Maskinoperatör, ytbehandling, trä

Sök bland 5 lediga jobb som Maskinoperatör, ytbehandling, trä och börja ditt nya yrkesliv idag!

Maskinoperatör sökes

För vår kunds räkning söker vi nu dig som har erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör eller liknande. Meriterande är också att du har träteknisk utbildning, och är allmänt tekniskt intresserad. Som person tror vi att du är självgående, initiativtagande och ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga. Du blir anställd hos oss på NSB, och uthyrd till vårt kundföretag. Önskad kompetens: Erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör. Ett tekniskt intresse och tycker att maskiner är roligt. En lagspelare som trivs med att åstadkomma resultat tillsammans med kollegor. Meriterande: Utbildning i trä kunskaper inom CNC Truckkort Lösningsorienterad och kan felsöka vid eventuella stop i maskinen. Det är viktigt att du kan kommunicera löpande med kollegor och arbetsledare. Truckkort är meriterande. Vidare så motiveras du av att hjälpa till där det behövs och du är inte rädd att pröva nya arbetsuppgifter. För att söka tjänsten kan du skicka ditt cv till [email protected]. Vi letar löpnade efter rätt person, så tjänsten kan komma att bli tillsatt före annonsen sista publiceringsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag. Väl mött!

8 april 2024
Sista ansökan:
21 april 2024
Operatörer för sommarvikariat till Sherwin-Williams!

Om företaget Sherwin-Williams grundades i USA 1866. År 2010 förvärvades tidigare Becker Acroma som sedan dess ingår i Sherwin-Williamskoncernen. Idag är Sherwin-Williams ett globalt ledande företag inom färgbranschen med egen tillverkning, utveckling och försäljning. Globalt är vi över 63 000 medarbetare varav 330 i Sverige fördelade på fyra orter med tillverkning i Märsta och Bellö, centrallager i Nässjö samt med en helägd återförsäljare i Vaggeryd. I Sverige fokuserar vi på industriell ytbehandling av trä och metall där våra enheter utgör en central roll av vår totala försäljning i Europa. Om rollen Vi söker nu operatörer för sommarvikariat om 3 månader, med start i mitten av maj, till vår produktionsfabrik i Märsta. Som operatör kommer du att spela en viktig roll i vårt dagliga arbete genom att aktivt delta i produktionsprocessen och säkerställa att våra höga kvalitetsstandarder bibehålls. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att tillverka färdiga produkter genom att noggrant följa angivna recept och instruktioner, hantera av maskiner och utrustning, truckkörning, genomförande av kvalitetskontroller samt att följa säkerhetsrutiner och arbetsanvisningar. Även om arbetet kräver självständighet kommer du att vara en del av ett härligt team där samarbete och kommunikation är av högsta prioritet. Det finns också goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och vi har många duktiga medarbetare som jobbat länge inom företaget och som haft en imponerande utvecklingsresa. Vem är du? Ett krav för att vara aktuell för rollen är att du har truckkort A och B (helst B3), god fysisk förmåga samt att du talar och läser obehindrat på svenska. Du trivs i en industriell arbetsmiljö och förstår vikten av ett aktivt säkerhetstänk och att följa säkerhetsrutiner. Vi ser gärna att du har minst ett års praktisk erfarenhet av industri/produktionsarbete, men vi välkomnar även ansökningar från personer med erfarenhet av liknande branscher som är redo att lära och växa inom området. God datorvana är meriterande. Vad vi erbjuder Hos oss får du chansen till en spännande tjänst i ett stort internationellt företag med många kontaktytor och goda utvecklingsmöjligheter. Genom kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner är vi en arbetsplats som värdesätter din trygghet och ditt välmående. Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning om 3 månader med god chans till förlängning. Vidare kommer du att arbeta i skift, varannan vecka på förmiddagen (05.30-13.51) och varannan vecka på eftermiddagen (13.31-21.37). Observera att du kommer genomgå en nyanställningsundersökning inför anställning vilket bl.a. innefattar alkohol- och drogtest. Vi ser fram emot din ansökan!

3 april 2024
Sista ansökan:
15 maj 2024
Operatör till Setra Malå

Operatör till Setra i Malå Om företaget Setra är ett av Sveriges ledande träindustriföretag, känt för sin förädling av skogsråvara till högkvalitativa och hållbara produkter. Med fokus på limträ, hyvlat, komponenter och KL-trä, bidrar vi till byggindustrins behov både nationellt och internationellt. Om tjänsten Setra i Malå söker nu en operatör för ett vikariat på ett år. Ta chansen att arbeta i en modern produktionsmiljö och bidra till vår kunds framgång. Ansök idag och ta steget mot en spännande karriär! Blandade arbetsuppgifter såsom sågare, kantare, råsortering och ströläggning. Din profil Viktigt att du är kommunikativ, har vilja att lära dig och bredda dina kunskaper och har öga för kvalitet. Du ingår i team med blandade nationaliteter med en gemensam mål att driva en effektiv verksamhet. Vi säker dig som är ansvarstagande teamspelare som är lösningsorienterad och bidrar till ett respektfullt och hälsosamt gruppklimat. Du behöver: - Gymnasieexamen Meriterande: - Tidigare vana från träindustrin/annan - Heta arbeten certifikat - Arbetslivserfarenhet Information om anställningen Direktanställning hos Setra Uppdragslängd: Vikariat 1 år Heltid, skiftgång K2 Tillträde så snart som möjligt Placeringsort: Malå Ansökan För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. Vänligen kontakta oss om du har några frågor eller funderingar på [email protected]. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Forma framtiden med oss! Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

28 mars 2024
Sista ansökan:
28 april 2024
Produktionsoperatör

Som produktionsoperatör kommer du att vara en central del av produktionsprocessen, med ansvar för att stödja och övervaka flödet samt lösa eventuella utmaningar som kan uppstå längs vägen. Dina dagliga arbetsuppgifter kan inkludera postning, paketering, kontroll av produktkvalitet, enklare reparationer samt att se till att lokalerna hålls i ordning. Vi söker en engagerad lagspelare med hög servicenivå. Du är noggrann, strukturerad och har ett genuint intresse för både teknik och trä. Din proaktiva inställning och förmåga att identifiera och hantera uppgifter gör dig till en värdefull kollega. Du är ansvarsfull när det kommer till dina arbetsuppgifter och har en öppen inställning gentemot förändringar och nya arbetssätt. Dessutom är du en hjälpsam medarbetare som bidrar till en positiv arbetsmiljö. Kvalifikationer Erfarenhet inom industriellt arbete är meriterande Goda kunskaper i dataanvändning Truckkort är en fördel men inget krav Detta är en visstidsanställning på heltid med möjlighet till förlängning, med skiftarbete. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi genomför urval och rekrytering löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt för att säkerställa din chans till denna spännande möjlighet.

22 mars 2024
Sista ansökan:
21 april 2024
Processoperatör inom tillverkning

Om företaget: Företaget finns i Malmö sedan 100 år och är ett familjeägt och hållbarhetsdrivet företag som erbjuder premiumprodukter för installation, renovering och underhåll av kvalitetsgolv. De utvecklar och tillverkar lacker, limmer, oljor, rengöringsprodukter och slipmaskiner. Deras produkter säljs till såväl hantverkare och parkettfabriker som direkt till konsumenter. Företaget är en global koncern med huvudkontor i Malmö, dotterbolag i 17 länder, och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Det är ett ekonomiskt stabilt företag i stark tillväxt med sund personalpolitik. Hos detta företag är du del av ett team som ligger i framkant vad gäller innovationer och som uppmuntrar nya idéer hos sina medarbetare. Om tjänsten: Till produktionen söker vi nu en skicklig processoperatör. Som processoperatör arbetar du med tillverkning och tappning av företagets produkter enligt veckoplanering med hjälp av processdatorsystem. Du styr och övervakar driften på din avdelning och arbetar noggrant i enlighet med gällande instruktioner. Du kommer att beställa insatsmaterial och sköta återrapportering av orders. Det är en bred tjänst som kräver mycket eget ansvar. Lyft i arbetet kan förekomma. Då det förekommer truckkörning i arbetet är truckkort samt erfarenhet av truckkörning ett krav. Tjänsten löper på heltid och följer 2-skift där du varannan vecka kommer att arbeta 6.00-14.30 måndag - fredag, och varannan vecka 14.15-23.45 måndag - torsdag. Tillträde enligt överenskommelse men senast 2/5 - 24. Om dig: Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Som person är du flexibel och en teamspelare med god förmåga att kommunicera där du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du är en initiativrik person med ansvarskänsla som inte är rädd för att lösa problem. Har du kunskap inom SAP och tidigare erfarenhet av arbete inom processindustrin är det meriterande. Det läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Övrigt: Företaget arbetar för jämställdhet samt för en drogfri arbetsplats. Tjänsten är en direktrekrytering via PIKE Personal. Varmt välkommen in med din ansökan. PIKE Personal verkar som en extern HR-Partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal - från kontor till produktion.

13 mars 2024
Sista ansökan:
30 augusti 2024