Eventpersonal

Sök bland 14 lediga jobb som Eventpersonal och börja ditt nya yrkesliv idag!

Bowlingpersonal extra

Boden växer! I den utveckling som sker i regionen kommer många nya arbetstillfällen att skapas. En del jobb är viktigare än andra, men alla behövs för att skapa ett samhälle att leva och trivas i. För att skapa en stad som man trivs i behövs platser för en meningsfull fritid. Det är där du kommer in! Vi söker nu dig som vill ha ett extrajobb med ett högt tempo med många sociala kontakter. Vi har en stor variation bland våra gäster och ser därför att du är flexibel och serviceinriktad. Ett allmänt teknikintresse är en fördel då du även kommer få utföra enklare reparationer på våra bowlingmaskiner. Arbetstiden är företrädesvis förlagd på kvällar och helger. På en liten arbetsplats är det få personer som gör många olika uppgifter, därför kommer arbetsuppgifterna variera och göra arbetet intressant och utmanande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar mer på hur du är som person än vilka meriter du har.

15 februari 2024
Sista ansökan:
16 mars 2024
Eventpersonal

Vi kommer att ha en del event och festivaler under 2024 och behöver personal som kan arbeta upp till en vecka på annan ort. (vi ordnar boende) Vi utgår från Malmö och vissa fall Borgholm. Vi behöver någon som är snabblärd och gillar högt tempo. Du måste vara serviceinriktad och social. Lön enligt överenskommelse.

13 februari 2024
Sista ansökan:
21 mars 2024
Samplingspersonal Stockholm 2024!

Är du social framåt och älskar att träffa nya människor? Perfekt då är du den vi söker. Vi söker nu positiva utåtriktade och självständiga tjejer för sampling under våren och sommaren (utdelning av varuprover/bars). Vår kund är ett stort känt varumärke inom det sockerfria segmentet och lansera nu nya produkter som vi ska dela ut främst i Stockholm. Men även runt om i Sverige, Danmark, Finland och Sverige. Arbetet i korthet innebär att hjälpa till att lasta bilen som vi använder oss av vid samplingen. Men den viktiga och roliga delen är att dela ut produktprover, informera konsumenter om produkterna och varumärket. Ni blir helt enkelt ansiktet utåt för varumärket. Som samplingsmedarbetare arbetar du praktiskt med marknadsföring ute på fältet för att öka kännedomen om varumärket. Är du duktig på att ta bilder för sociala medier är det också ett plus. Arbetstiderna är främst på vardagar mellan 10 - 16 men även vissa kvällar och helger vid behov kan förekomma. Vi utgår från samma platserna med bilen var dag dock så varierar platser för samplingen, det kan till exempel vara på arbetsplatser, köpcentrum, gator och vid olika typer av evenemang. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men det viktigaste är att du har rätt inställning. Vi tror att du är utåtriktad, ansvarsfull, initiativtagande och positiv. Körkort B är ett krav. För rollen krävs: Innehar manuellt B-körkort (meriterande ej krav) Glimten i ögat Gillar högt tempo Bekväm i kundbemötanden God fysik då det innebär en del lyft. Omfattning: Deltid 15h-30h i veckan Tillträde: Vi rekryterar fortlöpande. Lön: Fast timlön enligt kollektivavtal

12 februari 2024
Sista ansökan:
13 mars 2024
Jobba i idrotts- och nöjesbranchen

Boden växer! I den utveckling som sker i regionen kommer många nya arbetstillfällen att skapas. En del jobb är viktigare än andra, men alla behövs för att skapa ett samhälle att leva och trivas i. För att skapa en stad som man trivs i behövs platser för en meningsfull fritid. Det är där du kommer in! Vi söker nu dig som vill jobba i ett högt tempo med många sociala kontakter. Vi har en stor variation bland våra gäster och ser därför att du är flexibel och serviceinriktad. Ett allmänt teknikintresse är en fördel då du även kommer få utföra enklare reparationer på våra bowlingmaskiner. På en liten arbetsplats är det få personer som gör många olika uppgifter, därför kommer arbetsuppgifterna variera och göra arbetet intressant och utmanande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar mer på hur du är som person än vilka meriter du har.

1 februari 2024
Sista ansökan:
2 mars 2024
Arena/eventpersonal

Catch Me är ett digitalt bemanningsföretag som riktar sig till studenter, pensionärer samt deltids- och heltidsarbetare som vill jobba extra. Vi samarbetar nu med arbetsgivare i Helsingborg som kommer att behöva extrapersonal till event från januari 2024. Det enda du behöver göra nu är att registrera dig på vår hemsida www.catchme.se. Du kommer att få ett mail under januari där du blir ombedd att ladda ned appen från App Store eller Google Play och utföra digitala tester. Catch Me matchar sedan lediga jobb till dig, baserat på din profil. Lönen betalas ut direkt när du slutat för dagen via swish. Tjänsten är dessutom inkluderande. Du är anonym första gången du söker ett jobb hos en arbetsgivare. Det betyder att kvalifikationer avgör vem som får jobbet, inte ålder, kön, namn eller utseende. Du behöver ha minst en 50% annan sysselsättning för att kunna få ett extraarbete hos oss. Du kan till exempel vara student eller pensionär, ha ett annat arbete eller vara med i jobbprogram som till exempel Rusta och Matcha.

27 december 2023
Sista ansökan:
30 april 2024
Arena/eventpersonal

Catch Me är ett digitalt bemanningsföretag som riktar sig till studenter, pensionärer samt deltids- och heltidsarbetare som vill jobba extra. Vi samarbetar nu med arbetsgivare i Jönköping som kommer att behöva extrapersonal till event från januari 2024. Det enda du behöver göra nu är att registrera dig på vår hemsida www.catchme.se. Du kommer att få ett mail under januari där du blir ombedd att ladda ned appen från App Store eller Google Play och utföra digitala tester. Catch Me matchar sedan lediga jobb till dig, baserat på din profil. Lönen betalas ut direkt när du slutat för dagen via swish. Tjänsten är dessutom inkluderande. Du är anonym första gången du söker ett jobb hos en arbetsgivare. Det betyder att kvalifikationer avgör vem som får jobbet, inte ålder, kön, namn eller utseende. Du behöver ha minst en 50% annan sysselsättning för att kunna få ett extraarbete hos oss. Du kan till exempel vara student eller pensionär, ha ett annat arbete eller vara med i jobbprogram som till exempel Rusta och Matcha.

27 december 2023
Sista ansökan:
30 april 2024
Arena/eventpersonal

Catch Me är ett digitalt bemanningsföretag som riktar sig till studenter, pensionärer samt deltids- och heltidsarbetare som vill jobba extra. Vi samarbetar nu med arbetsgivare i Eskilstuna som kommer att behöva extrapersonal till event från januari 2024. Det enda du behöver göra nu är att registrera dig på vår hemsida www.catchme.se. Du kommer att få ett mail under januari där du blir ombedd att ladda ned appen från App Store eller Google Play och utföra digitala tester. Catch Me matchar sedan lediga jobb till dig, baserat på din profil. Lönen betalas ut direkt när du slutat för dagen via swish. Tjänsten är dessutom inkluderande. Du är anonym första gången du söker ett jobb hos en arbetsgivare. Det betyder att kvalifikationer avgör vem som får jobbet, inte ålder, kön, namn eller utseende. Du behöver ha minst en 50% annan sysselsättning för att kunna få ett extraarbete hos oss. Du kan till exempel vara student eller pensionär, ha ett annat arbete eller vara med i jobbprogram som till exempel Rusta och Matcha.

27 december 2023
Sista ansökan:
30 april 2024
Arena/eventpersonal

Catch Me är ett digitalt bemanningsföretag som riktar sig till studenter, pensionärer samt deltids- och heltidsarbetare som vill jobba extra. Vi samarbetar nu med arbetsgivare i Linköping som kommer att behöva extrapersonal till event från januari 2024. Det enda du behöver göra nu är att registrera dig på vår hemsida www.catchme.se. Du kommer att få ett mail under januari där du blir ombedd att ladda ned appen från App Store eller Google Play och utföra digitala tester. Catch Me matchar sedan lediga jobb till dig, baserat på din profil. Lönen betalas ut direkt när du slutat för dagen via swish. Tjänsten är dessutom inkluderande. Du är anonym första gången du söker ett jobb hos en arbetsgivare. Det betyder att kvalifikationer avgör vem som får jobbet, inte ålder, kön, namn eller utseende. Du behöver ha minst en 50% annan sysselsättning för att kunna få ett extraarbete hos oss. Du kan till exempel vara student eller pensionär, ha ett annat arbete eller vara med i jobbprogram som till exempel Rusta och Matcha.

27 december 2023
Sista ansökan:
30 april 2024
Arena/eventpersonal

Catch Me är ett digitalt bemanningsföretag som riktar sig till studenter, pensionärer samt deltids- och heltidsarbetare som vill jobba extra. Vi samarbetar nu med arbetsgivare i Västerås som kommer att behöva extrapersonal till event från januari 2024. Det enda du behöver göra nu är att registrera dig på vår hemsida www.catchme.se. Du kommer att få ett mail under januari där du blir ombedd att ladda ned appen från App Store eller Google Play och utföra digitala tester. Catch Me matchar sedan lediga jobb till dig, baserat på din profil. Lönen betalas ut direkt när du slutat för dagen via swish. Tjänsten är dessutom inkluderande. Du är anonym första gången du söker ett jobb hos en arbetsgivare. Det betyder att kvalifikationer avgör vem som får jobbet, inte ålder, kön, namn eller utseende. Du behöver ha minst en 50% annan sysselsättning för att kunna få ett extraarbete hos oss. Du kan till exempel vara student eller pensionär, ha ett annat arbete eller vara med i jobbprogram som till exempel Rusta och Matcha.

27 december 2023
Sista ansökan:
30 april 2024
Arena/eventpersonal

Catch Me är ett digitalt bemanningsföretag som riktar sig till studenter, pensionärer samt deltids- och heltidsarbetare som vill jobba extra. Vi samarbetar nu med arbetsgivare i Örebro som kommer att behöva extrapersonal till event från januari 2024. Det enda du behöver göra nu är att registrera dig på vår hemsida www.catchme.se. Du kommer att få ett mail under januari där du blir ombedd att ladda ned appen från App Store eller Google Play och utföra digitala tester. Catch Me matchar sedan lediga jobb till dig, baserat på din profil. Lönen betalas ut direkt när du slutat för dagen via swish. Tjänsten är dessutom inkluderande. Du är anonym första gången du söker ett jobb hos en arbetsgivare. Det betyder att kvalifikationer avgör vem som får jobbet, inte ålder, kön, namn eller utseende. Du behöver ha minst en 50% annan sysselsättning för att kunna få ett extraarbete hos oss. Du kan till exempel vara student eller pensionär, ha ett annat arbete eller vara med i jobbprogram som till exempel Rusta och Matcha.

27 december 2023
Sista ansökan:
30 april 2024