Bilvårdare/Garagearbetare

Sök bland 41 lediga jobb som Bilvårdare/Garagearbetare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Bilvårdare

Svea Bilservice AB söker en bil vårdare och bil rekonditionerare. Hos oss kommer du bland annat att utföra all form av bilvård in - och utvändig tvätt. Vi söker dig som är driven, ambitiös, ser efter kundens önskemål. Som person är du noggrann, organiserad, stresstålig. Detta är en heltidstjänst där du arbetar mån-fre 8:00-17:00 med start 1/3.2024. Lön enligt överenskommelse. Krav: B-körkort Kunskap i rekonditionering Meriterande: Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter Stort intresse från bilbranschen. Vi ser fram emot att höra från dig.

23 april 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
Bilvårdare till Täby & Arninge

Mjuk Biltvätt är en ledande aktör inom biltvätt med en passion för att erbjuda högkvalitativ service och strålande rena bilar. Idag finns våra bemannade biltvättar på 15 platser och vi är fler än 100 medarbetare.Nu söker vi dig som vill jobba på någon avvåra anläggningar i Täby och Arninge. Om tjänsten Vi har stort fokus på service och när du jobbar hos oss blir du proffs på kundbemötande och rena bilar.I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat: Handtvätt av bilar Personligt bemötande av kunder Skötsel och underhåll av anläggningen Vi erbjuder En positiv och generös arbetsmiljö Goda utvecklingsmöjligheter Kollektivavtal och schyssta villkor Om dig Vi söker dig somgillar att arbeta fysiskt och dessutom gärna gör det i grupp. Stundtals har vi mycket att göra och du behöver trivas medatt jobba i ett högt tempo. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av biltvätt för att få jobb hos oss, vi lär dig gärna.Vi ser gärnaatt du: · Har en positiv inställningoch tycker om att ha kontakt med kunder · Gillar att samarbeta · Pratar svenska · Har god fysik och trivs med fysiskt arbete · Kan tänka dig att jobba kvällar och helger Praktisk information Vi söker 2-3 personer på deltid upp till 80%. Med tiden finns möjlighet att jobba mer. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.Rekryteringsprocessen sker löpande, skicka gärna din ansökan så fort som möjligt. Vi har tagit ställning till annonseringskanaler och avböjer oss samtal från säljare.

23 april 2024
Sista ansökan:
10 oktober 2024
Sixt Biluthyrning söker Bilvårdare till Länna

Vi är en del av världens äldsta biluthyrningsfirma som grundades redan 1912. Vi är ett globalt växande varumärke som de senaste fem åren har haft en tillväxt med 265%. Vi finns på mer än 100 platser i Sverige och i 105 länder runt om i världen. Hos oss på SIXT Biluthyrning kommer du att arbeta med välkända varumärken som Audi, BMW och Mercedes-Benz. Du kommer ta plats i ett team som tillsammans levererar en förstklassig upplevelse. Din roll Du som bilvårdare kommer att ha huvudansvaret för att bilarna kontrolleras och färdigställs inför nästa hyra. Det innefattar arbetsuppgifter som, Skadekontrollera bilar vid återlämning. Färdigställa bilarna för uthyrning, utföra in och utvändig tvätt. Tanka bilar. Leverera och transportera bilar. Hjälpa och bemöta kunder vid behov. Om dig Ansvarstagande. Gillar att arbeta fysiskt. Goda kunskaper i att kommunicera på svenska eller engelska. B Körkort för manuell växellåda. Möjliga arbetstider. Måndag-fredag: kl. 09,30-18 Om arbetsgivaren Sixt rent a car startades i München av familjen Sixt 1912. Sixt börsintroducerades i mitten på 1980-talet och blev då också marknadsledande i flera Europeiska länder, framförallt i Tyskland. Sixt är fortfarande i familjen Sixt ägo och drivs idag av Erik och Regine Sixts två söner Alexander och Konstatin Sixt. I Sverige drivs Sixt som franchise och finns på de flesta stora orter, flygplatser och järnvägsstationer med ca 120 utlämningsställen från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi expanderar med nya kontor hela tiden. Vår affärsidé är att förse våra kunder med mobilitetslösningar från 1 dag upp till 3 år. Vi erbjuder kundservice i världsklass och premiumbilar tillhörande märken som BMW, Audi och Mercedes-Benz, med flera. Tjänsten är en timanställning.

18 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024
Bil Vårdare / Rekondare

Vi söker 6 st bilvårdare till våra olika anläggningar i Stockholm som har ett genuint intresse för bilar och bilvård samt ett öga för detaljer. Krav är att du har tidigare erfarenhet från rekondbranschen. Som rekondare hos oss kommer du att arbeta med in och utvändiga handtvättar, polering och vaxning. Utöver detta kommer du även jobba med arbetsuppgifter så som dammsugning, fönsterputs, kemtvätt av säten med mera. Hos oss är ingen dag lik den andra. Det är ett fartfyllt och roligt jobb. Du kommer jobba mestadels självständigt men kommer aldrig vara helt ensam på anläggningen. Tjänsten är på heltid. Det kan komma ske resor inom arbetet då företaget besitter två anläggningar i Stockholm och behöver en kollega mer hjälp ser vi till att bemanna den anläggningen med fler kollegor, därför ser vi gärna att du är en trevlig och hjälpsam teamspelsre. Du som söker tjänsten önskar vi har tidigare erfarenhet inom bilvård samt körkort ett krav . Att kunna svenska språket flytande är också ett krav.Körkort b och krav för manuell bil Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse, Arbetstider: Måndag-fredag kontorstider.

17 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024
Bilvårdare

Bilvårdare till vår biltvätt! Vi på Supercarbilvård letar efter en driven och pålitlig bilvårdare för att ansluta till vårt team omedelbart. Som bilvårdare kommer du att vara ansvarig för att leverera högkvalitativ bilvårdstjänst till våra kunder och säkerställa att fordonen lämnar vår biltvätt i toppskick. Arbetsuppgifter: - Utföra tvättning, polering och vaxning av fordon med noggrannhet och omsorg. - Använda professionella rengöringsprodukter och utrustning för att säkerställa bästa resultat. - Inspektera fordon för att upptäcka och rapportera eventuella skador eller problem. - Hantera kundens förfrågningar och önskemål på ett vänligt och professionellt sätt. - Hålla arbetsplatsen ren och organiserad för en säker och effektiv arbetsmiljö. Krav: - Tidigare erfarenhet av bilvård är meriterande men inte ett krav. - Grundläggande kunskap om bilvårdsteknik och produkter. - Förmåga att arbeta i ett snabbt tempo och hantera flera uppgifter samtidigt. - Utomordentlig uppmärksamhet på detaljer och noggrannhet. - Flexibilitet att arbeta helger och kvällar vid behov. Om du är passionerad för bilvård och trivs i en dynamisk arbetsmiljö, skicka in din ansökan omgående! Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team.

17 april 2024
Sista ansökan:
17 maj 2024
Bilvårdare och däckmontör

Hej! Vi söker en glad person som vill jobba i högt tempo. Vi söker dig som kommer i tid, som har ett öga för detaljer och har erfarenhet av Bilrekond sedan tidigare. Du är självständig, noggrann och har ett positivt humör. Arbetstiderna är normalt från 08 till 17 eller 09-18, Heltid med möjlighet att jobba extra på helger. Lön efter överenskommelse. Att vara händig och kunna byta byta hjul. B-körkort är ett krav, så även kan svenska. Helst personal som bor norrut nära Täby området och Åkersberga . Varmt välkommen med din ansökan. Hälsningar, Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

17 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Bilvårdare

Bilettan AB söker en bilvårdare. Sedvanlig arbete inom bilvård, däckbyten, polering, städning, tvätt, avspolning mm. Du måste kunna arbeta under press, vara lojal och kunna rycka in när det finns mycket att göra. Meriterande om du har arbetat som bilvårdare, mekaniker eller med liknande jobb tidigare. Viktig att du kan samarbeta och komma överens med andra medarbetare då arbetet kräver lagarbete.

16 april 2024
Sista ansökan:
27 april 2024
Lackerare till Sveaplan

Arbetsbeskrivning Sveaplans Bil Plåt & Lack en del av Ryds Bilglas, förstärker sitt team med en Lackerare till deras verksamhet i Bromma. Som Lackerare på Sveaplans Bil Plåt & Lack får du möjlighet att arbeta med de senaste teknikerna och kontinuerlig utbildning. Som Lackerare blir du en del av ett engagerat team. Du utgör en central roll inom vår verksamhet och du kommer att arbeta med samtliga förekommande arbeten. Ditt arbete inkluderar spackling, slipning, maskering och lackning. I vår verksamhet är ledord som kvalitet, öppenhet och seriositet viktiga, vilket har givit oss goda relationer med både partners, leverantörer och kunder. Sveaplan har ett ständigt pågående miljöarbete både vad gäller yttre miljöpåverkan och inre arbetsmiljö. Detta har inneburit att vi idag ligger i främsta ledet med mycket nytänkande, exempelvis är vi unika med att lackera med kvävgas (som i bilfabrikerna). Det och mycket annat har gjort att vi blivit utvalda som en Colours and limited partner till den internationella färgleverantören Spies Hecker vilket innebär att vi får ta del av det senaste i produktväg inom lackering först i Sverige. Vi får även agera värdar för studiebesök från våra branschkollegor i Tyskland, England och Holland för att nämna några. Din Profil Som Lackerare ser vi att du har en god känsla för kvalitet och precision i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du är utbildad Fordonslackerare och/eller har tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket. Du värdesätter noggrannhet och kvalité i ditt arbete. En god service ska vara självklart för dig och det är viktigt att du trivs med att samarbeta med dina kollegor Du innehar B-körkort samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Om företaget Sveaplan Bil Plåt & Lack är ett Dotterbolag till Ryds Bilglas och en del av Cary Group. Sveaplan är ett av flera Plåt- och lack dotterbolag till Ryds Bilglas - vilket möjliggör samarbete och erfarenhetsbyte mellan våra plåt och lackverkstäder. Sveaplans Bil Plåt & Lack AB har en historia som sträcker sig ända från 40-talet. Vi är en av Stockholms första bilskadeverkstäder och har i nuvarande form funnits sedan tidigt 70-tal. Verksamheten har ägts inom samma familj de senaste 45 åren. Vi finns i moderna lokaler i egen fastighet där vi på en yta om ca 1500m2 har en plåt-, lack-, samt serviceverkstad med den senaste utrustningen marknaden kan erbjuda. Kontaktuppgifter I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

16 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
Biltvätt/Hallvärd

Hej! Jag är på jakt efter en erfaren och pålitlig bilrekondare som kan hjälpa oss att fräscha upp våra bilar innan försäljning. Jag är i behov av en grundlig rengöring både invändigt och utvändigt, samt eventuellt några mindre reparationer eller poleringar. Om du har erfarenhet inom området och är noggrann och pålitlig i ditt arbete så skulle jag vara intresserad av att höra mer om dina erfarenhetr. Vänligen kontakta mig om du är intresserad av att veta mer om oss. Tack på förhand! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

14 april 2024
Sista ansökan:
14 maj 2024
Söker den som kan bli Ängelholms bästa biltvättare

Söker den som kan bli Ängelholms bästa biltvättare / bilvårdare! Arbetet är fysiskt krävande! Vi välkomnar även dig med lönebidrag. Våra tjänster består av allt ifrån tvätt av fordon, städning, polering av bilar, klädseltvätt och att arbeta med våra lackskyddsbehandlingar. Som person ser vi att du trivs att arbeta både självständigt och i grupp, är noggrann och har ett öga för detaljer. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och brinner för att leverera god service till våra kunder. Du värdesätter ett bra bemötande då arbetet handlar om att bemöta kunden från första mötet till utlämning av färdigbehandlat fordon. Erfarenhet av yrket är ett plus men inte avgörande. Krav B-Körkort Svenska i tal och skrift Vi har kollektivavtal med Svenska Transportarbetareförbundet. Låter detta intressant så skicka ditt CV till oss via mail, rekrytering sker löpande. Eventuella frågor om tjänsten kontakta Michael Eisengarten på 0760 50 60 04. Välkommen med din ansökan skriftligt via mail till [email protected]

11 april 2024
Sista ansökan:
11 maj 2024