Idrottsinstruktör/Idrottstränare

Sök bland 120 lediga jobb som Idrottsinstruktör/Idrottstränare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Ledare för Djungelgympa - Sprid rörelseglädje för barn

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: Arbeta som barngymnastiksledare. Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som ledare för Djungelgympa i Linköping består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer: Hoppa Rulla/Kullerbytta Balansera Klättra Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen. Det här får du som är ledare hos oss Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning  från personalen på Einar Sports kontor. Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper. Anställningsvillkor Timanställning med start vecka 16 kursen pågår i 6-veckor, 2024 Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor. Passen är förlagda på lördagar klockan 13.00-15.00. Mer info kommer vid en eventuell intervju. Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.   VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!   Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

22 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Verksamhetsansvarig för Simskola och Breddverksamhet

S02 bedriver idag verksamhet i fem bad inom Göteborgsområdet. Vår huvudverksamhet sker vid Valhallabadet där övriga bad är Lundbybadet, Kärrabadet, Frölundabadet och Angered Arena. Vårt kansli är beläget i Valhallabadets lokaler. Nu är vi ute efter dig som brinner för idrott, folkhälsa och simning som vill utveckla våra simskolor och breddverksamhet vilka är grundfundament till föreningen. Du vill vara starkt delaktig och bidra med hållbara idéer och arbetssätt så att barn, ungdomar och vuxna trivs i gemenskap och skapar förutsättningar för att föreningen ska nå sina ambitiösa mål. I rollen som verksamhetsansvarig kommer du att jobba självständigt och tillsammans med alla våra fantastiska ledare, tränare och simmare. I din roll har du en nära dialog med klubbchef och tränare för att skapa ett bra flöde med simmare i föreningen till träningsgrupper och tävlingsverksamheten. Kommunikation med föräldrar och ledare hör till vardagen vilket ligger till grund för din så viktiga roll i vår förening. Rollen har en bas på kansliet men tillåter också variation och miljöombyte då vår verksamhet primärt sker på eftermiddagar och helger. Till grund för all vår verksamhet ligger Svenska Simförbundets Simlinje. Exempel på arbetsuppgifter: ● Leda och planlägga simskola och breddverksamhet, praktiskt och strategiskt. ● Ansvara för dialog mellan ledare och föräldrar. ● Rekrytera och utbilda tränare. ● Hantera daglig bemanning. ● Administration, korrespondens, söka bidrag, fakturering, uppdatera hemsida. ● Dialog med Göteborg Stad och partners för att stärka och utveckla samarbeten. S02.nu Vi söker: ● En engagerad person som älskar att jobba inom föreningslivet. ● Dig som tycker om att administrera, driva och utveckla organisationer. ● Du är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift. ● Du har erfarenhet av att leda verksamhet. ● Du gillar att sätta upp mål och arbeta för att uppfylla dessa. ● Du är stresstålig och gillar att verkställa uppdrag. ● Du har utbildad inom idrottsverksamhet, meriterande om det är inom simning. Om tjänsten: ● Varaktighet/arbetstid: 100% ● Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. ● Arbetstiderna följer verksamheten, vilket innebär arbete dagtid, kvällstid och helger. Kollektivavtal finns. ● Lön: Enligt överenskommelse

22 april 2024
Sista ansökan:
22 maj 2024
Sommarjobb: Tränare i Multisport till sommarläger

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Stockholm Sport Academy söker nu kollegor som vill jobba under sommaren på våra Multisport läger. Vi är ett trevligt tränarteam som arbetar med barn och ungdomsträning. På multisport läger kör vi 12 sporter under en vecka vilket ger barn och ungdomar möjlighet att testa många olika och roliga sporter. Du jobbar tillsammans med dina tränarkollegor i gymnastiksalar vid på Östermalm. Välj mellan att jobba 2-5 veckor under sommaren. Det finns stora möjligheter att få förlängt och fortsätta jobba som terminstränare under hösten (2-6 h/veckan). Om dig Vi söker dig som har ett stort intresse för idrott och som brinner för att undervisa. Du är ansvarstagande, stresstålig och driven. Du kan arbeta både individuellt och i team. Vi erbjuder: Ett roligt och lärorikt sommarjobb Utbildning (träningskoncept, ledarskap, HLR) Ledarskapsmerit till CV. Trevliga kollegor. Personlig utveckling. Möjligheter att fortsätta jobba som tränare under hösten Om oss Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning inom tennis, parkour, multisport, friidrott, akrobatik och fotboll till barn, ungdomar och vuxna. Utöver terminsträning erbjuder vi även lägerverksamhet på lov och ledighet vilket ger dig som tränare möjlighet att jobba när det passar dig.

22 april 2024
Sista ansökan:
26 april 2024
Djungelgympa Upplands Väsby VT24

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: Arbeta som barngymnastiksledare. Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som ledare för Djungelgympa i Upplands Väsby består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer: Hoppa Rulla/Kullerbytta Balansera Klättra Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen. Det här får du som är ledare hos oss Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning  från personalen på Einar Sports kontor. Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper. Anställningsvillkor Timanställning med start vecka 16-21, 2024 Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor. Passen är förlagda på söndagar klockan 15.00-16.00 Mer info kommer vid en eventuell intervju. Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.   VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!   Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

22 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Behovsanställd Idrottsledare

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Djurgården Skolidrott söker dig som önskar ett meningsfullt extrajobb. Vi ser en behovsanställning som ett första steg i en längre resa tillsammans med oss – eller som ett sätt att komplettera annan sysselsättning. Vi letar efter dig som brinner för att göra fysisk aktivitet till en del av skoldagen och att sprida rörelseglädje bland barn och ungdomar. Innebandy, pingis, dans, fotboll, hockey, aerobics och så vidare. Målet är att skapa möjligheter till inkluderande och rolig fysisk aktivitet så att fler ska få chansen att röra på sig under skoldagen. Vill du arbeta med att öka mängden fysisk aktivitet, bygga någonting helt nytt och samtidigt stärka Sveriges framgångsrika idrottsförening, då är det här jobbet för dig! Vad du kommer att göra Organisera pass med olika typer av fysisk aktivitet som du själv leder Organisera och leda rastverksamhet Arbeta på olika skolor runt om i Stockholm Agera som Djurgårdsambassadör för föreningen i relation till alla du träffar Vad vi gärna ser hos dig Du har erfarenhet att leda aktiviteter för barn och/eller ungdomar Har egen idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang, t.ex. förskola, skola, barnpassning, m.m. Du tar initiativ och driver saker framåt, löser problem när de uppstår och tar ansvar Du är en relationsskapare, du kan samla och leda diverse grupper mot ett mål, framför allt barn och ungdomar, men även vuxna Du är därtill noggrann, har struktur och ordning Du har en förmåga att kunna samarbeta och vara flexibel i ditt arbetssätt Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helhetet Du uttrycker dig väl på svenska, då det krävs i det dagliga arbetet Vad du kan förvänta dig av oss Färdiga scheman att följa Ett meningsfullt extraarbete Utvecklas som ledare och personUtöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barn- och ungdomsgrupper Vi erbjuder En behovsanställning vilket betyder att du arbetar enstaka dagar på olika skolor runtomkring i Stockholm vid behov. Arbetstiderna är vanligen vardagar 07:00-17.00. Timlönen ligger på 150kr/timmen. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Före erbjudande om anställning ska ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Vi kommer att jobba löpande med urval och intervjuer, så vänta inte med din ansökan. Verkar det som något för dig då tycker vi att du ska söka tjänsten redan idag!

20 april 2024
Sista ansökan:
25 april 2024
Ledare för Djungelgympa - Sprid rörelseglädje för barn 2-6 år

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: Arbeta som barngymnastiksledare. Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som ledare för Djungelgympa i Nyköping består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer: Hoppa Rulla/Kullerbytta Balansera Klättra Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen. Det här får du som är ledare hos oss Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning  från personalen på Einar Sports kontor. Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper. Anställningsvillkor Timanställning med start vecka 16, 2024 Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor. Passen är förlagda på söndagar klockan 14.00-16.00. Mer info kommer vid en eventuell intervju. Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.   VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!   Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

20 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Sommarjobb: Tennistränare till sommarläger

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Stockholm Sport Academy söker tennistränare till sommarläger. Vi söker tränare med både baskunskap men även tränare som kan lära ut avancerad tennis till barn, ungdomar och vuxna. Lägren är veckorna 24-27 samt 32-33. Lägrena är dagsläger som körs måndag-torsdag. Träningen bedrivs vid Tennisstadion på Östermalm. Det finns stora möjligheter att fortsätta som terminstränare under hösten (2-10 h/vecka). Om dig Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tennis och som vill vara med och utbilda andra. Du är ansvarsfull, stresstålig och driven. Kan arbeta både individuellt och i team. Vi har inget krav på att du tidigare ska ha jobbat som tränare, men det är meriterande. Vi erbjuder: Roligt och lärorikt sommarjobb. Ledarskapsmerit till CV. Trevliga kollegor. Personlig utveckling. Möjligheten att fortsätta jobba under hösten. Utbildning (träningskoncept, ledarskap & HLR).   Om oss Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning inom tennis, parkour, multisport, friidrott, akrobatik och fotboll till barn, ungdomar och vuxna. Utöver terminsträning erbjuder vi även lägerverksamhet på lov och ledighet vilket ger dig som tränare möjlighet att jobba när det passar dig.

20 april 2024
Sista ansökan:
25 april 2024
Gruppledare till Öppna Aktiviteter i Karlskrona

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: IDEELLA FÖREN EN FRISK GENERATIONIdrottsinstruktör/IdrottstränareKommun: Stockholm Anställningsform: Behovs- eller timanställning Antal jobb: 2 Om jobbet Vill du sprida rörelseglädje och gillar äventyr? En Frisk Generation har som mål att förebygga ohälsa, främja en mer jämlik hälsa och bidra till en social delaktighet i närområdet. Vi arbetar utifrån fyra teman; mat, motion, idrott och äventyr och erbjuder barnfamiljer en aktiv fritid och verktyg för hälsosamma vanor. Nu startar vi gruppledare för Karlskrona. Vad: Gruppledare Var: Karlskrona, Kungsmarken När: Onsdagar 15:30 – 17:00, Söndagar 13:30 – 15:00 Start: Snarast Som gruppledare ansvarar du för att planera och genomföra lokala aktiviteter i enlighet med En Frisk Generations metod. I arbetsuppgifterna ingår även att rekrytera deltagare, utbilda och stötta volontärer, fixa frukt och skapa lokal samverkan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn, leda grupper och erfarenhet av idrott, föreningsliv eller civilsamhället alternativt annan erfarenhet och kompetens som du tror passar. Vi tror att du är initiativrik, drivande och bra på att organisera. Att du är positiv, engagerande, ser varje individs behov och möjligheter samt är bra på att kommunicera och på att skapa kontakt med människor med olika bakgrund. Om du talar fler språk än svenska är det en fördel. Av oss får du utbildning i En Frisk Generations metod och löpande kunskap och inspiration kring fysisk aktivitet, psykisk hälsa och mat. Du får vara en del av En Frisk Generations team med kollegor på flera orter runt om i Sverige. Frågor om tjänsten besvaras av Emma Berg på 0730 - 32 35 22. Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan! Vi eftersträvar jämställdhet, jämlikhet och mångfald på vår arbetsplats. Därför vill vi gärna ha sökanden med många olika erfarenheter och bakgrunder. Om anställningenLön Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

20 april 2024
Sista ansökan:
15 maj 2024
Fotbollskul - Boll och lek-ledare för barn 2-6 år VT24 Visby

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Älskar du fotboll? Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid? Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul! På Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll. Vi söker dig som: Älskar att arbeta med barn Vara glädjefull, lekfull och engagerad Har fotbollserfarenhet eller en generell bollerfarenhet av andra bollidrotter Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att samtliga deltagare ska känna sig nöjda när de går ifrån varje Fotbollskulspass. I din roll som ledare hos oss leder och ansvarar du för verksamheten Fotbollskul i Visby. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen och deras föräldrar genom olika övningar inspirerade av fotboll och bollekar som är framtagna av Einar Sports idrottspedagoger. Alla träningspass bygger på ett färdigt koncept där vi lägger fokus på bollek, bollbanor, skjuta och passa. Inför arbetet hos oss får du möjligheten att gå vår ledarutbildning där vi förutom ledarskap utbildar i vårat specifika koncept. Som fotbollsledare hos oss får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb. Vad väntar du på? Ansök direkt! Anställningsvillkor Timanställning Arbetet pågår under våren 2024 med start vecka 16 Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten som också är 8 respektive 6 veckor. Passen är förlagda på söndagar kl. 14.15-15.50 på Lyckåkerskolan. Mer info får du via eventuell videointervju. Som Ledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret. I grupper med 2-4 år deltar även förälder på passen. VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!    Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

19 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Parkourtränare till våra barngupper sökes!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som brinner för parkour och vill lära ut dina kunskaper till barn. Du bör vara positiv och glad och såklart vara kunnig av att utföra parkour. Det är även en fördel om du erfarenhet av att leda stora barngrupper. Det är två grupper på tisdagar nybörjare från 7 år och nyb/forts från 9 år, kl 17.00-19.30 i Tegelhagsskolan i Sollentuna. Kursstart vecka 35 och det är 10 ggr per termin med uppehåll vecka 44. Timlön utgår. Varmt välkommen med din ansökan! Lite om Aktiv Ungdom Sollentuna:  Vi är en ideell förening som strävar efter att ge barn och ungdomar en meningsfull fritid. Vi har ett stort utbud av kurser inom bl a musik, balett, keramik, gymnastik, cirkusskola, parkour m fl.

19 april 2024
Sista ansökan:
9 maj 2024