Besöksbokare/Kundbokare

Sök bland 126 lediga jobb som Besöksbokare/Kundbokare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Teamleader Kylslaget AB

Vill du vara en del av ett framgångsrikt team och leda vägen inom mötesbokning Kylslaget AB söker just nu en engagerad och resultatorienterad individ som Teamledare för vårt mötesbokningsteam/telefonförsäljningsteam i Vallentuna, Stockholms län. Med en imponerande resa sedan 2007 inom luft-luftvärmepumpar är vi redo att ta nästa steg och behöver din hjälp för att nå nya höjder. Kylslaget AB är ett väletablerat företag med fokus på luft-luftvärmepumpar. Med ständig tillväxt och utveckling är vi nu på jakt efter en dynamisk teamledare som kan leda och inspirera vårt mötesbokningsteam. Uppdraget I rollen som Teamledare för Mötesbokning/telenfonförsäljning kommer du att ha en central roll i att driva försäljningen av våra rengöringstjänster till befintliga kunder. Du kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen, från de första kontakterna till avslut. Du kommer även att ha ansvaret för att coacha och utveckla ditt team på både gruppnivå och individnivå. Vi söker dig som - Har tidigare erfarenhet inom telefonförsäljning - Är en stark kommunikatör med förmåga att skapa förtroende och trovärdighet - Har en passion för att coacha och utveckla ditt team. - Trivs i en resultatorienterad miljö och har förmågan att arbeta under press. Ytterligare information - Placering: Vallentuna, Stockholms län. - Arbetstider: 07.30-16.30 - Anställningsform: Heltid - Lönetyp: Fast månadslön - Start: Enligt överenskommelse Ansökan Urval sker löpande. Vid frågor, kontakta vår rekryteringskonsult, Philip Börjesson, via e-post: [email protected] Sista ansökningsdatum: 22/12-23 Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom HVAC, teknik och energi. Vi löser löpande rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet.

1 december 2023
Sista ansökan:
16 maj 2024
Vi söker mötesbokare

Malmö! Vi söker just nu 3st Mötesbokare! Cloudgruppen är idag en av Sveriges ledande återförsäljare inom IT & kommunikationslösningar till företag. Tillsammans med marknadsledande leverantörer så kan vi erbjuda och förvalta en av de bästa helhetslösningarna för svenska företagare. Vi söker nu nya kollegor till vårt nyrenoverade Malmökontor som vill vara med på en spännande resa och sätta avtryck i branschen. Cloudgruppen består av ett hårt arbetande team med lång erfarenhet av telefoni och IT branschen. Vi bygger värde kring de smarta lösningar där företag helt och hållet kan fokusera på sin kärnverksamhet. Liten som stor - vi värdesätter alla! Cloudgruppen finns idag i följande städer: Malmö, Göteborg, Stockholm, Halmstad, Västerås, Helsingborg, Österlen, Östersund, Sundsvall, Örebro och växer ständigt. Är du en driven och målinriktad person som trivs med att prata i telefon och skapa nya affärsmöjligheter? Då kan du vara den mötesbokare vi söker på Cloudgruppen Sverige! Som mötesbokare hos oss kommer du att ha en central roll i att boka in kvalitativa möten mellan våra kunder och våra säljare. Du kommer att arbeta med våra kunder inom olika branscher, både nationellt och internationellt. Vi ger dig alla verktyg och stöd du behöver för att lyckas i rollen, inklusive utbildning, mentorer och erfarna kollegor. Krav: - Du har minst ett års erfarenhet av försäljning eller mötesbokning (Merit, inget krav) - Du har god kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt på svenska och engelska - Du är en driven och målinriktad person som trivs med att jobba i en snabbrörlig miljö Vi erbjuder: - Attraktiv lön och förmåner - Väldigt rolig och fin arbetsmiljö - En av Malmö’s finaste kontor (Centralt i Malmö) - Säljtävlingar och resor - Vanliga arbetstider (kontorstid) - Tydlig karriärutvecklingsväg inom företaget - Grundlig utbildning och stöd för att lyckas i rollen - Heltid eller Deltid Om du är intresserad av att arbeta som mötesbokare på Cloudgruppen Sverige AB och uppfyller kraven ovan, skicka in din ansökan redan idag!

1 december 2023
Sista ansökan:
19 maj 2024
Mötesbokare till Sesol i Jönköping!

Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter, goda förmåner och en familjär anda? Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna för att växa hos oss, både i karriären och som person. Din framtida utmaning Som mötesbokare hos oss kommer du att vara den första kontakten till potentiella kunder där du bokar möten via telefon för våra säljare ute på fält. På kontoret i Jönköping jobbar vi tillsammans i en trivsam miljö där vi tar gemensamt och personligt ansvar för att nå uppsatta mål. I rollen som mötesbokare arbetar du måndagar - torsdagar mellan 8.00-17.00 och fredagar 8.00-16.00. Vem är vår perfekta matchning? Vi söker dig som har god kommunikationsförmåga och är van vid att leverera goda resultat. Du trivs i samspel med andra och jobbar även bra självständigt. Du är bekväm med att prata i telefon eftersom du i denna roll har som uppgift att ta kontakt med våra kunder via telefon. Du är målmedveten, lösningsorienterad och bra på att bygga relationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av mötesbokning eller liknande från tidigare arbete. Detta gör livet trevligt hos oss - Mycket frihet under ansvar - Goda möjligheter till utveckling - Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling - Goda förmåner och arbetsvillkor - Storslagna tävlingar & kick-offer med vårt unika tävlingsupplägg Golden League Bra att veta om anställningen Lön: Fast lön & provision Placering: Jönköping Tillträde: Enligt överenskommelse Anställningsvillkor: Heltid Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta! Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du nedan. På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats! Om Sesol AB Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1200 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen. Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

1 december 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Mötesbokare i Norrköping (20 000 - 40 000:-/mån)

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Phonecall är ett växande företag med nyrenoverade lokaler i centrala Norrköping och vi söker nu efter mötesbokare som vill vara med och utveckla företaget tillsammans med oss. Vi erbjuder: - Förmåner så som friskvård, gymkort m.m. - Hög provision - Löpande utbildning - Säljutbildning - Coachning Arbetsbeskrivning: Som mötesbokare på Phonecall kommer du att ansvara för att kontakta potentiella kunder via telefon och boka in kundmöten. Erfarenhet som mötesbokare är meriterande men inget krav då vi erbjuder löpande utbildning och coachning på plats. Profil: Vi söker dig som är samarbetsvillig, social och vill leverera goda resultat både individuellt och i grupp. Du är bekväm att prata i telefon och har lätt för att bygga relationer. Du ska vara målinriktad och resultatinriktad trotts motgångar. Som person är du kommunikativt skicklig i både tal och skrift och van att ta egna initiativ och jobba effektivt. Om anställningen: Lön: Fast grundlön samt provision, 20 000 - 40 000 :- Placering: Norrköping Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse Anställningsvillkor: Heltid Arbetstider: Dagtid, mån-fre Vill du vara med på vår resa? Sök jobbet som mötesbokare hos Phonecall nu!

1 december 2023
Sista ansökan:
8 mars 2024
SVENSKA ALARM SÖKER NYA MÖTESBOKARE, HELTID OCH TILLSVIDARE

HUR ÄR DET ATT JOBBA HOS OSS PÅ SVENSKA ALARM? Att jobba på Svenska Alarm innebär att du kommer att bli en del av ett företag som har det största fokuset på att skapa trygghet och säkerhet i våra kunders hem. Våra anställda liksom företaget har tydliga mål med att revolutionera larmbranschen med att växa oss ännu starkare. Dagarna är inte den andra lik och tillsammans med dina kollegor hjälper du kunder runt om i Sverige med deras trygghet.   VAD GÖR EN MÖTESBOKARE HOS OSS PÅ SVENSKA ALARM? Säkerhetsbranschen växer och i samband med det så ökar efterfrågan av att säkra upp både hem och arbetsplats växer. Så vi söker mötesbokare som kan hjälpa oss skapa nya kontakter med potentiella kunder. I rollen som mötesbokare kommer du att ansvara för att boka fysiska möten till våra account managers. Detta är en perfekt möjlighet för dig att utvecklas inom försäljning, kommunikation och marknadsföring. När man är redo för nästa steg, så har vi karriärstegen inom bolaget till dig och man kommer att få ta del av vårt kontor i Malmö.   VAD FÖRVÄNTAR VI OSS UTAV DIG SOM BÖRJAR HOS OSS? • Positiv • Samarbetsvillig • Ansvarstagande • Målmedveten & driven • Talar svenska obehindrat • Tålamod i stress & press VAD KOMMER VI ATT KUNNA ERBJUDA DIG? • Anställning på heltid, tillsvidare • Fast lön + provision • Tävlingar med priser • Mycket goda utvecklingsmöjligheter till karriärs möjligheter • Meriterande utbildningar inom försäljning och kommunikation Du kommer att vara schemalagd: Måndag- Fredag mellan 09:00-18:00 och man kommer att vara placerad på vårt kontor i Malmö. Som företag så jobbar vi med mångfald och för oss är det väldigt viktigt att du som tjej/kvinna också söker dig till säkerhetsbranschen så tveka inte på att registrera din ansökan redan idag. Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vi har även blivit DI-Gasellföretag tre år i rad. Vi är ett ledande företag på smarta larm för privatpersoner och företag. https://www.svenskaalarm.se/jobba-hos-oss/

30 november 2023
Sista ansökan:
9 december 2023
VI SÖKER NU NYA KOLLEGOR TILL VÅRT KONTOR I MALMÖ

HUR ÄR DET ATT JOBBA HOS OSS PÅ SVENSKA ALARM? Att jobba på Svenska Alarm innebär att du kommer att bli en del av ett företag som har det största fokuset på att skapa trygghet och säkerhet i våra kunders hem. Våra anställda liksom företaget har tydliga mål med att revolutionera larmbranschen med att växa oss ännu starkare. Dagarna är inte den andra lik och tillsammans med dina kollegor hjälper du kunder runt om i Sverige med deras trygghet.   VAD GÖR EN MÖTESBOKARE HOS OSS PÅ SVENSKA ALARM? Säkerhetsbranschen växer och i samband med det så ökar efterfrågan av att säkra upp både hem och arbetsplats växer. Så vi söker mötesbokare som kan hjälpa oss skapa nya kontakter med potentiella kunder. I rollen som mötesbokare kommer du att ansvara för att boka fysiska möten till våra account managers. Detta är en perfekt möjlighet för dig att utvecklas inom försäljning, kommunikation och marknadsföring. När man är redo för nästa steg, så har vi karriärstegen inom bolaget till dig och man kommer att få ta del av vårt kontor i Malmö.   VAD FÖRVÄNTAR VI OSS UTAV DIG SOM BÖRJAR HOS OSS? • Positiv • Samarbetsvillig • Ansvarstagande • Målmedveten & driven • Talar svenska obehindrat • Tålamod i stress & press VAD KOMMER VI ATT KUNNA ERBJUDA DIG? • Anställning på heltid, tillsvidare • Fast lön + provision • Tävlingar med priser • Mycket goda utvecklingsmöjligheter till karriärs möjligheter • Meriterande utbildningar inom försäljning och kommunikation Du kommer att vara schemalagd: Måndag- Fredag mellan 09:00-18:00 och man kommer att vara placerad på vårt kontor i Malmö. Som företag så jobbar vi med mångfald och för oss är det väldigt viktigt att du som tjej/kvinna också söker dig till säkerhetsbranschen så tveka inte på att registrera din ansökan redan idag. Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vi har även blivit DI-Gasellföretag tre år i rad. Vi är ett ledande företag på smarta larm för privatpersoner och företag. https://www.svenskaalarm.se/jobba-hos-oss/

30 november 2023
Sista ansökan:
9 december 2023
VI ÄR NU EFTER NYA KOLLEGOR TILL MÖTESBOKNING, HELTID OCH TILLSVIDARE

HUR ÄR DET ATT JOBBA HOS OSS PÅ SVENSKA ALARM? Att jobba på Svenska Alarm innebär att du kommer att bli en del av ett företag som har det största fokuset på att skapa trygghet och säkerhet i våra kunders hem. Våra anställda liksom företaget har tydliga mål med att revolutionera larmbranschen med att växa oss ännu starkare. Dagarna är inte den andra lik och tillsammans med dina kollegor hjälper du kunder runt om i Sverige med deras trygghet.   VAD GÖR EN MÖTESBOKARE HOS OSS PÅ SVENSKA ALARM? Säkerhetsbranschen växer och i samband med det så ökar efterfrågan av att säkra upp både hem och arbetsplats växer. Så vi söker mötesbokare som kan hjälpa oss skapa nya kontakter med potentiella kunder. I rollen som mötesbokare kommer du att ansvara för att boka fysiska möten till våra account managers. Detta är en perfekt möjlighet för dig att utvecklas inom försäljning, kommunikation och marknadsföring. När man är redo för nästa steg, så har vi karriärstegen inom bolaget till dig och man kommer att få ta del av vårt kontor i Malmö.   VAD FÖRVÄNTAR VI OSS UTAV DIG SOM BÖRJAR HOS OSS? • Positiv • Samarbetsvillig • Ansvarstagande • Målmedveten & driven • Talar svenska obehindrat • Tålamod i stress & press VAD KOMMER VI ATT KUNNA ERBJUDA DIG? • Anställning på heltid, tillsvidare • Fast lön + provision • Tävlingar med priser • Mycket goda utvecklingsmöjligheter till karriärs möjligheter • Meriterande utbildningar inom försäljning och kommunikation Du kommer att vara schemalagd: Måndag- Fredag mellan 09:00-18:00 och man kommer att vara placerad på vårt kontor i Malmö. Som företag så jobbar vi med mångfald och för oss är det väldigt viktigt att du som tjej/kvinna också söker dig till säkerhetsbranschen så tveka inte på att registrera din ansökan redan idag. Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vi har även blivit DI-Gasellföretag tre år i rad. Vi är ett ledande företag på smarta larm för privatpersoner och företag. https://www.svenskaalarm.se/jobba-hos-oss/

30 november 2023
Sista ansökan:
9 december 2023
ÄR DU SVENSKA ALARMS NÄSTA STJÄRNBOKARE SOM HAR KARRIÄREN I SIKTE?

HUR ÄR DET ATT JOBBA HOS OSS PÅ SVENSKA ALARM? Att jobba på Svenska Alarm innebär att du kommer att bli en del av ett företag som har det största fokuset på att skapa trygghet och säkerhet i våra kunders hem. Våra anställda liksom företaget har tydliga mål med att revolutionera larmbranschen med att växa oss ännu starkare. Dagarna är inte den andra lik och tillsammans med dina kollegor hjälper du kunder runt om i Sverige med deras trygghet.   VAD GÖR EN MÖTESBOKARE HOS OSS PÅ SVENSKA ALARM? Säkerhetsbranschen växer och i samband med det så ökar efterfrågan av att säkra upp både hem och arbetsplats växer. Så vi söker mötesbokare som kan hjälpa oss skapa nya kontakter med potentiella kunder. I rollen som mötesbokare kommer du att ansvara för att boka fysiska möten till våra account managers. Detta är en perfekt möjlighet för dig att utvecklas inom försäljning, kommunikation och marknadsföring. När man är redo för nästa steg, så har vi karriärstegen inom bolaget till dig och man kommer att få ta del av vårt kontor i Malmö.   VAD FÖRVÄNTAR VI OSS UTAV DIG SOM BÖRJAR HOS OSS? • Positiv • Samarbetsvillig • Ansvarstagande • Målmedveten & driven • Talar svenska obehindrat • Tålamod i stress & press VAD KOMMER VI ATT KUNNA ERBJUDA DIG? • Anställning på heltid, tillsvidare • Fast lön + provision • Tävlingar med priser • Mycket goda utvecklingsmöjligheter till karriärs möjligheter • Meriterande utbildningar inom försäljning och kommunikation Du kommer att vara schemalagd: Måndag- Fredag mellan 09:00-18:00 och man kommer att vara placerad på vårt kontor i Malmö. Som företag så jobbar vi med mångfald och för oss är det väldigt viktigt att du som tjej/kvinna också söker dig till säkerhetsbranschen så tveka inte på att registrera din ansökan redan idag. Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vi har även blivit DI-Gasellföretag tre år i rad. Vi är ett ledande företag på smarta larm för privatpersoner och företag. https://www.svenskaalarm.se/jobba-hos-oss/

30 november 2023
Sista ansökan:
9 december 2023
NYA MÖTESBOKARE OCH INNESÄLJARE TILL VÅRT KONTOR I MALMÖ

HUR ÄR DET ATT JOBBA HOS OSS PÅ SVENSKA ALARM? Att jobba på Svenska Alarm innebär att du kommer att bli en del av ett företag som har det största fokuset på att skapa trygghet och säkerhet i våra kunders hem. Våra anställda liksom företaget har tydliga mål med att revolutionera larmbranschen med att växa oss ännu starkare. Dagarna är inte den andra lik och tillsammans med dina kollegor hjälper du kunder runt om i Sverige med deras trygghet.   VAD GÖR EN MÖTESBOKARE HOS OSS PÅ SVENSKA ALARM? Säkerhetsbranschen växer och i samband med det så ökar efterfrågan av att säkra upp både hem och arbetsplats växer. Så vi söker mötesbokare som kan hjälpa oss skapa nya kontakter med potentiella kunder. I rollen som mötesbokare kommer du att ansvara för att boka fysiska möten till våra account managers. Detta är en perfekt möjlighet för dig att utvecklas inom försäljning, kommunikation och marknadsföring. När man är redo för nästa steg, så har vi karriärstegen inom bolaget till dig och man kommer att få ta del av vårt kontor i Malmö.   VAD FÖRVÄNTAR VI OSS UTAV DIG SOM BÖRJAR HOS OSS? • Positiv • Samarbetsvillig • Ansvarstagande • Målmedveten & driven • Talar svenska obehindrat • Tålamod i stress & press VAD KOMMER VI ATT KUNNA ERBJUDA DIG? • Anställning på heltid, tillsvidare • Fast lön + provision • Tävlingar med priser • Mycket goda utvecklingsmöjligheter till karriärs möjligheter • Meriterande utbildningar inom försäljning och kommunikation Du kommer att vara schemalagd: Måndag- Fredag mellan 09:00-18:00 och man kommer att vara placerad på vårt kontor i Malmö. Som företag så jobbar vi med mångfald och för oss är det väldigt viktigt att du som tjej/kvinna också söker dig till säkerhetsbranschen så tveka inte på att registrera din ansökan redan idag. Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vi har även blivit DI-Gasellföretag tre år i rad. Vi är ett ledande företag på smarta larm för privatpersoner och företag. https://www.svenskaalarm.se/jobba-hos-oss/

30 november 2023
Sista ansökan:
9 december 2023
Mötesbokare i Varberg

Heltid, deltid eller extra? Vi är beredda att anpassa oss! Vi växer och söker nu ytterligare en mötesbokare till vårat kontor i Varberg. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat så vänta inte med din ansökan. Vi söker dig som: -Har telefonvana och erfarenhet att jobba med rösten. -Kan uttrycka dig väl på svenska både muntligt och skriftligt. -Är serviceinriktad och resultat driven. -Är målmedveten och kan ta eget ansvar. -Trivs att jobba i team men även som ledare Om tjänsten: Du kommer ha en nyckelroll i företagets verksamhet för att våra säljare ska få kvalitativa möten. Du kommer både boka möten med både varma och kalla kunder. Mötena som du bokar in är kostnadsfria. Du skall alltså inte sälja något utan försé våra säljare med kostnadsfria bokningar. Tjänsten omfattar 25-100% För att du som anställd skall känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring. Så vill du ha ett varierande och utmanande arbete med tävlingar varje månad och flera vip resor per år så tveka inte att skicka in din ansökan. Det finns även utvecklingsmöjligheter inom företaget då vi expanderar i en växande marknad. För mer info kontakta Bianca Kaiser Ljungberg på 076-1881104 eller Maila din ansökan till [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

30 november 2023
Sista ansökan:
30 december 2023