KOCK, SOUSCHEF, KÖKSMÄSTARE. Jobba som konsult i Jönköpingsområdet
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?  Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur  - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön  - OB - Möjlighet till övernattning - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected]  OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.

27 april 2025
Sista ansökan:
14 oktober 2025
KOCK, SOUSCHEF, KÖKSMÄSTARE. Jobba som konsult i Umeå-området
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?  Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur  - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön  - OB - Övernattningsmöjligheter finnes - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected]  OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.

27 april 2025
Sista ansökan:
14 oktober 2025
KOCK, SOUSCHEF, KÖKSMÄSTARE. Jobba som konsult i Stockholmsområdet
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?  Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur  - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön  - OB - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected]  OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.

27 april 2025
Sista ansökan:
14 oktober 2025
KOCK, SOUSCHEF, KÖKSMÄSTARE. Jobba som konsult i Halmstadområdet
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?  Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur  - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön  - OB - Resan betald T/R  - Boende ingår vid behov - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected]  OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.

27 april 2025
Sista ansökan:
14 oktober 2025
KOCK, SOUSCHEF, KÖKSMÄSTARE. Jobba som konsult i Helsingborgsområdet
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?  Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur  - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön  - OB - Resan betald T/R  - Boende ingår vid behov - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected]  OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.

27 april 2025
Sista ansökan:
14 oktober 2025
McDonald's Lindvallen, Sälen söker nya glada medarbetare inför säsongen 202
Food Folk Sverige AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

Säsongsjobba i Sälen Sugen på att susa nedför backarna i vinter? Ta chansen att jobba på McDonald's restaurang i Lindvallen! Är du över 18 år, flexibel, självständig och trivs bland nya människor? Och älskar du snö och skidåkning?! Då kanske en säsong som medarbetare på McDonald's Lindvallen i Sälenfjällen är rätt för dig! McDonald's Lindvallen är en säsongsrestaurang som bara har öppet från december till april. Eftersom restaurangen inte har några egna fast anställda erbjuder vi våra medarbetare att komma och jobba en vinter i Sälen – inte bara en fantastisk erfarenhet utan också väldigt roligt! Nu har vi öppnat ansökningen för vintern 2025–2026 Du får en säsongsanställning för den period du ska jobba. Vi söker främst dig som kan jobba hela säsongen, men det går att söka för delar av perioden. Återkoppling från din ansökan kommer göras under hösten. BOENDE Det finns möjlighet att bo tillsammans med andra medarbetare i en av våra stugor som ligger i Lindvallen. LÅTER DET RÄTT FÖR DIG? ANMÄL DITT INTRESSE NU! Våra förväntningar på dig: - Att du är en team player som sätter laget före jaget - Att du vill lära dig nya saker och utvecklas - Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet - Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet. Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

27 april 2025
Sista ansökan:
28 november 2025
Extrapersonal & vikare: Mini-Hotel i Göteborg
Got City Center Hotels AB
Hotellreceptionister m.fl.

Om tjänsten: Mini-Hotel Göteborg är ett vandrarhem i området Linné i Göteborg. Vi har har tagit emot gäster sedan år 2000. Verksamheten ingår i hotellgruppen Got City Center Hotels. Vi söker nu extrapersonal samt vikarier inför sommaren. Vi erbjuder allt från timanställning från maj månad till vikariat under hela sommaren. Arbetsuppgifter: I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga receptionsuppgifter som in- och utcheckning. Du svarar i telefon, lägger in bokningar, tar betalningar och liknande.  I arbetsuppgifterna ingår även frukostservering samt all städning av gästtoaletter, kök, gästrummen och liknande.  Vem vi söker: Vi söker dig som är serviceinriktad med en stor passion för service och som framför allt har en positiv och proffsig attityd mot våra gäster. Du ska vara flexibel och trivas med att arbeta självständigt då man ofta arbetar ensam på vandrarhemmet. Du ska tycka om att hålla rent och snyggt omkring dig. Vad vi söker: Vi söker medarbetare till både förmiddag & eftermiddag. Vi söker deltidspersonal samt extra till helger m.m.

27 april 2025
Sista ansökan:
14 oktober 2025
Sushi Shark söker erfarna sushi-kockar och servicepersonal!
Uncle Shark AB
Köksmästare och souschefer

Vi på Shark American Sushi växer och söker nu fler stjärnor till vårt team! Vi söker: Sushi-kockar (heltid/deltid) – Erfarenhet krävs Kassa- och serveringspersonal (heltid/deltid) Krav för sushi-kock: ✅ Du måste ha erfarenhet av att arbeta som sushi-kock ✅ Kunna jobba snabbt och effektivt ✅ Hantera stress och leverera hög kvalitet ✅ Vara noggrann, ansvarstagande och ha passion för sushi För kassa- och serveringspersonal: Erfarenhet är meriterande men inget krav Du ska vara snabb, serviceinriktad och villig att lära dig Hos oss får du en trevlig arbetsmiljö, ett härligt team och möjligheten att växa tillsammans med oss! Ansök genom att skicka ett mejl till: 📧 [email protected] Vi rekryterar löpande – skicka din ansökan redan idag! 🙌

26 april 2025
Sista ansökan:
22 oktober 2025
DISKARE / STÄDARE KAJSAS
Segerblom Invest AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

Vill du bli en del av vårt härliga team och bidra till en trivsam miljö för både gäster och kollegor? Vi söker nu en noggrann, erfaren och driven diskare/städare till KAJSAS enheter. Arbetsuppgifter: Plocka disk, diska och hålla rent i både kök och servering Säkerställa att disk- och köksområden alltid är rena och fräscha Fylla på barer och hjälpa till med enklare köksuppgifter Torka av och hålla ordning på borden på uteserveringen Bära ut och in möbler på uteserveringen vid öppning och stängning Se till att serveringsytorna håller hög standard – gästerna ska alltid mötas av en ren och trivsam plats Vara med och städa köket på kvällarna, inklusive rengöring av fläktkåpor, ugnar, arbetsytor och golv Städning av lokaler, inklusive toaletter och andra gemensamma utrymmen Ansvara för att larma och låsa restaurangen vid stängning Vi söker dig som: Har tidigare erfarenhet av att arbeta som diskare och/eller städare Inte är rädd för att ta i där det behövs Är serviceinriktad, noggrann och gillar att ha ordning omkring dig Är självgående men också trivs med att samarbeta i team Talar svenska eller engelska Arbetstider: Varierande – dagtid, kvällar och helger, från lunch till sen natt.  Arbetsplats:  KAJSAS I PARKEN & KAJSAS I TULLEN. Lön: Lön enligt ök.  Låter det här som något för dig? Välkommen med din ansökan – vi ser fram emot att höra från dig!

26 april 2025
Sista ansökan:
13 oktober 2025
KÖKSBITRÄDE PARKEN
Segerblom Invest AB
Pizzabagare m.fl.

Gillar du högt tempo, älskar mat och service? KAJSAS söker nu engagerad kökspersonal till sommarsäsongen 2025 för KAJSAS I PARKEN!Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med mat - vare sig du arbetat i storkök, på en väletablerad krog eller i ett snabbmatskök med fastfood kan du vara rätt person för oss! Du ska vara driven och van att arbeta med ett högt tempo och tydligt kunna kommunicera med dina kollegor. Om oss KAJSAS är ett familjeföretag där vi lagar maten själva med bra råvaror och massor av kärlek. Vi är ett tight team som jobbar nära varandra, där personlighet, samarbete och god stämning är lika viktigt som att maten och servicen håller högsta kvalitet. Vi strävar efter att alla trivs och har kul på jobbet. Vi är en familj tillsammans som tillsammans med dig hjälps åt för att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. KAJSAS I PARKEN är en sommarbistro belägen i Vitabergsparken på Södermalm och är en av områdets mest vältrafikerade uteserveringar. Konceptet bygger på medveten mat och dryck för en medveten publik i en grönskande miljö. En plats för alla med ett brett och genomtänkt utbud där vi välkomnar alla våra besökare oavsett om de söker en plats för möte, lite egentid eller socialt umgänge. Rollen och arbetsuppgifter Rollen som kökspersonal hos KAJSAS innebär främst arbete i service med tillagning av mat - framförallt i varmkök och prepp, men kallkök förekommer också. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi lagar mat av högsta möjliga kvalité, bidrar till en härlig arbetsplats och ger kunder högsta möjliga service. För den som visar framfötterna och engagerar sig finns stora möjligheter att växa hos KAJSAS. Dina arbetsuppgifter hos KAJSAS är bland annat: - Bra samarbete med dina kollegor - Enklare köksarbeten – hantera stekbord, fritös och komponera maträtter - Kunna arbeta självständigt och följa givna direktiv - Följa rutiner gällande hygien, service, miljö och koncept - Följa rutiner inför öppning/stängning Anställning Tjänsterna vi tillsätter är både hel- och deltid och arbetstider är blandade dag, kväll och helg. Tjänsten är säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Anställning och intervjuer sker löpande med uppstart i drift i början av Maj. Lönesättning tillämpas individuellt enligt överenskommelse. Så här ansöker du: Skicka din ansökan med CV och en kort film där du berättar lite om dig själv! Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas att du vill vara en del av vårt härliga team.

26 april 2025
Sista ansökan:
13 oktober 2025