Vi söker köksbiträde med erfarenhet Är du en engagerad och ansvarsfull person som brinner för matlagning och vill vara en del av ett dynamiskt kök? Vi söker nu ett köksbiträde för att stärka vårt team! Dina arbetsuppgifter: Förbereda och laga enklare maträtter enligt recept Säkerställa att köksutrustning och arbetsytor hålls rena och organiserade Hantera råvaror och livsmedel på ett effektivt och säkert sätt Hjälpa till med servering och förberedelser vid behov Vi söker dig som: Har minst 1 års erfarenhet från arbete i kök (gärna restaurang eller storkök) Är snabb, noggrann och kan arbeta under tidspress Har ett gott sinne för kvalitet och arbetsrutiner Är en teamspelare med ett positivt och lösningsorienterat förhållningssätt Har grundläggande kunskaper i livsmedelshantering och hygiene. B-körkort är ett krav. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Espresso House söker en Shift Leader som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! Som Shift Leader på Espresso House utför du alla arbetsuppgifter som en Barista gör men rollen innebär också ansvar för och planering av daglig drift tillsammans med Coffee Shop Manager. Arbetstiden är förlagd i coffee shopen, där du arbetar direkt i kontakt med våra gäster, tillsammans med det team av Baristor som är dina kollegor. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att du är baristautbildad är en merit men inget krav, eftersom vi utbildar alla våra anställda i egen regi. Din målsättning som Shift Leader skall vara att utvecklas och växa inom Espresso House. Det är därför meriterande om du har arbetat inom café/restaurang eller har likvärdig erfarenhet sedan tidigare och har god kännedom om branschen och är van vid att arbeta oregelbundna tider. Vad erbjuder du oss? • Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster • Du har förmågan att leda och fördela arbetsuppgifter till dina kollegor • Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning • Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick • Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo Vad erbjuder vi dig? Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss! Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap. MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja. En dag på MAX Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen! Vad erbjuder vi? Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag. MAX är Sveriges näst största burgarkedja och vi är i dagsläget strax över 7000 anställda. Vi befinner oss i en spännande expansion både i Sverige såväl som internationellt och vill ha med dig på resan. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi är väldigt stolta över våra värderingar MOD, PASSION OCH GEMENSKAP. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Hur går processen till? Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna. Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet. Varmt välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
OM EATERY: Eatery Sverige AB driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även företagsrestauranger, t.ex. Social Kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag. Restaurang, möten och fest! Eatery vill erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll. Frukost på väg till jobbet, en prisvärd och vällagad lunch, en konferens i härlig miljö med modern teknik, catering till företaget eller en after work för att fira veckans prestationer. En konferens i historiska Lumafabriken, samla kollegorna för möte och därefter gemensam middag på Gärdet eller vad sägs om en födelsedagsmiddag i Sundbyberg eller Kungsholmen? Eatery är en del av Teser Group där Eatery, Incontro, Magnus Johanssons Bageri & Konditori, Memorio och godsmak.se ingår. Mer om Eatery kan du läsa här: https://eatery.se/ och om Teser Group här: https://www.tesergroup.com/ OM TJÄNSTEN: På Eatery Sundbyberg vill man att gästerna ska känna sig hemma! Här är alla välkomna och det ska finnas något för var och en som kommer. En härlig lunch, en kaffe eller ett glas vin med tilltugg eller en vällagad middag med familj eller vänner. Eller för dig själv och din hund kanske, för här är även våra fyrfotade vänner välkomna. Potentialen är stor och för rätt person så finns det mycket att utveckla och göra. Om man även tar tillvara på de lokalas intressen och är lyhörd inför deras önskemål så finns det all möjlighet att utöka verksamheten. Det serveras lunch måndag - fredag, middag onsdag - lördag samt brunch lördag och söndag. I lokalerna finns även ett konferensrum för enskilda möten med modern utrustning som också är möjligt att boka för privata fester och middagar. Framöver är planen att hålla restaurangen öppet de flesta kvällarna i veckan. Som köksmästare för denna enhet ansvarar du för den dagliga driften och utvecklingen i köket. Du hanterar inköp och leverantörskontakter men är också aktiv i det operativa, dagliga arbetet. Du schemalägger och arbetsleder dina medarbetare i köket och säkerställer engagemang och motivation i teamet. Inom koncernen finns en central meny framtagen men du som köksmästare har möjlighet att sätta din egen prägel på det som serveras. Här arbetar man utifrån trender, säsong och gästernas preferenser med allt från husmanskost till influenser från resten av världen. OM DIG SOM SÖKER: Till Eaterys enhet i Sundbyberg söker vi nu en driven, positiv, kreativ och flexibel köksmästare som tillsammans med restaurangchefen vill driva restaurangen framåt. Du har några års erfarenhet av liknande roller och du är en social och framåt person som tycker att mötet med dina gästerna är det roligaste som finns. Du har ett eget kommersiellt driv och låter dig inspireras av trender inom matlagning. Vi tror att du har dessa egenskaper och kunskaper: Du har erfarenhet av traditionell husmanskost samt högkvalitativ matlagning för konferenser och festvåning Du har god kunskap av internationell matlagningskunskap och erfarenhet av att arbeta med rätter från olika delar av världen vilket ger en bred och kreativ kulinarisk repertoar. Du är social och gillar att möta gästerna och har förmågan att skapa en bra atmosfär och kundupplevelse Du är kreativ och lösningsorienterad i köket med förmågan att hitta innovativa lösningar under pressade situationer Du har god ekonomisk kunskap och är bra på att hålla koll på matkostnader, portionsstorlekar och maximera resurser utan att kompromissa på kvaliteten Du har starka ledarskapsförmågor och kan leda ett team och kan skapa en positiv arbetsmiljö och säkerställa att arbetet genomförs effektivt. Du har hög kunskap inom matsäkerhet och egenkontroll vilket är avgörande för att säkerställa att alla livsmedel hanteras korrekt och att alla regler följs Du har goda kunskaper i svenska och engelska för att lätt kunna kommunicera med både personal samt gäster Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är främst dagtid måndag till fredag men kvälls- och helgarbete förekommer vid behov samt vid beställningar och events. Låter detta som du? Välkommen att söka direkt via annonsen! För mer information om denna tjänst och eventuella frågor kontakta [email protected]
Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss! Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap. MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja. En dag på MAX Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen! Vad erbjuder vi? Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag. MAX är Sveriges näst största burgarkedja och vi är i dagsläget strax över 7000 anställda. Vi befinner oss i en spännande expansion både i Sverige såväl som internationellt och vill ha med dig på resan. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi är väldigt stolta över våra värderingar MOD, PASSION OCH GEMENSKAP. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Hur går processen till? Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna. Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet. Varmt välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Förskolan Granen är en fristående förskola i Karlskoga som drivs som ett föräldrakooperativ. Vi är en liten förskola och har en avdelning med 20-21 barn och fem personal. Granen är en I Ur och Skur förskola vilket innebär att vi jobbar enligt Friluftsfrämjandets I Ur och Skur metodik med delar som utomhuspedagogik, friluftsliv och upplevelsebaserat lärande. Vi strävar efter att varje barn ska utveckla intresse för naturen, bygga kunskap om allemansrätten och en hållbar livsstil samt lägga en grund till ett livslångt intresse för friluftsliv med läroplanens mål som utgångspunkt och riktning. Om tjänsten Vi söker en engagerad och driven köksansvarig som vill vara med och utveckla vårt kök och bidra till barnens matglädje och nyfikenhet. Som köksansvarig hos oss lagar du all mat från grunden och arbetar i största möjliga mån med ekologiska och närproducerade råvaror, svenskt KRAV-märkt kött samt KRAV- och MSC-märkt fisk. Du brinner för utomhusmatlagning och är kreativ som person för att minimera svinn och hålla hållbarhetsfokus. Utöver avsatt tid i köket avlastar du även verksamheten som barnskötare i barngruppen, dock utan planeringsansvar för det pedagogiska arbetet. Dina arbetsuppgifter: Planera och laga frukost, lunch och mellanmål Beställa matvaror och hantera inköp enligt budget Ansvara för kökshygien, egenkontroller, diskning och daglig städning av köket Samarbeta med arbetslaget för att integrera matlagning i den pedagogiska verksamheten Bidra till barnens inflytande och delaktighet i matupplevelsen Vi söker dig som: Har erfarenhet av matlagning, gärna i förskolemiljö Har ett stort intresse för mat och dess påverkan på barns hälsa och utveckling Kan planera och komponera näringsrik matsedel, oavsett specialkost och allergier Har ekonomisk medvetenhet och ansvar för budget, beställningar samt egenkontroller enligt gällande rutiner för livsmedelshygien Har ett intresse för natur och hållbar livsstil Har intresse för utomhusmatlagning Har ett intresse för måltidspedagogik och ser fram emot att få besök av barnen i köket Vi erbjuder: Stort eget ansvar där du planerar, förbereder och lägger upp ditt arbete i köket En inspirerande arbetsmiljö där barnens utveckling står i centrum Möjlighet att utveckla vårt kök En nära och familjär arbetsplats med engagerade kollegor och föräldrar Fria pedagogiska måltider, arbetskläder, kompetensutveckling och andra personalförmåner Denna tjänst är en tillsvidareanställning deltid med en inledande provanställning på 6 månader. Tillträde sker i överenskommelse. Hos oss står barnen i centrum och det är viktigt att du som person passar in i gemenskapen, vilket gör att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi kommer att efterfråga utdrag ur belastningsregistret som du enkelt kan beställa och få digitalt. Urval sker löpande och tillsättning av tjänsten/tjänsterna sker även under annonseringsperioden. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare och andra rekryteringtjänster.
Brogyllen är ett klassiskt konditori och ett genuint familjeföretag som grundades 1962. Vi brinner för vårt hantverk och arbetar alltid med de bästa råvarorna för att skapa produkter av högsta kvalitet. I vårt stenugnsbageri i Mölndal bakar vi vårt bröd med surdeg och på vårt konditori skapar vi klassiska bakverk och tårtor – alla med en modern twist. Allt vi gör är noggrant tillagat från grunden med stor omsorg, och vi strävar alltid efter perfektion. Hos oss är våra medarbetare vår största styrka. Vi är ett härligt gäng som ständigt utvecklas tillsammans och skapar en god arbetsmiljö där vi både lär oss och har roligt. Vi värdesätter personlig utveckling och tycker att det ska vara kul att gå till jobbet varje dag! Tjänsten: Vi söker nu en engagerad och driven medarbetare på ca 32 timmar/vecka. Tjänsten innebär arbete varannan helg, och vi ser gärna att du kan starta omgående. Vi söker dig som: Trivs med att arbeta i ett högt tempo och har förmåga att hålla ordning även när det är mycket att göra. Är strukturerad, stresstålig och flexibel, och har en positiv inställning till förändringar. Brinner för mat och älskar att ge våra kunder den bästa servicen. Har goda ledaregenskaper, ser vad som behöver göras och är inte rädd för att fatta beslut. Är engagerad och nyfiken, vill lära dig nya saker och bidra med idéer och inspiration. Är utåtriktad, målmedveten och älskar att sälja. Har minst en avslutad gymnasieutbildning och erfarenhet från liknande arbete (krav för tjänsten). Vi erbjuder dig: Ett varierat och utvecklande arbete i en inspirerande arbetsmiljö. Kollektivavtal (HRF) som trygghet. Grundläggande baristautbildning för att hjälpa dig växa i din roll. Möjlighet att arbeta i ett företag där din insats gör skillnad och där vi värdesätter ditt engagemang. Är du redo att bli en del av Brogyllen? Vi ser fram emot din ansökan och hoppas få lära känna dig. Här får du möjlighet att växa, utvecklas och ha roligt tillsammans med oss på Brogyllen!
Restaurang Piccolo Panefrescco söker en driven, glad och social medarbetare som brinner för service och tidigare har arbetat inom café och restaurang. Du har erfarenhet av att göra espressos och cappuccinos samt har kassa vana och servering. Det är viktigt att du är social med god energi och kan arbeta snabbt och effektivt. Vårt restaurang är beläget i Centralplan 29 i centralstation, så kunskap i engelska är fördel. Sök idag och bli en del av vårt fantastiska team! Fyllda 18 år Tjänst 50-100%
Kina Thai take away är en restaurang som erbjuder asiatiska rätter till kunderna. Vi behöver personal som kan sköta köket, förbereda köksredskap, diska och städa, ha god samarbetsförmåga med kollegor, vara självständig och dynamisk, ha förmågan att arbeta i högt tempo och anpassa sig till kundernas behov.
Vi är en restaurang och bar med svenskt koncept som öppnades i mars 2016. Allt som serveras här har en svensk anknytning. Vi specialiserar oss på öldryck som levereras från svenska små mikrobryggerier. Vi serverar klassisk genuin husmanskost som alltid uppskattas av både unga och gamla, allt ifrån stekt fläsk med raggmunk till hemrullade köttbullar med hemlagat potatismos till en klassisk Biff Rydberg. Restaurangen ligger centralt på Medborgarplatsen och har öppettider vardagar 15:00-23:00 och helgerna mellan klockan 15:00- 01:00. Arbetsuppgifter:Vi letar efter en erfaren servitris/servitör som med glimten i ögat och ett leende på läpparna kan servera mat och dryck till våra gäster. Vi erbjuder en heltid eller deltidstjänst. Då vi just nu är många killar på arbetsplatsen ser vi gärna kvinnliga sökande. Periodvis har vi högt tryck och många gäster som behöver beställa och serveras, därför bör du vara stresstålig och ha minst två års erfarenhet av servering, gärna från krogmiljö, där du har vana från att bära brickor med dryck. Du behöver kunna tala och förstå svenska och engelska för att kunna ge våra gäster en god service. Tjänsten är på heltid eller deltid. Arbetstiden är förlagd till kvällar och helger efter kl 15. Lön enligt kollektivavtal.
Välj ett jobb för att visa detaljer