Fordonselektriker

Sök bland 37 lediga jobb som Fordonselektriker och börja ditt nya yrkesliv idag!

Nyutexaminerade elektriker sökes till fordonsindustrin

Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som är noggrann, händig, lösningsorienterad och gillar ett rörligt arbete. I denna tjänst kommer du arbeta med påbyggnationer på polis och militärfordon. Det förekommer mycket installation av elkomponenter i fordonen. Allt från blåljus till kupévärmare och mycket mer. Arbetet sker i en fartfylld arbetsmiljö tillsammans med dina väl erfarna kollegor. Bilbranschen befinner sig i en spännande tid under stor förändring - var med och utrusta framtidens elfordon! Din profil För att passa bra in som tekniker bör du ha goda kunskaper om fordonsbyggnation. Tidigare erfarenheter från liknande arbete är meriterande men det viktigaste är att du har en stark arbetsvilja samt att du strävar efter att växa i din arbetsroll. Kännedom om fordonsel och installation av diverse eldetaljer i bil. Du bör ha god el, maskin- och verktygsvana och dina tekniska färdigheter kommer prioriteras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar. Om oss Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB medan arbetet sker hos vår kund där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare. Målet för oss och vår kund är att du efter en period blir direkt anställd hos vår kund. Vid en eventuell intervju kommer vidare information om tjänsten och företaget att presenteras.

15 april 2024
Sista ansökan:
15 maj 2024
Fordonselektriker/diagnostekniker

Den vi söker är en glad, noggrann, självgående och kunnig fordonselektriker/diagnostekniker som är duktig på elektronik och felsökning. Du har dokumenterad erfarenhet av sådant arbete. Tjänsten kräver att du kan tala och skriva på svenska och engelska då de system vi arbetar i är både på engelska och svenska. Min bil Bromma är auktoriserad verkstad för Subaru, Honda, Hyundai, Mitsubishi, Mazda och MG. Tidigare erfarenhet av våra varumärken ses som extra meriterande. Min bil Bromma är en av sex Min bil verkstäder i Stockholm. Min bil är också anslutna till kedjan Autoexperten. Tjänsten planeras att tillsättas snarast. Intervjuer för kvalificerade sker löpande så ansök redan idag!

12 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Fordonselektriker

Är du fordonsintresserad och är duktig på el? Då har vi arbetet för dig!  Vår kund i Osby söker nu dig som vill arbeta som fordonselektriker. Vi söker nu dig som har lämplig utbildning inom fordonsel, gymnasiekompetens med inriktning el eller motsvarande utbildning. Vi ser att du har intresse och kunskaper av fordonselektronik samt några års erfarenhet av elmonteringsarbete, gärna på fordon. Du har en god social kompetens och du gör det där lilla extra för att göra kunden nöjd. Du behärskar svenska i tal och skrift. Ritningsläsning är meriterande och kan komma att krävas i vissa tjänster.   Personliga egenskaper:   - Ansvarstagande och kvalitetsmedveten.  - Trivs med att jobba med kroppen.  - Är säkerhetsmedveten mot såväl dig själv som dina medarbetare.  - Behärskar svenska i både tal och skrift.   Låter tjänsten intressant? Vi anställer löpande så lämna din ansökan redan i dag!   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

12 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Fordonselektriker

Är du fordonsintresserad och är duktig på el? Då har vi arbetet för dig!  Vår kund i Osby söker nu dig som vill arbeta som fordonselektriker. Vi söker nu dig som har lämplig utbildning inom fordonsel, gymnasiekompetens med inriktning el eller motsvarande utbildning. Vi ser att du har intresse och kunskaper av fordonselektronik samt några års erfarenhet av elmonteringsarbete, gärna på fordon. Du har en god social kompetens och du gör det där lilla extra för att göra kunden nöjd. Du behärskar svenska i tal och skrift. Ritningsläsning är meriterande och kan komma att krävas i vissa tjänster. Personliga egenskaper:   - Ansvarstagande och kvalitetsmedveten.  - Trivs med att jobba med kroppen.  - Är säkerhetsmedveten mot såväl dig själv som dina medarbetare.  - Behärskar svenska i både tal och skrift.   Låter tjänsten intressant? Vi anställer löpande så lämna din ansökan redan i dag!   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

12 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Fordonselektriker

Är du fordonsintresserad och är duktig på el? Då har vi arbetet för dig!  Vi söker nu dig som har lämplig utbildning inom fordonsel, gymnasiekompetens med inriktning el eller motsvarande utbildning. Vi ser att du har intresse och kunskaper av fordonselektronik samt några års erfarenhet av elmonteringsarbete, gärna på fordon. Du har en god social kompetens och du gör det där lilla extra för att göra kunden nöjd. Du behärskar svenska i tal och skrift. Ritningsläsning är meriterande och kan komma att krävas i vissa tjänster. För att vara aktuell för tjänsten tror vi att du är: - Är ansvarstagande - Trivs med att jobba med kroppen - Jobbar i bra tempo - Är säkerhetsmedveten - Behärskar svenska i både tal och skrift.  Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att du som konsult senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Tjänsten tillsätts löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

12 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Fordonselektriker

Är du fordonsintresserad och är duktig på el? Då har vi arbetet för dig!  Vi söker nu dig som har lämplig utbildning inom fordonsel, gymnasiekompetens med inriktning el eller motsvarande utbildning. Vi ser att du har intresse och kunskaper av fordonselektronik samt några års erfarenhet av elmonteringsarbete, gärna på fordon. Du har en god social kompetens och du gör det där lilla extra för att göra kunden nöjd. Du behärskar svenska i tal och skrift. Ritningsläsning är meriterande och kan komma att krävas i vissa tjänster.   Personliga egenskaper:   - Ansvarstagande och kvalitetsmedveten.  - Trivs med att jobba med kroppen.  - Är säkerhetsmedveten mot såväl dig själv som dina medarbetare.  - Behärskar svenska i både tal och skrift.   Låter tjänsten intressant? Vi anställer löpande så lämna din ansökan redan i dag!   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

12 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Fordonselektriker

Är du fordonsintresserad och är duktig på el? Då har vi arbetet för dig hos vår kund i Osby!  Vi söker nu dig som har lämplig utbildning inom fordonsel, gymnasiekompetens med inriktning el eller motsvarande utbildning. Vi ser att du har intresse och kunskaper av fordonselektronik samt några års erfarenhet av elmonteringsarbete, gärna på fordon. Du har en god social kompetens och du gör det där lilla extra för att göra kunden nöjd. Du behärskar svenska i tal och skrift. Ritningsläsning är meriterande och kan komma att krävas i vissa tjänster. För att vara aktuell för tjänsten tror vi att du är: - Är ansvarstagande - Trivs med att jobba med kroppen - Jobbar i bra tempo - Är säkerhetsmedveten - Behärskar svenska i både tal och skrift.  Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att du som konsult senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Tjänsten tillsätts löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

12 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Fordonselektriker sökes!

Om tjänsten Har du ett brinnande intresse för arbete med fordon och el? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi söker just nu efter 2 fordonselektriker till vår kund i Osby kommun! I rollen som fordonselektriker kommer du på denna arbetsplats bland annat få utföra arbetsuppgifter som inkoppling av skåp, kabeldragningar, felsökning och programmering. Uppdragslängd: Tillsvidare Arbetstider: Dagtid Önskad starttid: Snarast eller enligt överenskommelse Din profil Vi ser gärna att du som söker har: - Utbildning inom el på gymnasienivå eller likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet som fordonselektriker är meriterande, men inget krav. - Erfarenhet av ritningsläsning. Det är meriterande med viss mekanisk kunskap i någon form, samt att du har en vilja att ta dig an nya utmaningar och utvecklas i ditt arbete. Arbetet sätter krav på flexibilitet och noggrannhet. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

12 april 2024
Sista ansökan:
3 maj 2024
Elektriker till Fordonsbraschen

Puls är ett lokalt och kraftfullt företag som är måna om både personal och kunder. Varje individ är unik med sina kompetenser och egenskaper. Vår största drivkraft är att matcha rätt arbetsplats och organisation för just dig som arbetssökande och för dig som företag. Vårt fokus ligger i att ge dig som konsult en flexibilitet och trygghet i ditt arbete. Puls mål och vision som företag är att få hjälpa just dig att komma ut i arbetslivet! "Rätt från start" är en känsla som uppfattas av såväl kunder som personal. Vi är uppskattade för vårt driv, tillgänglighet, snabbhet och kompentens. Puls kunder finns i hela GGVV- regionen och får service från våra kontor i Anderstorp, Värnamo och Ljungby. Arbetsuppgifter: Vi söker efter en erfaren elektriker med spetskompetens inom fordonsbranschen till vår kund i Alvesta. Som en nyckelspelare i vårt team kommer du att ansvara för att bygga och felsöka elektriska system för lastbilar och släp. Dina kunskaper och expertis kommer att göra en verklig skillnad när det kommer till att säkerställa att fordonens elsystem fungerar felfritt. Din profil: Vi letare efter en engagerad problemlösare och lagspelare som är redo att ta sig an utmaningarna inom fordonsbranschen. Din gymnasieutbildning inom el/ eller din erfarenhet inom fordonsbranschen, med fokus på el, ger dig den nödvändiga grunden för att blomstra i denna roll. Personlighet är viktig för oss! Vi söker någon som är nyfiken, lyhörd, ordningsam och har en positiv inställning till arbete och teamarbete. Dessutom är en god kommunikationsförmåga på svenska, både i tal och skift ett krav. Vi erbjuder: När du blir en del av vårt team kan du förvänta dig ett arbete som är både utmanande och varierande. Vi tror på din potential och kommer att ge dig möjligheten att utvecklas och växa i din roll. För rätt person finns det även möjlighet till en tillsvidareanställning genom vår hyrrekrytering. Vi vädersätter och stöder våra medarbetare i deras professionella utveckling och strävar efter att skapa en positiv arbetsmiljö. Välkommen att registrera din ansökan på www.pulsbemanning.se. Vid frågor kontakta ansvariga konsultchefer Peter Johansson 070–5483511 & Josef Tot 070–9944770

11 april 2024
Sista ansökan:
21 april 2024
Vi söker en fordonselektriker!

Tjänstebeskrivning Är du fordonsintresserad och är duktig på el? Då har vi arbetet för dig! Vill du arbeta som fordonselektriker. Vi söker nu dig som har lämplig utbildning inom fordonsel, gymnasiekompetens med inriktning el eller motsvarande utbildning. Vi ser att du har intresse och kunskaper av fordonselektronik samt några års erfarenhet av elmonteringsarbete, gärna på fordon. Du har en god social kompetens och du gör det där lilla extra för att göra kunden nöjd. Du behärskar svenska i tal och skrift. Ritningsläsning är meriterande och kan komma att krävas i vissa tjänster. - Utföra elarbete vid montering/installation på fordon - Utbilda internt - Utföra slut-tester och utveckling av styrsystem - Delta i produktanpassningen av våra produkter Personliga egenskaper: - Ansvarstagande och kvalitetsmedveten. - Är säkerhetsmedveten mot såväl dig själv som dina medarbetare. - Behärskar svenska i både tal och skrift. Kvalifikationer Vi söker dig som är: - Driven, engagerad, ansvarsfull samt service- och kundfokuserad - Positiv och lösningsorienterad - Initiativtagande Du har: - Vana att arbeta i grupp men också självständigt - God social förmåga att kunna uttala sig på svenska i så väl tal som skrift - Datorvana - B körkort Krav: A (Fullständig auktorisation) God monterings och verktygsvana Kunskap inom fordonsmekanik B-Körkort Vi ser det som extra meriterande om du även har både truck, travers samt C-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Om NearYou Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

10 april 2024
Sista ansökan:
18 april 2024