Skiftledare Jureskogs

Vi är här för att förändra och förhöja människors upplevelse av fastfood genom hög kvalitet på råvaror, ett hållbarhetstänk som genomsyrar allt vi gör och en positiv, personlig service. Teamwork är basen i hela vår verksamhet; vi är alla viktiga för att förverkliga vår vision att skapa en kvalitativ och hållbar restaurangupplevelse inom fastfood, ett ställe där man trivs och har kul, vare sig man är gäst, anställd eller leverantör. Man ska vara gladare när man går ifrån Jureskogs än när man kom dit! Vi söker dig som älskar hamburgare lika mycket som vi gör! Du är en glad och positiv person som gillar att jobba och träffa människor från alla världens hörn. Du tar initiativ, är öppen för förändringar och har inga problem med att jobba varierande tider. Att ha god förmåga att arbeta i team och att se utmaningar istället för problem ser vi som en självklarhet. Som skiftledare ansvarar man för den dagliga driften i restaurangen. Du ser till att restaurangen är redo för öppning, under dagen ser du till att allt finns och att alla vet vad de ska göra, vid stängning ser du till att den är i det skick du vill mötas av på morgonen, alltså städad och uppfylld. Du jobbar aktivt med att produktionen ska flyta på bra och att gästerna ska gå hem med ett leende på läpparna. Vi lägger stor vikt på din inställning och personlighet! Dina arbetsuppgifter varierar också! - Ha ett tätt samarbete med restaurangchefen - Leda och fördela arbetet i köket och restaurangen när restaurangchefen inte är på plats - Ansvara för matkvalitén samt renligheten på restaurangen - Vara flexibel i sitt arbete och variera sina arbetsstationer både i kassa och kök - Utveckla personal genom glädje, tålamod och konstruktiv feedback - Beställa varor och kontrollera lager så att restaurangen alltid kan erbjuda fullt sortiment - Arbeta när restaurangen behöver det som mest, tjänsten innefattar dagtid, kvällstid och helger Vi älskar fastfood och speciellt burgare. Vi tror lite naivt att nästan alla gör det. Det är ju enkelt, gott och roligt! Men i vägen för denna självklarhet står en utbredd tro att snabbmat är lika med skräpmat. Och i många fall är det så. Det ska vi ändra på! För varför ska enkelt vara lika med dåligt? Dåligt för dig, för miljön och för djuren? Det är ju helt bakvänt! Det vi tycker bäst om ska också vara bäst och det ska finnas godhet i gott. Det präglar allt vi gör på Jureskogs. I allt från val av leverantörer, personalpolicy, produktutveckling och allmänt hyfs. Kultur är viktigt för oss, vi tror oss veta att vi aldrig kan bli ett schysst ställe att hänga på för våra gäster, om vi inte är ett lika schysst ställe att jobba på. Allt börjar med människorna som jobbar här och hur vi jobbar ihop. Vem orkar jobba eller äta på ett ställe med dålig stämning? Vi kallar vår kultur för High Five.

2 maj 2024
Sista ansökan:
1 juni 2024
Köksbiträde, extra

Vill du vara en del av ett engagerat team i ett produktionskök? Nu söker vi dig som är intresserad av matlagning och vill arbeta extra som köksbiträde i ett produktionskök i Kävlinge. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.Arbetstiderna kan variera mellan 06:30-23:00 alla dagar i veckan. Vi ser att du har möjlighet att arbeta 2-3 pass per vecka. Vad erbjuder vi? Kollektivavtal Marknadsmässig lön Omväxlande arbetsuppgifter En plats i en härligt team av fantastiska kollegor Arbetsuppgifter: Preparering av råvaror Hjälpa till med matlagning under ledning av kock Diskning och städning i köket Om dig: Vi ser att du som söker har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Du är en teamspelare som samarbetar bra med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. En positiv inställning och förmåga att hålla högt tempo är viktigt i det här jobbet. Krav för tjänsten: Behärskar svenska väl i både tal och skrift Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (annat arbete, eget företag,studier) Utbildning inom hotell och restaurang. Erfarenhet av restaurang/köksarbete. Körkort och tillgång till bil Om ansökan: Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team! Välkommen med din ansökan!

2 maj 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Vi vill bli fler i köket på Pinchos Västerås

Vi söker ny kollega till köket! Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Till köket på Pinchosvälkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan. Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära! Vilka är vi?På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet! Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt. Vi kan erbjuda dig en rolig arbetsplats storamöjligheter att utvecklas i kedjan ett innovativt koncept fantastiska kollegor För att passar bra hos oss tror vi att du har tidigare erfarenheter från arbete i kök är flexibel och innovativ trivs med högt tempo uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder sprider positiv energi omkring dig är bra på att säkerställa kvalitet uppskattar att vår mat tillagas efter recept är snabb, noggrannoch effektiv kan och villbjuda på dig själv Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!

2 maj 2024
Sista ansökan:
19 oktober 2024
Kock Scandic Växjö, deltid

Ett par svängar in från E4:an ligger Scandic Växjö- mitt emot stadens största shoppingcenter och några minuters promenad från Arena Staden. Här kan våra gäster simma i inomhuspoolen, äta en god middag i Köksbaren eller ta en drink i vår lobbybar. Vi lägger stor vikt vid ett personligt, trevligt och välkomnande bemötande- mot våra gäster så klart men också mot varandra. Våra utvecklingsmöjligheter på hotellet sträcker sig längre än över avdelningsgränserna. Vi är ett stort gäng med snabba steg som är måna om att inspirera varandra så att alla ska trivas med sitt arbete på vårt spännande hotell. Nu söker vi en kock till Scandic Växjö. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som kock agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet! Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic! Vad innebär rollen som kock? Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet. Vem är du? För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster. Information om tjänsten: Tjänsten är en visstidsanställning på deltid under sommaren 2024 (Juni-Augusti). Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic! Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur! Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic. Delar du våra värderingar? BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

2 maj 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Köksbiträde - Foodmarket, Böda Sand

Vi söker dig som älskar streetfood, sälj och högt tempo! Du ska helst ha kassavana och kunna steka en hamburgare. Har du erfarenhet från typ något annat gatukök, restaurang eller café så är det kanon! Som medarbetare på Foodmarket jobbar vi som ett team vi över gränserna med det gemensamma målet om att tillsammans skapa den grymmaste maten och serviceupplevelsen för våra gäster. Låter det gutt? Då tycker vi definitivt att du ska sommarjobba här med oss! Jobba på Foodmarket:Är du rätt person för att jobba en sommar i Ölands roligaste gatukök? På Foodmarket erbjuder vi såväl dagsbesökare som campinggäster ett uppjackat gatukökskoncept med fräscha sallader, mackor, smoothies, fruktsallader men också riktigt goda burgare på högrev och prästost. Med hög puls och generösa öppettider från morgon till kväll ska vi vara öns absolut smidigaste matställe med något för alla. Kom förbi oss efter morgonträningen och hämta en kopp nybryggt kaffe och en macka för en frukost på stranden med dina vänner! En känsla av New York på norra Öland! Låter det gutt? Andra schyssta egenskaper som är bra att ha hos oss på Foodmarket:- Gilla att jobba i team! Ensam är inte stark när bongarna duggar tätt.- Vara glad och framåt! Det är viktigt att ha nära till skratt (och lite trams), vi har ju kul på jobbet!- Ansvarstagande! Om det kör ihop sig är det bra att kunna visa vägen!- Kreativ! Vi älskar bra idéer som gör jobbet roligare och konceptet bättre!Varaktighet:Alternativ 1: Mitten av juni till mitten av augusti (10 veckor)Alternativ 2: Börjanav juli till mitten av augusti (5 veckor) Varierad arbetstid. Arbetsgrad: 80%- 100% Förkunskap:Du ska ha tidigare erfarenhet av att ha jobbat i ett resturangkök.Du kommer att genomgå en serviceutbilning & HLR-utbildning på plats i mitten av juni. För att söka tjänsten bör du:- älska att jobba med människor- vara positiv och ha ett glatt humör- vara en god kollega- gilla att jobba självständigt och i grupp- ha ett öga för att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats- gilla att jobb i högt tempo- vara punktlig Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal och boende (till dig över 18 år) till förmånligt pris.

2 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Pysslingen Förskolor Söderkulla söker ett Köksbiträde på 50% allmän visstid

Som köksbiträde inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. Genom att utveckla de små påverkar vi det stora. 🌟 Om rollen Maten på förskolan är viktig för att barnen ska få energi att leka och utvecklas varje dag. Men mat är faktiskt mycket mer än så! Hos oss i Pysslingen Förskolor vill vi skapa ett lustfyllt möte med maten och se till att varje måltid blir en upplevelse för alla sinnen. Exempel på arbetsuppgifter: • Förbereda och servera mellanmål och lunchservering. • Följa ett egenkontrollprogram som innefattar underhåll av de livsmedelslokaler som finns, städning och diskning. • Ansvar för att barn med specialkostbehov får sin uppmärkta mat. • Inköp av livsmedel enlig ramavtal. • Vara en del av den pedagogiska verksamheten, genom att synas ute i verksamheten och prata med barnen. • Administrativa uppgifter, såsom att svara i telefon, samt skicka och läsa mail. Praktiska krav • Har praktisk erfarenhet från restaurangvärlden • Har kunskap om egenkontroll • Har kunskap om hantering/servering av specialkost • Har goda kunskaper i det svenska språket • Kan arbeta med digitala verktyg Personliga egenskaper • Är inlyssnande och respektfull • Har lätt för att både arbeta självständigt och samarbeta i ett arbetslag, samt har förmågan att tillsammans med övriga bidra till en fungerande verksamhet • Har ett genuint intresse för matlagning och vill erbjuda barn och vuxna möjlighet till spännande möten med mat och nya smakupplevelser • Är intresserad av måltidspedagogik och vill arbeta i ett nära samspel med pedagogerna på förskolan Vårt medarbetarerbjudande Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här. Anställningsform Tjänsten är visstid. Omfattning 50 %. Tillträde augusti. Tjänsten är placerad i Vaxholm. Ansökan Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi vill ha din ansökan senast den 2024-06-02. Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Belastningsregister Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat. Kontakt Om du har frågor är du välkommen att kontakta biträdande rektor Ingrid Zamora Pettersson på e-post [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!🎉 Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

2 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Timvikariat på Matlaget

Vill du jobba med oss? Vi söker timvikarier till produktionsköket på Gällivare Sjukhus. Vi jobbar inga helger utan endast måndag till fredag. Arbetsuppgifterna består bl a av produktion av mat, förpackning och etikettering av producerade komponenter, beredning av sallader och efterrätter, disk och städning samt övrigt i kök förekommande arbetsuppgifter. Har man ingen tidigare erfarenhet så kan man lära sig jobbet steg för steg och man kommer alltid att jobba tillsammans med mer erfaren personal. Man får alltid bredvidgång innan man börjar jobba. Du ska vilja samarbeta och ha ett bra sinne för ordning och reda. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Utbildning inom kost samt erfarenhet av tidigare arbete är meriterande. Det viktigaste är dock att du visar intresse för att lära dig och är arbetsvillig och punktlig! Vi håller givetvis med arbetskläder och hos oss finns alltid möjligheten att köpa frukost och lunch på jobbet! Kollektivavtal finns. Lön enligt avtal. Maila in personligt brev och ditt CV till oss på: [email protected]

2 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Folkhögskolan i Vara söker köksbiträde

Västra Götalandsregionen, som är Sveriges största folkhögskolehuvudman, förvaltar sex folkhögskolor, Billströmska, Dalsland, Fristad, Grebbestad, Göteborg och Vara. Vi bedriver utbildning och folkbildning genom att deltagare kan läsa allmän kurs för att få behörigheter till högre studier eller profilkurs där de kan fördjupa sig i ett specialområde. Det finns ett trettiotal längre kurser att välja mellan. På flertalet av våra skolor driver vi också olika projekt för bland annat människor som står utanför arbetsmarknaden. Vi vill skapa möjligheter för individen, och för samhället, genom att arbeta för trygghet, delaktighet och framtidstro. Många säger att deras år på folkhögskolan var deras bästa år i livet. Folkhögskolorna gör skillnad och gör så att människor hittar sin framtid. Folkhögskolan i Vara grundades 1915 och har haft sin verksamhet i nuvarande lokaler sen 1935. För närvarande erbjuder vi i Vara allmän kurs på grundskole- och gymnasienivå, fritidsledarutbildning, radiojournalistutbildning, svenska för invandrare (SFI), växa vidarekurs en kurs för personer med funktionsvariation. Vi har ett internat där deltagarna kan hyra rum, och en omfattande kurs- och konferensverksamhet. Folkhögskolan har en filial i Mariestad där vi erbjuder Allmän kurs på grundskole- och gymnasienivå samt studiemotiverande folkhögskolekurs. Totalt har skolan ca 160 deltagare på långa kurser. Beskrivning arbetsuppgifter Vi erbjuder dig en arbetsplats där du blir en viktig del i att laga och servera goda, säkra och hälsosamma måltider för våra deltagare och gäster. Varje dag serveras ca 45 luncher, vid vissa tillfällen när vi har kurs- och konferensgäster kan det serveras upp till 150 luncher. I köket jobbar 4 personer som har ansvar för frukost, mellanmål, lunch och service till gäster. I arbetet förekommer helgjobb och det kan även förekomma tidiga kvällsjobb.  Kvalifikationer Du är gymnasieutbildad inom restaurang och livsmedel eller liknande. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet inom yrket. Du kan kommunicera på svenska både i tal och skrift. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt och upprepande arbetsmoment. Du deltar i allt arbete som förekommer i ett litet kök. Du är en positiv  person som tycker om att möta människor, du har god samarbetsförmåga, du tycker om att ge service och vill vara med och utveckla arbetslaget och verksamheten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att tillaga specialkost. Villkor Visstidsanställning, 50% med tillträde under augusti 2024. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt. Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate. VGR krigsplacerar alla tillsvidareanställda medarbetare Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

2 maj 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
Köksbiträde - SEN Street Kitchen - Mall of Scandinavia

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: SEN STREET KITCHEN är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknaderna och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht. Vad kan vi erbjuda dig? All utbildning sker på plats. Utbildningen sker under 14 arbetspass och ger dig väldigt mycket kunskap om oss. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom kök men har du mindre erfarenhet och vill utvecklas, så är du välkommen att visa ditt intresse. Vi är ett familjärt team som jobbar tight ihop. Vem är du? Du är social och glad person som gillar att jobba med service. Du brinner för restaurangbranschen, är kvalitetsmedveten och kan jobba i ett team i högt tempo. Du är organiserad och gillar att ha rent och snyggt runt om dig. Som köksbiträde ingår: Prep. Montering av rätterna. Städ och en del disk. Schemat är varierande dag- och kvällstid, vardagar samt helger, därför bör du vara flexibel. SEN Street kitchen tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror. Välkommen med din ansökan så berättar jag mer för dig!

2 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Köksbiträde Stockholm - Extrajobb - Lön inom 48h💰

JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. VILKA ÄRFRAM BEMANNING? På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta pårestaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i. Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigtbrinner för restaurangbranschen. Självklart är vi ettauktoriserat bemanningsföretag,medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt,tar inga fångar ochhar för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterkrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningardär gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning.När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan. Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen,fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit). VEM ÄR DU? FRAM söker dig som som är hel och ren,har några år under bältet som köksbiträde, restaurangbiträde eller kört flygande och har lite koll på det mesta. Du behöver inte vara superuttad eller jobbat som kock men dina dojjor ska varasnabba och du hjälper gärna till där det behövs. Hos oss sitter du aldrig i skiten men du ska kunna beta av en micelista och kunna sätta upp en salladsbuffépå en bra lunchrestaurang, palla stå vid stekbordeteller hoppa in i disken ibland. Du är sådär lagom social som bara du är,kan tugget och genuint gillar service. FRAM ERBJUDER! Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAMså kommerdu, ditt välbefinnande alltid först och främst och vi kommer alltidatt hålla din rygg. Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det. Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart. Betalda resor till och från jobbet vid längre resor. Jobba när du vill, som du vill. Utbildning inom mat, dryck och service. Busskort. Arbetskläder. FLEXIBEL LÖN. Vierbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?ANSÖKAN. Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag.I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande.Start: Så fort du kan i maj.Lön: Helt ok!Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal. Sökord: köksbiträde, restaurangbiträde, disk,souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunch, restaurang, konferens, service,

2 maj 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024