Fjärrbilsförare

Sök bland 117 lediga jobb som Fjärrbilsförare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Vi söker chaufför inom jordbruk, tippbil

Vi söker chaufför inom jordbruk, tippbil HNT Schakt & Transport AB söker efter en trygg och punktlig spannmålschaufför/kollega med utgångspunkt från Mälaren. Är du en person som vill skapa personliga och förtroendefulla relationer genom ett nära samarbete med varandra och våra kunder – välkommen att söka till oss på HNT. Vi ser att du: · har ett stort engagemang för yrket · känner ansvarskänsla · är flexibel och serviceinriktad · säkerhet och ordning och reda är ledord för dig · i din roll som chaufför ingår att ha kontroll och ordning på såväl fordon som övrig utrustning samt dokument och uppgifter relevanta för uppdraget · att du har erfarenhet att av att lossa med påhängstruck Krav är att du har: · CE-körkort · YKB · ADR · Truckkort · Hjullastarkort, till fördel Tjänsten innebär – heltidsarbete med 6 månaders provanställning. Förekommer att man ligger ute i bilen, allt utifrån kundernas behov & efterfrågan. Stationeringsort: Västerås Lön enligt kollektivavtal. För frågor om tjänsten kontaktar du Ing-Marie, [email protected] Ansök senast 19 maj 2024. Din ansökan skickar du till [email protected], vi tillämpar löpande urval. Tillträdesdag för tjänsten sker enligt överenskommelse. Om företaget HNT Schakt & Transport AB är ett familjeägt bolag som erbjuder kunden hållbara och nära tjänster inom transport- och anläggningsuppdrag. HNTs huvudkontor är beläget på industriområdet Älvdalen i Ängelholm där närheten till E6 ger en logistiskt optimal placering. Vi har även kontor i Malmö, Lidköping och Åhus. Vi är totalt 250 anställda i egna bolag och 2023 omsatte HNT Schakt & Transport AB ca 750mkr. Vi har 180 egna fordonsekipage, 15 entreprenadmaskiner och vid arbetstoppar sysselsätter vi tillsammans med externa transportörer uppemot 300 fordon per dag. Tillsammans genom vår erfarenhet och kunskap gör vi det trygga uppdraget hållbart. Vi leder och erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom logistik- och transport samt anläggningsentreprenad. Med stationeringsorter från Skåne upp till Mälardalen utför vi uppdrag över hela Sverige och till våra nordiska grannländer.

19 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
Chaufför söker CE

vi söker lastbil förare med erfarenhet av dragbilar. jobbet startar i Göteborg och slutar i Göteborg Körningar över hela Sverige och Norge Fast lön ( månad lön )

18 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
CE chaufförer sökes till linjekörningar!

CE-chaufförer sökes för att köra linjetrafik! Vill du bli en del av ett ledande logistikföretag med närmare 400 000 anställda? Trivs du med att köra längre sträckor inom linjetrafik och är flexibel med arbetstider? Då kan det vara dig vi söker! Till ett av världens ledande logistikföretag, söker vi nu driftiga och positiva CE chaufförer. Med verksamhet i 220 länder, erbjuder vår samarbetspartner integrerade tjänster och anpassade lösningar för hantering av transport av brev, varor och information. Som CE chaufför på detta uppdrag kommer du att arbeta med b.la. lastning, lossning och transport av gods på längre sträckor. Du kommer att utgå från Umeå och köra både uppåt och nedåt i vårt vackra land. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på SC transport - vilka är en del av StudentConsulting Group - och vara uthyrd till vår kund under sommarhalvåret. Arbetstiderna är förlagda under dygnets alla timmar och veckans alla dagar. Du är varmt välkommen att söka tjänsten även om du är bosatt en bit bort. Vi är vana vid att fixa det mesta och lever efter mottot: Ingenting är omöjligt! Din profil Krav för tjänsten: - CE körkort och vana av att köra med släp - Giltigt YKB - ADR - God kommunikationsförmåga i det svenska språket Som person är du driven, ambitiös och tar ansvar för ditt arbete. Du förstår vikten av god service och räds inte utmaningar. Har du tidigare erfarenhet av transportyrket är det starkt meriterande. Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att bli aktuellt. Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att ta kontakt med oss, på: [email protected] Om företaget SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort – så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför.

18 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
Fjärrbils Chaufför

Malmö Kran & Transport AB söker Fjärr bils chaufförer. Måndag - Fredag. Terminal körning Malmö- Jönköping Vi söker 3 st. chaufförer. Ekipagen står i Malmö.

18 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024
CE-chaufför som vill köra Uppsala-Stockholm-Uppsala ( via Jordbro)

Nu söker vi en CE-chaufför med YKB och truckkort med start v25. Du kommer utgå från Uppsala och köra till Stockholm och sen tillbaka. Arbetstiderna är förlagd onsdag-fredag kl 06-20. Du kör från Uppsala till Stockholm där du lossar mejerivaror på olika ställen i Stockholm för att sedan köra vidare till Jordbro där du lastar sprit. Vi söker dig som har god lokalkännedom, är ansvarstagande, noggrann och har ett gediget säkerhetstänk. Du har social kompetens och räds inte för att lösa eventuella problem som kan uppstå efter vägen. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga lämpligheter. Din inställning kommer att vara avgörande för hur väl du matchar mot rollen. Lastning och lossning är inga problem för dig och du framför fordonet på ett säkert och representativt sätt i trafiken. KRAV för tjänsten är CE, YKB och truckkort samt kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det. Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. [email protected] Om oss Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Sundsvall och Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc. Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har.Välkommen till oss!

18 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024
CE-chaufför som vill köra söderut ena veckan och norrut andra veckan

Nu söker vi en CE-chaufför med YKB och truckkort med start v24. Du kommer utgå från Söderhamn och köra till Stockholm varannan vecka och den andra veckan till Sundsvall via Bollnäs. Stockholmsturen:Du kör till Stockholm där du lastar kyl och frys varor och styr tillbaka mot Söderhamn.Arbetstiderna är förlagd söndag-måndag samt onsdag-torsdag kl 04-15 (med förbehåll för viss ändring). Sundsvallsturen: Du kör en lättare distribution med 5-6 stopp ut till kunder mellan Sundsvall och Bollnäs sen tillbaka till Söderhamn. Arbetstiderna är förlagd måndag-tisdag samt torsdag-fredag kl 16-03 (med förbehåll för viss ändring). Schemat är rullande med start 24-v33 där det finns goda chanser till förlängning efter det. Vi söker dig som har god lokalkännedom, är ansvarstagande, noggrann och har ett gediget säkerhetstänk. Du har social kompetens och räds inte för att lösa eventuella problem som kan uppstå efter vägen. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga lämpligheter. Din inställning kommer att vara avgörande för hur väl du matchar mot rollen. Lastning och lossning är inga problem för dig och du framför fordonet på ett säkert och representativt sätt i trafiken. KRAV för tjänsten är CE, YKB och truckkort samt kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det. Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. [email protected] Om oss Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Sundsvall och Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc. Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har.Välkommen till oss!

18 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024
CE-Chaufför sökes inför sommaren

Nu söker vi dig med CE-behörighet, YKB och gärna ADR. Inför sommaren så förstärker vi våran pool då flera av våra kunder är i behov av flera chaufförer. Vi söker dig med CE-kort, YKB och gärna ADR. Lastning och lossning ingår ofta i tjänsten vilket du bör vara bekväm med. Du har god arbetsmoral och är duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Du som söker tjänsten bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det. Det kommer att vara finnas olika körningar belagda på olika tider på dygnet, så tveka inte att söka redan idag så kan vi hitta en körning som passar just dig. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. [email protected] Om oss Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Sundsvall och Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc. Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har.Välkommen till oss!

18 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024
CE-Chaufför sökes inför sommaren

Nu söker vi dig med CE-behörighet, YKB och gärna ADR. Inför sommaren så förstärker vi våran pool då flera av våra kunder är i behov av flera chaufförer. Vi söker dig med CE-kort, YKB och gärna ADR. Lastning och lossning ingår ofta i tjänsten vilket du bör vara bekväm med. Du har god arbetsmoral och är duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Du som söker tjänsten bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det. Det kommer att vara finnas olika körningar belagda på olika tider på dygnet, så tveka inte att söka redan idag så kan vi hitta en körning som passar just dig. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. [email protected] Om oss Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Sundsvall och Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc. Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har.Välkommen till oss!

18 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024
CE-chaufför som vill köra extra på vardagar (Nattkörning)

Nu söker vi dig med CE-behörighet, ADR grund och YKB som vill köra extra vid behov. Du som söker denna tjänst måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 51%. Kanske har du ett annat deltidsjobb eller studerar. Detta är ett krav för denna anställningsform. Vi söker dig med CE-kort, ADR grund och YKB som är intresserad och erfaren av att köra styckegods och vill jobba extra. Arbetstiden är ca 17.30-05.00 vardagar vid behov.Du kör Sundsvall-Gävle-SundsvallLastning och lossning ingår i tjänsten vilket du är bekväm med. Du har god arbetsmoral och är duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Du som söker tjänsten bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det. Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt vi hittar rätt profiler för uppdragen. Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. [email protected] Om oss Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Sundsvall och Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc. Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har.Välkommen till oss!

18 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024
CE-chaufför som vill köra extra på vardagar (Dagtid)

Nu söker vi dig med CE-behörighet, ADR grund och YKB som vill köra extra vid behov. Du som söker denna tjänst måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 51%. Kanske har du ett annat deltidsjobb eller studerar. Detta är ett krav för denna anställningsform. Vi söker dig med CE-kort, ADR grund och YKB som är intresserad och erfaren av att köra styckegods och vill jobba extra. Arbetstiden är ca 07.00-16.00 vardagar vid behov.Du kör Sundsvall-Sollefteå-SundsvallLastning och lossning ingår i tjänsten vilket du är bekväm med. Du har god arbetsmoral och är duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Du som söker tjänsten bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det. Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt vi hittar rätt profiler för uppdragen. Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. [email protected] Om oss Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Sundsvall och Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc. Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har.Välkommen till oss!

18 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024