Packare

Sök bland 32 lediga jobb som Packare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Produktionspersonal sökes till Elis på Limhamn - Nattarbete

Vill du bli en del av ett av Sveriges mest framgångsrika företag och jobba natt under sommaren? Nu har du chansen att arbeta med ett dynamiskt och engagerat team på Elis, en ledande aktör inom textilservice. Vi söker nu drivna personer för nattjobb under sex veckor. Anställningen sker genom Uniflex och du kommer att hyras ut till Elis. Elis är ett av Sveriges 500 största företag och den största leverantören av hotell- och restaurangtextilier i landet. Med ett brett sortiment och högkvalitativ service strävar Elis efter att ge kunderna den bästa möjliga upplevelsen. Här får du chansen att arbeta i en miljö som brinner för professionell och personlig service. Om tjänsten Vi söker främst studenter som vill jobba under sommaren mellan vecka 26 och vecka 31. Som produktionspersonal kommer du att arbeta med varierande uppgifter inom produktionen, såsom sortering och packning. Du kommer att arbeta tillsammans med ett sammansvetsat team och erfarna arbetsledare. * Arbetstider: Nattarbete, med start natten mellan måndag och tisdag, och avslutning lördag morgon. * Period: Vi ser gärna att du kan arbeta hela perioden från vecka 26 till vecka 31. Vem är du? Vi söker dig som studerar, har F-skatt eller är pensionär. Du är en person som trivs med att ha ordning och reda omkring dig, är fysisk och inte rädd för att ta i. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du är social, stresstålig, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Teamwork är viktigt för oss, och du ska trivas med att arbeta mot gemensamma mål. Din förmåga att planera och prioritera arbetsuppgifter självständigt är också viktig. Kvalifikationer: * Du måste ha fyllt 18 år. * Du ska kunna förstå och tala svenska. Vill du bli en del av Elis framgång? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Skicka din ansökan till oss och ta första steget mot en spännande och givande sommar med Elis. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team! Om verksamheten Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution.

23 maj 2024
Sista ansökan:
21 juni 2024
Timanställd packare | Biscuit International (fd Gille-Bagaren) | Örkelljung

Är du sugen på att bli en del av ett härligt team som sprider glädje genom att plocka och packa kakor? Ta chansen att jobba hos vår kund Biscuit International (f.d. Gille) i Örkelljunga/Åsljunga och få dina arbetsdagar fyllda med ett gott skratt och härlig lagkänsla! Om uppdraget • Tillträde enligt överenskommelse • Visstidsanställning – deltid • Placeringsort: Örkelljunga/Åsljunga • Tillgängliga skift: Dag, kväll och natt Om tjänsten Som Packare av kakor kommer du att vara ansvarig för att plocka och packa kakor enligt specifika instruktioner och riktlinjer. Du kommer att säkerställa att rätt antal och sortiment av kakor packas och förbereds för leverans. Det är viktigt att du noggrant följer arbetsprocesser och tar ansvar för att upprätthålla hög kvalitet och effektivitet i arbetet. Du kommer att samarbeta med dina kollegor och följa företagets riktlinjer för arbetsmiljö och säkerhet. Om dig Vi söker dig som har erfarenhet av packning och plockning vid löpande band, eller tycker att det kan vara kul med en ny utmaning i vardagen. Du har insyn i hygienrutiner och förstår vikten av noggrannhet och kvalitet. Du är effektiv, noggrann och har förmågan att arbeta i högt tempo. Flexibilitet och samarbetsförmåga är också viktiga egenskaper för att trivas i rollen. Formell kompetens För att vara aktuell för tjänsten är följande punkter ett krav: • B-körkort • En annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i form av t.ex. annat jobb eller studier • Kunskaper i svenska språket för att kunna läsa och förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter Om företaget Biscuit International (fd Gille) är ett modernt och nytänkande företag med fokus på arbetsmiljö. Vi strävar efter att skapa en professionell och neutral arbetsplats där våra medarbetares välbefinnande är prioriterat. Vår passion för kvalitativa produkter och innovativt tänkande genomsyrar vårt företag. Hur du söker Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV, giltig legitimation och gymnasiebetyg. Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Information Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till [email protected] Forma framtiden med oss! Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se

21 maj 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Operatörer Produktion

PACK/MASKIN OPERATÖRER Delta of Sweden är ett modernt företag i Halmstad som tillverkar modelleringsmaterial till leksaksmarknaden. Vi som arbetar på Delta of Sweden är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet. Pack/maskin operatörer Vi söker personal med erfarenhet från tillverkning/pack inom industrin. Om du är passionerad för precision, teknik och kvalitetstänk, kan detta vara en spännande möjlighet för dig. Arbetsuppgifter Ställa in och justera packmaskiner. Övervaka och genomföra packprocessen med hög precision och kvalitet. Inspektera och kontrollera det färdiga arbetet för att säkerställa att det uppfyller kraven. Lösa enklare tekniska problem och avvikelser som kan uppstå under produktionen. Personliga egenskaper och kvalifikationer Noggrannhet och öga för detaljer. God arbetsmoral och förmåga att arbeta effektivt både självständigt och som en del av ett team. Språkkrav, svenska i tal och skrift, samt önskvärt engelska i tal. Om tjänsten Omfattning: Heltid, 2 skift. Anställningsform: Tillsvidare (Vi tillämpar 6 månaders provanställning). Lön: Månadslön, med skifttillägg. Övrig information Ansökan mejlas till [email protected]. Bifoga CV samt personligt brev. Intervjuer sker fortlöpande. Sista ansökningsdatum 2024-06-16. VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

20 maj 2024
Sista ansökan:
16 juni 2024
Skövde slakteri söker medarbetare till konsumentpacketering.

Skövde Slakteri är en del av familjeägda Ögrengruppen, med välkända varumärken som Gudruns och Mårtenssons. Vi är landets största privatägda slakteri, med en omsättning i miljardklassen. Men trots vår storlek och snabba tillväxt har vi lyckats bibehålla det personliga bemötandet och de snabba besluten, egenskaper som vi vet värderas högt bland såväl producenter som kunder. Vi jobbar bara med svenskt kött – dessutom till större delen närproducerat – i vår toppmoderna anläggning i Skövde. Här har vi total kontroll över hela produktionskedjan från slakt till paketering – en förutsättning för den höga kvalitet som är vårt signum. Kvalitetskraven styr vårt agerande i allt från djurhållningsfrågor och transporter till hygien och uppföljande kontroller i produktionen. Vi söker dig som har en positiv attityd och har förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är handlingskraftig, flexibel, noggrann och punktlig samt öppen för en arbetsmiljö med skiftande arbetsuppgifter, arbetstider samt tempo. Arbetet kräver en god fysik då det förekommer en tunga lyft För att lyckas i denna rollen ska du vara noggrann, engagerad, serviceinriktad och gilla struktur. Som person är du prestigelös och trivs med att ha fullt upp att göra. Vi lägger stort focus på de personliga egenskaperna. Tidigare kunskaper inom branschen krävs inte, därför är det oerhört viktigt att du är snabblärd och har en vilja till att lära dig nya saker. Du förväntas också hantera köttprodukter, därför är även en god personlig hygien mycket viktigt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

17 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Packare

Arbeta som packeriarbetare hos Sun Salat AB Arbetsbeskrivning Nu söker Sun Salat packare till sin produktion vilket är i stor tillväxt. De huvudsakliga uppgifterna på Sun Salat innebär paketering av sallader vid företagets produktionslinjer. Du jobbar i ett team med högt tempo. Att arbeta i produktionen innebär fysiskt arbete som noggrant utförs för att säkerställa kvalitén. Din profil För att trivas i rollen ser vi att du har erfarenhet av produktion och trivs med högt tempo. Du är en ödmjuk person som trivs i stressiga situationer och hanterar dessa på ett lösningsorienterat vis. Du är noggrann och tycker om att arbeta i grupp då samarbete är något som för verksamheten framåt. Det är meriterande om du har teknisk fallenhet samt truckkort. Du är bosatt i Helsingborg. Ansökan Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta os. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

17 maj 2024
Sista ansökan:
16 juni 2024
Fingerfärdig paketerare

. Söker en person till ett företag ute vid Hackefors.   Arbetsplatsen Företaget hanterar de flesta förekommande berednings- och förpackningstyper inom hudvård, personhygien och medicintekniska produkter. Fabriken är designad med tanke på hygien, säkerhet och optimalt flöde. Renrummen är indelade i celler så att öppna produkter aldrig kommer i kontakt med varandra via luften.     Tjänsten Du ska gilla ordning och reda och ha lite fingerfärdighet då en del av paketeringen sker för hand i rena lokaler. Arbetsplatsen är beläget i natursköna Hackefors med närhet till flygplats.   Jobbet startar 2024-05-27 med en månad jobb, sedan har fabriken stängt tre veckor. Behovet efter sommaren är ännu inte klarlagt. Med andra ord så sök jobbet även om du bara kan starta först i augusti itifall de behöver mer personal då.    Jobbet är initialt 5 veckor men kan bli till slutet av året eller längre. Hit kan man ta sig med buss, bil och cykel. För rätt person kan detta vara ett drömjobb. Välkommen med din ansökan redan idag!

16 maj 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Nu söker vi nattpersonal till Nobel Biocare

Vill du jobba skift inom industrin? Vi söker nu ett antal medarbetare till Pack och avsyningsavdelningen på Nobel Biocare i Karlskoga med start omgående. Arbetet innebär ständig natt. Ständig natt innebär att man börjar jobba söndag kväll och gör sitt sista pass för veckan torsdag natt. Krav: - gymnasiekompetens - B-körkort Det är även meriterande om man exempelvis har: - erfarenhet av industrijobb. - industriell utbildning - erfarenhet av att jobba ständig natt. Vem söker vi? Man ska vara pålitlig och vara beredd på varierande arbetstider, skiftjobb förekommer i stort sett på alla uppdrag. Viktigt att man har god samarbetsförmåga och att man kan jobba självständigt när det behövs. Uppdraget kommer starta omgående. Sök tjänsten omgående då urval sker löpande. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

15 maj 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024
Produktionsarbetare till fabrik i Enköping!

Produktionsarbetare till fabrik i Enköping Vill du bli en del av ett team som arbetar för att hålla Sveriges industrier i rörelse? Vi söker nu en motiverad och kvalitetsmedveten produktionsarbetare till en ledande tillverkningsindustri i Enköping. Om du har en stark arbetsmoral och en vilja att lära, då kan du vara den vi söker! Om tjänsten:Som produktionsarbetare hos vår kund i Enköping kommer du att spela en viktig roll i tillverkningsprocessen. Ditt arbete kommer att bidra till att säkerställa att produkterna är av högsta kvalité och uppfyller kundernas förväntningar. Arbetsuppgifter: Arbeta med maskiner för tillverkning av produkter Kvalitetskontroller och säkerställande av produktstandarder Emballering och förberedelse för distribution Delta i löpande förbättringsarbeten inom produktionen Krav för tjänsten: Erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustri är meriterande God förmåga att samarbeta i team såväl som att arbeta självständigt Förmåga att följa säkerhetsinstruktioner och arbetsprocesser Grundläggande kunskaper i svenska i tal och skrift Vi erbjuder: En spännande arbetsplats med möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att bli del av ett erfaret team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön enligt kollektivavtal samt goda arbetsförhållanden. Arbetstider:Skiftarbete förekommer Så ansöker du:Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Skicka då in din ansökan inklusive CV och personligt brev via vår webbplats så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sökord: Produktionsarbetare, tillverkningsindustri, Enköping, heltid, industriell tillverkning, kvalitetskontroll, maskinoperatör.För mer information om oss och våra lediga tjänster, besök www.rekryteringsgruppen.com

14 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Production Hero | E-commerce | Nacka

In English | Scrolla ner för svenska Join the TeddyPost Team as a Production Hero! TeddyPost, a vibrant company specializing in personalized embroidered gifts, is expanding! We are excited to invite a dynamic new team member to join our production and packaging division. No prior experience needed—on-the-job training will be provided. In this role, you'll engage in a variety of tasks that bring our custom products to life, from interpreting customer orders to operating embroidery machines and meticulously finishing our textile gifts. Additionally, you will package these unique items, preparing them to delight customers upon delivery. Key Responsibilities: - Read and understand customer orders. - Operate embroidery machinery. - Perform cutting, cleaning, and final touches on textile products. - Efficiently pack products for shipping. Ideal Candidate: - Positive and proactive attitude. - Keen attention to detail with a focus on efficiency and accuracy. - No prior experience needed—on-the-job training will be provided. - Both recent high school graduates and experienced workers are encouraged to apply. - The primary language used is English, though some understanding of Swedish is viewed as an asset. Work Hours & Benefits: During the initial three months, the position may start as part-time due to scheduling limitations. Full-time hours could become available after this period, and we are open to discussing this arrangement further. Regular working hours: Monday to Friday, 08:00 to 16:20 (early close on Fridays at 14:00). Conveniently located in Nacka, just a 20-minute direct bus ride from Slussen, with free parking available for those who drive. Start your journey with us at TeddyPost where your contributions will directly enhance our customer’s experience. We are looking to fill this position promptly. If this opportunity excites you, please send your application (in English or Swedish) to [email protected] as soon as possible. Interview will be held in English or Swedish depending on your preference. If this ad is still visible, the position remains open. Visit our website to learn more about the delightful products you’ll be working with. --------------------- In Swedish -> Bli en del av Teddypost-teamet som en produktionshjälte! TeddyPost är ett växande företag specialiserat på personliga presenter. Nu är vi glada att kunna erbjuda ett jobb i vår produktion. Ingen tidigare erfarenhet behövs – utan vi tränar dig från grunden. I den här rollen kommer du att engagera dig i en mängd olika uppgifter inom skapandet av våra produkter, från att läsa kundordrar till att använda brodyrmaskiner och noggrant efterbehandla våra textilprodukter. Dessutom kommer du att paketera presenterna och förbereda dem för leverans. Exempel på arbetsuppgifter - Läs och förstå kundorder. - Hantera brodyrmaskiner. - Utföra efterbehandling av textilprodukter så som skärning, rengöring och slutbehandling - Packa produkter i presentförpackningar inför frakt. Kandidatprofil: - Positivt och proaktivt förhållningssätt. - Noggrann och detaljinriktad med ett fokus på effektivitet. – Både nyutexaminerade från gymnasiet och personer med mer erfarenhet uppmuntras att söka. - Språkkunskaper: Grundläggande engelska och svenska är meriterande Arbetstider och förmåner: Under de första tre månaderna kan tjänsten komma att börja på deltid på grund av schemaläggningsbegränsningar. Heltid kommer att erbjudas efter denna period, vilket vi kan diskutera mer om under intervjun. Ordinarie arbetstid: Måndag till fredag, 08:00 till 16:20 (tidigt stängt på fredagar kl. 14:00). Vår arbetsplats är bekvämt belägen i Nacka, bara 20 minuters direkt bussresa från Slussen. Vi har även gratis parkering tillgänglig för den som kör. Bli en del av vårt team. Vi söker tillsätta denna tjänst omgående. Låter det intressant, i så fall, vänligen skicka din ansökan (på engelska eller svenska) till [email protected] så snart som möjligt. Intervjun kommer att hållas på engelska eller svenska beroende på vad du föredrar. Om denna annons fortfarande är synlig förblir positionen öppen. Besök vår hemsida för att lära dig mer om alla de uppskattade produkterna som du kommer att arbeta med.

13 maj 2024
Sista ansökan:
12 juni 2024
Timanställd packare | Biscuit International ( f.d. Gille )| Örkelljunga/Åsl

Vill du bli en del av ett dynamiskt team och vara med och sprida glädje genom att packa och plocka kakor? Vi söker nu packare/plockare till vår kund Biscuit International (fd Gille-Bagaren) i Örkelljunga/Åsljunga - ansök idag! Om anställningen • Placeringsort: Örkelljunga/Åsljunga • Krav: B-körkort och en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i form av t.ex. annat jobb eller studier. • Typ av anställning: timanställning • Tillsättning: omgående Dina arbetsuppgifter Som Packare/Plockare av kakor kommer du att vara ansvarig för att plocka och packa kakor enligt specifika instruktioner och riktlinjer. Du kommer att säkerställa att rätt antal och sortiment av kakor packas och förbereds för leverans. Det är viktigt att du noggrant följer arbetsprocesser och tar ansvar för att upprätthålla hög kvalitet och effektivitet i arbetet. Du kommer att samarbeta med dina kollegor och följa företagets riktlinjer för arbetsmiljö och säkerhet. Den vi söker Vi söker dig som har erfarenhet av packning och plockning vid löpande band, eller tycker att det kan vara kul med en ny utmaning i vardagen. Du har insyn i hygienrutiner och förstår vikten av noggrannhet och kvalitet. Du är effektiv, noggrann och har förmågan att arbeta i högt tempo. Flexibilitet och samarbetsförmåga är också viktiga egenskaper för att trivas i rollen. Om företaget Biscuit International (fd Gille) är ett modernt och nytänkande företag med fokus på arbetsmiljö. Vi strävar efter att skapa en professionell och neutral arbetsplats där våra medarbetares välbefinnande är prioriterat. Vår passion för kvalitativa produkter och innovativt tänkande genomsyrar vårt företag. Hur du ansöker För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret och bifogar dokument. Vänligen kontakta Oscar Sahlin via telefonnummer 072-204 84 03 om du har några frågor eller funderingar. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Lernia är vägen framåt Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se

6 maj 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024