Tandtekniker

Sök bland 14 lediga jobb som Tandtekniker och börja ditt nya yrkesliv idag!

Tandtekniker

Norrtand Tandteknik är ett tandtekniskt laboratorium i direkt koppling till tandkliniken men även med externa beställare. Vi behöver nu utöka vårt tandtekniker-team. Vi arbetar med de senaste teknikerna inom digital utveckling inom fast protetik och implantatprotetik dock även med avtagbar tandersättning. Du kommer att arbeta med hela spektrumet inom tandtekniken. Vi ser gärna att du är en driven och kollegial tandtekniker som trivs med att arbeta självständigt.

15 maj 2024
Sista ansökan:
14 juli 2024
Tandtekniker

Information om arbetsplatsen Luleå Dental är ett tandtekniskt laboratorium som ligger på Bergnäset i Luleå. I dagsläget är vi tio anställda och arbetar med allt inom tandteknik. Vi på Luleå Dental arbetar mycket digitalt och strävar hela tiden efter att använda den senaste tekniken. Vi arbetar självständigt men för oss är kommunikation och samarbete på labbet en förutsättning för ett lyckat resultat.       Arbetsuppgifter Vi söker en porslinstekniker som vill eller har erfarenhet av att jobba med ytporslin även administrativa uppgifter kan bli aktuellt.  Vi arbetar efter flextid.       Kvalifikationer Tandteknikerutbildning eller jämförbart.     Personliga egenskaper Vi vill att du är ansvarstagande, noggrann och duktig på att kommunicera både med kunder och medarbetare på labbet.   Om Praktikertjänst Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle.

14 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Dental Teknisk Produktspecialist

Vår lediga tjänst: Ivoclar tar ytterligare ett steg inom tandteknisk och digital utveckling och stärker organisationen med en teknisk produktspecialist för Sverige. Affärsområdet tandteknik & digitala produkter är under stark utveckling, varför rollen fokuserar på båda områdena. Ivoclar har ett gott rykte gällande innovativa lösningar och arbetsflöden på tandkliniker och tandtekniska laboratorier. Den vi söker ska ha bred kunskap inom tandtekniska och digitala områden. Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med försäljning, har en säljande personlighet och lätt för att träffa nya människor. God organisationsförmåga är en viktig egenskap. Vi söker dig med eget driv och initiativförmåga, stor flexibilitet, och ambition att arbeta självständigt. Tjänsten som teknisk produktspecialist sker mestadels på fältet och kräver regelbundna resor i Sverige. Du kommer att träffa våra kunder både fysiskt och digitalt. Arbetsbeskrivning: – Planera försäljnings-, support- och marknads- aktiviteter inom affärsområdet analog och digital tandteknik i Sverige. – Samarbeta med etablerade återförsäljare i Sverige. – Utbilda kunder och partners, Key Opinion Leaders, Universitet, deltaga vid utställningar/mässor och praktiska kurser – Ta hand om befintliga kontakter och förse dem med lösningar anpassade efter deras behov. – Öka försäljning och marknadsandel genom att göra marknadsanalyser och nå nya kunder. – Arbeta för ytterligare tillväxt på den svenska marknaden och skapa effektiva försäljningsstrategier som matchar företagets övergripande affärsstrategi. – Utveckla långsiktiga planer för nyckelkunder. – Rapportera relaterade marknads- och försäljningsförändringar samt bevaka konkurrenter, så att organisationen kan reagera effektivt vid förändringar på marknaden. – Du rapporterar till Country Manager. Din profil: – Utbildad tandtekniker med kommersiell kompetens, stort CAD/CAM kunnande, samt kunnande inom analog tandteknik och IT-kompetens. Försäljningserfarenhet inom tandvård eller på annan marknad. Erfarenhet från B2B försäljning är meriterande. – Engelska i tal och skrift är ett krav för att kunna kommunicera inom vår koncern och för att kunna läsa all teknisk dokumentation för våra produkter. Svenska som modersmål. – Du behöver även ha ett strategiskt fokus och ett strukturerat arbetssätt, samt kunna planera dina kundbesök på ett effektivt sätt, då tjänsten omfattar ca. 3–4 resdagar per vecka. Att arbeta proaktivt och självständigt är ett krav för tjänsten. Det är också en fördel att du har ett geografiskt läge som gör att du kan stödja kunder var som helst i landet. – Körkort B är ett krav

13 maj 2024
Sista ansökan:
12 juni 2024
Tandtekniker

Monika Dental AB söker en porslinstekniker! Monika Dental AB är ett tandtekniskt fullservicelabb belägen i Huddinge. Vi arbetar med de senaste teknikerna inom digital utveckling. Du kommer att arbeta med fast protetik, tillverkning av kronor, broar och implantat Vi ser gärna att du är en driven tandtekniker som trivs att arbeta självständigt. Är du intresserad skicka gärna CV via mail: [email protected]

9 maj 2024
Sista ansökan:
8 juni 2024
Vi söker nu en protestekniker till vår avdelning för avtagbart

Ta chansen att bli en del av ett härligt energiskt gäng med stor kunskap inom tandteknik. Vi söker dig som är rutinerad och har minst 5 års erfarenhet som protestekniker. Vi söker dig som vill arbeta med kvalitet och har god vana att arbeta med avtagbar protetik. Du ska vara positiv, driven och ha lätt för att jobba i grupp. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, och förmåga att kunna planera och prioritera sina arbetsuppgifter på rätt sätt.

6 maj 2024
Sista ansökan:
6 september 2024
Tandtekniker bettskena

Till vår avdelning för bettskenor söker vi nu en tandtekniker för tillverkning av bettskenor. Du kommer ingå i ett team med totalt tre andra skickliga medarbetare på avdelningen. Vi har senaste tekniken för tillverkning av bettskenor digitalt. Arbetsuppgifterna består i huvudsak i att designa, ha kundkontakt, planera, slipa in, putsa och polera. Vi använder 3D printning samt frästeknik. Mjukvaran vi använder för bettskenor är främst Exocad/Zirkon Zahn. I arbetsuppgifterna kan även andra moment som att hjälpa övriga avdelningar förekomma vid behov. Vi söker dig med tandteknikerexamen eller erfarenhet av bettskenor. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Vi ser helst att anställningen är på heltid men är öppna för diskussion. TL Ystad har funnits sedan 1950 med visionen att tillverka tandteknik med god service och hög kvalitet. Vi är idag ca 54 medarbetare och gör allt inom tandteknik. TL blev utsett till "Årets företagare" i Ystads kommun 2022 samt "Branschvinnare 2024" I augusti 2019 flyttade vi till nya lokaler som är perfekta för vår verksamhet på ca 900 kvm. Vi har kollektivavtal och friskvård. Vi siktar på att vara ett av de främsta laboratorierna i Sverige. Samt en av de trevligaste och mest utvecklande arbetsplatserna att vara på. Läs mer om oss på www.tlystad.com Gemensamt för dig som söker hos oss på TL är att du har god samarbetsförmåga, god kunskap inom tandteknik och det lilla extra för att göra ett fint jobb med hög kvalitet. Det är också viktigt att du vill utvecklas och själv kan ta ansvar för att leta information som tar dig framåt. Du sätter laget före jaget och vill hjälpa dina medarbetare att bli ännu bättre. TL är kvalitetssäkrat. Vi arbetar långsiktigt med goda relationer, trygghet och kvalitet. Något som både våra kunder och personal uppskattar. Hos oss kan du bygga en karriär och utvecklas.

2 maj 2024
Sista ansökan:
1 juni 2024
Tandtekniker

Infinity Dental Lab är en full service dentallab som ligger i Norrköping Infinity Dental Lab är ett full service lab som ligger i Norrköping, Vi är ett team med 8 personer. Vi på Infinity Dental AB i Norrköping söker efter en erfaren tandtekniker, - En tandtekniker som kommer att arbeta med PORSLIN - En tandtekniker som kommer att arbeta med Cad/Cam. Om du är intresserad, skicka gärna CV via Email. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

25 april 2024
Sista ansökan:
25 maj 2024
Tandteknik med kunskop inom CAD/CAM sökes

Vi söker en självgående tandtekniker med kunskap inom CAD/CAM och vill utveckla dig. Du kommer att designa både fast och avtagbar protetik samt CoCr-skelett i en helt digital miljö.

22 april 2024
Sista ansökan:
22 maj 2024
Protestekniker sökes till CDI Dental

Vi söker nu en tandtekniker till vår trevliga Protesavdelning. CDI Dental är ett fullservice laboratorium med 18 medarbetare i Malmö. Vi är ett av Sveriges största laboratorium och ingår i Modern Dental Europe som är ledande inom digital tandteknik med focus på kvalité. Vi är IOS certifierade enligt ISO 9001,14001och 13845. Större delen av vår produktion ligger på våra fabriker i Kina och Tyskland. Vi är även återförsäljare av Scanner och ett aligner system som heter TrioClear. Vi är idag 4 personer på protesavdelningen och söker nu ytterligare en medarbetare. Arbetsuppgifter: Individuella skedar, bitningar och tanduppsättningar. Lagningar och rebaseringar. Heltid önskvärt men öppen för diskussion för deltid. Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Charlotte Adlercreutz, Tel 0704-617777

18 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Tandtekniker sökes till vår CAD-avdelning

Om Teknodont Sedan 1962 har vi drivits av en passion för protetik, med mål att ge patienterna ökad livskvalitet. Din nya roll Du kommer att designa både fast och avtagbar protetik samt CoCr-skelett i en helt digital miljö. Vi står inför en spännande period där digital design och AI-stödda arbetsflöden blir allt vanligare i vår tillverkning. Detta erbjuder dig möjligheten att utvecklas och följa med i branschens snabba utveckling. Vem är du? Du har erfarenhet av att designa fast och avtagbar protetik samt CoCr-skelett och är van vid att arbeta med 3Shape-programvara. Du har ett öga för detaljer och höga kvalitetskrav, är självmotiverad och duktig på att dela med dig av dina kunskaper. Varför Teknodont? Hos oss blir du en del av ett team där ditt arbete gör en verklig skillnad. Vi erbjuder en innovativ arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Vi ser fram emot din ansökan och att möta dig personligen

16 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024