Restaurangbiträde

Sök bland 712 lediga jobb som Restaurangbiträde och börja ditt nya yrkesliv idag!

Restaurangbiträde

Kinesiska restaurangen Golden Palace i Borlänge söker efter restaurangbiträde. Tjänsten är en deltidstjänst på 60-80%. Arbetstiderna varierar från lunchtider till sena kvällstider. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen och kan börja jobba så snart som möjligt och under hela sommaren. Golden Palace har fullständiga rättigheter och serverar både kinesiskt och svensk mat på plats, för avhämtning samt utkörning. Restaurangen är beläget i centrala Borlänge. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta in med din ansökan. Skicka in din ansökan till [email protected] . Ansökan ska vara komplett med CV och PB.

23 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
Subway Sandwich Artists Malmö

Vi behöver nu förstärka vårt team och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo. Vi söker både de som vill arbeta heltid och vill starta en karriär hos oss och de som vill arbeta deltid. Du behöver kunna prata och förstå svenska bra. Vad du har gjort är inte lika viktigt som hur du är, när vi bygger vårt lag, men erfarenhet av liknande arbete är meriterande. På världens största snabbmatskedja handlar det inte bara om att göra Subs. Det handlar om att varje kund ska känna sig välkommen och vilja komma tillbaka till vår restaurang. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och beredning av våra produkter samt att hålla rent och snyggt i restaurangen. Vi jobbar ständigt med att hålla hög produktkvalitet, god hygien och genuin kundservice. Nyckeln till detta tror vi är teamkänsla och söker därför dig som gillar att vara en del av en grupp. Hos oss avgör alltid dina ambitioner hur långt du vill utvecklas. För rätt person finns det stora chanser till att inom vår organisation utvecklas och få mer ansvar. Vår restaurang har öppet både dag, kväll och helg då söker vi dig som kan arbeta alla tider på dygnet. Givetvis har vi kollektivavtal med avtalsenliga villkor. Vi kommer tillsätta tjänsterna så snart som möjligt och kommer löpande hålla intervjuer, så vänta inte med din ansökan!

23 april 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
Restaurangbiträde

Vi söker ett restaurangbiträde för sommaren 2024. Arbetet innebär ansvar för skötseln av trädgårdsserveringen, dvs renhållning och rengörning av bord och sittplatser, ansvar för disk och renhållning i kök och övriga utrymmen, samt viss serveringsverksamhet. Restaurangen är öppet sommartid och har en vacker trädgård. Arbetet omfattar även trädgårdsskötsel.

23 april 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
MAX söker driftledare

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare? Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar. Vem är du? För att trivas hos oss är du serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas. Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass.  Du har överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen. Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra interna utbildningar.  Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg. Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer. MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap och detta genomsyrar det dagliga arbetet på MAX. Välkommen att söka! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

23 april 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
Medarbetare

Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster. Varför ska du välja oss? - Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner. - Du får lära dig mycket om gästservice. - Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter. - Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet. - Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo. - Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön. Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare. Burger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark.

23 april 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Frukostpersonal

Vi söker dig med passion för service och hög social kompetens! Nu söker vi frukostpersonal till Restaurant Signal på Story Hotel Signalfabriken i Sundbyberg. Att arbeta med oss är att ha en vilja att överträffa våra gästers förväntningar med en förstklassig service - i en stundtals stressig miljö. Bakgrund och egenskaper: Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom restaurang eller annat serviceyrke Strukturerad och välorganiserad Som person är du ansvarstagande, utåtriktad och positiv Goda språkkunskaper i svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande Hög känsla för service och kvalitet Anställningen är deltid (50%) och tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt! Arbetstid: Främst förmiddagspass (frukost och lunch), även helger kan förekomma. Ansökan: Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Restaurant Manager, Bryan Otiato via email, [email protected].

23 april 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
Restaurangbiträde

Värdshuset Glada Hudik är beläget vid E4:n intill Hudiksvall, ca 2,5 km från Hudiksvalls centrum. Restaurangen har ca 150 sittplatser och serverar dagligen husmanskost och à la carte -rätter. Värdshuset driver också hotell och vandrarhem med totalt ca 40 bäddar. Nu söker vi en restaurangbiträde till vårt glada gäng! Att du är matintresserad och tycker om att jobba i restaurangkök är en förutsättning för rollen. Du är driftig, tar egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Vi letar efter en person som är pålitlig och noggrann, serviceinriktad samt kan hantera stress emellanåt. Sist men inte minst så hoppas vi att du har ett gott humör :). Med detta hoppas vi hitta rätt person i vårt team. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och du jobbar med disk, städ, förberedande matlagning, stekning av maträtter samt andra sedvanliga uppgifter i kök och hotell. Du behöver kunna jobba på dagtid, kvällar och helger. Anställning enl. överenskommelse 75%-100%. Känns det här rätt för dig, tveka inte att skicka in din ansökan. Bifoga din CV och personligt brev med ditt mejl när du söker tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enl. överenskommelse.

23 april 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
MAX Ullevi söker medarbetare till sommaren och framåt!

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!   Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap. MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja. En dag på MAX Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor.  Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen! Vad erbjuder vi? Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag. Hur går processen till? Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna. Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet. Varmt välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

23 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
MAX Erikslund söker sommarjobbare!

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Alla på MAX älskar burgare, och vissa mer än andra. (Vår VD äter minst en burgare om dagen). Men det är inte det som gör att vi stannar (även om Originaldressingen verkligen är övertygande).   Nej, vi stannar för sammanhållningen som finns på MAX. Vi tror på gemenskap och vi tror på att vara snälla, vi vet att passion för våra kollegor är vitkigt för MAX ska lyckas och för att du ska må bra. Kanske är det lite extra viktigt för oss eftersom vi är ett familjeägt företag.   Som en del av gänget har du att ha möjlighet att ta del av våra utvecklingsprogram som hjälper dig att bli ditt bästa jag, så varför inte starta eller fortsätta din karriär med oss? Vi är helt säkra på att du kommer att ta MAX till nya höjder.   När du börjar på MAX Burgers får du en gedigen genomgång av hur livet på restaurangen fungerar. Väl är ombord har du chans att göra någons dag bättre genom att servera dem deras favoritburgare, fritera Crispy Fries till perfektion, blanda våra goda smoothies och ge våra gäster en grym serviceupplevelse. Du kommer att packa beställningar, hålla ordning och reda i restaurangen och om du (som vi) älskar Friscoburgaren kan du rekommendera den till nya gäster varje dag.  Så, häng med oss på vår resa där vi gör burgare som både smakar och gör gott. Du kommer passa perfekt! Ansök här och nu, varken CV eller personligt brev krävs.    Hur fungerar det?  Efter att ha skickat in din ansökan får du ett test skickat till din e-post. Det är ett servicetest för att få en bild av hur du hanterar olika scenarier som kan dyka upp under en dag på MAX. Det tar högst 15 minuter att slutföra och ger dig också en idé av hur det är att jobba på MAX och vad du kan förvänta dig.   När du gjort klart testet kollar vi på din ansökan och återkopplar så snart som möjligt. Vi ser över ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas före ansökningstiden går ut.   Observera att service-testet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess och vi går inte vidare med kandidater som inte slutför det.   Sista ansökningsdag är den 1 maj, men vi granskar ansökningar regelbundet, så skicka in din idag!    Vad MAX kan erbjuda dig!  Inkluderande gemenskap Våra medarbetare speglar världen och här finns hundratals nationaliteter, bakgrunder och erfarenheter representerade. På MAX är det dina personliga egenskaper och jobbet som står i centrum. Vi vet att god gemenskap bygger bra team som kan prestera på topp. Samtidigt vet vi att man måste vara snäll och därför har vi kollegor som spenderat hela sina professionella karriärer på MAX. Vi förstår att passionen vi har för våra medarbetare är grunden till framgång.  Utvecklingsmöjligheter på både ett personligt och professionellt plan  Vi förstår att utveckling är A och O för att hitta lösningar till helt nya problem. Våra utvecklingsprogram hjälper dig att bli ditt absolut bästa jag, oavsett om det handlar om självledarskap, konflikthantering eller arbetsplanering – så du kan ta nästa steg i din karriär på MAX.  Chansen att jobba med burgare som både smakar och gör gott  Vi är ett familjeägt företag som leder hållbarhetsutvecklingen i branschen. Vi jobbar för att göra världen lite godare och på den resan har vi lärt oss att passion och mod är viktigare än att följa redan upptrampade vägar. Vi förstår att hållbarhet handlar lika mycket om att ta hand om vår planet som att ta hand om våra medarbetare. Våra team består av visionärer och handlingskraftiga vardagshjältar och du kommer passa in perfekt.   Företagskultur som tar fram dina bästa sidor  MAX är byggt på passion, mod och gemenskap. Vi förstår att talangfulla medarbetare och entreprenöriell kultur är nyckeln till framgång. Vi förstår att frihet under ansvar får människor att växa och inspirerar fler till stordåd.   Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

23 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Jobba extra som Restaurant Associate

Vill du bli en del av en spännande värld i ett hus som aldrig sover? Välkommen till Casino Cosmopol – en helt ovanlig arbetsplats. Vi behöver stärka upp med ytterligare Resturant associate i köket. Med stort fokus på ansvar får du tillsammans med oss möjlighet att bjuda våra gäster på minnesvärda upplevelser. Du – en nyckelperson Som Resturant associate i köket är din expertis och ditt hantverk en viktig del i våra gästers positiva upplevelse. Här får du arbeta i en omväxlande miljö då casinot bjuder in till många spännande event under året. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara: Att med hög kvalitet förbereda, tillaga och presentera våra rätter. Bidra till att utveckla och förnya vår meny. Följa våra hygien- och säkerhetsrutiner samt vara påläst vad gäller arbetssätt och manualer. Vi söker dig som Har erfarenhet av köksarbete. Har ett passionerat intresse för mat samt goda kunskaper i det moderna köket, är noggrann och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt och har inga problem att samarbeta med andra med en positiv inställning. Du kan kommunicera bra på både svenska och engelska. Vårt erbjudande Vi söker dig som vill jobba extra vid behov. Vi har öppet från 1300 ons-lör, året om. Det innebär att du jobbar varierande arbetstider, med fokus på kväll och helg. Våra casinon är som världen utanför – fyllda av människor från världens alla hörn, med olika bakgrund, kultur, språk och erfarenheter. För att trivas i vår gemenskap förutsätter vi att du är lika öppen och inkluderande som vi på Casino Cosmopol är. Har du läst ända hit? Då är du säkert nyfiken på våra förmåner vid det här laget! Klicka dig vidare här för att läsa mer: https://career.casinocosmopol.se/pages/benefits Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev redan idag. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi värdesätter trygghet och därför genomgår alla medarbetare en säkerhetsintervju innan anställning. Alla som arbetar hos oss måste vara 20 år fyllda då vi lyder under spellagen. Har du frågor? Kontakta: Peter Degling, [email protected] Om oss Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Vi ska, med fokus på ansvar, skapa minnesvärda upplevelser med gästen i centrum. För att överträffa gästernas förväntningar har alla medarbetare casinots servicekoncept, Creating Memories, till sin hjälp och ledstjärna. Här kan du läsa mer om Casino Cosmopol: <a href="http://www.casinocosmopol.se " class="redactor-autoparser-object">www.casinocosmopol.se

23 april 2024
Sista ansökan:
7 maj 2024