Kallskänka till Sodexo

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Är du vår nya medarbetare i köket? Vi är en restaurang på naturhistoriska riksmuseet som har öppet alla dagar i veckan från den 4 juni 2024. Tjänsten är roterande med våra två andra kockar och köksmästare vilket innebär att du jobbar var fjärde helg. Omfattning: Heltid Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Kvalifikationer/Krav: • Vana från arbete i kök. • Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift • Förståelse och tal i engelska • Har goda kunskaper om HACCP • Ha dokumenterad sysselsättning från de senaste fem åren (t ex: arbetsgivare, utbildning osv) • har passion för att göra det där lilla extra i din yrkesroll som kock • 2 - 4 års yrkeserfarenhet av att arbeta att arbeta i kök • Är kvalitetsmedveten och innovativ • Brinner för att överträffa gästens förväntningar • Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga Personliga egenskaper: • God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor • Lyhörd för kundens behov • God samarbetsförmåga • Självständig och handlingskraftig • Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag • Noggrann, strukturerad och systematisk • Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo • Positiv attityd • Du delar våra värderingar Vi erbjuder: • En rolig och varierande arbetsplats • Friskvårdsbidrag • Bra arbetskamrater • Utvecklings-och karriärmöjligheter inom koncernen • Ett stimulerande och utvecklande jobb • Kollektivavtal Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee.  Frågor besvaras av Marie Wiberg, [email protected].  Sodexokoncernen Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

11 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Väddö Gårdsmejeri söker kallskänka till sommaren 2024

Väddö Gårdsmejeri är en familjeägd KRAV-ekologisk gård och ett koncept i utveckling och tillväxt. Vår bondgård, i kombination med vårt mejeri där vi förädlar gårdens produkter och vår besöks- och eventsida med våra restauranger Bonden & Burgaren, Bondens Glasskalas och Bondens Gårdscafé utgör tillsammans ett unikt helhetskoncept. Värdegrunden är hållbar matproduktion, service, innovation och transparens. Vi söker nu en kallskänka med sinne för ordning och reda till Bondens Gårds- och Lunchcafé. Vi söker dig som arbetat som kallskänka och har erfarenhet av att arbeta med desserter, bakverk, sallader, smörgåsar och lunchrätter. Vi är ett prestigelöst team där alla hjälper varandra och hoppar in där det behövs. Vi söker dig som tidigare har jobbat inom restaurang och som har erfarenhet av allt från lunchrätter till bakverk och smörgåsar. Du gillar att möta människor, fatta egna beslut, ta ansvar och utvecklas i din yrkesroll. Du som söker måste vara noggrann och ha ett öga för vad som behöver göras, du gillar när det är fart och fläkt och mycket på gång. Du är glad, serviceinriktad, stresstålig och kan hantera att ha många bollar i luften samtidigt. Du är effektiv, flexibel och samarbetsvillig. Som person gillar du att jobba i team men klarar även självständigt arbete. Du brinner för mat och service och gillar att ha ordning och reda. Ett hygieniskt tänk är mycket viktigt för oss. Arbetet kräver en god fysik då det förekommer tunga lyft och mycket spring mellan olika arbetsuppgifter. Anställningen gäller deltid eller enligt ök. Om du behöver boende finns personalbostäder att hyra.  Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under processens gång. Vi ser fram emot din ansökan via Cheffle redan idag! 1-2 års erfarenhet

10 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Sommarpersonal - Kallskänk

Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. En butik finns i Malmö på Spångatan samt tre butiker i Lund; en på Botulfsplatsen, en på Knutgården och en på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).i Vi söker nu en kollega till sommaren med möjlighet att omgående arbetat extra vid behov. I matberedningen arbetar en kock, med varm mat samt två kallskänkor som gör kalla sallader till vår lunchbuffé, smörgåstårtor, smörgåsbakelser festfat osv. Vi söker någon som vill arbeta med det kalla under semestertiderna juni-augustin, som gärna kan jobba under studentveckorna ( v.23-24) då vi har väldigt många beställningar. Lönesättning sätts efter kollektivavtal, vi är anslutna till HRF (hängavtalet) Vi söker dig som är över 18 år.

9 april 2024
Sista ansökan:
9 maj 2024
Mästare på mackor och sallader? Då är det dej vi letar efter.

Grinda Wärdshus rekryterar: Mästare på mackor och sallader? Då är det dej vi letar efter. Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo? Du förstår vad god service är och vill ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar skärgårdsmiljö? Då är Grinda rätt plats för dig! Grinda Lanthandel & Café söker dig som är kallskänka med erfarenhet och finess. Du skall tycka det är kul att laga mat och dessutom ha känsla smak och vara kreativ. Förutom att maten man tillagar ska smaka gott är det viktigt att den ser bra ut också. Att kunna lägga upp maten på ett snyggt och aptitligt sätt är betydelsefullt i arbetet.Du ska vara snabb och effektiv under tidspress eftersom tempot i köket är högt. Du bör också tycka om att arbeta i team eftersom du som kallskänka ingår du i ett arbetslag. Du behärskar svenska i både tal & skrift. Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis. Här finns fina badplatser både vid den södra och norra ångbåts-bryggan, liksom vid Källviken. Skärgårdsstiftelsen äger ön och kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden. Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga hamnkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet. Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, stugby, utwärdshus med logi, gästhamn och lanthandel. Grinda drivs som ett familjeföretag sedan 25 år tillbaka.

9 april 2024
Sista ansökan:
9 maj 2024
Källskänka till varierande och spännande bemanningsuppdrag sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig. Om jobbet. Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger. Vem är du? En avslutad kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från restaurang eller hotell av kallskänksarbete, bland annat desserter, sallader och förrätter.Alternativt har du ingen kockutbildning men minst 5 års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från att arbeta med storkök, bankett och eller a la carte. Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift. Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad. Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel. Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad. Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen!

8 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Kallskänka / kock till Restaurang Village Citygate i Göteborg

Tillsvidare, heltid 100% Tillträde så snart som möjligt Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kallskänka / kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Som kallskänka / kock arbetar du både i vårt varmkök och med det kalla köket. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och attraktiva varma och kalla rätter med fokus på hållbarhet. Vi vänder oss nu till dig som har ett öga för detaljer, med det menar vi ett estetiskt handlag som kan lyfta vår cateringleverans till nästa nivå. Det är viktigt för oss att du drivs av att arbete med människor och service och att du tycker om att ha många bollar i luften. Andra viktiga egenskaper är att du ska vara positiv, handlingskraftig, självgående, utåtriktad, professionell, ordningsam, kommunikativ och kreativ. Erfarenhet av bakning är ett stort plus. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering, disk och renhållning. Om Restaurang Village Citygate Vi bedriver lunchverksamhet, allt för ofta kastas hela lådor med grönsaker på grund av en eller ett par dåliga produkter. Vår ambition är att ta hand om dessa och skapa smakrika blandningar utifrån vad som finns att tillgå. Det gäller både grönsaker och animaliska produkter. Vi är inte rädda för att en blandning eller produkt tar slut utan ser detta som något positivt då vi inte får rester som riskerar att slängas. Vi byter i stället ut den mot något nytt. ​ Buffén är uppbyggd så att de kalla blandningarna kommer först. Sedan varma tillbehör och till sist ”proteinet”. Detta för att hjälpa våra gäster att göra det nyttiga och hållbara valet, varje dag. Vi driver även caféverksamhet, catering, event samt att vi producerar all konferensförtäring. Vi är ett starkt team på plats som samarbetar för att nå bästa resultat, du behöver vara en lagspelare som tillsammans med oss driver vårt gemensamma mål, att få husets hyresgäster att trivas och må bra på jobbet varje dag. Vem är du? • Du är över 18 år • Du har utbildning inom hotell och restaurang med inriktning på kallkök eller motsvarande • Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare • Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt • Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar • Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera • Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll • Du talar och skriver svenska • Du har grundläggande datavana • Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus Om Compass Group Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension. Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida. Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen. • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra. • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor. • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Rekrytering på Compass Group Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

5 april 2024
Sista ansökan:
4 maj 2024
Kallskänka till Frimis Krog i Visby

Vi söker kallskänka till Frimis Krog för sommarsäsongen 2023. Ditt huvudsakliga arbete är att ansvara för starters och desserter till såväl våra gäster som till bröllop och event. Heltid v 26-32, lön enligt överenskommelse. Bostad kan ordnas. Frimis Krog är en sommarrestaurang i hjärtat av Visby innerstad. Här serverar vi helgrillat gotländskt lamm varje kväll samt en gedigen à la carte-meny baserad på gotländska primörer och råvaror. Klassisk matlagning på hög nivå med gästerna i fokus. Vi arbetar också en hel del med bröllop, event och medeltid i alla dess former, vilket innebär stor variation i arbetuppgifter. Vi söker dig som är intresserad av genuin matlagning av lokala råvaror och du brinner för att ge gästen den upplevelse som du själv skulle vilja ha. Du har erfarenhet av att laga mat från grunden, gillar högt tempo och vet att det inte finns några genvägar kring råvarors kvalitet och kärleken i tillagningsprocessen.

5 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
Kökspersonal / Kallskänka KAJSAS

Gillar du högt tempo och brinner för mat och service? KAJSAS söker nu drivenkökspersonal / kallskänkatill sommarsäsongen 2024 för KAJSAS I PARKEN och KAJSAS ITULLEN. Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet med att jobba med mat - vare sig du har arbetat i storkök på en väletablerad krog eller i ett snabbmatskök med fastfood kan du vara rätt person för oss! Du ska vara driven och van att arbeta vid ett högt tempo och tydligt kunna kommunicera med dina kollegor. Om oss KAJSAS drivs idag av två drivna systrar, Elaine och Stephanie, som tillsammans med sin mamma Eva har drivit caféverksamhet både på Södermalm och runt om i stan över 20 år. KAJSAS I PARKEN är en sommarbistro belägen i Vitabergsparken på Södermalm och är en av områdets mest vältrafikerade uteserveringar. KAJSAS I HORNSTULL är vårt tredje tillskott till vår familj av enheter på Södermalm och öppnade i November 2022. Serveringen är belägen vid Bergsundsstrand / Hornstulls Strand och serverar bla hamburgare, korv, svalkande drycker och glass. Båda serveringarna har fullständiga rättigheter. Rollen och arbetsuppgifter Rollen som kökspersonal / kallskänka hos KAJSAS innebär främst arbete i service med tillagning av mat - framförallt ivarmkök, kallrök och prepp. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi lagar mat av högsta möjliga kvalité, bidrar till en härlig arbetsplats och ger våra gäster högsta möjliga service. För den som visar framfötterna och har ambition för yrket finns stora möjligheter att växa hos KAJSAS. Dina arbetsuppgifter hos KAJSAS är bland annat: Bra samarbete med dina kollegor Köksarbete – hantera stekbord, fritös och komponera maträtter Prepp Inventering/ Beställningar Följa givna direktiv Följa rutiner gällande hygien, service, miljö och koncept Följa rutiner inför öppning/stängning Anställning Tjänsterna vi tillsätter är både hel- och deltid och arbetstider är blandade dag, kväll och helg. Tjänsten är säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Urval och intervjuer sker löpande. Anställningmed uppstart i drift i Maj.Lönesättning tillämpas individuellt enligt överenskommelse. Fullständigt ifyllda ansökningar är ett krav, svara på frågorna samt bifoga CV och personligt brev. Ansökan endast via länk. Hoppas vi hörs snart!

1 april 2024
Sista ansökan:
18 september 2024
Erfaren kallskänka

Vi på Wallins Bageri och konditori söker ny medarbetare! Vi söker dig som tidigare har jobbat i butik och som kallskänka, erfarenhet är ett krav. Jobbet innebär lättare maträtter så som sallader, smörgåsar, toaster samt förberedelser av olika röror och andra diverse kökssysslor. Som kallskänka hos oss så kommer man även att jobba som butiksbiträde och vissa helger. Maila gärna din ansökan samt CV så hör vi av oss! Mailadress: [email protected]

1 april 2024
Sista ansökan:
1 maj 2024
Vikariat kallskänka / restaurangbiträde!

Stavsjö Krog & Kafé är en familjeägd restaurang, kafé och inredningsbutik. Vi värnar om det personliga mötet med gästerna, god och vällagad mat, hembakade kakor & en hemtrevlig miljö. Vi finns vid E4:an mellan Nyköping och Norrköping. Du tar dig hit med bil (ca 15 minuter från Norrköping och 25 minuter från Nyköping). Titta gärna in på hemsidan eller på Facebook @stavsjokrog för att få en bättre uppfattning om arbetsplatsen. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med att göra smörgåsar och sallader. Vi vill hitta dig med det lilla extra, du som har det som är så viktigt inom branschen - en känsla för service, tempo i kroppen och som tycker det är roligt att jobba. Du bör också ha en vilja att utvecklas på arbetsplatsen för hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter. Vikariatet är på 90 % Du ersätter en tjej som går på mammaledighet. Chans på förlängning efter vikariatet. Vi tar även in extrapersonal som bara vill jobba helger (att du jobbar extra vid sidan av studier tex). Då det är mycket kundkontakt är det viktigt att du pratar både svenska och engelska. För att kunna ta dig till arbetsplatsen behöver du ha körkort och bil. Du jobbar i kallskänken men lägger även upp mat till dagens rätt, står i kassan och har hand om matsalen / borden mm För oss är det väldigt viktigt att ha en positiv inställning och ett leende på läpparna i mötet med gäster och kollegor. Att hålla rent och snyggt omkring sig är en självklarhet och vi är måna om fina uppläggningar.

1 april 2024
Sista ansökan:
1 maj 2024