KOCK

SÖKER DIG SOM KOCK OCH HAR ERFARENHET OM HUSMANSKOST. VI HAR DAGENS LUNCH FRÅN MÅNDAG TILL FREDAG.. MVH EKREM

15 maj 2024
Sista ansökan:
31 oktober 2024
Kock

KOCK SÖKES! Kock med minst 2-4 års erfarenhet sökes till Myre Diner, restaurangen vid södra porten till Sundsvall. Här serveras dagens lunch och a la carte. Du ska vara självgående och erbjuds utrymme att ta ansvar och jobba självständigt. Samtidigt blir du givetvis del av ett trevligt team där samarbetsförmåga värdesätts. Dina uppgifter: Laga mat (indisk, sushi, husman) Ett extra + om du har B-körkort! Skicka ditt CV och personliga brev via mail!

15 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Förstekock/Chef de partie till Grand Soleil

OM ROLLEN Vi söker efter en passionerad förstekock med en genuin kärlek till mat, redo att delta i vår spännande resa för att skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster på Grand Soleil. Vår restaurang är en klassisk à la carte-restaurang som erbjuder lunch, middag och brunch och präglas av influenser från det franska och italienska köket. Vår meny är levande och uppdateras kontinuerligt under året för att anpassas efter säsong. Rollen som förste kock innebär att du kommer ha ett ledande ansvar för att stötta köksmästaren och souscheferna i kökets dagliga drift, inklusive förberedelser och service. Du förväntas leda köksbrigaden med säker hand och dela med dig av din kunskap till hela teamet för att driva verksamheten framåt. Vi letar efter någon med tydligare ledaregenskaper och en stark önskan att växa och utvecklas inom företaget. Arbetsuppgifterna kommer att vara krävande, så en förmåga att hantera stress, vara flexibel och hitta lösningar är avgörande. För rätt person kommer denna roll att vara både utvecklande och belönande. Vårt kök är sprillans nytt och består av en grupp om fyra kockar, två souschefer och en köksmästare, vilka blir dina närmaste kollegor. Mellan alla våra kök finns ett kontinuerligt samarbete, du kan därför komma att bli ombedd att vid behov hjälpa till i andra kök. Då våra kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. Arbetstiderna är enligt ett rullande schema med både dagar, kvällar och helger. VEM ÄR DU? Vi söker efter dig som är: Positiv, strukturerad och trygg i din roll som ledare Har ett genuint intresse och passion för att skapa högkvalitativa gastronomiska upplevelser. Du har minst 6 års yrkesvana från arbete i kök – alternativt 3 års yrkesvana samt 3 års yrkesutbildning Du har minst 1 års erfarenhet av en ledande position och känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet. Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala svenska och engelska. VI ERBJUDER En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda. En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Anställningsförmåner och rabatter inom Grand Group. Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. Som en del av vår rekryteringsprocess utför vi bakgrundskontroller. Urval och intervjuer sker löpande.

15 maj 2024
Sista ansökan:
1 november 2024
Kock omgående

Gillar du att byta miljö ochjobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe? Då finns vi här för dig.Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen.Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år.Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjort,jobbar aktivt idriften på en station och är anpassningsbar på arbetsplatsen.Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam ochhåller den höganivå som idag eftersträvas.Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ- Laga god mat- Ha en god struktur- Vara behjälplig hos dina kollegor- ÖppensinnadDET HÄR FÅR DU- Bra lön- Försäkringar betalada- OB- Resan betald T/R-Boende betalt om du arbetar på annan ortROLLENHeltid, deltid, säsongsanställningTjänsten tillsätts omgående VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

15 maj 2024
Sista ansökan:
1 november 2024
Kock

Vi söker en kock som har grund utbildning som kock och kan laga Nepalesisk och asiatisk mat, personlig lämplighet, kreativ matlagning samt service inriktad är stor vikt Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

15 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Kock under sommaren på Scandic Sundsvall Nord

Nu söker vi en kock till Scandic Sundsvall Nord. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som kock agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet! Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic! Vad innebär rollen som kock? Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet. Vem är du? För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster. Information om tjänsten: Tjänsten är en visstidsanställning på heltid. Sommarvikariat som kock. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic! Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur! Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic. Delar du våra värderingar? BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

15 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Lunchkock

Välkommen till oss i Slite. Vi driver en framgångsrik lunchrestaurang med en hel del catering. På grund av sjukdom behöver vi rekrytera en kock som får ansvar för luncherna. Så arbetet innebär att du förbereder och tillagar vår uppskattade husmanskost. Sedan under lunchen så håller man efter lunchbuffén och ser till att hålla rent och snyggt. Arbetstid måndag - fredag 07.30-14.30 Anställning omgående eller enligt ö.k Kandidater som bara söker kortare anställning är också välkomna. Bra bussförbindelser i anslutning till arbetstiderna. väldigt bra månadslön.

15 maj 2024
Sista ansökan:
1 juni 2024
Kock Sommarjobb

Inför sommaren söker vi nu en självgående kock som vill jobba med oss. Arbetstiden är kvällar och helger från vecka 27-31 med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på 100% Vi ser gärna att du har minst gymnasial utbildning som kock, har du arbetat som kock tidigare är det ett stort plus men inget krav. Du ska helst vara tillgänglig relativt snart för inskolning i vårt kök innan sommaren kommer.

15 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Kock deltid

Vi söker en kock på deltid 25% schemalagt, mer tid kan troligen erbjudas vid behov. Kockutbildning färdig, eller pågående önskas

15 maj 2024
Sista ansökan:
6 juni 2024
Erfarna kockar sökes till Majola för uppdrag över sommaren!

Nu är sommaren på ingång och vi får förfrågningar ifrån våra kunder runt om i Sverige! Köksmästare, souschefer ochkockar är det som efterfrågas från norr till söder på olika typer av anläggningar. Vissa uppdrag är kortare och andra är över hela sommaren.Vill du jobba med oss i sommar? Ansök direkt! OM DIG SOM SÖKER: Vi söker nu personal som vill arbeta heltid eller deltid över sommaren.Som person är du självgående, ansvarstagande och driven. Du har givetvis en mycket hög servicekänsla och sätter alltid gästen ochdennes upplevelse i fokus. Till ansvarspositionerna krävs tidigare erfarenhet av att ha jobbat som köksmästare/souschef och till övriga tjänster är tidigare erfarenhetett krav.Vi ser gärna att du är flexibel när det gäller vilka dagar samt var i Sverige du kan arbeta. Självklart så är du välkommen att fortsätta jobba hos oss även i höst om du vill. På de flesta ställen utanför Stockholm finns boende att tillgå. Känns detta som rollen för dig? Sök då tjänsten idag via denna annons. Vi ser fram emot din ansökan! OM MAJOLA & TJÄNSTEN: Majola är ett av Sveriges största bemanningsföretag inom hotell- och restaurangbranschen. Vi har ett varierande utbud serveringsuppdrag inom à la carte på kursgårdar och restauranger runtom om i Stockholmsområdet. Som anställd hos oss kan du till stor del bestämma var och vilka dagar du arbetar.Hos oss får du en trygg anställning på ett auktoriserat bemanningsföretag – självklart med kollektivavtal, OB-tillägg och semestersättning.

15 maj 2024
Sista ansökan:
1 november 2024