Vill du vara med och sätta prägel på en av Helsingborgs mest spännande nya restauranger? Vi söker nu en passionerad hovmästare med särskilt intresse för och grundkunskap om vin till vårt team! Om ossVi är en nyöppnad restaurang med inriktning på det klassiska svenska och franska köket. Vår ambition är att skapa en varm och familjär upplevelse där mat och dryck samspelar på hög nivå. Om rollenSom hovmästare är du restaurangens ansikte utåt och ansvarar, tillsammans med restaurangchefen, för att leda matsalsarbetet med närvaro, stil och fingertoppskänsla. Du säkerställer att våra gäster får en minnesvärd upplevelse från första till sista stund. Utöver sedvanliga hovmästaruppgifter ser vi gärna att du: • Har dokumenterad vinutbildning eller motsvarande kunskaper • Aktivt arbetar med vinrekommendationer och utvecklar vår vinlista tillsammans med restaurangchefen • Inspirerar och utbildar teamet kring mat- och vinkombinationer • Är en trygg och naturlig ledare med förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat Vi söker dig som:• Har några års erfarenhet som servis eller hovmästare • Brinner för service och värdskap • Är kunnig och nyfiken inom vin och gastronomi • Är flexibel, lösningsorienterad och stresstålig • Har goda kunskaper i svenska och engelska Vi erbjuder:• En central roll i ett passionerat team • Möjlighet att vara med och forma restaurangen från start • Fortbildning inom vin och andra drycker • Kollektivavtal och goda personalförmåner Vi sammarbetar med SHARK i denna rekrytering, vänligen registrera dig i vår CV databas.
Rasta Götene är en anläggning som ingår i den välkända Rasta kedjan med 30 mötesplatser runt om i Sverige där vi driver Restaurang, butik & hotellverksamhet. Här på Rasta Götene har vi en restaurang med fokus på svensk husmanskost, ett hotell samt en välsorterad trafik butik som drivs under varumärket PREEM. ArbetsbeskrivningSom restaurangbiträde/Köksbiträde på Rasta är du en viktig del av teamet och ser till att våra gäster får en trevlig upplevelse. Du arbetar i en varierad och serviceinriktad miljö där du möter gäster, hanterar mat och dryck samt bidrar till en ren och trivsam restaurang. Tempot kan vara högt, men med rätt inställning och ett gott samarbete skapar vi tillsammans en välkomnande atmosfär där både gäster och kollegor trivs. Arbetsuppgifter Rollen som Restaurangbiträde/Köksbiträde innebär primärt tillredning av smörgåsar och salladsberedning, servering av dagens rätt, lättare tillagning av vår á la carte/dagens rätt samt kassatjänst. Det förekommer också många sekundära arbetsuppgifter som tillhör en restaurang såsom städning och disk m.m. Kvalifikationer och Erfarenhet Fyllda 20 år – För att kunna vara serveringsansvarig krävs det att du har fyllt 20 år. Serviceinriktad inställning – Förmåga att bemöta gäster på ett trevligt och professionellt sätt. Stresstålighet & flexibilitet – Restaurangmiljön kan vara hektisk, särskilt under rusningstid. Grundläggande kassavana – Erfarenhet av kassasystem och betalhantering är en fördel. Tidigare restaurangerfarenhet – Erfarenhet inom restaurang och snabbmat är en stor fördel. Arbetstid och FörmånerAnställningsform: Tillsvidare Sysselsättningsgrad: 65% Arbetstid: Varierande timmar, inklusive helger och kvällar. Lön: Enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse. Förmåner: Möjligheter till personlig utveckling och att bli en del av ett passionerat team. AnsökningsprocessSök tjänsten redan idag! Vi behandlar ansökningar fortlöpande och ser fram emot att höra från dig.
Vill du ta nästa steg i din restaurangkarriär? Vi söker en engagerad och driven Assisterande Restaurangchef på heltid till vår snabbväxande kedja – ChopChop! Som Assisterande Restaurangchef är du en nyckelperson i vårt ledningsteam. Tillsammans med restaurangchefen leder du den dagliga driften och motiverar teamet till att nå både högt ställda mål och härlig arbetsglädje. Du kommer att arbeta nära våra gäster och kollegor för att säkerställa att vi varje dag levererar på våra tre ledord: Gott. Snabbt. Enkelt. Om oss ChopChop är Europas första asiatiska drive-thru och grundades 2011. Idag finns vi på 43 platser runt om i Sverige – och fler blir det! Vi erbjuder våra gäster god mat lagad på råvaror av hög kvalitet, och en upplevelse som går bortom det vanliga inom snabbmat. Dina ansvarsområden: Som Assisterande Restaurangchef är du en viktig del av teamet och jobbar tätt ihop med restaurangchefen för att få både människor och resultat att växa. Du leder det dagliga arbetet, planerar scheman och ser till att både gäster och kollegor trivs. Med fokus på service, kvalitet och arbetsglädje håller du restaurangen på topp – varje dag! Tillsammans med teamet kommer du att driva detta: Driva restaurangen mot uppsatta mål genom tydliga handlingsplaner. Leda teamet i det dagliga arbetet och vara ett föredöme i både service och arbetsglädje. Planera personal, schemaläggning och bemanning. Säkerställa en hög nivå av kundbemötande och service. Ansvara för rutiner kring kvalitet, renlighet, underhåll och regelefterlevnad. Bidra till lokal marknadsföring och försäljningsaktiviteter. Aktivt följa upp resultat och driva förbättringar. Vem är du? Du är en naturlig ledare med minst ett till två års erfarenhet av personalansvar, gärna inom restaurang eller servicebranschen. I din roll trivs du med att ta ansvar, fatta egna beslut och påverka resultatet på riktigt. Du är strukturerad, lösningsfokuserad och har ett starkt driv att arbeta mot tydliga mål. Din positiva energi smittar av sig, och du har förmågan att motivera och inspirera andra till att göra sitt bästa. Eftersom vi verkar i en snabb och serviceinriktad miljö är det också viktigt att du har tidigare erfarenhet från restaurang- eller servicebranschen – det ser vi som ett grundkrav. Vad erbjuder vi? Hos oss får du en utvecklande och fartfylld roll i ett företag som ständigt växer och satsar framåt. Du får möjlighet att påverka både din egen och verksamhetens utveckling, och växa som både ledare och person. Med ett starkt varumärke i ryggen och höga ambitioner för framtiden erbjuder vi en stabil och trygg arbetsplats där du kan känna dig säker i din roll. Samtidigt får du vara en del av ett team som stöttar varandra, inspirerar och har roligt tillsammans varje dag. Redo att ta klivet? Skicka in din ansökan och bli en del av ChopChop-familjen. Tillsammans skapar vi inte bara god mat – utan också framtidens snabbmatsupplevelse.
Vad krävs för tjänsten som Frukostkock på Ekerum Trygg med att tillaga och förbereda frukost till 50-400 personer, lätt att jobba i team, gilla ordning & reda , morgonpigg . Frukost dagens viktigaste mål enligt många
Här i Falkenbergs kommun kan du göra stor skillnad. Vårt jobb är att erbjuda god kommunal service i livets alla skeden. Vi är också med och utvecklar Falkenberg som plats. Vår vision är att vi växer för en hållbar framtid. ARBETSUPPGIFTER Jobbet innebär variation och utmaningar. Du jobbar med olika människor från dag till dag på olika enheter inom Måltid Falkenbergs enheter. Ditt jobb kan vara inom storkök med 10 medarbetare och 1100 portioner och på mindre eller ensam kök med ett tiotal portioner. Vi söker kock och ekonomibiträde som ersätter ordinarie personal när de är frånvarande. Arbetet innebär varierande arbetstider, båda vardag och helg, under dagtid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande samt erfarenhet. Du är intresserad av att laga mat, är engagerad och ansvarsfull. Som person är du flexibel och leverera bra kvalitet i ett högt tempo. Vi söker dig som har en stark servicekänsla och du kan ta initiativ om något oförutsett inträffar. Du är strukturerad och självgående. Dina arbetsuppgifter och din arbetsplats är varierande och du behöver därför vara öppen för att arbeta på olika platser. Du som söker som kock behöver ha lämplig utbildning inom yrket eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Om du söker som ekonomibiträde är det bra om du har utbildning inom måltid, restaurang eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Har du körkort och tillgång till bil är det meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt och ha goda kunskaper om livsmedel, egenkontroll och specialkost. Därför behöver du klara av det svenska språket i tal och skrift. ÖVRIGT Du kan när som helst skicka en intresseanmälan till oss på bemanningsenheten även då vi inte annonserar några specifika tjänster. En intresseanmälan är inte samma som att ansöka om en viss utannonserad anställning så vänligen håll utkik över våra lediga tjänster. I mån av behov kommer vi att ta kontakt för intervju, vi kallar om vi ser att din profil motsvarar ett efterfrågat behov hos oss. Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Falkenbergs kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Urban Turban is looking for a Tandoori cook with experience with Tandoori grill and currys. We are located in Malmö. Job Responsibilities As a chef with us, you will be responsible for: Planning and cooking dishes according to our menu. Preparing raw materials and ensuring high quality of the food. Participating in the development of new dishes and menus. Ensuring that hygiene and safety rules are followed in the kitchen. Collaborating with the rest of the kitchen team and other staff. Qualifications We are looking for you who: Have experience as a chef, preferably in Indian food, vegetarian food. Have knowledge of and interest in Indian cuisine. Are creative, meticulous and have an eye for detail. Are stress-resistant and can work at a high pace. Have good teamwork skills and a positive attitude. We offer An inspiring workplace with the opportunity to develop as a chef. A wonderful team that supports each other. Opportunity to be involved in creating menus and contribute your own ideas.
Vi söker en positiv och engagerad kollega med god arbetsvilja, stresstålig, punktlig, renlighet, social som är ett krav. Du ska kunna god svenska i tal och skrift. Vara representabel inför våra gäster. Du ska vara lojal och pålitlig som person. Du ska passa in i vårat team och vara ett bra ansikte utåt då du behöver jobba både med servering och medhjälp i kök vid behov. Vi söker dig med glimten i ögat och klarar av att jobba i högt tempo och stresstålig. Varierande arbetsschema förekommer eftermiddagar, kvällar samt helger. Ca 30 till 40 timmar i veckan eller mer. Tjänsten ska träda i kraft omgående då vi behöver dig heltid under juni, juli samt augusti. Eventuellt senare samt som kan ge möjlighet till fast anställning. Ring inte snälla. Mejla vid intresse. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Vill du ta nästa steg i din restaurangkarriär? Vi söker en engagerad och driven Assisterande Restaurangchef till vår snabbväxande kedja – ChopChop! Som Assisterande Restaurangchef är du en nyckelperson i vårt ledningsteam. Tillsammans med restaurangchefen leder du den dagliga driften och motiverar teamet till att nå både högt ställda mål och härlig arbetsglädje. Du kommer att arbeta nära våra gäster och kollegor för att säkerställa att vi varje dag levererar på våra tre ledord: Gott. Snabbt. Enkelt. Om oss ChopChop är Europas första asiatiska drive-thru och grundades 2011. Idag finns vi på 43 platser runt om i Sverige – och fler blir det! Vi erbjuder våra gäster god mat lagad på råvaror av hög kvalitet, och en upplevelse som går bortom det vanliga inom snabbmat. Dina ansvarsområden: Som Assisterande Restaurangchef är du en viktig del av teamet och jobbar tätt ihop med restaurangchefen för att få både människor och resultat att växa. Du leder det dagliga arbetet, planerar scheman och ser till att både gäster och kollegor trivs. Med fokus på service, kvalitet och arbetsglädje håller du restaurangen på topp – varje dag! Tillsammans med teamet kommer du att driva detta: Driva restaurangen mot uppsatta mål genom tydliga handlingsplaner. Leda teamet i det dagliga arbetet och vara ett föredöme i både service och arbetsglädje. Planera personal, schemaläggning och bemanning. Säkerställa en hög nivå av kundbemötande och service. Ansvara för rutiner kring kvalitet, renlighet, underhåll och regelefterlevnad. Bidra till lokal marknadsföring och försäljningsaktiviteter. Aktivt följa upp resultat och driva förbättringar. Vem är du? Du är en naturlig ledare med minst ett till två års erfarenhet av personalansvar, gärna inom restaurang eller servicebranschen. I din roll trivs du med att ta ansvar, fatta egna beslut och påverka resultatet på riktigt. Du är strukturerad, lösningsfokuserad och har ett starkt driv att arbeta mot tydliga mål. Din positiva energi smittar av sig, och du har förmågan att motivera och inspirera andra till att göra sitt bästa. Eftersom vi verkar i en snabb och serviceinriktad miljö är det också viktigt att du har tidigare erfarenhet från restaurang- eller servicebranschen – det ser vi som ett grundkrav. Vad erbjuder vi? Hos oss får du en utvecklande och fartfylld roll i ett företag som ständigt växer och satsar framåt. Du får möjlighet att påverka både din egen och verksamhetens utveckling, och växa som både ledare och person. Med ett starkt varumärke i ryggen och höga ambitioner för framtiden erbjuder vi en stabil och trygg arbetsplats där du kan känna dig säker i din roll. Samtidigt får du vara en del av ett team som stöttar varandra, inspirerar och har roligt tillsammans varje dag. Redo att ta klivet? Skicka in din ansökan och bli en del av ChopChop-familjen. Tillsammans skapar vi inte bara god mat – utan också framtidens snabbmatsupplevelse.
Vi serverar mat och utvecklar människor - Vill du vara med? ChopChop söker 3 nya stjärnor till vårt team! Gillar du att ge bra service, lära dig nya saker och vara en del av ett schysst gäng? Perfekt! Vi söker dig som vill jobba deltid (50–75%) eller extra (5–10 h/vecka) – arbetet är förlagd på dagtid, kvällar och helger. Vad gör man egentligen på ChopChop? Bra fråga! Här kommer en tydlig bild av vad jobbet innebär – så att du vet vad du kliver in i (och förhoppningsvis blir taggad på att göra det!): Dina huvudsakliga uppgifter : Ta hand om våra gäster – med ett stort leende, genuint engagemang och schysst service. Vi vill att gästerna ska känna sig sedda och nöjda, oavsett om de är stressade lunchätare eller fredagsmysande familjer. Jobba i kassan – du tar beställningar, ger rekommendationer (ja, du kommer snart kunna vår meny utantill) och hanterar betalningar på ett smidigt och professionellt sätt. Förbered och servera mat – det ska gå snabbt, men aldrig slarvigt. Vi jobbar med kvalitet och stolthet, så vi vill att varje rätt du lämnar över ska kännas som en liten smaklig gåva. Hålla rent och snyggt – både för gästernas skull och din egen. Ingen gillar att jobba i kaos – så vi hjälps åt med städning, disk och att hålla ordning i kök och matsal. Samarbeta i team – här jobbar vi tillsammans. Ingen lämnas ensam med disken eller kvällspasset. Vi täcker för varandra, stöttar varandra och skrattar tillsammans – även när det är stressigt. Vad förväntar vi oss av dig? Att du dyker upp i tid, redo att ge 100 % (och gärna med ett leende). Att du är nyfiken, engagerad och inte rädd för att ta egna initiativ. Att du gillar att ha kul på jobbet – samtidigt som du är professionell. Att du visar respekt – både för kollegor, gäster och rutiner. Och vad kan du förvänta dig av oss? Ett roligt och omväxlande jobb där ingen dag är den andra lik. Kollegor som peppar dig, lär dig nytt och firar dina framsteg. Möjligheter att utvecklas – vill du bli skiftledare eller kliva upp i organisationen? Då hejar vi på dig! Det här är jobbet för dig som vill ha en arbetsplats där du får göra skillnad för människor varje dag, växa som person – och dessutom ha kul på vägen.
Vi serverar mat och utvecklar människor - Vill du vara med? ChopChop söker 4 nya stjärnor till vårt team! Gillar du att ge bra service, lära dig nya saker och vara en del av ett schysst gäng? Perfekt! Vi söker dig som vill jobba deltid (50–75%) i Sommar – arbetet är förlagd på dagtid, kvällar och helger. Vad gör man egentligen på ChopChop? Bra fråga! Här kommer en tydlig bild av vad jobbet innebär – så att du vet vad du kliver in i (och förhoppningsvis blir taggad på att göra det!): Dina huvudsakliga uppgifter : Ta hand om våra gäster – med ett stort leende, genuint engagemang och schysst service. Vi vill att gästerna ska känna sig sedda och nöjda, oavsett om de är stressade lunchätare eller fredagsmysande familjer. Jobba i kassan – du tar beställningar, ger rekommendationer (ja, du kommer snart kunna vår meny utantill) och hanterar betalningar på ett smidigt och professionellt sätt. Förbered och servera mat – det ska gå snabbt, men aldrig slarvigt. Vi jobbar med kvalitet och stolthet, så vi vill att varje rätt du lämnar över ska kännas som en liten smaklig gåva. Hålla rent och snyggt – både för gästernas skull och din egen. Ingen gillar att jobba i kaos – så vi hjälps åt med städning, disk och att hålla ordning i kök och matsal. Samarbeta i team – här jobbar vi tillsammans. Ingen lämnas ensam med disken eller kvällspasset. Vi täcker för varandra, stöttar varandra och skrattar tillsammans – även när det är stressigt. Vad förväntar vi oss av dig? Att du dyker upp i tid, redo att ge 100 % (och gärna med ett leende). Att du är nyfiken, engagerad och inte rädd för att ta egna initiativ. Att du gillar att ha kul på jobbet – samtidigt som du är professionell. Att du visar respekt – både för kollegor, gäster och rutiner. Och vad kan du förvänta dig av oss? Ett roligt och omväxlande jobb där ingen dag är den andra lik. Kollegor som peppar dig, lär dig nytt och firar dina framsteg. Möjligheter att utvecklas – vill du bli skiftledare eller kliva upp i organisationen? Då hejar vi på dig! Det här är jobbet för dig som vill ha en arbetsplats där du får göra skillnad för människor varje dag, växa som person – och dessutom ha kul på vägen.
Välj ett jobb för att visa detaljer