beslut och vågar tänka själv men även lätt för att arbeta i team och tycker om att jobba i högt och glatt tempo. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Anställning: 100% Tillsvidare varannan helg med 6 månaders provanställning Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: 2024-03-15 Har du frågor? Kontakta gärna vår Kökschef [email protected] (mailto:[email protected]) eller Verksamhetschef [email protected] Facklig kontakt: Kommunal. www.kommunal. (http://www.kommunal.se/) Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/). Ansökan Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd. På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/)

27 februari 2024
Sista ansökan:
15 augusti 2024
Tre Stiftelser söker matglad sommarkock

Tre Stiftelser är mångfaldigt prisbelönt för sina äldreboenden. Det bor mer än 350 äldre personer med olika funktionsvariationer och/eller sjukdomar. Vi bedriver salutogen omsorg och service, där hyresgästens meningsfulla tillvaro prioriteras i allt vi gör. Det innefattar även att servera god och näringsrik mat på våra adresser. Vi är ett gott gäng som dagligen lagar mat till våra tre äldreboenden i centrala Göteborg. Mat är ett av Tre Stiftelsers fokusområden och vår målsättning är att vara ledande inom äldreomsorg. Maten lagas med mycket kärlek och passion och till stor del från grunden. Vi har även ett bageri i köket där vi vardagar bakar färskt bröd till hyresgäster. Vi erbjuder bra arbetstider i ett välutrustat kök, trevlig arbetsmiljö och restaurangtänk i storformat samt kollegor som brinner för matlagning. Tjänsten och kvalifikationer Vi söker en duktig erfaren kock med glatt humör som vill jobba i sommar i våra kök på Tre Stiftelser. Du behöver ha jobbat i flera år som kock och ha goda kunskaper i svenska då det behövs i det dagliga köksarbetet. Även du som är kock o pensionär är välkommen med en ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och kandidaterna kan komma att bli kontaktade innan sista ansökningsdatum. Ansök redan nu! Kontakt Vid frågor om tjänsten Emil, enhetschef 031-70 42 670 Vill du veta mer om oss? Kolla in vår Instagram @tre_stiftelsers_kockar där kan man se hur vi arbetar. Vi undanber oss, vänligen men bestämt, kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

26 februari 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
SOMMARJOBB: FRUKOSTKOCK

Är du sommarens nya morgonpigga kollega med rätt känsla för service? Som frukostkock kommer du ge våra gäster en härlig start på dagen med vår stora lantliga frukost på restaurang Logen. OM TJÄNSTEN Restaurang Logen serverar en lantligt inspirerad frukost till Ästad Vingårds gäster, med så många lokala inslag som möjligt. Vi sätter stort värde i att varje morgon servera en god och vällagad frukost, och vi har tydliga mål för att skapa en ännu bättre frukostupplevelse i framtiden. Rollen kräver att du har rätt kunskaper kring matlatning och livsmedelshantering, samt erfarenhet från kök eller café. Logen lägger även stor vikt vid social hållbarhet, trivsel på jobbet och att du ska hitta en bra balans mellan arbete och privatliv. OM DIG Du är en morgonpigg person med stor erfarenhet och/eller talang för service. Samarbete är A & O. Vi blir extra glada om du tar med dig kreativitet och idérikedom in i rollen – det går alltid att göra frukosten ännu lite bättre! Körkort och tillgång till bil/fordon är viktigt eftersom det inte går någon lokaltrafik till Ästad Vingård. FAKTA Omfattning: 80% Anställningsform: Allmän visstidsanställning, juni-aug Lön: Månads- eller timlön enligt överenskommelse Start: juni OM ÄSTAD VINGÅRD Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 82 rum för övernattande gäster, samt konferensmöjligheter för 100+ deltagare. Här finns även Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg. SÖK TJÄNSTEN Sök nu genom att fylla i formuläret! Frågor? Hör av dig till Restaurang Logens köksmästare Caroline Salminen, [email protected]

23 februari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Kock i Alingsås - Lön inom 48h 💰

VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN! På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. ‍🍳 Kock / Kallskänka Extrajobb med möjlighet till fastanställning Jobba när du vill, som du vill (ish) Betalda resor till och från jobbet när restiden är mer än 30 min Kontinuerlig utbildning inom mat, dryck och service Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart Börja jobba direkt efter intervju FLEXIBEL LÖN Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va? OM OSS FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar. Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita. Sökord: köksbiträde, diskare, restaurangbiträde, disk, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunch, restaurang, konferens, service,

19 februari 2024
Sista ansökan:
7 augusti 2024
Kock sökes till Ramstorp servicehus i sommar, Bräcke diakoni

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?  Bräcke diakoni har utökat sin verksamhet och har numera ett helhetsansvar för hemsjukvård, hemrehab, hemtjänsten samt fyra trygghetsboenden i City syd i Linköping.    Vi söker nu en engagerad och smaksäker kock i sommar som inte bara älskar att laga mat utan också ser helheten i verksamheten och trivs med att möta människor! Du kommer ha din bas i tillagningsköket på Ramstorps servicehus och kommer ingå i ett team som består av ett tiotal medarbetare  Tillsammans kommer vi i köket ansvara för tillagning av cirka 240 luncher varje dag, maten paketeras sedan och levereras ut till våra andra trygghetsboenden.  Förutom tillagning av lunch och göra matlådor till våra kunder inom hemtjänsten ingår det i arbetsuppgifterna bland annat att tillaga specialkost, städning, organisera kylar, frysar och förråd. Livsmedelshygien och egenkontroller är en given del av arbetet.   Vem är du? Vi söker dig som är utbildad kock eller är under utbildning samt att du gärna har kunskap och erfarenhet av arbete inom storkök eller restaurang. Du kommer att arbeta tillsammans med en kockkollega samt en måltidsvärd på Ramstorp.  Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta bra både själv och med andra. Du har ett gott bemötande mot våra gäster och personal, är kvalitetsmedveten samt har en vilja och förmåga att hitta nya lösningar när det behövs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetet kräver god fysik och god förmåga att ta till sig instruktioner.  Du behövs på vardagar under dagtid mellan v.23-32. Tjänstgöringsgraden är 100%. Har du möjlighet att några pass innan sommaren så är det välkommet.  Vi ser fram emot att höra från dig! Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!  Se gärna ett filmklipp från Bräcke diakoni i Linköping idag: https://www.youtube.com/watch?v=I2hyiSlTXkc https://www.brackediakoni.se/jobb/jobba-hos-oss-i-linkoping

13 februari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Självständig superkock med oslagbart driv? Vi måste snacka!

Restaurang MR Kastanjen Restaurang MR Kastanjen är belägen på K3 i Karlsborg där vi serverar ca 1000 måltider per dag. Restaurangen serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål till personalen på området men även civila gäster veckans alla dagar, måndag till söndag året runt. Arbetstiden är förlagd dagar, kvällar och helger. Utöver MR Kastanjen som är huvudköket så ingår även Vanäsmässen, Kråk och Tellus. Vi blandar husmanskost med finare middagar Eftersom vi befinner oss inne på försvarsanläggning så måste du vara svensk medborgare. Säkerhetsintervju kommer att genomföras. Kort om tjänsten För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb. Vad säger kollegorna om Nordrest Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest - Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårds bidrag - Möjlighet att delta i motionslopp - Stor kick-off för alla varje år Vem är då vår nya drömkollega? Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Vi vill att du har: - 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande - Goda kunskaper i svenska och engelska - B-körkort Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe: - Tidigare arbetslivserfarenhet som kock - Erfarenhet av menyplanering och varubeställning - Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att bli både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Anställningsform: Tillsvidareanställning (6 mån provanställning ) Omfattning: Heltid 100% Tillträde: Efter överenskommelse Lön: Efter överenskommelse Nästa steg i rekryteringsprocessen När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

13 februari 2024
Sista ansökan:
6 juli 2024
Vi söker kockar inför sommaren 2024

Kostenheten ingår i Teknik-, service- och fritidsförvaltningen och ansvarar för måltider till förskolor, grund- och gymnasieskolor, äldreomsorg och matlådor till hemmaboende pensionärer. Verksamheten har cirka 70 medarbetare och omfattar 24 kök varav 11 produktionskök och resterande mottagningskök. Beskrivning Våra kök finns centralt i Bollnäs samt i Arbrå, Vallsta, Kilafors och Rengsjö. Som vikarie kommer du att arbeta inom hela vårt område.  Arbetsuppgifter Kostenheten söker timvikarierande kockar inför ordinarie personals sommarsemester. Vi söker kockar som kan arbeta inom hela vårt område Bollnäs Kommun. Kvalifikationer Vi söker dig som är över 18 år: * Utbildad kock på gymnasienivå. * Har goda kunskaper inom specialkost. * Har goda datorkunskaper. * Erfarenhet att arbeta med HAACP. * God svenska i tal och skrift är ett krav för att upprätthålla livsmedelssäkerhet.   Om Bollnäs kommun Vi anställda i Bollnäs kommun arbetar med det som är viktigt på riktigt – och tillsammans skapar vi bra dagar för de cirka 27 000 Bollnäsbor som är beroende av vårt arbete. Hos oss får du stolta kollegor som med arbetsglädje utvecklar Bollnäs långsiktigt och hållbart. I vår kommun, med över 400 föreningar, ett kulturutbud över det vanliga och en närhet till landsbygd, stad och fjäll får du ett liv där det är enkelt att få vardagen att gå ihop. Välkommen till Bollnäs, hjärtat av Hälsingland!

12 februari 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024