Robotsvetsare

Sök bland 19 lediga jobb som Robotsvetsare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Svetsare till Getinge i Växjö

* Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom Life Science-området. Vi har över 10?000 medarbetare och bedriver verksamhet i fler än 40?länder. På Getinge strävar vi efter och brinner för att hjälpa våra kunder att rädda liv och tillhandahålla utmärkt vård. Att jobba på Getinge är mer än bara ett jobb. På Getinge tror vi på våra medarbetare och vi erbjuder inspirerande och utmanande karriärmöjligheter. Här kan du göra skillnad varje dag. Om tjänsten Är du en driven och teknisk person som vill arbeta i en högteknologisk och positiv miljö? Då kan vi ha ditt nästa jobb! Tjänsten är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning hos Getinge efter en tids inhyrning. Arbetstiden är förlagd på dagtid. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning Du kommer att jobba i en robotcell och svetsa kammare, komponenter och tillbehör efter ritning. Getinge jobbar efter höga kvalitetskrav och därför är det av vikt att du prioriterar säkerhet och kvalitet både på produkterna som på arbetsplatsen. Du kommer att vara en del av det ständiga förbättringsarbetet och bidra till att policys, kvalitets- och miljömål uppnås. Vi söker dig som Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och tycker om att jobba med händerna. Du har en Svetscertifiering enligt EN ISO9606, metod 141 & 142, materialgrupp FM5 eller liknande. Du är noggrann, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande är: God datorvana Kunskaper inom ritningsläsning Erfarenhet av robotsvetsning (ABB S4) Travers och truckkort Arbetet innebär samarbete med många olika funktioner inom företaget och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

22 november 2023
Sista ansökan:
13 december 2023
Robotsvetsare/Svetsare

Vill du vara med och bygga GLS Industries till Europas ledande plåtbearbetare? Ta möjligheten att bli en del av vår svetsavdelning i Ljungby! Om tjänsten Vi fortsätter att expandera och behöver förstärka vår organisation med erfarna svetsare och robotoperatörer. Vår svetsavdelning består idag av ca 25 medarbetare och är uppdelat i två team, manuell svetsning och robotsvetsning. Båda teamen arbetar tvåskift vilket innebär att man går förmiddagsskift ena veckan och eftermiddagsskift andra veckan, vid eftermiddagsskift arbetar man enbart 4 dagar/vecka. Kontinuerligt nattskift kan komma att bli aktuellt längre fram. Vår maskinpark består av 13 manuella svetsbås och 5 svetsrobotar. Vi arbetar främst med Yaskawa robotar men även ABB. Som robotoperatör hos oss arbetar du med ställ och drift av våra svetsrobotar. Viss programmering och underhåll av robotsvetsprogram, samt häftsvetsning och efterbearbetning av robotsvetsade detaljer. Som manuellsvetsare utför du både häftning, svetsning och efterbearbetning. Vi kan erbjuda dig möjligheten att ingå i ett svetsteam med högt i tak och bra laganda i ett bolag som expanderar och investerar. Vem är du? Vi söker i första hand dig som har god erfarenhet av manuell- och/eller robotsvetsning. Med fördel har du svetsarprövning enligt SS EN 9606–1 samt utbildning i SS EN 5817 alternativt har du motsvarande erfarenheter och då finns möjligheten för dig att lägga svetsarprövningen internt på plats hos oss. Vi är också öppna för att ta emot dig med tidigare industriell erfarenhet som vill utvecklas som svetsare genom internutbildning. För att klara tjänsten behöver du på sikt ha goda kunskaper inom ritningsläsning, mätteknik och materialkunskap i plåt. Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga då vi jobbar i team. Som person är du noggrann, självgående och kvalitetsmedveten. Truck- och traverskort är meriterande. Du är vidare är du en lagspelare som vill ha kul på jobbet tillsammans med oss. Mer information? För mer information välkommen att kontakta Liv Hultén, HR-chef, [email protected] eller Patrik Östman, produktionschef, [email protected] Din ansökan Vi arbetar med ett löpande urval och ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt. Om GLS Henjo GLS Henjo har siktet på att bli Europas ledande plåtbearbetare och är ett av regionens växande företag på frammarsch. Med välutbildad personal och lång erfarenhet är vi en komplett leverantör av plåtprodukter och levererar allt från bockad plåt till avancerad plåtbearbetning till våra kunder. Vi har en maskinpark bestående av stansning, bockning, laserskärning och efterbearbetning såsom svets och lackering. Vår företagskultur kännetecknas av delaktighet, engagemang och ansvarstagande och vi är måna om att vara en attraktiv arbetsgivare. I centrala lokaler och en trevlig industrimiljö arbetar våra drygt 70 medarbetare. GLS Henjo är en del av GLS Industries och i koncernen ingår även enheten GLS Laserstans i Gnosjö.

21 november 2023
Sista ansökan:
31 januari 2024
Robotsvets/svetsare till Landqvist Mekaniska

Om tjänsten Ikett Personalpartner söker nu en svetsare till Landqvist Mekaniska verkstad AB i Fåglum. Vi föredrar att du redan bor i närregionen, då det finns möjlighet till att övergå till anställning hos kunden efter 6 månader. Arbetsuppgifter: • Arbeta vid en svetsrobot med Yaskawa-styrsystem och justera svetsparametrar vid behov. • Ladda och tömma svetsrobot • Nästning med manuellsvets MIG/MAG i svart material med tjocklek 2mm-20mm. Krav: • Kunskap inom ritningsläsning • Läsa och tala svenska språket obehindrat • Truckkort A+B Meriterande: • Tidigare erfarenhet av robotsvetsning och av Yaskawa Styrsystem Vidare ser vi att du som person är självständig, ansvarstagande, arbetsam, pålitlig och har hög arbetsmoral. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Önskad starttid: Omgående. Arbetstider: Dagtid. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Om företaget Grunden till Landqvist Mekaniska skapades redan 1929 i form av en lokal smedja. Sedan slutet av femtiotalet har en stor del av verksamheten utgjorts av legotillverkning bl.a. inom varvs-, pappers- och fordonsindustrin. Idag arbetar vi åt kunder runt om i Sverige och dessutom även med viss export. Våra produkter återfinns inom vitt skilda verksamhetsområden som truckar, transporthantering, båtar, processindustrin m.fl. Över 70 års erfarenhet av metallförädling till industrin, automotive och byggindustrin har givit oss stor erfarenhet av skärande bearbetning. Våra hörnstenar är att använda modern teknik tillsammans med duktig och motiverad personal. Det säkerställer att vi kan erbjuda våra kunder vad man förväntar sig av oss, avseende kvalité, leveranssäkerhet till rätt pris. Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

21 november 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Robotsvetsare

Arbetsuppgifter Industrin behöver alltid ny personal med svetskompetens. Just nu söker vi robotsvetsare till vår kund i Nossebro! Har du precis avslutat en svetsutbildning och känner att du vill utveckla dig mer inom svetsning? Då bör du söka till oss! I arbetsuppgifterna ingår programmering av en robotsvets samt efterbearbetning av kundföretagets produkter ingår i svetsares arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår även plock och sortering av artiklar samt truckkörning. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Bakgrund och personliga egenskaper Vi ser gärna att du som söker har en praktisk utbildning sedan tidigare. Någon form av svetskunskap ett krav, exempelvis från utbildning eller tidigare arbeten. Då kundens arbetstider inte alltid stämmer överens med kollektivtrafiken, är körkort och tillgång till bil ett krav. Du har ett genuint intresse för teknik och är villig att lära dig nytt. Du upplevs som positivt inställd till arbete och vill alltid lämna ifrån dig bra kvalitet på de produkter som du producerat. Om oss Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet. FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt. Vid frågor kan du kontakta oss via mail, [email protected] Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

20 november 2023
Sista ansökan:
10 december 2023
Svetsare till Getinge i Växjö

* Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom Life Science-området. Vi har över 10?000 medarbetare och bedriver verksamhet i fler än 40?länder. På Getinge strävar vi efter och brinner för att hjälpa våra kunder att rädda liv och tillhandahålla utmärkt vård. Att jobba på Getinge är mer än bara ett jobb. På Getinge tror vi på våra medarbetare och vi erbjuder inspirerande och utmanande karriärmöjligheter. Här kan du göra skillnad varje dag. Om tjänsten Är du en driven och teknisk person som vill arbeta i en högteknologisk och positiv miljö? Då kan vi ha ditt nästa jobb! Tjänsten är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning hos Getinge efter en tids inhyrning. Arbetstiden är förlagd på dagtid. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning Du kommer att jobba i en robotcell och svetsa kammare, komponenter och tillbehör efter ritning. Getinge jobbar efter höga kvalitetskrav och därför är det av vikt att du prioriterar säkerhet och kvalitet både på produkterna som på arbetsplatsen. Du kommer att vara en del av det ständiga förbättringsarbetet och bidra till att policys, kvalitets- och miljömål uppnås. Vi söker dig som Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och tycker om att jobba med händerna. Du har en Svetscertifiering enligt EN ISO9606, metod 141 & 142, materialgrupp FM5 eller liknande. Du är noggrann, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande är: God datorvana Kunskaper inom ritningsläsning Erfarenhet av robotsvetsning (ABB S4) Travers och truckkort Arbetet innebär samarbete med många olika funktioner inom företaget och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

20 november 2023
Sista ansökan:
11 december 2023
TopWork söker duktig robotsvetsare

TopWork söker duktig robotsvetsare till kund i Ljungby.   Nu söker vi duktiga robotsvetsare till vår kund i Ljungby. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del av ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt.   För att vara aktuell för tjänsten krävs:  - Tidigare erfarenhet av MIG/MAG TIG-svetsning - Erfarenhet och kunskap om ritningsläsning - Goda kunskaper i svenska - tal och skrift - B-körkort och tillgång till bil    Det är meriterande om du har svetslicenser och truckkort.    Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van vid att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste vara kommunikativ, besitta en god social förmåga och även vara flexibel. Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv   Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

17 november 2023
Sista ansökan:
29 december 2023
TopWork söker duktig robotsvetsare

TopWork söker duktig robotsvetsare till kund i Ljungby. Nu söker vi duktiga robotsvetsare till vår kund i Ljungby. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del av ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt.   För att vara aktuell för tjänsten krävs:  - Tidigare erfarenhet av MIG/MAG TIG-svetsning - Erfarenhet och kunskap om ritningsläsning - Goda kunskaper i svenska - tal och skrift - B-körkort och tillgång till bil    Det är meriterande om du har svetslicenser och truckkort.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van vid att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste vara kommunikativ, besitta en god social förmåga och även vara flexibel. Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

17 november 2023
Sista ansökan:
29 december 2023
Svetsare till Getinge i Växjö

* Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom Life Science-området. Vi har över 10?000 medarbetare och bedriver verksamhet i fler än 40?länder. På Getinge strävar vi efter och brinner för att hjälpa våra kunder att rädda liv och tillhandahålla utmärkt vård. Att jobba på Getinge är mer än bara ett jobb. På Getinge tror vi på våra medarbetare och vi erbjuder inspirerande och utmanande karriärmöjligheter. Här kan du göra skillnad varje dag. Om tjänsten Är du en driven och teknisk person som vill arbeta i en högteknologisk och positiv miljö? Då kan vi ha ditt nästa jobb! Tjänsten är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning hos Getinge efter en tids inhyrning. Arbetstiden är förlagd på dagtid. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning Du kommer att jobba i en robotcell och svetsa kammare, komponenter och tillbehör efter ritning. Getinge jobbar efter höga kvalitetskrav och därför är det av vikt att du prioriterar säkerhet och kvalitet både på produkterna som på arbetsplatsen. Du kommer att vara en del av det ständiga förbättringsarbetet och bidra till att policys, kvalitets- och miljömål uppnås. Vi söker dig som Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och tycker om att jobba med händerna. Du har en Svetscertifiering enligt EN ISO9606, metod 141 & 142, materialgrupp FM5 eller liknande. Du är noggrann, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande är: God datorvana Kunskaper inom ritningsläsning Erfarenhet av robotsvetsning (ABB S4) Travers och truckkort Arbetet innebär samarbete med många olika funktioner inom företaget och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

17 november 2023
Sista ansökan:
8 december 2023
TopWork söker duktig robotsvetsare

TopWork söker duktig robotsvetsare till kund i Ljungby.  Nu söker vi duktiga robotsvetsare till vår kund i Ljungby. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del av ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt.   För att vara aktuell för tjänsten krävs:  - Tidigare erfarenhet av MIG/MAG TIG-svetsning - Erfarenhet och kunskap om ritningsläsning - Goda kunskaper i svenska - tal och skrift - B-körkort och tillgång till bil    Det är meriterande om du har svetslicenser och truckkort.    Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van vid att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste vara kommunikativ, besitta en god social förmåga och även vara flexibel. Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv   Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

17 november 2023
Sista ansökan:
29 december 2023
Svetsrobotoperatör

Vi behöver utöka teamet på tillverkningsavdelningen med svetsrobotoperatörer. Har du kunskaper inom svetsning och vill vara med och arbeta i en stor produktion mot gemensamma mål? Då ska du ta chansen att bli en svetsrobotoperatör hos oss på Zetterbergs Industri. Om tjänsten I rollen arbetar du på tillverkningsavdelningen med främst robotsvetsning men även med manuell svetsning. Tillsammans med dina kollegor på avdelningen sköter du den dagliga driften och ser till att tillverkningen av våra produkter håller hög kvalitet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: Sköta och övervaka svetsroboten Ritningsläsning och kvalitetskontroll Programmering Förberedande häftsvetsning MIG/MAG svetsning Du kommer att ha ett nära samarbete med hela tillverkningsavdelningen men samarbetar även med andra avdelningar inom organisationen. På Zetterbergs jobbar vi tillsammans för att skapa ett framgångsrikt företag där vi alla trivs. Om dig För att lyckas och trivas hos oss ser vi att du har en verkstads- eller industriteknisk utbildning eller motsvarande alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet och kunskap inom svets. Vidare har du vana av eller ett intresse för programmering. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Har du truck och/eller traverskort samt erfarenhet av affärssystemet Monitor ser vi det som ett plus. Som person är du positiv, kvalitetsmedveten och noggrann. För dig är det en självklarhet att vara en lagspelare och du har lätt för att samarbeta med kollegor likväl som du kan arbeta självständigt. Vidare är du en problemlösare som tycker om att ställas inför nya utmaningar. Du får dessutom gärna vara intresserad av förbättringsarbete och bidra till utveckling av arbetet. Vi erbjuder Zetterbergs är ett företag som kombinerar nytänkande med starka traditioner. Hos oss får du arbeta med ett starkt och väletablerat varumärke. Made in Sweden är vårt signum. Det är vi extra stolta över. När fler konkurrenter väljer att lägga produktionen utomlands går vi åt andra hållet. Vi vill fortsätta utveckla vår verksamhet i Sverige. Som ny medarbetare hos oss får du en anpassad introduktion för att komma in i arbetet med rätt förutsättningar. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling av våra medarbetare. Här får du möjlighet att växa både som person och i din nya roll. Som anställd skapar du relationer med en mängd personer med olika yrkesroller. Det upplever vi som en av styrkorna i organisationen. Du har all expertis nära att fråga, vi lär av varandra och skapar tillsammans en trygg och inkluderande arbetsplats. Övrigt Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning. Arbetet innebär 2-skift, förmiddag och eftermiddag med ledigt varannan fredag. Placeringsort: Östervåla Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Koponen, rekryteringskonsult Jobbet.se på 073-592 03 93 eller Wilma Barthelsson, rekryteringskonsult Jobbet.se, 070-466 16 69. Facklig kontaktperson för IF-metall Thomas Johnsson, 0292-705 24 Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Krav Verkstads- eller industritekniskt gymnasium eller motsvarande utbildning alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet inom svets. Programmeringsvana/Intresse för programmering. God svenska i tal och skrift. Meriterande Truck- och/eller traverskort. Erfarenhet av affärssystemet Monitor. Om arbetsgivaren - Zetterbergs Industri AB Zetterbergs har funnits sedan 1923. Vi tillverkar lastbilspåbyggnader och är idag en viktig del av Sveriges fordons- och verkstadsindustri. Här kombineras hantverksskicklighet med automatiserad produktionsteknik. Under ett och samma tak finns hela produktionsflödet. Företagsledningen har gjort ett mycket aktivt val att fortsätta utveckla och satsa på företagets verksamhet belägen i Östervåla i norra Uppland och vi kan stolt sätta "Made in Sweden" på våra produkter.

15 november 2023
Sista ansökan:
17 december 2023