På Blå Porten älskar vi tempo, myller av ljud och skratt och dofterna från allt ifrån kanel till pressad gurka. Vi provsmakar ständigt rätter och såser och vi uppmuntrar våra gäster att göra detsamma. Att växa. Att utvecklas. Vi söker nu en erfaren kock som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse. Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Eftersom vi inte tror att roller måste vara fasta så kan vi då och då erbjuda vår personal möjligheten att ta en oregelbunden karriärväg. Som ett företag bland åtta dynamiska restauranger utspridda i Sverige är hela vår verksamhet byggd för det. Så när du väl är inne vet du inte vad som händer härnäst. "Du blir en del av vårt team av kockar och kökschef som tillsammans vill ge gästerna en kulinarisk upplevelse." Vi jobbar med egna och externa bokningar och hjälper ofta konsthallen Liljevalchs med deras bokningar. Det kan vara allt ifrån bröllop, konferenser, födelsedagar till företagsevent. Både utomhus och inomhus. På andra sidan om oss ligger Blå+, ABBA-muséet med hotell och inom några hundra meter hittar du Gröna Lund, Skansen och Cirkus. Arbetet Du kommer du att vara en del av vårt team av kockar och vår kökschef som tillsammans jobbar mot samma mål - att ge våra gäster en kulinarisk upplevelse. Vi söker Vi söker en kock med erfarenhet från yrket och som brinner för sitt arbete. Du vill spela en viktig roll för att ta Blå Porten till nästa nivå, så du strävar efter att göra det bästa för att få nå bästa arbetsresultat. Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av vin och dryck. Du har 3+ års beprövad erfarenhet som kock på restaurang En lagspelare som gärna delar med sig av idéer, tar konstruktiv feedback från lagkamrater och går en extra mil när det behövs Förbli flexibel och positiv om arbetsmoment behöver ändras eller inriktning ändras Förmåga att arbeta snabbt utan att kompromissa med kvalitet eller organisation Du kommunicerar snabbt och effektivt Du kan hantera och inspirera teamet Självmotiverad problemlösare, engagemang, positiv attityd och flexibel
* Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. *Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman *Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse *Du brinner för att sätta gästen i centrum *Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning *Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas *Du kan ta eget ansvar *Du kan hantera stress/högt tempo Processer matsäkerhet Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen. Sedvanliga arbetsuppgifter: *Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter *Kassa och servering *Renhållning, städning och diskhantering
Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang! Vi söker efter en engagerad och motiverad person att fylla rollen som arbetsledare i vår restaurang. Som arbetsledare kommer du att spela en viktig roll i att se till att vår restaurang upprätthåller högsta standard och kundnöjdhet. Du kommer att leda, coacha och stödja vårt team av medarbetare genom att säkerställa att de har de resurser och verktyg de behöver för att utföra sina uppgifter på bästa sätt. Vi söker efter någon som har en stark arbetsmoral och en passion för servicebranschen. Du kommer att arbeta i ett högt tempo och krävs därför att kunna behålla lugnet och göra välgrundade beslut även i stressiga situationer. För att vara aktuell för rollen som arbetsledare bör du ha följande kvalifikationer: Tidigare erfarenhet av att arbeta inom snabbmatsbranschen eller liknande bransch. Erfarenhet av att arbeta i en ledarskapsroll eller liknande position. Kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder. God kommunikationsförmåga och förmåga att motivera och coacha medarbetare. Förmåga att arbeta flexibla tider, inklusive kvällar och helger. Vi är stolta över att kunna erbjuda en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där du har möjlighet att utveckla din karriär inom företaget. Vi erbjuder även konkurrenskraftiga löner och förmåner. Om du tror att du har vad som krävs för att vara vår nästa arbetsledare, skicka in din ansökan nu! Det är enkelt att ansöka, det tar bara några minuter. Ansökan består av några urvalsfrågor och tre korta videofrågor som du kan besvara när som helst. Vi prioriterar attityd och inställning över tidigare erfarenheter, så vi lägger stor vikt vid dina videosvar. Lycka till!
* Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. *Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman *Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse *Du brinner för att sätta gästen i centrum *Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning *Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas *Du kan ta eget ansvar *Du kan hantera stress/högt tempo Processer matsäkerhet Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen. Sedvanliga arbetsuppgifter: *Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter *Kassa och servering *Renhållning, städning och diskhantering
Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood. I din roll kan du forvanta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en Leader of Bastard betyder att du ar flexibel, ser mojligheter och har stor forstaelse for hela restaurangen, sa val koket som kassan. Genom ett positivt mindset ar du hogst delaktig i att fa ditt team att arbeta tillsammans. En Leader of Bastard leder med gott exempel i enlighet med Bastard Burgers ledarskapsprinciper och varderingar Kultur, Kvalite och Manniskor. I rollen förväntas du ta ett högt ägandeskap för tilldelad enhet samt strävar efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa Bastard Burgers strukturer, rutiner samt använder vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor, bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande. Skiftledare Om rollen Som skiftledare ar du ansvarig for ditt skift, det innebar att du hjalper restaurangchef och ass. restaurangchef i dess dagliga sysslor samt att enheten drivs enligt foretagets riktlinjer och varderingar. Du ar samtidigt ansvarig for att arbeta, utvardera och aktivt hitta nya forbattringar inom ditt ansvarsomrade. Detta rapporteras till RC och ASS. Är ej Restaurangchef eller assisterande restaurangchef på plats så är du högst ansvarig. Arbetet har ett driftsfokus, där du förväntas arbeta i både kök och kassa (antingen 75/25 eller vice versa) samt upprätthålla Bastard Burgers standard avseende renlighet, snabbhet, service och kvalitet. Kravspecifikation: Utbildningskrav: inget Krav på erfarenhet: ingen, men meriterande med tidigare erfarenhet av serviceyrken, gärna i resturangbranchen med viss erfarenhet av personalledning Språkkrav: talar engelska eller svenska. Meriterande om du behärskar båda språken. Önskvärda egenskaper och beteenden: vi ser gärna att du är ansvarstagande & stresstålig, har en positiv attityd, har ett engagemang för Bastard Burgers och har gärna koll på oss sedan tidigare! Möjlighet att arbeta flexibla timmar, inklusive kväller och helger Vi ser även gärna att du bor i närområdet av enheten Vi erbjuder dig Bastard Burgers värdeord är kvalité, kultur och människor, där dessa ligger till grund för gemensamma mål. En tjänst hos oss innebär en möjlighet att få vara delaktig i ett innovativt och snabbt växande företag, där vi är stolta över vår kultur och familjära känsla! Perks: • Föräldraförmån – vi toppar upp föräldrapenningen!* (upp till ett visst belopp). • Kollektivavtal (tjänstepension, förmåner etc.) • Veckovis pulsmätning • Friskvårdsbidrag • Betald startavgift för lopp och tävlingar • Personalrabatt på alla Bastard Burgers i Sverige, Norge, Finland Om Bastard Burgers Bastard Burgers är ett ungt och snabbt växande företag som värnar om människorna. Vi grundades i Luleå, Sverige, år 2016, och idag finns det fler än 70 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och ytterligare restauranger i Finland, Norge och New York. Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden – allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Mångfald och inkludering Bastard Burgers värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet, vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder. Välkommen med din ansökan!
Souschef till KAJSAS I PARKEN Vill du vara med och skapa sommarens bästa matupplevelse i en av Stockholms mest älskade parker? KAJSAS I PARKEN söker nu en driven och passionerad souschef till vår sommarbistro i grönskande Vitabergsparken. Vi letar efter dig som är lika mycket lagspelare som ledare – och som brinner för mat, människor och kvalitet i varje detalj. Om oss KAJSAS är ett familjeföretag där vi lagar maten själva – från grunden, med bra råvaror och massor av kärlek. Vi är ett tight team där personlighet, samarbete och god stämning är lika viktigt som att maten och servicen håller högsta klass. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul – varje dag. KAJSAS I PARKEN är vår sommarbistro i Vitabergsparken, Södermalm. Med en av områdets mest välbesökta uteserveringar bjuder vi på medveten mat och dryck för en medveten publik i en avslappnad och levande parkmiljö. Här samlas allt från soliga lunchgäster till kvällshäng i gott sällskap. Om rollen – Souschef Som Souschef på KAJSAS I PARKEN är du en nyckelperson i vårt köksteam. Du leder den dagliga driften, coachar personalen och säkerställer att varje tallrik håller högsta kvalitet – både smakmässigt och visuellt. Du arbetar nära kökschefen och är med och driver köket under intensiva sommarmånader. Dina ansvarsområden inkluderar: Arbetsleda köksteamet och vara en förebild i köket Säkerställa hög kvalitet på all mat som lämnar köket Driva ett effektivt arbetsflöde under service och förberedelser Ha tät dialog med matsal och bar, och informera om kökets utbud Genomföra meny genomgångar med serveringspersonalen före service Introducera och handleda ny kökspersonal Vi söker dig som: Har tidigare erfarenhet som souschef eller liknande roll Är en målinriktad och prestigelös lagspelare Har passion för mat, dryck och branschen i stort Är strukturerad, ansvarstagande och bra på att samarbeta Trivs i ett högt tempo och håller huvudet kallt i stressade lägen Har goda kunskaper i livsmedelshygien och köksrutiner Vad vi erbjuder: Säsongsanställning: 1 juni – 30 september 2025 Möjlighet till förlängt kontrakt kommande säsonger En inkluderande och varm arbetsmiljö Personlig utveckling och chans att växa i ditt ledarskap Lön enligt överenskommelse Så här ansöker du: Skicka din ansökan med CV och en kort film där du berättar lite om dig själv! Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas att du vill vara en del av vårt härliga team. Vi intervjuar löpande – så vänta inte för länge! För mer info om KAJSAS, kika gärna på vår hemsida www.kajsas.se eller följ oss på våra sociala medier.
Gillar du högt tempo, älskar mat och service? KAJSAS söker nu engagerad kökspersonal till sommarsäsongen 2025 för KAJSAS I PARKEN!Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med mat - vare sig du arbetat i storkök, på en väletablerad krog eller i ett snabbmatskök med fastfood kan du vara rätt person för oss! Du ska vara driven och van att arbeta med ett högt tempo och tydligt kunna kommunicera med dina kollegor. Om oss KAJSAS är ett familjeföretag där vi lagar maten själva med bra råvaror och massor av kärlek. Vi är ett tight team som jobbar nära varandra, där personlighet, samarbete och god stämning är lika viktigt som att maten och servicen håller högsta kvalitet. Vi strävar efter att alla trivs och har kul på jobbet. Vi är en familj tillsammans som tillsammans med dig hjälps åt för att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. KAJSAS I PARKEN är en sommarbistro belägen i Vitabergsparken på Södermalm och är en av områdets mest vältrafikerade uteserveringar. Konceptet bygger på medveten mat och dryck för en medveten publik i en grönskande miljö. En plats för alla med ett brett och genomtänkt utbud där vi välkomnar alla våra besökare oavsett om de söker en plats för möte, lite egentid eller socialt umgänge. Rollen och arbetsuppgifter Rollen som kock hos KAJSAS innebär främst arbete i service med tillagning av mat – framförallt i varmkök och prepp, men även kallkök förekommer. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi lagar mat av högsta möjliga kvalitet, bidrar till en härlig arbetsplats och ger våra gäster bästa möjliga service. Du kommer framför allt att jobba i luckan – hålla koll på maten, se till att den går ut i rätt tid och styra bongflödet så att köket rullar på smidigt. Det innebär ett högt tempo, god överblick och ansvar för att helheten fungerar under service. Dina arbetsuppgifter är varierande och kan innefatta allt från att steka kött, rosta bröd, fritera pommes eller halloumi, till att montera hamburgare, mackor och sallader samt lägga upp mat för servering eller take-away. I rollen ingår också att delta i öppning och stängning av restaurangen samt att hjälpa till med disk och städning enligt våra rutiner. Vi söker dig som: - Har ett gott samarbete med kollegor och gillar att jobba i team - Trivs med att ta ansvar i luckan och har förmåga att styra bongflödet under service - Kan hantera stekbord, fritös och montera maträtter på ett självständigt sätt - Följer givna direktiv och arbetar strukturerat - Följer rutiner gällande hygien, service, miljö och vårt koncept - Är ansvarstagande vid öppnings- och stängningsrutiner Anställning Tjänsterna vi tillsätter är både hel- och deltid och arbetstider är blandade dag, kväll och helg. Tjänsten är säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Anställning och intervjuer sker löpande med uppstart i drift i slutet av Maj. Lönesättning tillämpas individuellt enligt överenskommelse. Så här ansöker du: Skicka din ansökan med CV och en kort film där du berättar lite om dig själv! Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas att du vill vara en del av vårt härliga team.
Restaurangchef & Sommelier Vill du leda en restaurang med hjärtat i Spanien – och själen på västkusten, med 2 månaders ledighet att göra vad du vill? Luna Vingård & Restaurang i Lysekil har i 20 år bjudit våra gäster på äkta spanska smaker, passionerade viner och upplevelser som dröjer sig kvar. På sommaren sjuder det av liv här – då är vi ett team på 20+ som jobbar tätt tillsammans. Under lågsäsong är vi en mindre, sammansvetsad grupp på fem som fortsätter att leverera med hjärta och glädje. Vi är stolta över att ligga i topp på Tripadvisor – men ännu mer stolta över våra återkommande gäster. Nu söker vi dig som vill vara med och ta Luna till nästa nivå – både i restaurangen och på vingården. Du är en person som brinner för värdskap, har ett starkt vinintresse och älskar att inspirera andra. Du leder teamet med värme och struktur, och du är med och utvecklar både service, koncept och nya satsningar – som vår kommande gårdsförsäljning. Hos oss står tiden aldrig still – och det blir aldrig tråkigt. Vi erbjuder dig: Möjlighet att utvecklas – både som ledare och som sommelier. Ett varmt team med mycket energi, skratt och prestigelös stämning. Förmånliga personalrabatter. Möjlighet till personalboende Arbeta på den vackraste platsen på jorden, med hav i nästan alla väderstreck - Lysekil 8 veckors ledighet varje januari–februari för återhämtning, resor eller egenutveckling Anställning: Start juni (upplärning juni-augusti) 100% tjänst: april–september 80% tjänst: mars, november, december Semester/ledighet: januari–februari Dina huvudsakliga ansvarsområden Leda och och inspirera teamet – både i drift och utveckling Ansvara för bokningar, kundförfrågningar och prissättning Rekrytera och utbilda personal Planera event och jobba tätt med vårt marknadsteam Arbeta med budget, nyckeltal och målsättningar Bemöta vinintresserade gäster och skapa menyer Utveckling av vingården och vinproduktionen Vem är du? Certifierad sommelier med minst 2 års erfarenhet av serviceyrket Kommunikativ och flytande på engelska (svenska/spanska är ett plus!) Ansvarsfull, positiv, med förmåga att leda och få alla, inklusive dej själv, att spela i samma lag Strukturerad & ordningsam men också flexibel Du är stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt tempo där varje dag är unik Vi söker inte bara en ny kollega – vi söker en medresenär som vill vara med och skapa något unikt. Vårt mål är att sätta Luna på kartan som en ny reseanledning till Lysekil – och här får du chansen att påverka på riktigt. Är du redo att ta plats i en roll där din passion gör skillnad, både för våra gäster och för vår framtid? Välkommen till Luna-familjen – vi ser fram emot din ansökan!
Söker sushikock på heltid eller deltid. Stället ligger i Södertälje och arbetstider från 11-10. Erfarenhet är meriterande.
hej jag söker en erfaren pizza bagare som har jobbat med pizza i minst 2år.ni kan ringa till mig på 0739324862 är min mobil nummer.Lund Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Välj ett jobb för att visa detaljer