Grävmaskinförare

Sök bland 34 lediga jobb som Grävmaskinförare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Grävmaskinist till Addstruction

Addstruction AB är ett mindre entreprenadföretag som verkar i hela Stockholmsområdet. Våra projekt är varierande med inriktning på markarbeten så som dräneringar, husgrunder, stödmurar/marksten, kabelschakter, V/A installationer, snöröjning och finplanering som några exempel. Våra kunder är en kombination av privatpersoner, bostadsrättsföreningar och andra företag. Vi utmärker oss genom att prioritera goda kundrelationer och ett professionellt bemötande. Företaget växer och vi får allt fler förfrågningar, vi söker nu en till grävmaskinist som vill bli en del av vår utveckling. Vi har idag två bandgrävare, 6 ton och 8,5 ton. Hjullastare, traktor, dumprar och egen lastbil finns även i maskinparken. Majoriteten av projekten vi utför kräver att du arbetar en hel del utanför maskinen också med diverse anläggnings- och markarbeten som murar, dränering, marksten och husgrunder. Vi är kollektivavtalsanslutna via maskinföraravtalet och SEKO. Du ska vara pålitlig, gilla ansvar och vara ute efter en stabil anställning där vi tillsammans kan utveckla företaget och ta det till nästa nivå utan att tappa det där personliga samt kontakten och kommunikationen mellan oss som driver företaget och dig som anställd. Vi kan tyvärr inte erbjuda boende. Eftersom vi är ute efter att anställa på längre sikt så är det att föredra att du bor i Stockholmsområdet. Krav: Minst 4 års erfarenhet inom yrket. Gillar att arbeta både i och utanför maskinen. Är självgående och gillar eget ansvar. Har god fysik. B - körkort. Goda kunskaper i Svenska. Befintligt utbildningsintyg för grävmaskin och hjullastare alternativt att det är ordnat tills anställningen startar. Registrering som lärling hos BYN görs av oss. Vi söker dig som är: Social & Serviceinriktad; Det är viktigt att alla på företaget står för ett gott bemötande. Noggrann, Lyhörd & Ordningsam; Vi får många av våra jobb via rekommendation och vi tror att dessa egenskaper är nyckeln för att fortsätta på den vägen. En problemlösare som gillar att lära sig nya saker; våra projekt kräver ofta att du är lösningsorienterad. Du ska gilla ett högt arbetstempo och att vara en i teamet, samarbete med kollegorna är väldigt viktigt! Meriterande om du har: BE/C - körkort Yrkesbevis grävmaskin och/eller hjullastare Övrigt:Start: OmgåendeArbetstider: 7-16 med viss flexibilitet, 40 timmars vecka. Placering: Södra StockholmAnställningsform: heltid och börjar med 6 månaders provanställning som sen övergår i en tillsvidareanställning.Ansökan:Skicka din ansökan här! Rekryteringen görs i samarbete med Tillväxt Botkyrka. Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

22 april 2024
Sista ansökan:
9 oktober 2024
Maskinförare

Maskinförare grävmaskinist Flexibel Personal Höglandet AB Grävmaskinist Län: Östergötlands län Omfattning: Heltid Varaktighet: Enligt överenskommelse med kunden Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Meriterande Maskinförare 3 år. Kund vill ha helst med några års erfarenhet men stänger inga dörrar för nya förmågor så länge de har rätt driv och inställning. Språk Svenska i tal och skrift Om jobbet Vi söker duktiga grävmaskinister som trivs med att arbeta i omväxlande projekt, både kortare ramavtalsprojekt, större och mindre entreprenader. Du ska vara van vid yrket med några års erfarenhet. Vi tror att du tycker att maskiner är roligt och drivs av att se resultat av ditt arbete. Din erfarenhet och ditt intresse kan komma att styra vilka projekt och maskiner du kommer arbeta med. Som person skall du trivas med att arbeta självständigt men det är även viktigt att kunna samarbeta tillsammans med arbetsledare/markgubbe, Vi söker en lagspelare som vill vara med och utveckla vårt företag tillsammans med oss. Vidare ser vi gärna att du som söker har relevant utbildning inom mark och anläggning samt yrkesbevis. Även följande utbildningar/erfarenheter ses som meriterande: Erfarenhet av maskinstyrning APV 1+2+3 Vana av gps-styrning ESA, EBR och heta arbeten Personliga egenskaper Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av maskinföraryrket samt mark- och anläggningsarbete. Du är en god kommunikatör, är driven, ansvarsfull, lätt för att samarbeta och bedriver arbetet med stort engagemang. Du är ordningsam, gillar att hålla rent och snyggt på arbetsplatsen, i maskinen och bilen osv. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och du ska ha goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Tjänsten För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]. Tjänsten är genom www.flexibelpersonal.se och ansökan är längst ner. Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning. Placeringsort: Utgångspunkt Väderstad Tillträde: Enligt överenskommelse Om anställningen Lön Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön Var ligger arbetsplatsen? Västerlånggatan 9 A 57531 Eksjö Arbetsgivaren Flexibel Personal Höglandet AB

19 april 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Grävmaskinist

Vi söker erfarna grävmaskinister för rensning och skrotning av bergväggar i Aitik. Som grävmaskinist kommer du att ha ansvar för att utföra dessa arbetsuppgifter på ett säkert och effektivt sätt. Arbetet är förlagt till skiftgång. Kvalifikationer: Yrkesbevis för grävmaskin. B-körkort. Behärskar svenska i tal och skrift. Minst 3 års erfarenhet som grävmaskinist. Personliga egenskaper: Vi söker en lagspelare som tar ansvar, initiativ och samarbetar för att kontinuerligt förbättra processen. Du bör vara lyhörd, självgående och ha förmågan att kommunicera och samarbeta väl med andra. Ansökan: Skicka din ansökan via e-post till [email protected] Sista ansökningsdag: 30 april 2024. Om Rutqvists Schakt: Rutqvists Schakt är ett familjeföretag som startades för över 30 år sedan och bedriver huvuddelen av sin verksamhet i Aitik.

19 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Grävmaskinist till Göteborg

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och bygga Göteborg? Vi söker nu en erfaren grävmaskinist till vår samarbetspartner. Du kommer köra grävmaskiner från 800kg upp till 50 ton. Grävmaskinen körs med GPS. Utbildning och Intyg BE/C kort är meriterande. Krav på B-körkort Yrkesbevis som grävmaskinist är ett krav. Meriterande om du även har yrkesbevis inom anläggning. Erfarenhet Vi lägger stor vikt vid sina medarbetares säkerhet och kräver därför både fokus på rutiner samt lyhördhet på arbetsplatsen. Förutom ordinarie arbetsuppgifter så förväntas det även att du uppmärksammar och rapporterar fel och brister i både material och rutiner. Lön och anställningsvillkor Enligt kollektivavtal Ansökan A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan! Ansök till tjänsten via länken. Startdatum Omgående Om oss A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område. Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

19 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024
Grävmaskinist

Falks Markentreprenad är ett ledande företag inom markentreprenadbranschen med en lång historia av framgångsrika projekt och en stark arbetskultur som präglas av professionalism, säkerhet och kvalitet. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder samtidigt som vi skapar en positiv och utvecklande arbetsmiljö för våra medarbetare. Läs mer om oss på: www.falksmarkentreprenad.se Falks Markentreprenad letar efter en erfaren och engagerad Grävmaskinist som vill vara en del av vårt team. Om du brinner för att arbeta med maskiner och vill vara med och bidra till spännande markentreprenadsprojekt, så är det här jobbet för dig! Arbetsbeskrivning Som grävmaskinist hos oss får du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Ditt arbete är fritt och varierande, den ena dagen är inte lik den andra. Dina dagar kommer att innehålla allt från att arbeta med kortare servicearbeten till de lite större entreprenaderna. Kompetens: Vi söker dig som har erfarenhet från mark och anläggning. Du har yrkesbevis för grävmaskin. Vi tror att du har arbetat inom yrket minst 5 år men det viktigaste är intresset av att lära nytt och lösa utmaningar tillsammans. Du har en god organisations- och planeringsförmåga samt en förmåga att tänka nytt. Du bör också kunna utföra enklare reparationer och service på plats. Meriterande är om du har vana av att använda 3D styrning. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att du har ett genuint intresse för yrket. För att lyckas i yrket, du en social och positiv lagspelare. Körkort B meriterande är E. Om dig: Pålitlig och ansvarstagande. Flexibel Stark problemlösningsförmåga Teamspelare med god kommunikationsförmåga Du kan arbeta självständigt och har mod och integritet att ta egna beslut och initiativ. Du besitter ett stort driv och är bekväm med att skifta fokus utifrån uppkomna behov. Om du är intresserad av att bli en del av Falks Markentreprenad och tror att du har vad som krävs för att vara vår nästa grävmaskinist, skicka in din ansökan idag. Vi ser fram emot att höra från dig! Vi utför alla typer av markarbeten, schaktning, rörläggning, grundläggning och planering. Våra kunder är kommuner, företag och privatpersoner, huvudsakligen inom en radie på 5 mil från Vårgårda. Falks Markentreprenad är ett lönsamt familjeföretag i tillväxt med lång erfarenhet, hög kompetens och med fokus på kvalitet.

19 april 2024
Sista ansökan:
16 maj 2024
Grävmaskinist - bandare

Grävmaskinist Som grävmaskinist tar du underhållet av din maskin på stort allvar, utför ditt arbete med hög kvalité och har en god samarbetsförmåga med våra anläggare. Vi ser att du har erfarenhet av bandare från 20 till 40 ton. Du är inte rädd för att kliva ur maskinen för att hjälpa till där det behövs. Självklart har ni yrkesbevis och gärna erfarenhet av GPS körning, VA grävning och grundläggning. Dina personliga egenskaper är väldigt viktiga, du behöver vara disciplinerad, van vid att arbeta hårt och noggrann i allt du gör. Du ska ha möjlighet att arbeta inom hela Stockholmsområdet. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss: www.smpab.se Vi ser framemot din ansökan :) #jobbjustnu

17 april 2024
Sista ansökan:
17 maj 2024
Maskinförare

Texta Entreprenad AB är ett mindre lokalt företag som tar på sig mark- och anläggningsarbeten i Umeå med omnejd. De mesta arbetena är på uppdrag av elbolag men vi och tar också uppdrag av privatpersoner. Nu söker vi en driven maskinförare för uppdrag. Tjänsten är 6 månader med chans till förlängning Vi söker dig som har: · Yrkesbevis och erfarenhet av att köra bandgrävare, hjulgrävare eller grävlastare, helst inom anläggningsbranschen · Inte är rädd för fysiskt arbete även utanför maskinen · God förståelse för säkerhetsföreskrifter och förmåga att följa företagets riktlinjer för en god arbetsmiljö · Körkort (B-körkort är krav, BE-körkort är meriterande). · Meriterande om du har Arbete på väg, EBR & ESA-utbildning. · Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till olika arbetsuppgifter och projekt Vem är du? · Pålitlig och ansvarsfull · Driven och motiverad att arbeta · God problemlösningsförmåga · Förmåga att arbeta effektivt även under pressade förhållanden · Teamorienterad med god kommunikationsförmåga – som även klarar av att jobba självständigt · En positiv och glad person som är prestigelös Vad vi erbjuder: · Lön enligt kollektivavtal ME/Seko inkl Ob-tillägg, övertidsersättning, semester, arbetstidsförkortning · Friskvårdsbidrag · Arbetstider 40 tim/vecka företrädesvis 7-16. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personlighet och anser det är avgörande för hur väl du kommer trivas. Vi ser över ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt för att säkra din chans. Vi ser fram emot din ansökan! Vi sköter rekryteringen på egen hand och vill inte kontaktas av bemanningsföretag.

15 april 2024
Sista ansökan:
15 maj 2024
Grävmaskinist

Vi söker Grävmaskinist till vår återvinningsanläggning! Vi behöver stärka teamet med ytterligare en miljöhjälte som har erfarenhet av att framföra grävmaskin med grip (pluspoäng om du även kan hantera hjullastare). Tycker du om att arbeta gemensamt i grupp men också under eget ansvar? Kan det vara dig vi söker? Västblekinge Miljö AB är ett kommunalt miljöföretag som ser till att avfall inom kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström tas om hand på bästa sätt. Vi är runt 45st medarbetare på VMAB. Du kommer att ingå i ett team på fem personer som leder det dagliga arbetet som team och där vi har en tight kommunikation under hela arbetsdagen. I vårt team arbetar vi med mottagning av avfall, avfallskontroller, kvalitetsarbete, kundservice, sortering, lastning, lossning och förflyttning av avfall. I jobbet som Grävmaskinist ingår att: arbeta i grävmaskin och sortera avfall samt att kunna köra hjullastare för att lasta, lossa och förflytta avfall. vara insatt i avfallets gällande kvalitetskrav för att informera, anvisa, vägledakunder, leverantörer och samarbetspartners även att hantera avvikelser och reklamationer. anpassa kommunikation utifrån målgrupp och/eller situation. använda och följa upp eget arbete i protokoll, checklistor, rutiner etc. arbeta för att så mycket avfall som möjligt skall gå att återvinna. se till så att anläggning, lagerplatser och fordon är i god ordning varje dag samt att brister är planerade eller åtgärdas. samarbeta med andra enheter. Dina egenskaper: Till tjänsten som Grävmaskinist söker vi dig som trivs att arbeta i ett team och har kundservicekänslan med dig! Det viktigaste för oss är att du har förmågan och viljan att vara en del av ett team där vi både hjälper varandra och bidrar till en positiv kultur där inget är omöjligt. För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarstagande, engagerad, strukturerad, initiativrik och lösningsorienterad. Du kommer arbeta i ett litet team och är en ambassadör för VMAB då vi träffar många av våra kommuninvånare och kunder, därför är det viktigt att du är serviceinriktad. Samt vill vi att du är kvalitets- och säkerhetsmedveten. Dina kunskaper och behörigheter: B-körkort för manuell växellåda Utbildningsbevis för grävmaskin Teknisk färdighet för att genomföra enklare underhåll på maskin. Grundläggande kunskap gällande för dator/surfplatta/smarttelefon. Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. ADR 1.3 är ett krav i din tjänst och om du saknar den kommer VMAB att stå för din utbildning. Meriterande 1–2 års erfarenhet av grävmaskin med grip Utbildningsbevis för hjullastare med skopa CE-behörighet Några ord från Anton Florén som jobbar hos oss: ”Jag är inne på mitt 7:e år på VMAB och det som gör att jag trivs är att jag har väldigt bra kollegor, vi har både roligt och hjälper varandra! Jag tycker det är kul att få arbeta med maskiner och helheten med avfallshantering. Det passar mig även bra med att arbetstiderna är förlagda MÅ-FRE, kl. 07-16. Det som är viktigast för mig är att vi har ett bra samarbete med kollegorna. En person som passar i vårt gäng är driftig och vågar ta för sig samt är en bra lagkamrat.” Vi erbjuder: Vår personal är viktig för oss och vi har bra förmåner för vår personal. För att nämna några av dem erbjuder vi både friskvårdsbidrag och företagshälsovård. VMAB ser positivt på att förena föräldraskap med arbete, därför betalas en extra ersättning ut vid föräldraledighet. Vi arbetar löpande med kompetensutveckling. För våra anställdas trygghet har vi kollektivavtal. Företaget bjuder på frukost varje morgon. Placeringsort: Mörrum, Karlshamn kommun Start: Med hänsyn till uppsägningstid Varaktighet: Tillsvidare Arbetstid: Heltid Lön: Individuell lönesättning I denna rekrytering samarbetar Västblekinge Miljö AB med Intensogruppen.Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Emma Mattsson på telefon 0708-33 24 15 alt [email protected]. Vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR lagstiftningen, skicka din ansökan via ansökningsknappen. Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast. Mer om Västblekinge Miljö AB Västblekinge Miljö AB (VMAB) är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. VMAB är ett ansvarsfullt miljöföretag med fokus på framtiden. Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. Där har vi ansvaret för planering, mottagning, sortering, ökad återvinning, drift av biogasanläggning, transporter, återvinningscentraler, information och kundtjänst. VMAB driver med egen personal, avfallsanläggningen i Mörrum, där finns också huvudkontoret. Återvinningscentralerna drivs till större delen av egen personal, medan transporterna av hushållsavfall utförs av entreprenörer. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO14001, ISO45001.Visste du att Västblekinge Miljö AB var en av de första i Sverige med fyrfackslösningen? Vi var också först i Skandinavien att bygga en torrötningsanläggning för biogas!

15 april 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Grävmaskinist Rivning

Hur ser din arbetsdag ut? Som rivningsmaskinist hos oss har du en central roll ute i våra projekt. Med hjälp av platschef och yrkesarbetare så arbetar ni projektvis mot uppsatta mål. Där är du delaktig i planering av den dagliga driften med allt vad det innefattar. Det kan också innebära en del kontakt med beställare, kunder och UE. Våra projekt är till största delen inom Umeå med närområden. Vi söker dig som Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket och känner en stolthet för det arbete du utför. Har du erfarenhet av arbetsledning är det en merit. Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner, och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. Företaget har funnits i mer än 60 år så förändringar är en del av företagskulturen och vi har ingen tanke på att slå av på takten! Vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta och våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. FöretagetKaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fyra huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin och Slam & Renhållning. Koncernen har drygt 240 anställda och omsätter ca 470 miljoner. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby och ett kontor i Umeå. Det som kännetecknar oss är att vi är personliga - vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är modiga - vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Läs gärna mer på eller www.kajs.se. www.allmiljo.se Intresserad?Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt.har du frågor kontakta gärna Peder Hellgren

15 april 2024
Sista ansökan:
2 oktober 2024
Hjullastare

Arbetsbeskrivning Vi söker en engagerad och målinriktad individ som delar våra värderingar och passion för att leverera kvalitetstjänster. Hos oss är nyfikenhet, glädje, laganda och problemlösning centrala inslag i vår arbetskultur. Vi prioriterar säkerhet, ordning och reda, samt värdesätter ansvarstagande och noggrannhet i allt vi gör. Du erbjuds en visstidsanställning om 6 månader med start enligt överenskommelse och med goda möjlighet till förlängning samt bli anställd av kund. Ansvarsområden Arbetsuppgifter: Måndag till onsdag: Lastning av 10 container med materialhanterare (grävmaskiner) och hjullastare. Arbetet innebär frekventa klivningar in och ur maskinerna, kräver god fysisk form och förmåga att hantera tunga maskiner. Onsdag till fredag: Utför föråkaruppdrag hos Siemens. Uppgifter inkluderar att dra fram kärl för avfallstömning, kontrollera sorteringskvalitet och optimera fyllnadsgrad. Arbetet kräver god fysisk status och förmåga att manuellt transportera kärl. Övriga uppgifter: Daglig administrativ hantering såsom bokning av material och avvikelserapportering. Möjlighet till fler uppgifter och projekt på Siemens. Om du är redo att ta dig an denna utmaning och tror att du är rätt person för jobbet, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team! Kvalifikationer Krav: God datorvana för administrativa uppgifter. Utmärkt kommunikationsförmåga och hög servicekänsla gentemot kunder. Förmåga att arbeta självständigt med hög grad av ansvar. God fysiskt och i god form för att hantera tunga maskiner och kärl. Noggrannhet och ordningssinne. Om företaget Randstad På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

12 april 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024