CNC-operatör/FMS-operatör

Sök bland 376 lediga jobb som CNC-operatör/FMS-operatör och börja ditt nya yrkesliv idag!

CNC-operatör

Nu söker vi CNC-Operatör med erfarenhet av fler-axliga maskiner till Eliasson & Lund Industrial Partner AB. Arbetsuppgifter Du kommer i huvudsak att arbeta med några av deras nya högteknologiska CNC maskiner. Vilket kräver att du har tidigare erfarenhet av 3, 4 & 5-axliga svarv och fräsmaskiner med styrsystemen Fanuc, Mitsubishi och Siemens. Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för denna maskingrupp, men samtidigt ska du arbeta självständigt i din roll att tillverka kvalitativa delar utefter kundens ritningar. Profil Erfaren CNC-operatör inom svarv/fräs fleraxliga maskiner Kan läsa ritning, programmera, rigga samt mätteknik. Svenska flytande i tal och skrift. Erfarenhet av programmering i Gibbs-CAM eller i liknande programvaror. Praktiskt lagd och noggrann i ditt arbete. Stresstålig och gillar att arbeta där det är full fart. Trivs att arbeta i såväl team som självständigt. Du är en problemlösare. Meriterande Truckkort är meriterande. Övriga viktiga egenskaper för rollen kan vara att du är bra på samarbete, är lyhörd och flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten är heltid förlagt vardagar dagtid (kl6-15 alternativt kl7-16) med möjlighet till flex i arbetstiderna och startar som 6 månaders provanställning. Verkstaden har ett bra läge och fina förbindelser med kollektivtrafik och hållplats utanför. Eliasson & Lund är en generös arbetsgivare med fin personalomsorg och månar om sina anställda med bra förmåner bl.a. i form av eget gym, friskvårdsbidrag ochlunchservering etc. Tillsättning snarast så intervjuer sker löpande, sök idag! Sökord: CNC, CNC-operatör, fräs, svarv, verkstad, mekanisk, Göteborg, industri, produktion, Lerum, Partille Om WRKFRC WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensföretagens stadgar. Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

17 maj 2024
Sista ansökan:
3 november 2024
CAM-beredare

Vi söker CAM-beredare/tekniker som har en stor portion nyfikenhet och vetgirighet! Du får här möjlighet att kliva in i ett modernt bolag med höga ambitioner. Här blir du del av en härlig familjär gemenskap med tydlig alla-hjälps-åt-attityd. När det vankas tävling däremot, då går alla in för vinst! Har du tidigare erfarenhet av industri- eller produktionsmiljö? Är du en klippa på det analytiska, en bra problemlösare och tidigare arbetat med förbättrings-processer? Vill du dessutom arbeta för ett företag i en internationell miljö där varje medarbetare är viktig och stämningen på topp? Då är du den CAM-beredare som Brogren Industries söker och önskar växa långsiktigt tillsammans med. Profil Erfaren i CAM-beredning NC-kod i Mastercam och NX. Erfarenhet av produktutveckling. Kan utveckla processer, implementera förbättringar och ny teknik Erfarenhet av att kvalitetssäkra processer och produkter Flytande i svenska i tal och skrift Sökord: CNC, operatör, CAM, CAM-beredare, CAM-beredning, Mastercam, NX, tekniker, programmering, Ale, Älvängen, Göteborg, Kungälv, industri, produktion, CNC-operatör, maskinoperatör, Trollhättan, Lilla Edet

17 maj 2024
Sista ansökan:
3 november 2024
CNC-operatör, erfaren i Heidenhain styrsystem

Nu söker vi dig CNC-operatör med inriktning på fräs.Är du en passionerad CNC-operatör som är van att göra programmering direkt i maskinen, kan detta vara för dig. Jobbet innebär allt från ax till limpa. Dvs du får en ritning och skall leverera de färdiga detaljerna.Du kommer att jobba med en Abene VHF380 med Heidenhain 620 styrsystem. Maskinen används till kortserier i alla material. Viktigt att du kan göra egna program i just Heidenhain.Många gånger är det enstyckstillverkning så det krävs att du är helt självgående i styrsystemet och att har god verkstadsvana.Profil God vana av Heidenhain samt kan göra egna program. Kan hantera uppdrag från ritning till färdig produkt. Självdriven, med passion för CNC och uppskattar friheten i jobb med eget ansvar. Värderar kvalitetsarbete och vill bidra till kunskapsutbyte med dina kollegor. Positiv och noggrann som person och gillar utmaningar Fördjupad kunskap inom fräsning. Grundlig förståelse för produktionsflöden och hur de påverkar kvalitetsresultat. Kan läsa och förstå tekniska ritningar. Flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift. Med en arbetsdag från 07-16 och möjlighet till flex, erbjuds du här en balans mellan arbete och fritid. Är du redo att sätta din prägel på branschen och skapa resultat som räknas? Skicka in din ansökan idag och ta nästa steg i din karriär!Är du redo att utvecklas i din karriär och bli en del av Bomeks team? Skicka in din ansökan idag! Om Bomek: BoMek Verkstads AB är ett företag med lång erfarenhet av kvalificerade legoarbeten inom skärande bearbetning och svetsning av alla typer av metalliska material. De är leverantör till flera svenska börsnoterade företag inom verkstadsindustri, telekommunikation, medicinsk teknik, maskiner för livsmedel m.m. Sökord: CNC, fräs, operatör, Göteborg, Partille, Kungsbacka, Alingsås, Kungälv, Lerum, programmera, produktion

17 maj 2024
Sista ansökan:
3 november 2024
CNC Operatör

PULS skapar mångfald, möten möjligheter för just DIG!  Puls är ett företag som värdesätter både personal och kunder, och vi strävar efter att matcha rätt arbetsplats för både arbetssökande och företag. Vi erbjuder konsulter flexibilitet och trygghet i deras arbete och hjälper dig att komma ut på arbetsmarknaden. Vår drivkraft, tillgänglighet, snabbhet och kompetens ger både kunder och personal en känsla av att vara "rätt från start". Vi betjänar kunder i hela GGVV-regionen från våra kontor i Anderstorp, Värnamo och Ljungby. När du blir en av oss  Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på Puls Bemanning Rekrytering och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!     Vad händer när du har sökt tjänsten? I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning.    Om din framtida arbetsplats: Som CNC-operatör hos oss kommer du att ansvara för att programmera och ställa in CNC-maskiner. Du kommer också att genomföra noga kvalitetskontroller för att säkerställa att våra produkter uppfyller höga standarder. Handhavande av maskinverktyg och material med noggrannhet och skicklighet är en viktig del av ditt arbete. Dessutom kommer du att samarbeta nära med vårt dedikerade team för att säkerställa effektiva produktionsflöden. Vi ser fram emot att träffa dig om du har en gedigen bakgrund inom CNC-maskinering och behärskar programmering. Du bör vara uppmärksam på detaljer, kvalitetsmedveten och ha förmågan att hålla höga standarder. Förmågan att arbeta självständigt och ta initiativ när situationen kräver det är värdefull. Dessutom bör du trivas i en målinriktad och samarbetsinriktad arbetsmiljö. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i ett företag som värdesätter kvalitet och innovation. Du får möjlighet att arbeta med modern teknik och avancerad utrustning samt kontinuerlig fortbildning och möjligheter till personlig utveckling. Vårt engagerade och samarbetsvilliga team kommer att stötta dig. Tillsammans kommer vi att skapa precision och kvalitet i världsklass. Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team!

17 maj 2024
Sista ansökan:
22 juni 2024
CNC - Operatör

* Är du en CNC-operatör med erfarenhet av fräs som söker nya utmaningar? Vi söker nu efter en erfaren CNC-operatör inom fräsning som vill fortsätta utvecklas tillsammans en av våra kunder i Linköping. Om tjänsten Företaget inriktar sig på legotillverkning av olika komponenter och arbetar både med svarvning och fräsning. Nu söker vi en fräsoperatör för att stärka vårt team. Du kommer att arbeta med en 3-axlig NC-fräs utrustad med Heidenhain-system och bearbeta material som metall, plast och aluminium. Som fräsoperatör kommer du att ha ett brett ansvarsområde, vilket inkluderar allt från att läsa ritningar till att producera färdiga detaljer samt utföra kvalitetskontroller och mätningar efter bearbetning. Arbetstider: Dagtid Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Uppdraget planeras pågå tillsvidare där det finns ambition att erbjudas anställning hos kundföretaget. Vi söker dig som Har följande kunskaper och erfarenheter: Några års arbetslivserfarenhet som CNC-operatör, gärna med inriktning på fräsning. Goda kunskaper i ritningsläsning Goda kunskaper i Svenska, både i tal och skrift. Innehar B-körkort. Vi söker en person som är ödmjuk, självgående, hjälpsam, flexibel, arbetsam, noggrann och ansvarsfull. För att lyckas och trivas i rollen bör du vara bra på att samarbeta och kommunicera med andra, samt vara initiativrik och drivande i ditt arbete.

17 maj 2024
Sista ansökan:
16 juni 2024
CNC operatörer sökes till Arcos Hydraulik i Skede

* Arcos Hydraulik AB konstruerar och tillverkar hydraulcylindrar, kundanpassade i alla storlekar. Du finner deras cylindrar bland annat i dammluckor, stålverk, pappersbruk, servoregleringar, kranar och gruvor. De omsätter idag 300 MSEK och har 175 anställda. Arcos Hydraulik finns i Borlänge, Sävsjö, Hällaryd. Företaget ingår i Dacke Industri AB. Mer information om Arcos hittar du på deras hemsida: https://arcos.se/ Om tjänsten Vi söker dig som är erfaren och självgående CNC-operatör för en spännande tjänst på Arcos fabrik i Skede. Du kommer att arbeta självständigt där du ställer och kör svarv/flerop i deras bearbetningshall. Tillverkning och produktion sker från ritningsunderlag, med ISO-programmering, i huvudsak Fanuc. Du har kvalitetsansvaret för de delar du tillverkar. Arbetstider är förlagda på dagtid eller skift. Vi söker dig som - har lång erfarenhet av skärande bearbetning med betoning på CNC - har god kunskap i ritningsläsning - har kunskap om programmering - har god kunskap i svenska, både i tal och skrift. Det är en fördel om du tidigare jobbat med svart material och rostfritt stål. Det är även meriterande om du har truck och traverskort Som person är du nyfiken och lättlärd och bidrar till en positiv stämning bland dina kollegor. Du är ordningsam, lyhörd och flexibel. Du beskriver dig själv som tekniskt lagd och tycker om att lära dig nya saker. Vidare är du pålitlig och ansvarsfull. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

17 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
CNC-operatör till kunnigt team!

Vi söker nu en CNC-operatör till vår kund i Varberg! Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen. Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha ett öga för viss struktur.   Din profil: För att lyckas i rollen CNC-Operatör krävs det att du är noggrann, strukturerad, analytisk och resultatinriktad. Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom skärande bearbetning och arbetslivserfarenhet med goda kunskaper inom fräsning i styrda maskiner. Du uppskattar att jobba både självständigt och i grupp. Du trivs med ansvar och kan jobba strukturerat även när tempot är högt.   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

17 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
CNC-operatör sökes till expansivt företag!

TopWork söker CNC-operatör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund! Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen. Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha ett öga för viss struktur.   Din profil: För att lyckas i rollen CNC-Operatör krävs det att du är noggrann, strukturerad, analytisk och resultatinriktad. Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom skärande bearbetning och arbetslivserfarenhet med goda kunskaper inom fräsning i styrda maskiner. Du uppskattar att jobba både självständigt och i grupp. Du trivs med ansvar och kan jobba strukturerat även när tempot är högt.   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

17 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
CNC-operatör till expansivt företag!

TopWork söker nu en grym CNC-operatör som vill ta nästa steg i sin utveckling tillsammans med vår kund utanför Malmö! Vi söker nu efter en duktig CNC-operatör till vår kund utanför Malmö. Du kommer utgöra en viktig roll i vår kunds produktion som just nu är i en spännande utvecklingsresa! Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör och har hunnit samla på dig arbetslivserfarenhet inom yrket. Vidare ser vi att du är van vid att ställa in och köra CNC-svarvar då detta är en förutsättning för att bli en nyckel i vår kunds produktion.    Som person ser vi att du är samarbetsvillig, ansvarstagande och en problemlösare! Arbetet sker nära övriga kollegor men med mycket eget ansvar.   Dina arbetsuppgifter: Ställa in CNC- svarvar Köra CNC- svarvar Dagligt underhåll av maskinerna Ritningsläsning Måttkontrollera Kan du programmera och/eller har truckkort/traverskort är det meriterande.  Vid fler frågor är du välkommen att ringa mig så pratar vi om det!   Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

17 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
CNC-operatör till expansivt företag!

TopWork söker nu en grym CNC-operatör som vill ta nästa steg i sin utveckling tillsammans med vår kund i Trelleborg! Vi söker nu efter en duktig CNC-operatör till vår kund i Trelleborg. Du kommer utgöra en viktig roll i vår kunds produktion som just nu är i en spännande utvecklingsresa! Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör och har hunnit samla på dig arbetslivserfarenhet inom yrket. Vidare ser vi att du är van vid att ställa in och köra CNC-svarvar då detta är en förutsättning för att bli en nyckel i vår kunds produktion.    Som person ser vi att du är samarbetsvillig, ansvarstagande och en problemlösare! Arbetet sker nära övriga kollegor men med mycket eget ansvar.   Dina arbetsuppgifter: Ställa in CNC- svarvar Köra CNC- svarvar Dagligt underhåll av maskinerna Ritningsläsning Måttkontrollera Kan du programmera och/eller har truckkort/traverskort är det meriterande.  Vid fler frågor är du välkommen att ringa mig så pratar vi om det!   Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

17 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024