Är du i början på din kock karriär? Och vill lära dig mer?
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Vill du jobba med nordisk matlagning på hög nivå, lokala och hållbara råvaror och med ett gott gäng som ständigt ska framåt? Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare får människor trivs och vi skapar förutsättningar framåt. Det tillsammans med våra samarbetspartners. Bakom dig har du ett starkt nätverk med olika kunskaper och erfarenheter nära tillhands för att utveckling. Vi tror att du är nyexminerad eller jobbat något år i branschen och vill framåt. Det viktiga är att du vill laga mat, är initiativtagande och har en go attityd. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, ansvarar att prepp, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en vilja att lära dig mer - Vara behjälplig hos dina kollegor - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - Försäkringar betalda - OB - Boende finns vid behov TJÄNSTEN 85-100% Start mellan 15 mars 1 april. VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom hotell och restaurangbranschen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

13 februari 2025
Sista ansökan:
2 augusti 2025
Är du i början på din kock karriär? Och vill lära dig mer?
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Vill du jobba med nordisk matlagning på hög nivå, lokala och hållbara råvaror och med ett gott gäng som ständigt ska framåt? Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare får människor trivs och vi skapar förutsättningar framåt. Det tillsammans med våra samarbetspartners. Bakom dig har du ett starkt nätverk med olika kunskaper och erfarenheter nära tillhands för att utveckling. Vi tror att du är nyexminerad eller jobbat något år i branschen och vill framåt. Det viktiga är att du vill laga mat, är initiativtagande och har en go attityd. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, ansvarar att prepp, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en vilja att lära dig mer - Vara behjälplig hos dina kollegor - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - Försäkringar betalda - OB - Boende finns vid behov TJÄNSTEN 85-100% Start mellan 15 mars 1 april. VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom hotell och restaurangbranschen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

13 februari 2025
Sista ansökan:
2 augusti 2025
Vill du jobba med högklassig matlagning?
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Vill du jobba med nordisk matlagning på hög nivå, lokala och hållbara råvaror och med ett gott gäng som ständigt ska framåt? Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare får människor trivs och vi skapar förutsättningar framåt. Det tillsammans med våra samarbetspartners. Bakom dig har du ett starkt nätverk med olika kunskaper och erfarenheter nära tillhands för att utveckling. Vi tror att du har jobbat något eller några år. Det viktiga är att du har ambitioner och rätt attityd framåt. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, ansvarar att prepp, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Ha en god struktur - Vara behjälplig hos dina kollegor - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - Försäkringar betalda - OB - Boende finns vid behov TJÄNSTEN 85-100% Start mellan 15 mars 1 april. VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom hotell och restaurangbranschen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

13 februari 2025
Sista ansökan:
2 augusti 2025
O’Learys Västerås söker kock
O'learys Trademark AB
Kockar och kallskänkor

Inledning Har du ett brinnande intresse för mat och dryck och ett stort fokus på kvalité? Är du driven, noggrann och kan hantera stress, då är denna tjänst rätt för dig! Arbetsuppgifter Som kock på O’Learys får du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Du ansvarar för att förbereda och tillaga maträtter i enlighet med O’Learys koncept, hålla köket rent och bidra till ett starkt samarbete i köket. Tillsammans med övriga i ditt team levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster avseende kvalité och service. Vi söker dig som Har en stor passion för matlagning. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är en noggrann, tydlig och prestigelös lagspelare och tycker att detaljerna är viktiga för hög kvalité. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta och kan anpassa dig till nya situationer och utmaningar. Som kock på O'Learys är du en del av ett glatt och härligt gäng. Du behöver ha minst 4 års erfarenhet. Om OLearys O'Learys Västerås är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats med aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Vi ser fram emot din ansökan! START: Mars - sep OMFATTNING: 75-100% ARBETSTIDER: Vardagar, kvällar och helger.

13 februari 2025
Sista ansökan:
30 juli 2025
Vill du jobba extra som kock, se hit!
Östgöta Kök i Norrköping AB
Kockar och kallskänkor

Östgöta Kök är restaurangkoncernen i Norrköping och Linköping som under snart tjugo års tid har fokuserat på att laga Östgötsk mat när den är som bäst. Vår resa startade med en restaurang i Norrköping där vi idag driver Östgöta Kök Nya Torget, Burgers and Bangers, Grazie, Nous Bistro samt ett skärgårdshotell i Arkösund. I Linköping driver vi Östgöta Kök Garnisonen och ÖK Smak & Tak. Vi brinner för att servera vällagad mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, både på plats på våra restauranger samt via catering och på events. Vår verksamhet genomsyras av råvara, hantverk och omtanke. Är du kock och vill jobba extra? Vi på Östgöta Kök i Norrköping söker erfarna kockar som kan hoppa in vid behov, främst kvällar och helger men även vissa lunchpass. Vi söker dig som: Har erfarenhet som kock och brinner för matlagning. Kan arbeta kväll- och helgpass vid behov ,men även hoppa in på ett lunchpass då och då. Är flexibel och kan hantera olika uppgifter i köket. Trivs i ett högt tempo och är en lagspelare. Vi erbjuder: En dynamisk arbetsmiljö med ett passionerat team. Möjlighet att arbeta med närproducerade råvaror av hög kvalitet. Chans att utvecklas och vässa dina kockkunskaper. Vi jobbar både i vår verksamhet på Nya Torget men även på olika cateringuppdrag. Som kock förväntas du vara flexibel i din roll och kunna hoppa in där behovet finns. Oavsett vart vi är jobbar vi som ett starkt och härligt team! Redo att hoppa in? Skicka din ansökan här. Vi rekryterar löpande – vänta inte! Välkommen till Östgöta Kök familjen!

11 februari 2025
Sista ansökan:
31 juli 2025
O’Learys Västerås söker kock
O'learys Trademark AB
Kockar och kallskänkor

Inledning Har du ett brinnande intresse för mat och dryck och ett stort fokus på kvalité? Är du driven, noggrann och kan hantera stress, då är denna tjänst rätt för dig! Arbetsuppgifter Som kock på O’Learys får du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Du ansvarar för att förbereda och tillaga maträtter i enlighet med O’Learys koncept, hålla köket rent och bidra till ett starkt samarbete i köket. Tillsammans med övriga i ditt team levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster avseende kvalité och service. Vi söker dig som Har en stor passion för matlagning. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är en noggrann, tydlig och prestigelös lagspelare och tycker att detaljerna är viktiga för hög kvalité. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta och kan anpassa dig till nya situationer och utmaningar. Som kock på O'Learys är du en del av ett glatt och härligt gäng. Du behöver ha minst 4 års erfarenhet. Om OLearys O'Learys Västerås är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats med aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Vi ser fram emot din ansökan! START: Mars - sep OMFATTNING: 75-100% ARBETSTIDER: Vardagar, kvällar och helger.

10 februari 2025
Sista ansökan:
30 juli 2025
Kockar sökes till nya Elite Hotel Frost Kiruna – 100% tjänst
Elite Hotels Of Sweden AB
Kockar och kallskänkor

Kockar sökes till Elite Hotel Frost Kiruna – 100% tjänst Vi söker passionerade och engagerade kockar som vill vara en del av vårt team på Elite Hotel Frost i Kiruna. Här får du möjlighet att vara med och skapa oförglömliga matupplevelser för våra gäster, i en inspirerande och dynamisk arbetsmiljö. Arbetsuppgifter: Tillaga mat enligt de menyer som du tillsammans med vår köksmästare tar fram för våra restauranger och konferensgäster Ansvara för att hålla högsta kvalitet på alla rätter, både när det gäller smak och presentation Säkerställa att alla hygien- och säkerhetsföreskrifter följs i köket Arbeta tillsammans med ett passionerat och samarbetsvilligt team Vi söker dig som: Har tidigare erfarenhet som kock och en genuin passion för matlagning Är flexibel och lösningsorienterad, och trivs med att arbeta i ett högt tempo Har god kunskap om livsmedelshygien och arbetsmiljö Har ett positivt och serviceinriktat förhållningssätt Talar och skriver svenska eller engelska Vi erbjuder: En heltidstjänst på 100% med goda utvecklingsmöjligheter Ett spännande och varierat arbete i en nyöppnad och modern anläggning Möjlighet att vara med och forma vårt gastronomiska utbud. Ett härligt arbetsklimat med ett team som värdesätter samarbete och kreativitet Kollektivavtal och förmåner. Lön: Enligt överenskommelse Startdatum: Enligt överenskommelse. Mars/April Plats: Elite Hotel Frost, Kiruna Vi ser fram emot att höra från dig!

10 februari 2025
Sista ansökan:
30 juli 2025
Kock till Elite Stadshotell Luleå
Elite Hotels Of Sweden AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker en kock som vill arbeta i ett team där service och lagarbete står i fokus. Som kock arbetar du tillsammans med vårt köksteam och ansvarar för köket. Elite Stadshotell i Luleå har flera restauranger. Den engelska gourmetpuben The Bishop’s Arms, restaurang samt en klassisk festivitets sal. I festivitets salen arrangerar vi allt från den stillsamma middagen till den storslagna och pampiga festen under kristallkronorna från 1903. Oavsett om man är konferensgäst på hotellet eller besöker någon av våra restauranger så ska fikat eller maten som serveras sätta extra guldkant på vistelsen. I tjänsten ingår allt arbete i ett kök så som varm, kallkök samt en del bageri verksamhet: egenkontroll att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser beställning och mottagning av varor köksekonomi och svinnhantering behjälplig i meny planering och inventering Kvalifikationer och egenskaper: Som kock har du ett stort intresse för bra råvaror, kreativ meny sammansättning, vackra uppläggningar och träffsäkra smakupplevelser. Din drivkraft är att skapa den bästa upplevelsen för gästen tillsammans med dina kollegor. Du gillar att jobba i team och tar gärna egna initiativ. Du bör ha fyra till fem års erfarenhet av liknande arbete. Praktikaliteter: Arbetstider: Hela dygnet Omfattning: 0-100% Språkkunskap: Flytande svenska och engelska i skrift och tal. Start: Efter urval Lön: Enligt kollektivavtal eller efter överenskommelse För frågor om tjänsten kontakta: [email protected] Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan! Har en genuin passion för mat och dryck Är uthållig och stresstålig Är organiserad och har god samarbetsförmåga

7 februari 2025
Sista ansökan:
27 juli 2025
Jobba där havet möter horisonten – vi söker restaurangpersonal och kocka...
Östgöta Kök i Norrköping AB
Kockar och kallskänkor

Drömmer du om att arbeta i en inspirerande miljö vid havet? I sommar återöppnar Arkösunds Hotell efter en omfattande ut- och ombyggnad, och vi söker nu restaurangpersonal och kockar som vill vara med på vår spännande resa!Vi söker bådefast åretrunt-personal och säsongspersonal. Som en del av vårt team får du möjlighet att arbeta med högklassig mat och service i en helt ny och uppgraderad miljö. Du kommer att vara med och skapa oförglömliga matupplevelser för våra gäster, både i restaurangen och på våra event. Hos oss får du arbeta i en helt ny och uppgraderad miljö med: En fantastisk wellnessavdelning, där våra gäster kan koppla av och njuta. Nya sköna lounger och vårt nybyggda orangeri – en flexibel plats för konferens, fest eller event. En unik atmosfär där havet möter horisonten och varje dag erbjuder nya upplevelser. Vi erbjuder: En arbetsplats där du får vara en del av ett passionerat och professionellt team. Möjlighet att utvecklas och växa i din roll, inom en organisation som värdesätter kvalitet och gästupplevelse. Ett inspirerande och dynamiskt arbete i en helt ny miljö. Om dig: Vi söker dig som är: Passionerad för mat och service och har en vilja att ge våra gäster en fantastisk upplevelse. Positiv, engagerad och trivs med att arbeta i team. Tidigare erfarenhet inom restaurang ellerkök är meriterande, men vi värdesätter rätt inställning och passion. Att jobba på Arkösunds Hotell är mer än ett jobb – det är att bli en del av den unika atmosfären och gemenskapen i hela Arkösund. Kanske är det just du, som redan har havet som granne, som är rätt person för oss. Var med och skapa magi på nya Arkösunds Hotell – ansök till vårt team idag och bli en del av något unikt! Vi arbetar med ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar kollektivavtal via Visita.

5 februari 2025
Sista ansökan:
25 juli 2025
Kockar till Gullmarsstrand Hotell & Konferens
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Vill du ha havet som närmsta granne, arbeta med pinfärsk fisk och skaldjur från våra lokala fiskare och med all matlagning från grunden?Det på en avVästsveriges vackraste platser. På Gullmarsstrand, som ligger på vackra Skaftö, letar vi nu efter dig som älskar att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster, har stor passion för matlagning och gillar att arbeta i team. Jag som är ansvarig i köket heter Markus och jag gillar att arbeta med gruppen mot gemensamt satta mål.Vi har roligt på jobbet och samarbetar över gränserna i köket.Vi ärstolta att maten som serveras är lagad från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand försöker vi välja ekologiskt, närproducerade råvaror och självklart mycket fisk och skaldjur.Vi arbetar både med traditionell och nyskapande matlagning med hög kvalitet. DET HÄR TROR VI OM DIG Du ska vara duktig på att hantera råvaror Du är noggrann i ditt arbete Du gillar matlagning från grunden och arbeta med närproducerade råvaror Du är en teamplayer som gillar att utvecklas Är organiserad och har öga för detaljer även när det är högt te Din attityd och ambitioner framåt är viktigt hos oss. Vi tror du kan vara i början av din karriär, likväl som du har mycket kunskap och erfarenhet sedan tidigare.Svenska är ett krav i tal och skrift. Meriterande ärengelska.Körkort och tillgång till bil är nödvändigt, men inget måste.DET HÄR FÅR DU Arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö Vara med och utveckla erbjudande och verksamheten Skapa förutsättningar för nöjda gäster Arbeta aktivt med gästresan Trygghet och stabilitet i anställningen TJÄNSTEN100% SäsongsanställningFast lönRollen är förlagd på dagar, kvällar och helgerTILLSÄTTNINGMaj - slutet på augusti(chans till förlängning)VID FRÅGOR KRING PROCESSEN Rekryterande chefMarkus Rö[email protected] OM OSSVi är ett familjeägt hotell som ligger 0 meter från havet i Fiskebäckskil på Skaftö. Vi brinner för utveckling, att utvecklas och service, det sistnämnda skulle vi inte klara av utan vårt härliga team. Älskar du precis som vi att göra det där lilla extra för varje gäst? Då är du given i vårt team! Våra värdeord är Miljö, Värdskap, Gemenskap, Passion samt Mod, och efter det lever och andas vi varje dag! Det är en fartfylld miljö där vi arbetar med intentionen att vara en internationellt avslappnad havsnära miljö för våra gäster.

31 januari 2025
Sista ansökan:
20 juli 2025