Vill du vara en del av vårt köksteam på ICA Kvantum Liljeholmen? Har du erfarenhet från färskvaror eller dagligvaruhandel och ett genuint intresse för mat? Trivs du med att arbeta bakom kulisserna och bidra till att förenkla människors vardag? Då söker vi just dig till vårt team! På ICA Kvantum Liljeholmen kännetecknas vårt team av nyfikenhet, energi och ett starkt engagemang för att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Om rollen I rollen som kock i vårt varmkök kommer du att vara en viktig del av teamet som ansvarar för att laga dagens lunch och färdigrätter – både till vår varma buffé och det paketerade sortimentet. Du producerar allt från såser och grytor till salladsbar och arbetar efter produktionslistor tillsammans med dina kollegor. Rollen innebär även att ta emot leveranser och fylla på varor, vilket gör arbetet både varierat och fartfyllt. Du blir en del av ett engagerat köksteam där samarbete, struktur och smaksäkerhet är i fokus. Vi söker dig som Har erfarenhet från storkök, restaurang eller liknande Gillar högt tempo och trivs med att jobba nära dina kollegor Har god smakförståelse och intresse för mat Är nyfiken, ansvarstagande och vill utvecklas Är detta rätt utmaning för dig? Urvalet sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten är på heltid där du kommer att arbeta dagtid samt varannan helg. Du kommer att anställas direkt av ICA Kvantum Liljeholmen som i denna rekrytering samarbetar med Storesupport. Välkommen till ICA Kvantum Liljeholmen – här börjar din resa! Om Ica Kvantum Liljeholmen Vårt mål är att vara Stockholms ledande måltidsbutik där det är lätt, spännande och inspirerande att handla och dina förväntningar på kvalitet, sortiment och service infrias. Vi vill vara en attraktiv och utvecklande arbetsplats där vi värdesätter våra medarbetare högt och strävar efter att lyfta deras potential. Vi tror på kontinuerlig utveckling och därför erbjuder vi en rad utbildningsmöjligheter, både internt och externt. Ta gärna del av butikens hemsida & Instagram här
Vi har plats för fler sommarkockar. Det handlar om frukost, lunch och middag. Du jobbar i arbetslag tillsammans med köksbiträden och servering. Det går att söka till enbart frukostkock eller enbart lunchkock.
Vill du laga mat som betyder något – på riktigt? På Attendo vet vi att måltiden är mer än bara näring, den är en stund av glädje, gemenskap och omtanke. Nu söker vi en engagerad kock till vårt nya äldreboende Attendo Tunagården i Borlänge, med inflytt hösten 2025. Här får du möjlighet att arbeta med det du älskar och samtidigt göra skillnad på riktigt. Välkommen till Attendo Tunagården Attendo Tunagården öppnar den 1 september och kommer att bestå av 80 moderna lägenheter i natursköna Tunaslätten. Boendet drivs av Attendo på uppdrag av Borlänge kommun. Arbetsstart 1 augusti 2025. Som en del av vårt team får du vara med från början och forma köket, rutinerna och hela måltidsupplevelsen tillsammans med din närmaste chef och kollegor som värdesätter din kompetens och kreativitet. Din roll som kock I rollen som kock ansvarar du för att skapa goda, näringsrika och trivsamma måltider varje dag. Du tillagar maten från grunden utifrån säsong, tradition och kundens önskemål. Du arbetar självständigt i köket men i nära dialog med vårdpersonal och verksamhetschef. Du ansvarar för hela processen: • Från beställning och mottagning av varor • Till matlagning och servering • Till hygien, rutiner och dokumentation Vi söker dig som: Har kockutbildning eller motsvarande erfarenhet Brinner för god husmanskost och matglädje Förstår betydelsen av måltiden i äldres vardag Är noggrann, positiv och ansvarstagande Trivs i samarbete med andra yrkesgrupper Har god svenska i tal och skrift samt datorvana Gärna har erfarenhet av kostsystem som Matilda(meriterande) Varför välja Attendo? • Du får laga mat med omtanke – för människor som verkligen uppskattar det • Du får en tydlig roll i ett engagerat team där din insats syns och värderas • Du får möjlighet att påverka och utveckla måltidsverksamheten • Du får arbeta i en ny och modern arbetsmiljö med tydliga rutiner • Du får vara med från start – och sätta prägel på något stort • Lön enligt kollektivavtal •Arbetstiden är belagd dagtid under måndag till fredag Låter det som dig? Vi intervjuar löpande, så vänta inte – skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten är heltid, med tillsättning enligt överenskommelse inför öppning i september. Gör skillnad med oss, en måltid i taget. Välkommen till Attendo Tunagården. Vad kan vi erbjuda dig? Attendo är en trygg arbetsgivare som kan erbjuda dig som vill goda möjligheter att ta mer ansvar eller att gå vidare till nya roller. Vi erbjuder dig som medarbetare utbildningsmöjligheter, kollektivavtal, friskvård samt flera andra förmåner och personalrabatter via vår förmånsportal AttendoPlus, via samarbete med Benifex. Om rekryteringsprocessen Före eventuell anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visas upp. Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd. Sista ansökningsdag men urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Om Attendo Attendo är ett av Nordens största omsorgsföretag och startades 1985. Vi är verksamma inom äldreboende och hemtjänst. Våra värderingar omtanke, engagemang och kompetens vägleder oss dagligen i vårt arbete för att alla ska uppleva trivsel, delaktighet, gemenskap och arbetsglädje. Välkommen med din ansökan – Tillsammans för framtidens omsorg!
Arbetet innebär: Förberedning, tillredning av menysortiment - mat, bakverk. Sedvanlig ordning och städning kök. Veckoplanering tillsammans med kökschefen. Helg och kvällsarbete ingår, enligt överrenskommet schema. Ingår visst arbete i andra funktioner som kassa, barista, disk, servering. Arbetsplatsen är en kombination av café/restaurang med konceptet allt ekologiskt och många veganska alternativ, och ett kulturhus med konserter, konstutställningar och scenkonst. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Om Carotte Carotte består idag av tre bolag, Food & Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades till 1982 och har kontor i Stockholm, Jönköping och Göteborg. Våra största drivkrafter är kvalitetshöjd, kreativitet och att hålla en servicenivå som överträffar våra kunders förväntningar. Om tjänsten Carotte söker en kock med en känsla för kvalitét, service och som gillar en miljö ständigt i rörelse & utveckling. Du är en viktig nyckelspelare där du dagligen hjälper till med lunchserveringen och servicen till våra dagliga besökare samt externa cateringar. Till din hjälp finns ett kompetent kök och eget bageri med bagare. Kvalitetssakring av vår lunch görs av kökschef men där du har en viktig roll att påverka våra leveranser och menyer. Du har ett kommersiellt fokus där hela teamet säkerställer att alla matleveranser håller en hög kvalité, oavsett om det är fem eller 1000 personer det gäller. Läppstiftet är vårt central kök där vi levererar till stora cateringar, live-event och mindre konferenser. Alla uppdrag lika viktiga för den höga kvalitét Carotte står för. Du gillar en mångsidig miljö som kan innebära flera olika koncept utöver vår dagliga lunchservering. Det är viktigt att du är en del av ett drivet team med självförtroende och tar ansvar över helheten i vår matlagning. I denna tjänst ingår: - Genomförande av den dagliga lunchservering - Vara delaktig i de externa matleveranser till catering & events - Följa egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner inom koket. - Vara en del av nya koncept och menyer i samarbete med Köksmästaren efter radande trender och sasong - Aktivt arbeta mot hållbarhetsmål inom mathantering - Verksamheten är mestadels förlagd på dagtid men kvällar och helger förekommer Köket består av en stor dagens lunch servering på plats i Läppstiftet med eget bageri samt en omfattande catering- & eventverksamhet. Välkommen med din ansökan! Denna rekrytering sker med hjälp av Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Tjänsten i sig: Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och service. Du kommer arbeta både med varmkök och kallskänk. Du kommer arbeta i ett arbetslag. Du arbetar löpande med matproduktion och svinn samt att hålla avdelningen snygg och fräsch. Du producerar, arbetar med catering och matlagning. Du kommer servera varm dagens i butik, erbjuda kylda matvaror och olika mackor och sallader. Du arbetar ständigt med hygien och egenkontroll. Tillsammans med ditt team ser du till att avdelningen alltid är säljande. Du kommer arbeta med ett glatt gäng som ständigt drivs av den absoluta kundnöjdheten. Dina egenskaper: Vi söker dig som trivs att arbeta i team och har ett bra och positivt kundbemötande. Du drivs av sälj och kundnöjdhet. Du är en glädjespridare och ger det lilla extra till kund. Du är matglad, kreativ och vill ständigt testa nya saker. Du ska kunna hålla många bollar i luften. Du är flexibel i ditt arbetssätt och bra på att prioritera dina olika arbetsuppgifter. Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet som kock, kallskänk, catering eller liknande. Meriterande om du har tidigare erfarenhet från butikskök. Du är noggrann och tummar aldrig på kvaliteten. Meriterande om du kan ICAs interna datorsystem som AOB, Storeoffice och Min butik. Anställningsform: Tjänsten är heltid, dagtid. Lön enligt överenskommelse. Start snarast. Vårt urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan snarast. Rekrytering: Tjänsten avser en anställning direkt hos vår kund där Rosénssons Bemanning AB ansvarar för rekryteringen och bemanning. Rosénssons är företaget som värnar om våra kunder och aldrig tummar på kvaliteten, det lokala företaget med service utan gränser! EJ ansökningar via mail eller samtal, endast via länken. Vid frågor, kontakta [email protected] Vi ser framemot din ansökan!
Vi söker nu förstärkning i köket på Rosenhill i Västerås i form av en smaksäker kock med glimten i ögat och som alltid har gästen i fokus. Vi är en lunchrestaurang som serverar ca 170 portioner lunch om dagen till såväl studenter som personal på Mälardalens Universitet. Vi levererar även ca 1000 portioner skolmat dagligen till gymnasieskolor i Västerås. Kort om tjänsten För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb. Vad säger kollegorna om Nordrest ”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag Möjlighet att delta i motionslopp Stor kick-off för alla varje år Vem är då vår nya drömkollega? Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Vi vill att du har: 3-årig gymnasial kockutbildning och erfarenhet från storkök Goda kunskaper i svenska och engelska Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe: Tidigare arbetslivserfarenhet som kock för storkök Erfarenhet av menyplanering och varubeställning Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan senast 15 juni Anställningsform: Säsongsbunden anställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse
Värmdö är skärgårdens mötesplats med en unik kombination av naturens stilla skönhet och en mer stadslik livsstil. Vårt uppdrag är inte ett utan många: skola, fastigheter, socialtjänst, hamnar, vård, bibliotek, omsorg och många fler. Vi verkar för att alla Värmdöbor kan leva ett rikt och fritt liv. Vi vill vara de som möjliggör drömmen om en livskraftig trygg miljö för hem, familj och företag Ska vi lyckas med det fullt ut måste vi ha många och omfattande kompetenser och arbeta tillsammans för en gemensam och tillitsfull arbetskultur, byggd på modiga, ansvarstagande medarbetare som förstår invånarnas behov och önskemål. Det är det vi kallar Ett Värmdö, En Förvaltning. Vår verksamhet Restaurang Trallen är belägen i Gustavsgården, som är ett äldreboende centralt i Gustavsberg på Värmdö. Vi serverar dagligen våra 101 boenden frukost, lunch, eftermiddagsfika och middag. En stor del av det vi lagar är från grunden. Vår restaurang är även öppen för allmänheten. Vi har även catering och större tillställningar ibland. Vi har öppet alla dagar på året. Gustavsgården är ett boende för äldre med ett stort omvårdnadsbehov. Boendet består av tre enheter med totalt 101 lägenheter. Varje boende har en kontaktperson i personalgruppen, som kan bistå den boende i olika avseenden. I fokus för vår verksamhet står värdeorden: kompetens, flexibilitet, trygghet och tydlighet. Gustavsgården ligger centralt i Gustavsberg, dit du enkelt pendlar med buss från Slussen på cirka 30 minuter. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift då du kommer att arbeta i ett öppet kök och möta våra boende och personal dagligen i ditt arbete. Personalen i köket på Gustavsgården är ett sammansvetsat lag med högt i tak, där skratt och glädje är en naturlig del av arbetspasset och där alla hjälps åt och värdesätter ett gott samarbete Ditt uppdrag Nu behöver vi stärka upp teamet med en till person. Vi söker dig som är kock och kan arbeta heltid. I rollen som kock kommer dina arbetsuppgifter vara bland annat beredning/tillredning av mat, salladsbuffé, bakning, servering, plocka varor, städning, hjälpa till med disken mm . Vi är ett sammansvetsat gäng som hjälper varandra i alla områden inom kök/storhushåll. Du jobbar i ett öppet kök och kommer därför möta våra boenden och personal dagligen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i storkök alternativt restaurang och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta på ett äldreboende. Din erfarenhet Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom livsmedel, ex livsmedelsprogrammet eller motsvarande. Vi ser även att du har minimum 3 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. viktigt att du har erfarenhet av just storkök. Du har goda kunskaper om allergener, specialkost, HACCP, egenkontroll och livsmedelshygien/hantering. Du är givetvis bra på att laga mat och har ett genuint intresse för matlagning. Din kompetens Flexibel Samarbetsförmåga Muntlig kommunikation Strukturerad Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Värmdö kommun erbjuder erbjuder ett friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten. Anställningen avser en tillsvidare anställning.Ansökan Intervjuer sker löpande så sök redan idag. Vill du veta mer Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Enhetschef Linnea Axelsson och ansvarig för restaurangen. mailto:[email protected] Tfn: 08 - 570 471 11 Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ med välutbildade och kompetenta pedagoger. Vi bedriver en utvecklande förskoleverksamhet som innefattar omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för 25 barn i åldrarna 1-5 år. Vi är den lilla förskolan med den stora famnen. Våra värdeord är Medmänskligt, Medvetet och Magiskt. Värdeorden är med oss överallt, även i vårt kök. Att lära barn vad som är hälsosam mat kan få en långvarig hälsoeffekt. Vi på Föräldrakooperativet Bulleribock vill därför vara med och skapa goda, långsiktiga matvanor för våra förskolebarn. Vi har goda förutsättningar att göra det, då de flesta barn äter frukost, lunch och mellanmål, på förskolan. Vi har en mat- och måltidspolicy vilket bidrar till en hög kvalitet på hela förskoleverksamheten. Som förskolekock på Bulleribock bidrar du till att matgästerna upplever måltiderna som lugna och glada och du som vuxen matgäst är en god förebild vid måltiderna. Du kommer att planera och tillaga näringstät mat från grunden. I rollen som kock arbetar du regelbundet tillsammans med pedagoger med mat och måltider i den pedagogiska verksamheten. Du är engagerad i kost- och måltidsfrågor och mån om att hålla dig uppdaterad och följa nya råd och rekommendationer. Vi söker dig som har en passion för att laga god och näringsrik mat från grunden med kvalitativa råvaror. Du har ett genuint engagemang för att främja goda matvanor hos barn och tycker om att skapa måltider som både smakar gott och ger energi. Att ha nyfikna små kockar på besök i köket ser du som ett härligt inslag i arbetsdagen För den här rollen behöver du ha kunskap i: ● Matlagning av god och näringsriktig mat till barn ● Näringslära ● Allergi- och specialkost ● Egenkontroll av kök Det är meriterande om du har: ● Ansvarat för matsedel, planering och inköp mot fastställd budget ● Erfarenhet av mat- och måltidspedagogik ● Arbetat i en pedagogisk verksamhet, gärna med förskolebarn. ● Erfarenhet av att upprätta och följa rutiner för egenkontroll & livsmedelshygien. Stora utvecklingsmöjligheter finns för dig som vill uppmuntra barnen att öppna sina sinnen för ny mat samt vill bidra till att öka barnens förståelse för mat och måltider. I tjänsten ingår det även tid i barngrupp. Anställning från och med vecka 33 eller enligt överenskommelse. Alla som anställs vid Föräldrakooperativet Bulleribock behöver visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet upprättas. Referens och löneanspråk önskas i samband med ansökan. Ansökningar hanteras löpande. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag i samband med denna rekrytering.
Om oss På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion! Vi erbjuder våra gäster vällagad mat i bufféformat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta. Vi finns för närvarande i Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle, Sandviken, Sundsvall, Östersund och Umeå. Om dig och om tjänsten Du vill laga mat från grunden och har minst 3 års erfarenhet som kock i större kök. Som person är du prestigelös, positiv, lösningsfokuserad, ansvarsfull och gillar att jobba i team. All kommunikation hos oss såväl talad som skriven sker på svenska, så du behöver vara flytande i tal och skrift. Tjänsten är på 75 % dag, kväll och helg enligt rullande schema. Vi erbjuder Ett roligt och omväxlande arbete i ett ambitiöst växande företag med kollektivavtal (Visita/Unionen), friskvårdsbidrag, rabatterade naprapatbesök, rabatter på vårt sortiment, årlig kickoff och ett gott och roligt samarbete med kollegor och chefer. Goda utvecklingsmöjligheter finns för rätt person! Varmt välkommen med din ansökan och till Heatfamiljen!
Välj ett jobb för att visa detaljer