Kock sökes till Marstrands Havshotell - En plats där magi skapas varje dag!
Marstrands Havshotell AB
Kockar och kallskänkor

Sedan vår öppning 2011 har Marstrands Havshotell blomstrat till att bli ett av västkustens mest framstående hotell med restaurang. Med 144 eleganta hotellrum och sviter, en restaurang som rymmer 200 personer, bar, sportaktiviteter, mötes- och eventlokaler samt en magisk utsikt över Marstrandsön, erbjuder vi en arbetsplats som andas inspiration och gemenskap. Arbetsuppgifter och kvalifikationer för våran nya kock. Vi söker en engagerad kock med minst 2 års erfarenhet av att arbeta med à la carte-meny både i varm- och kallkök. Du trivs med att arbeta i team och tar ansvar där det behövs. Arbetsdagarna kommer att variera i tempo och miljö, och du ser det som en rolig utmaning att servera upp till 200 gäster samtidigt. Som en social individ ser du det som en glädje att interagera med våra gäster och är öppen för att ge förslag på mat och dryck. Att vara nyfiken och viljan att lära sig nya saker är egenskaper vi värdesätter. Eftersom vi är belägna vid kustbandet är det viktigt att du kan förflytta dig till och från Marstrand, särskilt under tidiga mornar, kvällar och helger. Vid eventuella frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Köksmästare Mattias, som ansvarar för teamet i köket. Vi har möjlighet att erbjuda boende i samband med att du jobbar hos oss. Välkommen till Marstrands Havshotell - där din passion för mat och service får blomma!

9 juni 2025
Sista ansökan:
9 juli 2025
Kock till sommaruppdrag på annan ort – boende och resa fixat!
Four Service AB
Kockar och kallskänkor

. Kock till sommaruppdrag på annan ort - boende och resa fixat! Är du passionerad för kockyrket och gärna vill uppleva ett spännande sommaräventyr? Vi söker nu erfarna kockar för uthyrning till restauranger runt om i Sverige under sommaren! Du kommer vara anställd av oss på Four Service under hela uppdraget men arbeta i köket hos en av våra kunder. Vad vi erbjuder: * Boende: Gratis boende under hela uppdraget * Resa: Betald resa till och från uppdraget * Kost: Fri mat när du jobbar. * Arbetsplats: Spännande restaurangmiljöer med fokus på à la carte-kök * Säsongsanställning: Hos oss på Four Service, en schysst arbetsgivare med kollektivavtal. Om intresse finns kan anställningen övergå i en tills vidaretjänst till hösten. Vi söker dig som: * Har erfarenhet av, och gillar, a la carte-matlagning * Älskar köket och tycker om att skapa goda matupplevelser * Är flexibel och gillar att arbeta i ett team * Kan tänka dig att bo och arbeta på annan ort i Sverige under en eller två månader i sommar Intervjuer sker löpande så se till att skicka in din ansökan så fort som möjligt.  Är du intresserad av ett sommaräventyr med god mat, nya bekantskaper och härliga arbetsdagar? Skicka din ansökan till [email protected] redan idag! Har du några frågor är du välkommen att ringa oss på 08-578 578 00. Vi ser fram emot att höra från dig! Four Service har sedan 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se

9 juni 2025
Sista ansökan:
9 juli 2025
Souschef - Melanders Dalagatan

Vi söker nu en Souschef till köket på Melanders Dalagatan, med passion för matlagning och som tillsammans med oss vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du, tillsammans med Köksmästaren leder och ingår i ett härligt team med hög kunskapsnivå och kreativitet. Med tryggheten i din yrkesroll har du lätt för att planera, utbilda, och arbetsleda. Vi ser att du är en bra lagspelare, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Här finns det plats för dig som vill utvecklas och har viljan att bidra med dina egna kunskaper och erfarenheter. Vi söker dig som: Har ett genuint intresse och god kunskap om mat och dryck Har minst 2 års yrkeserfarenhet av en motsvarande roll Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad Brinner för att överträffa gästens förväntningar Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga Kort om oss: Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. Melanders Dalagatan är en folklig kvarterskrog i Vasastan där du kan njuta av en härlig middag eller dagens lunch i äkta fransk brasseriemiljö, och samtidigt känna dig som hemma. I loungebaren serveras väl utvalda viner och spännande drinkar. På fredagar råder skön afterworkstämning då vi alltid hittar på något kul. Vi erbjuder dig: Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett fantastiskt team En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner Utvecklingsmöjligheter inom koncernen Kollektivavtal Friskvårdsbidrag Internutbildningar Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Rekryteringsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen in med din ansökan!

9 juni 2025
Sista ansökan:
6 november 2025
Persisk kock / a la carte
Cou AB
Kockar och kallskänkor

Resturang COUP DÈTAT kommer att driva kulinariska gränser och menyn består av Far Eastern Cuisine med västerländska smaker och influenser. Persika & Franska smaker som är snyggt sammanflätade av stjärnkocken Erik Videgård för att spetsa en nyvågs Persisk mat. Den omfattande vin & Champagne- listan kompletterar maten med ett brett urval av både världsberömda namn och ovanliga fynd, och vi är stolta över att ha ett unikt och experimentellt cocktailval.. Vår chambre séparée kommer att inspireras av den franska stilen där våra gäster kan luta sig tillbaka och njuta av den kulinariska upplevelsen. En kväll på COUP DÈTAT är mer än perfekt utförda rätter, service och drycker, men också fylld med engagerande möten.Vi vill skapa en festlig atmosfär och har valt att ta en ny vändning vid det första mötet med våra gäster och under middagsupplevelsen Är du serviceinriktad och sätter gästerna i fokus, har du hög arbetsmoral och fungerar bra i grupp samt ett stort intresse för mat och dryck? Då är du varmt välkommen söka tjänsten på COUP DÈTAT Restaurangen slår upp portarna i Februari och har endast kvällsöppet. Kvalifikationer Vi söker en meriterad kock med minst 5 års erfarenhet från det persiska köket med specialitet på Persiska grillrätter, grytor samt bröd. -Minst 5 års erfarenhet inom yrket -Är passionerad och intresserad av yrket Vad bjuder vi -kontinuerlig mat och vinprovning -Ett härligt team med " vi känsla" -En utvecklande och social arbetsplats Vi tar endast emot skriftliga ansökningar . Ej på TELEFON Lycka till !!

9 juni 2025
Sista ansökan:
9 juli 2025
Kock till vårt team!
Lokalen Alingsås Saluhall AB
Kockar och kallskänkor

Nu söker vi förstärkning till vårt team i köket! Vi söker kock med erfarenhet av både à la carte och lunch då tjänsten innefattar både och. Det är viktigt för oss att du har god kunskap om råvaror och vill skapa en upplevelse av högsta kvalité till våra gäster! Vi värdesätter teamkänslan högt och ser att du är en person med positiv energi som finns där för dina kollegor och bidrar med en härlig stämning! Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och strukturerad och är van vid att ta ansvar. Anställningsgrad: deltid, arbetstid innefattar även kväll och helg efter restaurangens öppettider.

9 juni 2025
Sista ansökan:
9 juli 2025
Kock till Good Morning Hotel
Thread AB
Kockar och kallskänkor

Älskar du matlagning och vill skapa en välkomnande upplevelse för gästerna? Good Morning Hotel Nyköping söker en serviceinriktad kock som med värme, ansvar och yrkesstolthet kan både tillaga och servera maten till våra gäster. Om företaget: Good Morning Hotels är en del av Ligula Hospitality Group – en svensk hotellfamilj med fokus på god service, kvalitet och tillgänglighet. På vårt hotell i Nyköping möts gäster av en varm atmosfär och ett restaurangteam med hjärtat på rätt ställe. Klicka här för att läsa mer om oss. Om tjänsten: Deltid 50 %, kvällstid 16.00–22.00 Arbete varannan helg enligt schema Start: från Augusti Du arbetar i kök och restaurang med ansvar för hela flödet – från tillagning till servering. Vi söker dig som gillar variation, tar ansvar och har ett servicehjärta. Arbetsuppgifter inkluderar: Laga mat (à la carte och buffé) Servera gäster Preppa, duka, diska och packa upp varor Bidra till en välkomnande miljö i restaurang och kök Krav: Minst 3 års erfarenhet av liknande restaurangtjänst Vana att arbeta självständigt i kök Servicekänsla och positiv inställning Du behöver ha fyllt 20 år för att få servera alkohol enligt Alkohollagen (2010:1622, kap 5 § 5) Meriterande: Erfarenhet av att jobba i både kök och servering Intresse för mat, service och utveckling Vi söker dig som: Är ansvarstagande, självgående och initiativrik Har ett varmt bemötande – du skapar trivsel för både gäster och kollegor Är prestigelös och hjälper till där det behövs Övrigt: Anställningsform: Deltid 50 %, tillsvidare med provanställning Kollektivavtal: HRF Förmåner: Friskvårdsbidrag Plats: Nyköping Låter det som ett jobb för dig? Ansök idag och bli en viktig del av vårt team på Good Morning Hotel Nyköping! Rekryteringen görs i samarbete med Tillväxt Nyköping. Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan. Den tjänst du söker är hos en av de arbetsgivare som Tillväxt Nyköping samarbetar med. Om du blir erbjuden jobbet blir det alltså denna arbetsgivare – inte Tillväxt Nyköping – som anställer dig.

9 juni 2025
Sista ansökan:
14 juli 2025
Bli en en del av vårt skickliga köksteam på Villa Anna
Villa Anna AB
Kockar och kallskänkor

Just nu söker vi en kock för heltid samt en kock för timanställning/extrapass. Vi letar efter dig som har en genuin passion för matlagning och ett brinnande intresse för gastronomi. Du har tidigare erfarenhet från liknande restaurangmiljöer och trivs i en kreativ och ambitiös köksmiljö. Välkommen till Villa Anna, ett varmt och professionellt team där vi varje dag strävar efter att skapa något alldeles extra, både för våra gäster och varandra. Villa Anna är en av Sveriges och Nordens bästa restauranger och dessutom Sveriges 11e bästa hotell. Personligt i liten skala och stor hemma hos-känsla. Matsal med 36 sittplatser, vinkällare, festvåning och 11 hotellrum. Villa Anna startades 2009. Vi erbjuder ett spännande arbete med nytänk och möjligheten att vara med att påverka och utveckla arbetsområdena. Du är en engagerad person som blir en av våra teamspelare i köket. Du brinner så klart för mat och upplevelser. Är smaksäker och har ett stort driv och ansvarskänsla. Du kommer att få arbeta med matlagning från grunden med fina råvaror och spännande menyer. Välkommen till ett fantastiskt gäng på en av Nordens bästa restauranger. Tillträde till tjänsterna är i augusti.

9 juni 2025
Sista ansökan:
9 juli 2025
Kock

Restaurang Bolaget, som varje vardag har lunchservering, levererar all förtäring till Folkets hus konferensgäster och är välkända lokalt och i regionen för hög kvalitet i varor och tjänster och för sin höga servicenivå. Flera kvällar i månaden arrangeras också företagsevent, konserter eller annan underhållning i restaurangen. Arbetsuppgifter Restaurang Bolaget erbjuder allt från frukost till fina festmiddagar. Vi serverar vår erkänt omtyckta lunchbuffé med tre olika rätter samt vegetariskt alternativ på vardagar. Dagtid och lunchbuffén är grunden i vår verksamhet. Kvälls- och helgarbete förekommer dock också då vi gärna även anordnar: · personalfester · middagar efter avslutad konferens · bröllop, minnesstunder, födelsedagsfester · avtackningar och jubileumsfester · catering · event Kompetens Vi söker en kock som har erfarenhet från det moderna köket och som kan arbeta både med det kalla och det varma. Du bör ha flera års erfarenhet av restaurangkök med á la carte och husmanskost. Du har relevant utbildning och erfarenhet för befattningen och viljan att lära dig mer och utvecklas i arbetet. Vi sätter stort värde i att du: · gläds åt arbetet och visar engagemang · är serviceinriktad – ser till att gästen alltid är nöjd · har god social kompetens och god samarbetsförmåga Anställningsform/omfattning/tillträde Schemalagd heltid. Tillträde efter överenskommelse. Intresserad? Mejla in din ansökan till [email protected] Sista ansökningsdatum 11 augusti. Intervjuer genomförs löpande. Skicka in din ansökan så snart du kan! Restaurang Bolaget är ett dotterföretag till Sandvikens Folkets Hus ek. förening som är den marknadsledande mötesplatsen, konferensanläggningen & nöjesarrangören i regionen, navet i det lokala kultur- och nöjeslivet. Här finns 8 st konferenslokaler, en teater för 450 personer, lobbybar, restaurang för 850 personer samt flera externa hyresgäster.

9 juni 2025
Sista ansökan:
12 augusti 2025
Kock till lunch & kväll i Åre
MYRA Restaurang AB
Kockar och kallskänkor

Vill du vara med och fortsätta utveckla Restaurang MYRA? Vi är en nystartad restaurang i Åre(Duved) sedan februari-24. Vi har lunchservering med fokus på husmanskost och kvällsmeny med fokus på egengjord färsk pasta, fisk-, skaldjur- och kötträtter. Vi planerar att utöka både meny och öppettider för att anpassa oss mot efterfrågan i området. Vilket innebär att nuvarande kock behöver en kollega som både kan komplettera, inspirera och kan sitt hantverk. Det kan vara stunder då du kommer att arbeta ensam emellanåt vid högt tryck att ni arbetar tillsammans. Vi söker efter: En utbildad eller erfaren kock Van vid att arbeta under tempo växlingar Kunskap om husmanskost och 'á la carte' med fokus på färsk pasta, fisk och kötträtter. Goda kunskaper i Svenska är ett krav Som person bör du vara lättsam, prestigelös och självklart - älska mat, smak & service. Tycker om att samarbeta i grupp. Anställningen är säsongsanställning inledningsvis, med goda möjligheter till förläggning över hösten och kommande vintersäsong. Arbetstiden varierar mellan 50-100%. Vi tror att du har förståelse för säsongens variationer och ser möjligheter i detta. Boende har du redan klart i området av Duved / Åre. Läs gärna vår meny på vår hemsida www.restaurangMYRA.se eller via vår Instagram kan du få mer information och en känsla om vår restaurang. Intresserad? Maila: [email protected] märk ansökan med - Ansökan kock.

8 juni 2025
Sista ansökan:
8 juli 2025
Kock till skärgårdskrog
RM Mark & Trädgårdsservice AB
Kockar och kallskänkor

Siaröfortets skärgårdskrog söker en kock omgående till sommarsäsongen. Den vi söker ska ha erfarenhet som kock sedan tidigare, trivas med att jobba i ett högt tempo och aktivt delta i den dagliga utvecklingen av vårt team och produkt. Vi har höga krav på kvalité så du behöver vara engagerande och vilja utveckla dig själv. Din roll är otroligt viktig då du påverkar gästens helhetsupplevelse. Du kommer att kunna bo hos oss i vår personalbostad under dina arbetsveckor om du inte bor i närheten och har tillgång till egen båt. Vi kan erbjuda en spännande och kreativ arbetsplats samt den absolut bästa och finaste omgivningen!

8 juni 2025
Sista ansökan:
8 juli 2025