Maskinoperatör, hygienteknik

Sök bland 13 lediga jobb som Maskinoperatör, hygienteknik och börja ditt nya yrkesliv idag!

Maskinoperatörer sökes för heltidsuppdrag till TePe i Malmö!

Har du ett stort intresse för produktion och trivs med att arbeta inom tillverkningsindustrin? Är du en driven person som är redo för nästa steg i din karriär? Då har vi tjänsten för just dig! Just nu söker vi dig som tidigare arbetat inom produktion, förpackning alternativt som maskinoperatör för ett heltidsuppdrag i Malmö! Om verksamheten: TePe är ett internationellt företag som har både huvudkontor och all produktion belägen i Malmö. I produktionsanläggningen skapas munhygiensprodukter som bidrar till friska leende världen över. Vi letar efter dig som tillsammans med dina kollegor vill ansvara för att produktionen flyter på. Du kommer att arbeta med påfyllning av material, paketering, genomföra kvalitetsgranskningar på produkterna samt utföra en del maskinarbete. Om tjänsten: Arbetet är förlagt på två skift, ena vecka arbetar du 06.00-14.00 och andra veckan arbetar du 14.00-23.00. För dig som är en nattuggla finns det även ett ständigt nattskift 23.00-06.00. I rollen som operatör hos kunden kommer du att få arbeta med automatiserade maskiner i en fin produktionsmiljö. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer bland annat vara följande: - Påfyllning av råmaterial - Granskning av detaljer - Sortering och paketeringsarbete - Enklare inställningar av maskiner - Dokumentation/Rapportering i datasystem Din profil Vi söker någon med tidigare erfarenhet av produktion, som maskinoperatör eller med förpackning. Vi ser även att du är tekniskt lagd, att du har ett intresse för maskiner och ett stort driv. Som person är du är noggrann, ansvarfull och flexibel i ditt arbete och att du trivs med att ha många bollar i luften. Förutom ovannämnda egenskaper ser vi även att du inte har några problem med att arbeta i högt tempo och att du hanterar stress på ett strukturerat sätt. Du kommer anställas av StudentConsulting men hyras ut till vår kund i Fosie. Tjänsten är på heltid med tänkt start i augusti och det finns goda möjligheter att få en direkt anställning av vår kund efter sex månader. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

12 juli 2024
Sista ansökan:
13 augusti 2024
Maskinoperatör

Om Bahusia Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. Läs mer om oss på https://bahusia.se Om tjänsten Du kommer huvudsakligen arbeta med produktionsarbete och montering av företagets olika produkter inom filtertillverkning. Även kvalitetskontroll, uppmätning och dokumentering ingår i arbetsuppgifterna. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att produkter produceras med rätt antal, rätt kvalitet och i rätt tid. Tjänsten är på heltid med start v33. Din erfarenhet Vi letar efter någon som gillar att arbeta med händerna, och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom produktion och/eller som operatör inom tillverkningsindustrin. Vidare ser vi att du förstår och läser arbetsinstruktioner obehindrat. Truckkort är meriterande men inget krav. Din personlighet Det är viktigt att du som person trivs du med att arbeta i grupp såväl som enskilt. Du är noggrann, engagerad och har en hög arbetsmoral med en självklar inställning till att alltid göra ditt yttersta. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

11 juli 2024
Sista ansökan:
11 augusti 2024
Maskinoperatör 2-skift - Perstorp

Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Är du en noggrann person som kan starta omgående och har tidigare erfarenhet som maskinoperatör? Då kan detta vara ett jobb för just dig!  Om tjänsten: Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som maskinoperatör hos en av våra kunder i Perstorp. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att sköta maskiner, fylla på material och ställa in/ställa om maskinen. Även att kontrollera färdigproducerade detaljer, förpackningar och bipacksedlar. I tjänsten förekommer dokumentation på både svenska och engelska. Som sökande har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom industri med högt ställda kvalitetskrav. Tjänsten är på heltid, där arbetstiderna är förlagda till skiftarbete på 2-skift.  Vem är du? Personliga egenskaper vi söker är att du är du positiv och glad, framåt och initiativtagande. Eftersom det är ett arbete som kräver stor noggrannhet och tålmodighet är även detta viktiga egenskaper. Företaget tillverkar läkemedel och medicintekniska produkter och kräver därmed att du som söker är rök- och snusfri och inte har grov allergi eller hudproblem.  Krav för tjänsten är: - Datorvana - Dokumentationsvana - Klara av ett monotont arbete - God förståelse i svenska och engelska både tal och skrift  Låter detta intressant? Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Vid frågor om tjänsten vänligne kontakta Processbemanning på tel. 042-210 299. Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

5 juli 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024
Maskinoperatör 2-skift - Perstorp

Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Är du en noggrann person som kan starta omgående och har tidigare erfarenhet som maskinoperatör? Då kan detta vara ett jobb för just dig!  Om tjänsten: Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som maskinoperatör hos en av våra kunder i Perstorp. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att sköta maskiner, fylla på material och ställa in/ställa om maskinen. Även att kontrollera färdigproducerade detaljer, förpackningar och bipacksedlar. I tjänsten förekommer dokumentation på både svenska och engelska. Som sökande har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom industri med högt ställda kvalitetskrav. Tjänsten är en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda till skiftarbete på 2-skift.  Vem är du? Personliga egenskaper vi söker är att du är du positiv och glad, framåt och initiativtagande. Eftersom det är ett arbete som kräver stor noggrannhet och tålmodighet är även detta viktiga egenskaper. Företaget tillverkar läkemedel och medicintekniska produkter och kräver därmed att du som söker är rök- och snusfri och inte har grov allergi eller hudproblem.  Krav för tjänsten är: - Datorvana - Dokumentationsvana - Klara av ett monotont arbete - God förståelse i svenska och engelska både tal och skrift  Låter detta intressant? Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Vid frågor om tjänsten vänligne kontakta Processbemanning på tel. 042-210 299. Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

5 juli 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024
Blandningsoperatör sökes till Helsingborg

Om tjänsten För vår kunds räkning söker vi nu efter en blandningsoperatör med kunskap och erfarenhet av kemikaliebehandling samt god förståelse för GMP-standarder (Good Manufacturing Practice). Arbetet är förlagt måndag-fredag på 2-skift. Arbetsuppgifter Som blandningsoperatör hos vår kundkommer du att: Ansvara för att hantera och övervaka blandningsprocesser. Säkerställa att alla ingredienser vägs och blandas enligt specifikationer. Utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller våra höga standarder. Hantera och underhålla utrustning samt följa säkerhetsföreskrifter. Dokumentera produktionsdata och rapportera eventuella avvikelser. Profil & bakgrund Vi söker dig som har: Tidigare erfarenhet som blandningsoperatör God förståelse för blandningsteknik och produktionsprocesser. Förmåga att arbeta självständigt och i team. Noggrannhet och en hög grad av ansvarstagande. Erfarenhet av att arbeta med kvalitets- och säkerhetsstandarder. God kommunikationsförmåga på svenska och grundläggande engelska. Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

4 juli 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Maskinoperatörer sökes för heltidsuppdrag till TePe i Malmö!

Har du ett stort intresse för produktion och trivs med att arbeta inom tillverkningsindustrin? Är du en driven person som är redo för nästa steg i din karriär? Då har vi tjänsten för just dig! Just nu söker vi dig som tidigare arbetat inom produktion, förpackning alternativt som maskinoperatör för ett heltidsuppdrag i Malmö! Om verksamheten: TePe är ett internationellt företag som har både huvudkontor och all produktion belägen i Malmö. I produktionsanläggningen skapas munhygiensprodukter som bidrar till friska leende världen över. Vi letar efter dig som tillsammans med dina kollegor vill ansvara för att produktionen flyter på. Du kommer att arbeta med påfyllning av material, paketering, genomföra kvalitetsgranskningar på produkterna samt utföra en del maskinarbete. Om tjänsten: Arbetet är förlagt på två skift, ena vecka arbetar du 06.00-14.00 och andra veckan arbetar du 14.00-23.00. För dig som är en nattuggla finns det även ett ständigt nattskift 23.00-06.00. I rollen som operatör hos kunden kommer du att få arbeta med automatiserade maskiner i en fin produktionsmiljö. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer bland annat vara följande: - Påfyllning av råmaterial - Granskning av detaljer - Sortering och paketeringsarbete - Enklare inställningar av maskiner - Dokumentation/Rapportering i datasystem Din profil Vi söker någon med tidigare erfarenhet av produktion, som maskinoperatör eller med förpackning. Vi ser även att du är tekniskt lagd, att du har ett intresse för maskiner och ett stort driv. Som person är du är noggrann, ansvarfull och flexibel i ditt arbete och att du trivs med att ha många bollar i luften. Förutom ovannämnda egenskaper ser vi även att du inte har några problem med att arbeta i högt tempo och att du hanterar stress på ett strukturerat sätt. Du kommer anställas av StudentConsulting men hyras ut till vår kund i Fosie. Tjänsten är på heltid med tänkt start i augusti och det finns goda möjligheter att få en direkt anställning av vår kund efter sex månader. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

24 juni 2024
Sista ansökan:
29 juli 2024
Production of supplements / Tillverkning av kosttillskott / English Below

Please see English below. Om jobbet: Vi söker en ny medarbetare till vår produktionsvdelning för flytande kosttillskott. Hos oss går kvalitet före kvanitet, vi söker därför dig som är nogrann och exakt. Obs! Du behöver inte tidigare erfarenhet. Det är en merit men inte ett krav. Arbetsbeskrivning: Som produktionsmedarbetare kommer du delta i tillverkning, buteljering, etikettering och emballering av våra produkter. Vi tillverkar kosttillskot/multivitaminer i flytande form. TIllsammans med gruppen ansvarar du för att ordning och renlighet hålls i de aktuella produktionslokalerna. Arbetsutrustning används för att minska manuell hantering, tyngre lyft förekommer. Arbetet är förlagt dagtid, ca 40h/veckan. Arbetsuppgifter: Delta i tillverkning av företagets produkter. Bidra till att produktionens planering efterföljs. Delta i fyllnings- samt paketeringsarbetet. Säkerställa att produkterna hanteras på korrekt sätt och är i fullgott skick vid utleverans. Bidra till att produktionen flyter på felfritt. Hantera och rengör material och produkter i samband med tillverkning. Meriterande kvalifikationer: Praktisk erfarenhet av tillverkning av kosttillskott, läkemedel eller kosmetiska produkter. Erfarenhet från produktion Kunskaper i engelska. Erfarenhet av övervakning vid maskiner och underhåll av maskiner. Swedish Nutra: Swedish Nutra är ett Malmöbaserat familjeföretag som producerar kosttillskott i Östra Hamnen. Vi är ett växande företag med distribution över hela världen. Vi erbjuder en varm och trevlig arbetsmiljö och är mycket måna om att varje enskild individ trivs. Här erbjuds en initiativrik miljö med goda möjligheter att utvecklas och växa i sin arbetsroll. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Lön och anställningsvillkor Enligt ök. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta: [email protected] Skicka ansökan till: [email protected] Ansökan bör innehålla CV Personligt brev Startdatum Omgående Sista ansökningsdatum Intervjuprocessen sker löpande, anställning kan komma att ske under rekryteringsperioden. English About the job: We are looking for a new employee for our production department for liquid food supplements. With us, quality takes precedence over quantity, so we are looking for you to be accurate and precise. Note: You do not need prior experience. It´s a merit but not a requirement. Job description: As a production employee, you will participate in the manufacturing, bottling, labeling and packaging of our products. We manufacture dietary supplements / multivitamins in liquid form. Together with the group, you are responsible for maintaining order and cleanliness in the relevant production premises. This is a full-time job and our production runs during the daytime. Tasks: Participate in the manufacturing of the company's products. Participate in the filling and packaging of products. Ensure that the products are handled correctly and are in perfect condition upon delivery. Contribute to the production flowing efficiently. Handle and clean materials and products in connection with manufacturing. Meritorious qualifications: Practical experience in the manufacturing of dietary supplements, medicines or cosmetic products. Experience in production. Knowledge of English. Experience monitoring machines and maintenance of machines. If you have no experience you can still apply. We train people. Swedish Nutra: Swedish Nutra is a Malmö-based family company that produces dietary supplements in Östra Hamnen. We are a growing company with distribution all over the world. We offer a warm and pleasant work environment and care that each individual thrives. Swedish Nutra offers an enterprising environment with good opportunities to develop and grow in the work role. Contact information: If you have questions about the position or the recruitment process, you are warmly welcome to contact: [email protected] Send the application to: [email protected] Subject: Production The application should include: CV Personal letter Start date: Immediately Var ligger arbetsplatsen? Where is the workplace? Swedish Nutra AB, Lodgatan 19, 21124, Malmö #jobbjustnu

24 juni 2024
Sista ansökan:
24 juli 2024
Renrumstekniker

Arbetsbeskrivning Är du en erfaren tekniker med vana av arbete inom läkemedelsindustrin? Just nu söker vi en renrumstekniker till vår kund i centrala Uppsala för ett långt uppdrag. Uppdraget är på heltid och du kommer att arbeta kontorstider. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Du ansöker på www.randstad.se. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Ansvarsområden I den här rollen kommer du att utföra praktiskt underhåll enligt fastställda instruktioner. Du kommer exempelvis att: Skriva ut och fylla i protokoll. Leverera och montera inredning till renrum, ex. sätta upp hyllor, tvålhållare och sopkorgar. Ledsaga entreprenörer. Hantera och utföra provtagning. Hantera inköp av förbrukningsmaterial. Hantering av renrumsklädsel. Felsökning. Öppna och utreda avvikelser. Kvalifikationer För att du ska vara aktuell för denna tjänst ser vi att du som söker har: Gymnasial utbildning Erfarenhet av arbete som tekniker Tidigare erfarenhet av arbete med GMP Erfarenhet av ISO klass 7 och 8 Goda kunskaper svenska och engelska i tal och skrift Kan jobba under hela sommarperioden 2024 Vi ser att du som person är serviceinriktad, självgående och driven. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Om företaget Randstad På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

18 juni 2024
Sista ansökan:
1 augusti 2024
Processoperatör sökes till en kund i Helsingborg

Om tjänsten För vår kunds räkning söker vi nu efter en processoperatör med kunskap och erfarenhet av kemikaliebehandling samt god förståelse för GMP-standarder (Good Manufacturing Practice). Arbetet är förlagt måndag-fredag på 2-skift. Arbetsuppgifter Som processoperatör kommer du att ansvara för att utföra och övervaka blandningsprocesser enligt vår kunds GMP-standarder. Din roll kommer att innefatta att säkerställa att blandningar och produkter uppfyller höga krav på kvalitet. Det är viktigt att du kan följa säkerhetsprotokoll och rutiner för att minimera risker och skapa en säker arbetsmiljö för dig själv och dina kollegor. Du förväntas också delta i underhållet av utrustning och maskiner för att säkerställa att de fungerar korrekt. Profil & bakgrund För att vara framgångsrik i denna roll krävs: Erfarenhet av att arbeta som processoperatör inom tillverknings- eller produktionsmiljö. Gedigen kunskap om GMP och förmåga att tillämpa dess principer i arbetsprocesser. Förmåga att följa instruktioner och protokoll noggrant för att säkerställa produktkvalitet och överensstämmelse med regler och föreskrifter. God förmåga att arbeta i team och kommunicera effektivt med kollegor och ledning. Initiativrik och självgående med förmåga att ta ansvar för egna arbetsuppgifter. Krav på truckkort. God förståelse i svenska språket är ett krav. Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag! Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

23 maj 2024
Sista ansökan:
9 november 2024
Maskinoperatör med tekniskt intresse sökes till kund i Helsingborg

Om tjänsten Vi söker just nu maskinoperatörer med ett stort tekniskt intresse till ett uppdrag i Helsingborg.Vi tror att detta arbete passar väl för dig som trivs med en omväxlande arbetsmiljö och som trivs med att arbeta i produktionsmiljö.Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av produktion och tillverkning, gärna som maskinoperatör eller som processoperatör så att du snabbtkan komma in i arbetsuppgifterna. I rollen kommer du att ansvara för omställning av maskin vid produktbyte, övervakning av maskin, avsyning av ingående material samt färdig produkt samt att utföra kontrollmätning av tillverkad produkt. Arbetstider är förlagda på 2 skift måndag-fredag. Profil & bakgrund Som person tror vi att du är noggrann då arbetet kräver att du ska upprätthålla en hög kvalité på produkterna. Vi ser även att du tycker om att arbeta i team, är öppen och lyhörd mot dina arbetskamrater samt flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör, processoperatör, montör eller ställare inom tillverkningsindustrin. Vi ser gärna att du uppfyller nedanstående krav:- Tekniskt intresserad- Behärskar svenska i tal och skrift- Körkort och tillgång till bil- Erfarenhet som operatör- Meriterande är truckkort- Jobbat med GMP tidigare Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag! Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

16 maj 2024
Sista ansökan:
2 november 2024