Köksbiträde
Sök bland 223 lediga jobb som Köksbiträde och börja ditt nya yrkesliv idag!
Pizzabutik Amigo ligger i Arvika och serverar pizza, kebab, hamburgare och sallader, vi har även drive-in och onlineförsäljning. Du kommer att arbeta med de flesta förekommande uppgifterna i restaurangen som till exempel förbereda sallader och hamburgare, servering, disk, städning med mera. Du som söker bör vara serviceinriktad, självgående och kan ta egna initiativ. Tjänsten är på heltid men även deltid är ett alternativ.
Vi behöver stärka upp sommaren samt höst med extra kökspersonal till våran restaurang. Arbetsplatsen ligger centralt på Liljeholmstoget i Stockholm. Jobbet innefattar dag, kväll och vissa helger, dock bra arbetstider, jobbet innebär en heldel hjälp i kök så som disk och städning efter arbetade pass men huvudsakligen tillagning och servering av mat samt förberedelse av tillbehör från vår menyn . Maten vi serverar är en typ av kebab med inslag från Sydamerika, Mellanöstern och Europa . Vi ser gärna att du som söker pratar och kan ta instruktioner på svenska samt gärna erfarenhet av restaurangkök
Olssons gård driver en småskalig grönsaksodling. Varje höst öppnar vi Lysekils Musteri från slutet av augusti fram till slutet av oktober. Vi behöver ytterligare 1 mustare utöver dom 6 anställda vi är i nuläget. Under mustningen är musteriet igång från ungefär klockan 6-22 alla veckans 7 dagar, vilket innebär att vi fördelar schemat emellan oss utifrån önskemål och produktionsbehov. Man jobbar 1-3 personer åt gången i skift under dagen. Musteriet fungerar på så vis att vi har öppettider för inlämning av äpplen från våra kunder. Äpplena registreras och ställs på lagring till nästkommande dag. Under mustningen tas äpplena systematisk in till vårt kombinerade tvätt- och transportband och mustaren skall kunna lyfta upp och gå iväg med lådor och påsar med äpplen av 10-20kg vikt kontinuerligt under ett helt arbetspass. Transportbandet kastar ned äpplen i en tratt som krossar äpplena på vägen ned i pressen. Mustaren ansvarar för att packa pressen korrekt, och stänga av pressen innan trycket blir för högt. Sen ska pressen tömmas från ungefär 50 kg äppelkross, ned i en skottkärra, och köras ut på komposthög utanför ladugården. Parallellt med pressningen blir den färska musten pastöriserad vid 83 grader, förpackad och lagd på hylla. I slutet av dagen ska musteriet städas av 1 person vilket kan ta upp emot 3 timmar. Kontakta Kristoffer vid frågor. Anställningsintervju genomförs kontinuerligt.
Vi är en restaurang längs vägen för resenärer, men även för våra lokaler gäster som seniorer, familjer mm. Vi serverar frukost, lunch och middag alla dagar och har öppet mellan kl 7-20. *Du kan jobba bra i ett team och är serviceminded. *Du är stresstålig och gillar att jobba i ett öppet kök och även på övriga stationer som kassa och disk. *Du älskar att ta hand om gästen och laga maten framför våra kunder. *Du behöver kunna prata och förstå bra svenska. *Du behöver kunna vara tillgänglig snarast och kunna jobba större delen av sommaren. Tjänsen är ett sommarvikariat med möjlighet till extraarbete på kvällar/helger. Tillträde snarast.
Råvara är ett hälsokoncept inom casual fastfood i Norr- och Västerbotten. Vi serverar färska, näringsrika rätter såsom Poké bowls, sallader och sushi – mat som ger kroppen härlig energi. Nu söker vi dig som kan bidra med samma energi till vårt team! Vår vision är att servera naturlig och tillsatsfri mat för att främja våra gästers välmående. Vi tror att mat ska vara ren, näringsrik och god – och vi ser gärna att våra medarbetare delar vår inställning. Att ha koll på köksredskapen är såklart ett plus, men det är din personlighet som avgör om du blir en del av Råvara-familjen. Vi värdesätter glädje och ödmjukhet – både gentemot kollegor och gäster – kombinerat med seriositet och effektivitet. Hos oss får du lära dig allt från att laga sushi, preppa och montera rätter till att bemöta gäster och hantera kökslogistik. Tempoväxlingar är en del av vardagen, och när många vill njuta av vår mat blir det högt tempo – vi ser det som en rolig utmaning! För att säkerställa att jobbet känns rätt för dig och att du passar in hos oss, får alla nya medarbetare genomgå ett provpass innan beslut om anställning. Vi söker dig som vill arbeta 50-90%, främst under dagtid på vardagar, men även kvälls och helgpass förekommer. Vi har kollektivavtal med Visita/HRF och tillämpar deras löner och avtal. Anställning sker löpande, så vänta inte – skriv några rader om dig själv och skicka din ansökan redan idag! 📩 Maila din ansökan till [email protected]. Märk din ansökan med "Köksbiträde Boden"
vi är ett svenskt företag som söker köksbiträde . Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och har erfarenhet av det indiska köket. Som person är Du flexibel, mål- och resultatinriktad. Du strävar efter en hög matkvalitet och skapar en god stämning omkring dig. Vi ser gärna att du har ett intresse av att vidareutvecklas inom vår organisation.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har god samarbetsförmåga.
Inför en intensiv höst söker vi på Ra Hospitality nya medarbetare till ”våra” kök och eventverksamheter. Vi letar efter personer som kan arbeta både extra och heltid från slutet av augusti och framåt. Vi söker: Eventkockar – självgående och trygga i köket. Kockar med driv – lite mindre erfarenhet går bra om inställningen är rätt. Köksbiträden – med dokumenterad erfarenhet från restaurangkök/skolkök. Diskare – minst 3 års erfarenhet i Skandinavien, gärna inom lunchverksamhet, med vana av både tunnel och huvdiskmaskin. Viktig information: Föranmälan är obligatorisk. Anmäl dig via länken nedan och ladda upp ditt CV direkt. Du får sedan en bekräftelse via e-post genom vårt rekryteringssystem Ta med följande till rekryteringsdagen: – Giltigt pass eller internationellt ID – Giltiga dokument från Migrationsverket som visar att du har rätt att arbeta i Sverige Södra Vägen 67, Göteborg Onsdag 6 augusti 2025 Kl. 10:00–14:00 Mer om oss RA Hospitality är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 25 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
* Vänligen kontakta INTE oss direkt. Ansökning sker ENDAST via denna annons. Erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp undanbedes* Vi på La Pizza i Örebro har samarbete med Foodora där kunder kan få sina beställningar levererade till deras bostad. Nu söker vi en person som har körkort och tycker om att köra ut våra goda pizzor till kunder samt hjälpa till i köket. Välkommen med din ansökan!
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Som restaurangbiträde på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. I rollen ingår beredning av mat och att se till att alla arbetsområden hålls rena och snygga. Med din höga servicenivå påverkar du våra gästers vardag på ett positivt sätt. Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och utvecklas i din egen takt. Nu söker vi en ny härlig medarbetare till vårt gäng på Alströmergymnasiet i Alingsås. Vi söker dig som är glad, positiv och bidrar till en god stämmning på jobbet. Du kommer främst jobba med vår fantastiska salladsbuffé och med måltidsservering till våra ungdomar. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för sallad och grönsaker. Du kommer vara drivande i utvecklingen av vårt salladsutbud och vi ser gärna att du bidrar med ett säsongsbetonat, ekonomiskt och modernt tänkande. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet. Vad du kommer att jobba med: • Driva och utveckla vår salladsbuffé • Måltidsservering • Övriga, i ett storkök förekommande arbetsuppgifter Vad du bidrar med: • Goda kunskaper om matlagning • Hög servicenivå • God samarbetsförmåga • Ett brinnande intresse för grönsaker Vad vi erbjuder: • Flexibel och dynamisk arbetsmiljö • Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram • Möjligheter att växa inom företaget • Stort fokus på hälsa och säkerhet • Volontärarbete på betald arbetstid Om tjänsten Tjänsten är en 26 veckorsanställning, tills vidareanställning, på 78,72%. Detta innebär att du arbetar 40 timmar per vecka under terminstid med betald ledighet på alla lov. Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Linus Fagerberg på [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 31/7. Rekrytering sker löpande. Mer om Sodexo och vilka vi är • Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster • Medarbetarsidorna Mitt Sodexo • Besök gärna vår Facebook-sida där vi som medarbetare bl.a. delar stories med varandra, Sodexo Sverige | Facebook. Observera att alla medarbetare behöver genomföra en identitetsvalidering innan anställning. Redo att vara en del av något större? Ansök idag! About Sodexo Founded in Marseille in 1966 by Pierre Bellon, Sodexo is the global leader in sustainable food and valued experiences at every moment in life: learn, work, heal and play. The Group stands out for its independence, its founding family shareholding and its responsible business model. Thanks to its two activities of Food and Facilities Management Services, Sodexo meets all the challenges of everyday life with a dual goal: to improve the quality of life of our employees and those we serve, and contribute to the economic, social and environmental progress in the communities where we operate. For Sodexo, growth and social commitment go hand in hand. Our purpose is to create a better everyday for everyone to build a better life for all.
Vi söker en ny medarbetare till vår restaurang! Vi vill anställa en engagerad och serviceinriktad person som vill arbeta i restaurangmiljö. Du bör vara ansvarsfull, flexibel och trivas med att jobba i ett högt tempo tillsammans med andra. Erfarenhet från restaurangbranschen är meriterande, men det viktigaste är rätt inställning och vilja att lära sig. Tjänsten kan anpassas efter din erfarenhet – det finns möjlighet att arbeta i köket, med servering eller andra uppgifter beroende på din profil. Är du intresserad? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!
Välj ett jobb för att visa detaljer
Visar 1 till 10 av 223 jobb