Serviceelektriker, installation

Sök bland 118 lediga jobb som Serviceelektriker, installation och börja ditt nya yrkesliv idag!

Vi söker Larminstallatör / Tekniker i Södertäje!

Är du en social och teknikintresserad person som gillar att interagera med kunder? Om oss: På Svenska Trygghetslösningar är vår idé enkel: Vi erbjuder våra kunder säkerhet och valfrihet. Det innebär full säkerhet till en lägre månadskostnad, med möjlighet för kunderna att skräddarsy sina egna säkerhetslösningar. Vad innebär rollen? Som Larminstallatör / Tekniker blir du en viktig del av vårt team. Du kommer att installera, montera och serva inbrottslarm och övervakningssystem hos våra kunder. Din roll är inte bara teknisk, utan också rådgivande och utbildande. Det är viktigt att du har god social kompetens och alltid sätter kunden i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar: Montering av brand- och inbrottslarm Service av befintlig utrustning Resor med övernattning förekommer Du kommer att jobba i ett dynamiskt team med flera installatörer, där ingen dag är den andra lik. Vem är du? Vi söker dig som: Är social och teknikintresserad Ansvarsfull och noggrann Trivs med ett varierande arbete Ett krav för tjänsten är att du har körkort och att du är ostraffad. Vad erbjuder vi? Möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom säkerhet Ett stödjande team och en arbetsplats där vi har kul tillsammans Resor som en del av arbetet, perfekt för dig som gillar variation Urval sker löpande, så ansök redan idag! Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om jobbet eller arbetsplatsen. Mejla oss på [email protected] och märk den "Installatör Södertälje". Skicka in din ansökan direkt på vår webbplats (klicka på "Ansök här"). Vi ser fram emot din ansökan och önskar dig samtidigt en fin sommar!

18 juli 2024
Sista ansökan:
5 augusti 2024
Vi söker en Larminstallatör / Tekniker i Kalmar!

Är du en social och teknikintresserad person som gillar att interagera med kunder? Om oss På Svenska Trygghetslösningar är vår idé enkel: Vi erbjuder våra kunder säkerhet och valfrihet. Det innebär full säkerhet till en lägre månadskostnad, med möjlighet för kunderna att skräddarsy sina egna säkerhetslösningar. Vad innebär rollen? Som Larminstallatör / Tekniker blir du en viktig del av vårt team. Du kommer att installera, montera och serva inbrottslarm och övervakningssystem hos våra kunder. Din roll är inte bara teknisk, utan också rådgivande och utbildande. Det är viktigt att du har god social kompetens och alltid sätter kunden i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar: Montering av brand- och inbrottslarm Service av befintlig utrustning Resor med övernattning förekommer Du kommer att jobba i ett dynamiskt team med flera installatörer, där ingen dag är den andra lik. Vem är du? Vi söker dig som: Är social och teknikintresserad Ansvarsfull och noggrann Trivs med ett varierande arbete Ett krav för tjänsten är att du har körkort och att du är ostraffad. Vad erbjuder vi? Möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom säkerhet Ett stödjande team och en arbetsplats där vi har kul tillsammans Resor som en del av arbetet, perfekt för dig som gillar variation Urval sker löpande, så ansök redan idag! Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om jobbet eller arbetsplatsen. Mejla oss på [email protected] och märk den "Installatör Kalmar". Skicka in din ansökan direkt på vår webbplats (klicka på "Ansök här"). Vi ser fram emot din ansökan och önskar dig samtidigt en fin sommar!

18 juli 2024
Sista ansökan:
5 augusti 2024
Vi söker Larminstallatör / Tekniker i Norra Skåne!

Är du en social och teknikintresserad person som gillar att interagera med kunder? Om oss På Svenska Trygghetslösningar är vår idé enkel: Vi erbjuder våra kunder säkerhet och valfrihet. Det innebär full säkerhet till en lägre månadskostnad, med möjlighet för kunderna att skräddarsy sina egna säkerhetslösningar. Vad innebär rollen? Som Larminstallatör / Tekniker blir du en viktig del av vårt team. Du kommer att installera, montera och serva inbrottslarm och övervakningssystem hos våra kunder. Din roll är inte bara teknisk, utan också rådgivande och utbildande. Det är viktigt att du har god social kompetens och alltid sätter kunden i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar: Montering av brand- och inbrottslarm Service av befintlig utrustning Resor med övernattning förekommer Du kommer att jobba i ett dynamiskt team med flera installatörer, där ingen dag är den andra lik. Vem är du? Vi söker dig som: Är social och teknikintresserad Ansvarsfull och noggrann Trivs med ett varierande arbete Ett krav för tjänsten är att du har körkort och att du är ostraffad. Vad erbjuder vi? Möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom säkerhet Ett stödjande team och en arbetsplats där vi har kul tillsammans Resor som en del av arbetet, perfekt för dig som gillar variation Urval sker löpande, så ansök redan idag! Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om jobbet eller arbetsplatsen. Mejla oss på [email protected] och märk den "Installatör Norra Skåne". Skicka in din ansökan direkt på vår webbplats (klicka på "Ansök här"). Vi ser fram emot din ansökan och önskar dig samtidigt en fin sommar!

18 juli 2024
Sista ansökan:
5 augusti 2024
Vi söker en Larminstallatör / Tekniker i Göteborg!

Är du en social och teknikintresserad person som gillar att interagera med kunder? Om oss På Svenska Trygghetslösningar är vår idé enkel: Vi erbjuder våra kunder säkerhet och valfrihet. Det innebär full säkerhet till en lägre månadskostnad, med möjlighet för kunderna att skräddarsy sina egna säkerhetslösningar. Vad innebär rollen? Som Larminstallatör / Tekniker blir du en viktig del av vårt team. Du kommer att installera, montera och serva inbrottslarm och övervakningssystem hos våra kunder. Din roll är inte bara teknisk, utan också rådgivande och utbildande. Det är viktigt att du har god social kompetens och alltid sätter kunden i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar: Montering av brand- och inbrottslarm. Service av befintlig utrustning. Resor med övernattning förekommer. Du kommer att jobba i ett dynamiskt team med flera installatörer, där ingen dag är den andra lik. Vem är du? Vi söker dig som: Är social och teknikintresserad. Ansvarsfull och noggrann. Trivs med ett varierande arbete. Ett krav för tjänsten är att du har körkort och att du är ostraffad. Vad erbjuder vi? Möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom säkerhet. Ett stödjande team och en arbetsplats där vi har kul tillsammans. Resor som en del av arbetet, perfekt för dig som gillar variation. Urval sker löpande, så ansök redan idag! Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om jobbet eller arbetsplatsen. Mejla oss på [email protected] och märk den "Installatör Göteborg". Skicka in din ansökan direkt på vår webbplats (klicka på "Ansök här"). Vi ser fram emot din ansökan och önskar dig samtidigt en fin sommar!

18 juli 2024
Sista ansökan:
5 augusti 2024
Självgående Elektriker till Heltidstjänst

Är du en erfaren elektriker som trivs med att arbeta både självständigt och i team? Har du gedigen kunskap och erfarenhet inom nyinstallationer, underhåll och service av elsystem? Är du noggrann, strukturerad och alltid redo att bidra med ett gott humör? Då kan du vara den vi letar efter! Vad vi erbjuder: Nyinstallationer av el i kommersiella fastigheter, industriella byggnader och bostäder. Underhåll och service av befintliga elsystem. Energioptimering och smarta hem-lösningar. Felsökning och reparation av elinstallationer. Krav: Några års erfarenhet inom elinstallationer Erfarenhet av nyinstallationer, underhåll och service av elsystem Kunskap om energioptimering och smarta hem-lösningar Stort plus om du har: Certifikat för elinstallationsarbete Erfarenhet av att läsa och tolka elritningar och scheman Fullgjord safe construction utbildning Vi är kollektivavtalsanslutna och ser fram emot att välkomna dig till vårt team. Sök idag och bli en värdefull medlem i vårt gemenskapliga och produktiva arbetslag!

18 juli 2024
Sista ansökan:
19 september 2024
Erfaren EL- Drifttekniker till internationell kund sökes!

Vill du arbeta i ett internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Trivs du med att arbeta i en kritisk och högteknologisk miljö där din kompetens och noggrannhet kommer att spela en avgörande roll? Har du hög teknisk kompetens och är allmänt bred inom området el- driftteknik så kan detta vara jobbet för dig! För vår kunds räkning söker vi efteren driven el- drifttekniker med kompetens inom avancerad fastighetsdrift och elanläggningar. Som meriterande ser vi gärna att du har goda erfarenheter inom UPS, reservkraft, el och energimätning. Du kommer att arbeta tillsammans med vårt team hos vår kund beläggen ute i Göteborgs hamn på Hisingen. Du har tillsammans med det övriga teamet ansvaret för att säkerställa att kundens fastighetstekniska system är i gott skick med fokus på drift och underhåll. Start för denna tjänst är tänkt augusti/september 2024. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Utföra daglig tillsyn och kvalitetssäkring samt service och underhåll på tekniska system och utrustning. Arbeta och rapportera i vårt interna system för planerat underhåll. Driva åtgärder och förändringar i utrustning i vår kunds fastigheter och anläggningar. Utföra åtgärder samt dokumentera i enlighet med uppsatta rutiner. Säkerställa att arbetet uppfyller alla myndighetskrav, lokala krav, kvalitetsnormer, hållbarhet och energieffektivitet. Säkerställa att underleverantörers samt egna arbetsuppgifter utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med Kundföretaget:s miljö-, hälso- och säkerhetspolicy. Vi söker dig som har: God erfarenhet inom el. Önskvärd el-behörighet eller likvärdigt. Vi söker dig som är driven och proaktiv. Erfarenhet av arbete med teknisk drift eller anläggning och god fastighetsteknisk kompetens. Erfarenhet av olika styrsystem och implementering av energibesparande åtgärder. Vana att arbeta både självständigt samt i grupp med ex. kollegor eller underentreprenörer. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Goda datorkunskaper och gärna erfarenhet av underhållssystem. Ett rent belastningsregister är ett krav för anställning. Rollen är på heltid och med start efter överenskommelse. I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har ett stort kundfokus, som är social och noggrann i ditt arbete. Du är handlingskraftig, en initiativtagare och van att självständigt ansvara för och lösa uppkomna problem. Framförallt värdesätter du att få arbeta tillsammans med engagerade och proaktiva kollegor. Du känner stolthet i ditt yrke och tar ansvar för din och teamets leverans. Tjänsten är tänkt att övergå till en fast anställning/tillsvidareanställning ute hos kundföretagetefter 6 månaders inhyrning som konsult. Känns denna roll intressant, skicka din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas snarast. Kontakt: Tobias WolfgangTel. +46725002677

18 juli 2024
Sista ansökan:
16 augusti 2024
Örnsköldsvik Airport AB söker Drifttekniker elinstallation

Vad kan Örnsköldsviks Airport erbjuda dig? Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du som en del i ett team får arbeta i en unik och spännande miljö med flygplatsen som din arbetsplats. Ansvara för flygplatsens olika elanläggningar, elsystem och kommunikationssystem. Vi söker dig som har utbildning inom el och erfarenhet av elinstallation. Din vardag präglas av en hög grad av variation, ansvar, säkerhet och gemenskap. Flyget skapar ett attraktivt och tillgängligt Örnsköldsvik där näringslivet blomstrar och omvärlden finns runt hörnet. Hos oss bidrar du till resande, affärer och möten mellan människor. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med en stark framtidstro och goda utvecklingsmöjligheter. Örnsköldsvik Airport bedriver verksamhet som flygplatsoperatör vid flygplatsen i Gideå. Inom ramen för verksamheten kan arbete bedrivas under dygnets alla timmar, veckans alla dagar, året runt. Personal anställda vid Örnsköldsvik Airport besitter många olika och komplexa kompetenser vilka tillsammans utgör förmågan att bedriva verksamheten som operatör av flygplatsen. Vad innebär jobbet? Du kommer att vara en del av det team som utför den operativa driften av flygplatsen. Ditt specialområde är att arbeta med våra olika elanläggningar och elsystem, det innebär både installation, reparation och underhåll. Vi vill själva ta hand om våra anläggningar i så hög utsträckning som möjligt. Som drifttekniker ingår det även arbetsuppgifter som flygplatsbrandman, ramptjänst, fälttjänst och säkerhetspersonal. Ramptjänst innebär att ta emot flygplanen efter landning och förbereda dem inför start. Fälttjänst innebär den operativa skötseln av flygplatsens belagda ytor samt övrig infrastruktur vid flygplatsen, på vintern innebär det snöröjning av både landningsbanor och ytor runt flygplatsen. Eftersom du kommer att köra en mängd olika maskiner och fordon i arbetet så är det en fördel om du är bekväm och trivs bakom ratten på många olika typer av tunga maskiner. Utbildning i dessa roller tillhandahålls inom ramen för anställningen. Skötsel av flygplatsen kan även innebära arbete med de olika informationssystem som finns, skötsel och underhåll av byggnader samt service till besökare och passagerare på flygplatsen. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till skiftgång med förmiddagspass och eftermiddagspass. Vi arbetar med påverkningsbart schema vilket innebär att det finns goda möjligheter att påverka ditt schema och dina arbetstider. Som drifttekniker/elinstallation är din närmaste chef driftledaren. Säkerhet har hög prioritet på Örnsköldsviks Airport, därför genomför vi en säkerhetsprövning med registerkontroll, hälsokontroll samt drogtestning innan beslut om anställning. Det är en fast tjänst, vi tillämpar provanställning. Den vi söker Som person har du en förmåga att se till helheten i arbetet och vad som ska göras, du värdesätter att vara en del i ett team där du både hjälper och får hjälp. Du kan arbeta självständigt och själv planera och styra din dag. Du trivs med att lösa problem och ta initiativ. Du är en kommunikativ, självgående lagspelare som har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har goda kunskaper i båda svenska och engelska. Du har god datorvana och lägst B-körkort. C-körkort är meriterande. Om du inte har C-körkort så bekostar arbetsgivaren det och prioriterar det under den första anställningstiden. Fullgott färgseende krävs. Fysiska krav passar såväl kvinnor som män. Vi ser gärna att du har arbetat med tyngre maskiner och har tidigare erfarenhet av verksamhet som är i gång dygnet runt. Skicka in din ansökan! I den här rekryteringen samarbetar Örnsköldsvik Airport med AxÖ Consulting. För frågor om tjänsten och dess innehåll är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Engström, [email protected] eller på tel. 076-147 93 97. Sista ansökningsdag 2024-08-18. Observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Om Örnsköldsviks Airport AB Örnsköldsvik Airport AB är ett kommunalt ägt bolag som ingår i Örnsköldsviks kommunkoncern. Bolaget arbetar för att öka Örnsköldsviks tillgänglighet till omvärlden. Vi erbjuder reguljärflyg till Stockholm samt charterdestinationer. Ett 20-tal personer arbetar inom Örnsköldsviks Airport AB. På Örnsköldsvik Airport finns företag i form av hyrbilsföretag, taxibolag, helikopterföretag samt den lokala flygklubben. Här finns konferensmöjligheter, utställningsytor etc. Avståndet från flygplatsen till Örnsköldsvik är drygt 20 minuter. Fjärrteknik spelar en viktig roll i morgondagens lufttrafik och Örnsköldsvik Airport är först i världen med att använda fjärrstyrd flygtrafikledning. Det innebär att alla avgångar och landningar fjärrstyrs från Remote Tower Center i Sundsvall. Vidare etableras ett testcenter kopplat till innovations och forskningsarbete på flygplatsen där både nationella och internationella företag och högskolor är involverade i olika projekt kopplat till automation och digitalisering. Läs mer på: www.oer.se AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. Varmt välkommen med din ansökan.

18 juli 2024
Sista ansökan:
18 augusti 2024
Vi söker Elektriker

Nu söker vi elektriker för anställning hos en av våra kunder i Malmö.  I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna kommer skilja sig på de olika arbetsplatserna då projekten är i olika skeden samt kundens önskemål varierar i stort.  De olika projekten kommer framförallt vara i och runt Malmö. Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket, har du även arbetat med styr- och reglerteknik är det är starkt meriterande. Som person är du flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare och brinner för noggrannhet och förstår viktigheten av att hålla det som bestäms. Krav - Godkänd utbildning och minst några års erfarenhet - B-körkort - Bra svenska i tal och skrift Vi erbjuder  Vi erbjuder förutom ett variationsrikt arbete även marknadsmässig lön, trevliga kollegor och kollektivavtal. Ett företag som växer och där det finns stora möjligheter att utvecklas, ta nästa steg och bli arbetsledare eller ledande montör.

17 juli 2024
Sista ansökan:
16 augusti 2024
Elektriker sökes- Heltidstjänst

Är du en erfaren elektriker som trivs med att arbeta både självständigt och i team? Har du gedigen kunskap och erfarenhet inom nyinstallationer, underhåll och service av elsystem? Är du noggrann, strukturerad och alltid redo att bidra med ett gott humör? Då kan du vara den vi letar efter! Vad vi erbjuder: Nyinstallationer av el i kommersiella fastigheter, industriella byggnader och bostäder. Underhåll och service av befintliga elsystem. Energioptimering och smarta hem-lösningar. Felsökning och reparation av elinstallationer. Krav: Några års erfarenhet inom elinstallationer Erfarenhet av nyinstallationer, underhåll och service av elsystem Kunskap om energioptimering och smarta hem-lösningar Stort plus om du har: Certifikat för elinstallationsarbete Erfarenhet av att läsa och tolka elritningar och scheman Fullgjord safe construction utbildning Vi är kollektivavtalsanslutna och ser fram emot att välkomna dig till vårt team. Sök idag och bli en värdefull medlem i vårt gemenskapliga och produktiva arbetslag!

15 juli 2024
Sista ansökan:
16 september 2024
Teknisk support till DEFA e-mobility

Utmanas du av att lösa dina kunders problem? Vill du arbeta på ett bolag som ligger i framkant med den tekniska utvecklingen inom området e-mobility? Då kan denna tjänst vara något för dig. DEFA söker nu en medarbetare till sin tekniska support inom affärsområde e-mobility.Om oss:DEFA är ett innovativt teknikbolag på den nordiska marknaden. De grundades i 1946 och deras produkter används i mer än 30 länder över hela världen. De erbjuder smarta och miljövänliga produkter som på olika sätt gör människors liv enklare, mer effektivt och framför alltmer miljövänligt. I denna roll kommer man jobba med elbilsladdning och ingå i ett team med säljare och teknisk support på kontoret i Kista.Om rollen:I rollen som teknisk support kommer du att lära dig mycket om DEFAs verksamhet och hur e-mobility branschen fungerar i stort. Du kommer ingå i ett mindre team som jobbar med att stötta sina kunder med tekniska frågor och problem kopplade till deras produkter inom laddstationer och laddboxar. Som person är du en problemlösare och snarare uppmuntras av utmaningar än räds för dem. Du är en lagspelare och hjälper gärna såväl kollegorna i supporten som kunderna som ringer in. Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, hjälpsamhet och social kompetens.Ansvarsområden och arbetsuppgifter: Som medarbetare i vår tekniska support kommer du med telefon och dator som främsta arbetsverktyg hjälpa både slutkunder och installatörer med tekniska frågor om våra produkter inom affärsområdet e-mobility. Det innebär i huvudsak laddstolpar och olika typer av betallösningar inom elbils-laddning. Förutom kontakten med externa kunder kommer du även ha kontinuerlig kontakt med sidofunktioner internt i bolaget, såsom produktchefer, kvalitetschef och utvecklare. Kvalifikationer och erfarenhet: Du behöver ha goda kunskaper inom el för att lyckas i arbetet och vi söker dig som antingen har elbehörighet eller en annan teoretisk kunskap inom ellära. Du har arbetat som elektriker Du har erfarenhet av teknisk support inom områden såsom maskiner, hissar, automation eller industri. Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har B-körkort. Tjänsten är en heltidstjänst och du arbetar på DEFAs kontor i Kista.I denna rekrytering samarbetar DEFA med Rubino Rekrytering. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanne Rubino, +46 739 015 911. Urval sker löpande.Att arbeta hos oss innebär att delta i utvecklingen av framtidens produkter inom bilbranschen och ger dig även möjligheten att växa inom ett globalt företag med ett väletablerat varumärke och utbud. Vi tror på arbete med frihet under ansvar och lägger stor vikt vid din trivsel hos oss.Värmt välkommen med din ansökan!

15 juli 2024
Sista ansökan:
1 januari 2025