Kock
Olssons i Karlstad AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker nu passionerade och kreativa kockar till Bazar Bar & Restaurang. Du har ansvar för att förbereda och tillaga rätter av högsta kvalitet. Samarbetet med resten av köksteamet är avgörande för att säkerställa en effektiv arbetsmiljö och upprätthålla våra högt ställda ambitioner. Vi välkomnar att du delar med dig av nya idéer som passar vårt koncept. Du brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser, är flexibel, intresserad av att utvecklas inom din yrkesroll och har en förmåga att prestera under högt tryck. Gästkontakt är en viktig del av vårt koncept, så vi letar efter någon som trivs i interaktionen med våra gäster och har förmågan att skapa minnesvärda matupplevelser. Då Olssons Bazar ingår i en koncern finns det vid intresse möjlighet att utvecklas ytterligare genom att till exempel arbeta på våra större evenemang. För att vara framgångsrik i rollen krävs minst 3 års erfarenhet som Kock. Flexibla arbetstider är en självklarhet för oss och du kan förvänta dig att arbeta både dagtid, kvällar och helger. Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Start: 1 Augusti Omfattning: 75% Lön: Timlön

17 juni 2025
Sista ansökan:
20 augusti 2025
Kock
Systembolaget AB
Kockar och kallskänkor

Vill du arbeta i en inspirerande miljö, där du arbetar tillsammans med kollegor i en grupp som präglas av respekt, öppenhet och glädje? Till Skarpö Lärcenter söker vi nu en kock. Tjänsten är ett vikariat på heltid med start i september 2025 och sträcker sig över ett och ett halvt år, med goda möjligheter till en fast tjänst. Om rollen Utanför Vaxholm ligger den vackra ön Skarpö där Skarpö Lärcenter är beläget. Systembolaget har bedrivit utbildningsverksamhet här sedan 1979. På Skarpö Lärcenter arbetar man i ett gemensamt team bestående av ungefär 18 personer som alla har ett brinnande intresse för service och värdskap. Majoriteten av Systembolagets många utbildningar och konferenser är förlagda hit. Vår utbildnings- och konferensanläggning jobbar målinriktat med att minimera vår klimatpåverkan. Hela anläggningen är Svanen-märkt. I rollen som Kock på Skarpö Lärcenter kommer du framförallt arbeta med: • Ansvara för tillagning av frukost, lunch och middag samt matprovningar till våra utbildningar. • Att sätta gästen i fokus i det dagliga arbetet. • Bidra till restaurangens mål att vara en förebild för bästa service och värdskap. • Kontinuerligt arbeta med att utveckla vår mat och vårt möte med våra kolleger. Arbetstiderna är varierande under frukost, dag- och kvällstid. Anläggningen har endast öppet på vardagar och håller stängt under helger samt röda dagar. Om dig Vi söker dig som: • Har ett genuint intresse för matlagning och dryck i kombination och som gärna vill dela med sig av sina erfarenheter. • Har en restaurangutbildning i grunden. • Har minst tre års erfarenhet från arbete i kök. Då Skarpö Lärcenter är lantligt beläget i Skärgården är körkort och tillgång till egen bil ett krav. Du måste ha fyllt 20 år för att arbeta hos oss - som alla våra medarbetare. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du som person har ett flexibelt förhållningsätt, en nyfiken inställning till att lära nytt samt tycker om att ta ansvar. Att skapa goda relationer och ha ett öppet förhållningssätt till alla du möter värdesätts högt hos oss. Du är van vid att hantera snabba förändringar, leda både dig själv och andra, samt prioritera och strukturera ditt arbete effektivt. Du tycker om att samarbeta med andra och trivs med att arbeta tvärfunktionellt. I urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vad vi står för och hur vi jobbar Genom vår ansvarsfulla försäljning vill vi bidra till bättre folkhälsa och en hållbar utveckling för både människor och miljö. Vi vill upplevas omtänksamma, kunniga och inspirerande i allt vi gör. Våra värderingar hjälper oss att lyckas med Systembolagets viktiga uppdrag. Systembolaget utvecklas ständigt och det kommer du också att göra. För oss är det viktigt att vi som jobbar här mår bra och att vi skapar balans mellan arbete, familj och fritid. Vi tror starkt på långsiktighet både ur ett socialt och hållbart perspektiv. Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss. Känns rollen rätt för dig? Kul! Varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV så snart som möjligt. För att kunna göra en rättvis och likvärdig bedömning av dig som sökande använder vi oss av urvalsfrågor. I ansökningsformuläret kommer du få svara på ett antal frågor om din kompetens och erfarenhet för rollen. Vi kommer att göra urval och intervjuer löpande. Bra att veta Tjänsten är ett vikariat på heltid med start i september 2025. Vårt mål är att spegla samhället och vi arbetar aktivt för att främja mångfald och säkerställa likabehandling. Vi välkomnar medarbetare med olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser för att skapa en inkluderande arbetsplats där alla har möjlighet att utvecklas och bidra. Som anställd hos oss på Systembolaget får du ta del av konkurrenskraftiga förmåner såsom, lunch- och friskvårdsbidrag, bra pensions- och semestervillkor. Kontakt Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Välkommen att kontakta Niclas Bäfverfeldt, enhetschef, på telefonnummer 08-503 305 48, [email protected]. Välkommen att arbeta hos oss på Systembolaget, ett av Sveriges starkaste varumärken som med omtanke ger service i världsklass!         _______________ Systembolaget finns till för alla i Sverige för att bidra till bättre folkhälsa genom att begränsa alkoholens skador. Vi bidrar med kunskap och oberoende rådgivning om mat och dryck och hur alkohol påverkar hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol där varken människor eller miljön tar skada. Läs mer om oss på omsystembolaget.se.

17 juni 2025
Sista ansökan:
4 juli 2025
Kock a la minute
Kristersson, Robin
Kockar och kallskänkor

Portobello är en a´la carte restaurang som är öppen kvällstid på vardagar 15.00-22.00 och helger 12.00-22.00 Portobello söker ny kock som har erfarenhet av att jobba av à la minute mat, arbeta i grupp och inte har något emot att jobba i högt tempo. Kommunikation är viktigt då du kommer jobba med flera kollegor under arbetspasset. Tjänsten är 100% tillsvidare på kvällstid och helger. (36-44 timmar i veckan) Du som söker; Fungerar bra i grupp, samarbetsvillig, stresstålig och ha god servicekänsla. Behålla lugnet i stressiga situationer och vara en glad och positiv person med hög arbetsmoral då du är ansiktet utåt för Portobello. Punktlig och arbetsam person som tycker om ordning och reda, du gillar ett högt tempo och ett varierande jobb. Du måste vara öppen för alla förekommande uppgifter för vårt kök. www.portobellop-r.se VIKTIGT! Markera ansökan med KOCK! Välkommen med din ansökan! OBS!!! - respektera vår arbetsplats , ring inte in till restaurangen. Endast ansöka via Mail

17 juni 2025
Sista ansökan:
17 juli 2025
Kock sökes
Norrfällsvikens Turism AB
Kockar och kallskänkor

Restaurang Fiskarfänget är beläget i Höga kustens vackra skärgård i det genuina fiskeläget Norrfällsviken. Fiskarfänget är en genuin fiskrestaurang med à la carte meny har även kötträtter på menyn, sin populära skärgårdsbuffé på helger. Här serverar vi god hemlagad husmanskost. Restaurangen har en kapacitet 250 gäster. Vi har ett stort flöde av hungriga turister/gäster under högsäsongen juni-aug. Vi söker nu Kockar inför sommarsäsongen 2025. Dina arbetsuppgifter: Vi söker någon som kan ta ansvar i vårt kök, är självgående, är snabb och har ett leende även när det blir hett om öronen. Vi söker även nya kockar som är i starten på sin karriär eller under utbildning. Här möts du av ett glatt gäng, Vi söker dig som är noggrann, energisk, glad och positiv. Du behöver gilla att ge gäster fantastisk service. Personalboende finns, lön enligt avtal. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

17 juni 2025
Sista ansökan:
17 juli 2025
NEO (NEO Atollen AB) söker kock på heltid med start omgående.
Neo Atollen AB
Kockar och kallskänkor

NEO (NEO Atollen AB) söker kock på heltid med start omgående.

17 juni 2025
Sista ansökan:
4 juli 2025
Kock sökes till Eatery Kungsholmen
Eatery Sverige AB
Kockar och kallskänkor

Eatery Sverige AB som driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även våra företagsrestauranger, t.ex. Social kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag. Besök Eaterys hemsida här Tillsvidare Tillträde så snart som möjligt Vi söker dig! Nu söker vi en driven kock som tillsammans med befintligt team vill tillaga och servera fantastisk mat till våra fantastiska gäster! Om rollen I rollen som kock arbetar du i köket och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster. Du kommer att arbeta nära Köksmästaren och dina arbetsuppgifter kommer att vara tillagning av dagens lunchrätter. Du kommer även att laga mat till och middagsgäster vid kväll- och helgarrangemang. I rollen hos oss på Eatery ingår mycket gästkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla. Du måste kunna integrera med gästen, framför allt under lunch då det är du, som kock, som serverar gästerna. Rollen innefattar även hantering av livsmedel säkert och korrekt samt vara behjälplig med disken, varuhantering och städning. Om Restaurangen Vi är ett glatt gäng på 7 kollegor som lagar och serverar lunch varje dag. Vi skickar även skollunch till våra mottagningskök. Utöver det serverar vi även frukost. Hos oss arbetar vi enligt årsabetstid, där arbetstiden är förlagt till måndag-fredag, helgarbete kan förekomma. Kvalifikationer Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du har goda matlagningskunskaper i både kall- och varmkök. Du har mycket goda färdigheter i både svenska och engelska. Du precis som vi ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter. Du har en känsla för smak, service och kvalité. Du är stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse. Du gillar nytänkande och drar dig inte för egna idéer du då som oss alltid vill ligga i framkant. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga. Vi värdesätter engagemang och dig som gillar att göra det lilla extra!. Om oss på Incontro Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag 14 restaurang- och konferensenheter i Stockholm, Skåne och Göteborg samt franchise i Åre och på Arlanda. I koncernen Teser Group som driver Eatery ingår även Incontro som är en av landets ledande leverantörer av skolmat, konceptrestaurangerna Eatery som erbjuder god mat för alla tillfällen, från morgon till kväll. Fest- och mötesaktören Memorio som skapar upplevelser som överraskar och inspirerar. Magnus Johansson Bageri & Konditori som drivs med stor kärlek för det genuina hantverket och Godsmak, Sveriges ledande B2B leverantör av mat och fika. Som medarbetare hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. Hos oss får du en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden: Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är ansvarsfulla. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida www.tesergroup.com Rekrytering på Eatery Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Varmt välkommen med din ansökan!

17 juni 2025
Sista ansökan:
17 juli 2025
Sushi Kock Sökes!
Viroclean Solutions AB
Kockar och kallskänkor

🍣 Vi söker en passionerad sushikock till Sumplings! Är du en kreativ och noggrann kock med ett öga för detaljer och ett hjärta som klappar för japansk mat? Vill du vara med och skapa en smakupplevelse utöver det vanliga? Då kan du vara den vi söker! Om oss Sumplings är en modern och snabbt växande restaurang i Brandbergen som fokuserar på sushi, dumplings och bowls – med hög kvalitet, personlig service och en kärlek för hantverket i centrum. Vi brinner för att leverera god mat och en trivsam upplevelse till våra gäster. Om tjänsten Vi söker nu en erfaren sushikock som kan förstärka vårt köksteam. Du kommer att ansvara för tillagning av sushi (maki, nigiri, sashimi, m.m.), förberedelser, råvaruhantering samt att hålla högsta hygienstandard. Dina arbetsuppgifter inkluderar: Daglig tillagning av sushi och tillhörande rätter Förberedelse och hantering av råvaror, främst fisk och ris Upprätthålla god hygien och ordning i köket Bidra med idéer och kreativitet till menyn Vi söker dig som: Har erfarenhet som sushikock (minst 1 år) Har känsla för smak, form och detaljer Arbetar snabbt, rent och strukturerat Är ansvarstagande, positiv och trivs i ett högt tempo Talar svenska eller engelska Vi erbjuder: En trygg anställning i ett växande företag Kreativt utrymme i köket Trevliga kollegor och god stämning Lön enligt överenskommelse Tjänsten är på heltid 📍 Arbetsplats: Sumplings, Orions Bälte 25, Brandbergen 📅 Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse Om anställningen Lön Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

17 juni 2025
Sista ansökan:
17 juli 2025
Kock/Kallis. Välj schema själv – Bra betalt 💰
FRAM Bemanning AB
Kockar och kallskänkor

JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR!                                                          På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som faktiskt bryr sig om dig. Här du får möjligheten att utvecklas både personligt och yrkesmässigt.  Vi söker kockar, kallskänkor och souschefer för välbetald tillsvidareanställning eller extra hos oss. Välj själv vilken anställningsform och hur mycket du vill jobba. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. VILKA ÄR FRAM? På FRAM är vi övertygande om att arbeta på restaurang är världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och trötta administrativa jobb i alla avseenden.  Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar uteslutande inom hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi uppskattar våra kollegor och brinner för det här. På riktigt. Vi är flera hundra anställda, dussinet på kontoren - det går skitbra för oss. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt sedan 2023 med flera ruttade kollegor på kontoret som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. Allt vi gör är transparent, öppet, ärligt och vi skippar skitsnacket. FRAM jobbar endast med seriösa ställen och vi väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterskrogar, ledande hotellkedjor, bra företagsrestauranger och mötesanläggningar. Gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster, hela och rena kök med schysst nivå och god stämning. HUR FUNKAR DET? Du blir anställd av oss på FRAM och jobbar på olika ställen kors och tvärs över stan. Ibland kan du arbeta på några olika arbetsplaster i veckan eller kör ett långtidsuppdrag på ett och samma ställe. Du får förslag på uppdrag i god tid, du åker ut och jobbar hos våra kunder och du får lön av oss. Ganska straight forward. Vi ser vårt jobb som ett hantverk, vi på FRAM är bäst på vad vi gör. Du väljer helt och hållet hur du vill jobba. Endast dagtid vardagar? Inga problem. Vill du bara jobba kvällar? Absolut. Vill du alltid vara ledig vissa dagar i veckan? Vi löser det! Hos oss tar du ledigt eller semester NÄR DU VILL!  Vi anpassar oss efter dig, vart du bor, hur du vill köra och vilken typ av matlagning du vill arbeta med (inget bullshit). Allt annat är ungefär som du tror och vi djupdyker på hur allt funkar på vårt möte här på Västmannagatan. VEM ÄR DU? Vi söker dig som söker tillsvidareanställning som du får efter ett par månaders provanställning eller extra om du är ute efter det med toppenpröjs. FRAM söker dig som som är hel och ren, har några år under bältet som kock, kallis eller souschef och har koll på det mesta. Du behöver inte vara superuttad eller jobbat på stjärnkrog men dina knivar ska vara slipade och dina dojjor snabba.  Hos oss sitter du sällan i skiten men du ska kunna beta av en micelista och hajja hur det funkar här i stan vare sig du vill köra på ett schysst lunchpang, en flashig bankett middag eller något hardcore a la carté ställe. Alla som jobbar med oss här på FRAM är ganska vassa på sitt jobb och det viktigaste av allt - alla som jobbar med oss är bra folk. Vi har inga armar och ben, inga dryga översittare, folk som skriker eller tröttmössor hos oss. Vi tar inte in vem som helst och det är inte helt enkelt att få jobb här. FRAM ERBJUDER! Joinar du oss på FRAM så kommer du, ditt välbefinnande alltid först och främst och vi kommer alltid att hålla din rygg. Bra lön!  Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det. Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart. Jobba när du vill, som du vill. SL-kort. Fatöl på kontoret (alla seriösa restaurangföretag måste ju ha fatöl på kontoret). ANSÖKAN. Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag eller två. I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande. Vill du höra mer eller har frågor eller funderingar så slå oss en signal på 08 51 51 29 00. Start: Nu i sommar eller i augusti. Lön: Bra!  Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.

17 juni 2025
Sista ansökan:
31 augusti 2025
KOCK SÖKES TILL LA GIRAFE by PONTUS FRITHIOF – ARLANDA FLYGPLATS
NR drift AB
Kockar och kallskänkor

KOCK SÖKES TILL LA GIRAFE – ARLANDA FLYGPLATS Pontus Frithiof och Nordrest fortsätter sitt mångåriga samarbete och rekryterar nu en ny kock till La Girafe Arlanda. La Girafe är en livfull och modern restaurang som drar inspiration från Frankrike med dess tidigare kolonier. Belägen på Arlanda flygplats, där vi kombinerar internationell känsla med skandinavisk kvalitet. Vi serverar mat till människor från hela världen – alltid med högsta standard och ett leende på läpparna. ”För mig är kvalitet, flärd och generositet viktiga värdeord för ge våra gästen en riktigt bra upplevelse. Kvalitet sitter i detaljerna och det kommer genom vårt engagemang. Med en nypa flärd gör vi det lilla extra för våra gäster. Vi är generösa med ett gott beteende mot våra gäster och kollegor //Pontus Frithiof ” Vi söker nu en erfaren kock som vill vara en del av vårt engagerade team! Har du passion för mat, känsla för kvalitet och minst fem års erfarenhet i köket? Då är du kanske den vi söker! VEM ÄR DU? Du har minst 5 års erfarenhet som kock, gärna från à la carte-verksamhet. Du är strukturerad, noggrann och kreativ i köket. Du behärskar ett högt tempo utan att tumma på kvalitet. Du har inga problem att arbeta tidiga morgnar, kvällar och helger. Du har möjlighet att ta dig till Arlanda flygplats på varierande arbetstider. Du är en lagspelare som trivs i ett öppet och samarbetsvilligt team. VI ERBJUDER DIG: En inspirerande arbetsplats i en internationell miljö. Ett dynamiskt köks team med höga ambitioner. Tillsvidareanställning med provanställning enligt överenskommelse. Kollektivavtal och goda personalförmåner så som Arlanda tillägg för din resa till och från arbetet. LÅTER DET INTRESSANT? Skicka din ansökan med CV och några rader om dig själv till Urval sker löpande – tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ser fram emot att höra från dig! La Girafe drivs av Nordrest med Pontus Frithiof som samarbetspartner Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, catering uppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan! Våra värderingar: Överraska positivt - Sprida glädje - Vara tillgängliga Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning Omfattning: Heltid Arbetstider: Varierande arbetstid inklusive kvällar och helger, vi arbetar med 26 veckors schema. Lön: Enligt överenskommelse Kollektivavtal: HRF

17 juni 2025
Sista ansökan:
4 december 2025
Kock, à la carte
Nordic BR Norr AB
Kockar och kallskänkor

Är du en passionerad kock med erfarenhet av det nordiska köket och en förkärlek för svensk husmankost? Vi söker nu en skicklig och dedikerad kock till våran kund. Där du får en chans att att växa som kock. Vi erbjuder en chans att arbeta i en inspirerande miljö där kvalitet och värdskap står i centrum. Dina arbetsuppgifter Du kommer att förbereda och tillaga rätter med fokus på nordiska smaker och svensk tradition. Rollen innebär även att du ska:  Utveckla och förnya menyer i samarbete med kökschefen.  Säkerställa att alla rätter håller högsta kvalitet och presenteras med stil.  Arbeta med råvaror av högsta kvalitet, ofta från lokala producenter. Kvalifikationer och egenskaper  Erfarenhet som kock och goda kunskaper inom restaurangverksamhet.  Fördjupade kunskaper i det nordiska köket och svensk husmanskost.  Stark känsla för kvalitet och passion för att ge gästerna en oförglömlig upplevelse.  Kan bedriva service självständigt och gillar att möta människor. Vara flexibel och kunna hoppa in där det behövs Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Vår kund ligger utanför Sundsvall i ett vacket naturnära område. Vi söker dig som vill ta ansvar, vara med och utveckla och bidra till att verksamheten växer. Möjlighet finns till långt samarbete. Start omgående eller enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse! Låter detta som något för dig? Skicka din ansökan med CV och personligt brev redan idag. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att söka! Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic Bemanning & Rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. [email protected] Om Oss: Nordic Bemanning & Rekrytering har över 15 års erfarenhet av personallösningar inom diverse branscher och är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Med kontor i Gävle, Uppsala och Sundsvall, förmedlar vi personal med noggrannhet och träffsäkerhet på flera orter i Sverige. Hos oss får du tillgång till ett brett nätverk och en trygg arbetsplats

17 juni 2025
Sista ansökan:
29 juli 2025