Restaurangchef
Sök bland 131 lediga jobb som Restaurangchef och börja ditt nya yrkesliv idag!
Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 16.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Quality Hotel™ är en del av Strawberry. Vi söker en driven och erfaren person som ska ansvara för driften av a la carte, bankett och konferensmiddagar. Det vi söker är en stark ledare som lyfter och utvecklar sitt team, har ett öga för kvalité, detaljer och upplevelser. För att trivas i rollen ser vi att du har erfarenhet av att leda ett större team och är van att hantera chef- och ledarfrågor ödmjukt men bestämt. Du har erfarenhet från både stora banketter samt restauranger där beläggningsgraden är hög och servicenivån är i toppklass. Du har ett enormt engagemang, skarp kompetens och ett brinnande intresse för gästupplevelser. Du förväntas tillsammans med ditt team, vårda och utveckla upplevelsen för gästerna. Vi ser gärna att din kunskap och ditt intresse för mat och vin är hög för att vi tillsammans ska fortsätta med utveckling och kvalitetsarbete för att bli ännu bättre. Du kan koordinera ditt fokus på både drift, här och nu och med din framtidsvision. Du drivs av att få med dig teamet och är medveten om att det är pusselbiten för att lyckas med vår resa. Du är noggrann, resultatfokuserad, kan lyfta blicken och planera längre fram i tiden och är medveten om att det är fokuset på detaljerna och gästen, som gör att serviceupplevelsen blir toppklass. • Lång restaurangerfarenhet inom andra roller i branschen är meriterande • Du behöver god förmåga att ta till dig verktyg och system som används i det dagliga arbetet • Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav Arbetstiderna är händelsestyrda och framförallt eftermiddagar och kvällar, både vardagar och helger. Som det är när man jobbar på hotell och restaurang! Vill du bli en del av vår framtid på Quality Hotel Match? Gillar du att utmana och utveckla? Vill du vara med och fortsätta att lyfta vår produkt? Vi erbjuder: • En professionell och dynamisk arbetsmiljö • En spännande vardag på ett hotell med högt tempo • Möjlighet till personlig utveckling • Goda karriärmöjligheter • Individuell lönesättning / förmåner • Att bli en del av en koncern med ambition om att växa Rekrytering kommer ske löpande därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är på 100% och du kommer att rapportera till vår F&B Manager Frågor? Kontakta gärna Nima Tahvilzadeh, [email protected]
Restaurangchef till Öster Malma Om tjänsten Vi söker en engagerad och driven restaurangchef till Öster Malma – en unik destination med fokus på viltkött, hållbar gastronomi och en naturnära upplevelse. Som restaurangchef har du en central roll i verksamheten och ansvarar för att skapa en förstklassig dryckes- och serviceupplevelse för våra gäster. Dina arbetsuppgifter Ansvara för den dagliga matsalsdriften, inklusive vin, dryck, bar och service Leda och motivera personalen för att säkerställa en professionell och välkomnande service Arbeta strategiskt för att utveckla och förbättra verksamheten i samarbete med ledningsgruppen Säkerställa att restaurangen följer lagar och riktlinjer gällande alkoholhantering, hygien och arbetsmiljö Planera och ansvara för personal och schemaläggning inom disk, frukost och matsalsservice Ansvara för budget, inköp och lönsamhet inom sitt ansvarsområde Utveckla och implementera dryckesutbudet med fokus på vin och hållbarhet Ha en aktiv roll i marknadsföring och kundrelationer, samt arbeta för att attrahera nya gäster och samarbetspartners Vara en aktiv del av driften och leda genom att själv delta i det dagliga arbetet Vi söker dig som Har tidigare erfarenhet som restaurangchef eller i en liknande ledande roll inom restaurangbranschen Är en inspirerande ledare med förmåga att bygga starka team och skapa en positiv arbetsmiljö Har ett starkt intresse för dryck och service, gärna med erfarenhet av vin och hållbar dryckeskultur samt goda vinkunskaper – sommelierutbildning är meriterande Är van vid att arbeta resultatorienterat och har god ekonomisk förståelse Är serviceinriktad, flexibel och har en förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift Vi erbjuder En unik arbetsplats i en naturskön miljö Möjlighet att vara med och utveckla en restaurang med fokus på hållbarhet och lokala råvaror Ett inspirerande och dynamiskt arbetsklimat med engagerade kollegor Konkurrenskraftiga anställningsvillkor Är du den passionerade restaurangchef vi söker? Välkommen med din ansökan!
"Vi vill ha Dig som älskar service, drivs av att leverera en gästnöjdhet som slår kundens förväntningar och som trivs i en operativ roll där du utgör kärnan av verksamheten. Vi satsar på miljö, mat, modern teknik och framför allt gästnöjdhet." Welcome Hotel & SPA har under de senaste åren genomgått en stor förvandling. Idag är det ett modernt och personligt hotell med ett fantastiskt SPA. Det har genomförts ytterligare satsningar på produkten och söker därför Dig som kan hjälpa Welcome med att utveckla ett destinationshotell med fokus på såväl privatresenärer med SPA paket som den mer traditionella affärsresenären. Verksamheten innefattar 146 rum, Welcome SPA, Bistro, konferens, Co-office samt 16 långtidslägenheter. Hotellet ligger mitt i växande Barkarbystaden med ett mycket bra läge endast 15 minuter till Stockholm C och 30 min till Arlanda. Verksamheten är privatägd, inom Welcomegruppen ingår även anrika Wärdshuset Lasse Maja som ligger endast ett stenkast från hotellet med moderna konferenslokaler för upp till 240 personer. Inom verksamheten finns stora utvecklingsplaner för området med utbyggnad av SPA, fler hotellrum samt restaurang. Läs mer på www.welcomehotel.se och www.welcomehotel.se/lassemaja/ för mera information. OM TJÄNSTEN: Som restaurangchef på Welcome Hotel blir du en nyckelspelare som leder restaurangen och personalteamet i driften men även spelar en viktig roll i den nyskapande fas som restaurangen ska gå in i. Som ett modernt hotell beläget i expansiva Barkarby finns stor potential för hotellet att fortsätta växa och utvecklas till en ledande verksamhet i norra Stockholm. Du är ansvarig för hotellets restaurang, serveringen vid konferenser och för festvåningsverksamheten. Du kommer vara med och ta fram koncept, planera långsiktigt för restaurangens framtid och samtidigt var högst operativ tillsammans med din personal som består av både heltids- och extraanställda. Du tycker om att jobba över gränserna för avdelningarna och tänker på hela hotellet som din arbetsplats. Du samarbetar tätt med Welcome Hotels köksmästare och ingår i ledningsgruppen. Till Welcome Hotell hör även intilliggande Wärdshuset Lasse Maja som är Sveriges näst äldsta restaurangverksamhet med anor från 1600-talet. Där ligger många av konferensrummen och här serveras även konferensmiddagar och festvåningstillställningar i charmig och historisk miljö. Arbetstiderna är förlagda till dag- och kvällstid, på veckodagar och helger efter verksamhetens behov. Tjänsten ska tillsättas så snart vi hittar rätt person med tillträde enligt överenskommelse. Du blir anställd direkt av Welcome Hotel efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen. OM DIG SOM SÖKER: Till denna tjänst söker vi dig som är trygg och säker i din roll och är van att jobba självständigt. Du har grundliga restaurangkunskaper och förstår samtidigt hur hotell- och konferensverksamhet fungerar. Du är ansvarstagande, trivs i en operativ roll samtidigt som du är driven i organisatoriska frågor och vill ha en påverkande roll i hotellets framtid. Du är nytänkande samtidigt som du planerar långsiktigt och har stort tålamod. Du förstår att en förändring tar tid men vill gärna vara den som är med och genomför den. Vi ser att du har flera års erfarenhet i en ledande position inom restaurang och gärna även av hotell/konferens. Du är ambitiös och innovativ, har en positiv attityd och är en god och engagerad kollega som trivs i ett relativt litet team. På Welcome Hotell erbjuds du en härlig arbetsplats där det kommer hända mycket under de närmaste åren! Sök tjänsten idag via vår annons! För frågor kontakta [email protected]
Vill du vara med och göra skillnad på riktigt? På Karolinska Universitetssjukhuset bidrar vi till vård i världsklass genom att erbjuda god, vällagad och hållbar mat samt genuin service till både personal och besökare. Coor driver idag Livet – ett mångsidigt matkoncept med restaurang, bistro, café och en omfattande cateringverksamhet, beläget i hjärtat av Karolinska i Solna. Vi brinner för att skapa matglädje och helhetsupplevelser som genomsyras av kvalitet, hållbarhet, hälsa och gott ledarskap – från miljön i våra restauranger till njutningen vid varje måltid. Nu söker vi en Platschef med passion för service, innovation och hållbar utveckling. Är du en person som hellre bygger och utvecklar än förvaltar? Som inspirerar ditt team och skapar kultur kring service, ansvar och nytänkande? Då vill vi höra från dig! Om rollen Som Platschef för Livet har du ett helhetsansvar för restaurang, bistro, café och cateringverksamheten. Det innebär att du ansvarar för drift, ekonomi och medarbetare – samtidigt som du leder verksamheten mot högt uppsatta mål inom kvalitet, gästupplevelse och affärsresultat. Du får en nyckelroll i att utveckla vårt erbjudande på Karolinska, i nära samarbete med både ditt team på plats och ett nätverk av andra restaurangchefer inom Coor. Här finns en kultur av samarbete, erfarenhetsutbyte och gemensam utveckling – något vi är både stolta över och måna om. Om dig Du är en engagerad och nyfiken ledare som gillar att driva utveckling, skapa teamkänsla och leverera service i toppklass. Du har ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt, och trivs i en miljö där tempot är högt och dagarna varierade. Hos dig är service, hållbarhet och kvalitet en självklar del av din professionella identitet – du vet vad som krävs för att överträffa förväntningar och skapa stolthet i teamet. Vi ser att du har: - Gedigen erfarenhet från kommersiell restaurang- eller caféverksamhet - Flerårig erfarenhet som chef med ansvar för personal, kvalitet och resultat - Förmåga att arbeta både strategiskt och operativt, och trivs med att vara nära verksamheten - Stark förståelse för ekonomi och lönsamhetsfaktorer - Erfarenhet av arbetsmiljöarbete och ledarskap i en inkluderande och trygg kultur - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift - God datorvana och gärna erfarenhet av digitala verktyg, kommunikation och sociala medier Vi erbjuder Coor är en långsiktig arbetsgivare som erbjuder utvecklingsmöjligheter i en trygg och innovativ miljö. Vi kombinerar stabiliteten av ett stort bolag med entreprenörsanda och nytänkande. Hos oss arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och engagerar oss i medarbetarnas utveckling. Vi erbjuder: - Fast lön enligt kollektivavtal samt avtalspension och försäkringar. - Förmåner som föräldralön och friskvårdsbidrag. - Utbildnings- och utvecklingsmöjligheter inom din roll. - En långsiktig arbetsgivare med trygghet och utvecklingsmöjligheter i fokus - En innovativ miljö som kombinerar storbolagets stabilitet med entreprenörsanda och nytänkande - En stark servicekultur där vi aktivt stöttar din professionella utveckling Om tjänsten - Anställningsform: Tillsvidareanställning - Sysselsättningsgrad: 100% - Arbetstid: Främst måndag-fredag dagtid men kvällar och helger kan förekomma - Startdatum: Enligt överenskommelse - Provanställning: 6 månader För att säkerställa en rättvis och träffsäker rekryteringsprocess använder vi personlighetstester, och vid anställning utför vi bakgrundskontroller på all vår personal. Övrig information Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För att följa GDPR tar vi endast emot ansökningar via vår annons. Välkommen med din ansökan! All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med denna rekryteringsprocess undanbedes vänligen. På Coor möter vi varandra med nyfikenhet och värme. Hos oss arbetar människor med olika personligheter, bakgrunder och talanger. Coor är service; vi tar hand om våra kunders fastigheter, lagar mat, städar, välkomnar gäster, levererar post och sköter alla de hundratals Facility Management-tjänster som krävs för att en arbetsplats eller fastighet ska fungera på bästa sätt. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa de bästa arbetsmiljöerna i Norden – smarta, hållbara och fyllda med glädje, för både våra kunder och oss själva. Tillsammans skapar vi värde genom att utföra, leda och effektivisera våra kunders serviceverksamheter så att de kan fokusera på vad de gör bäst. Resten tar vi hand om. Genom vår varma kultur och vårt starka samarbete har vi roligare och skapar mer värde för våra kunder. Det ser vi varje dag. Det är därför vi är ett av Nordens ledande företag inom Facility Management.
Restaurang Fica är en populär lunchrestaurang mitt i Hemavans fjällvärld. Vårt största fokus är våran fantastiska lunchbuffé som folk åker långa vägar för att äta. Nu söker vi en engagerad restaurangansvarig som vill vara med och driva vår verksamhet framåt! Som restaurangansvarig har du det övergripande ansvaret för den dagliga driften av restaurangen. Du leder teamet, ansvarar för schemaläggning, ser till att servicen håller toppklass och att både gäster och personal trivs. I köket finns det en ansvarig som man skall samarbeta med för att få den bästa möjliga driften. Vi söker dig som: • Är lösningsorienterad, ansvarstagande och gillar att ha många bollar i luften • Har ett öga för detaljer och ett hjärta för service • Gillar att jobba i ett högt tempo och har en positiv energi som smittar av sig • Talar svenska och engelska Vi erbjuder: • En unik arbetsplats i hjärtat av Hemavans fjällmiljö • Möjlighet att påverka och utveckla verksamheten • Ett härligt arbetslag och familjär stämning • Personalboende kan ordnas vid behov Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leo's framgångsrika koncept tillsammans med en leklandschef? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag! Arbetsuppgifter - Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder - Driva den dagliga verksamheten efter Leo's 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj - Jobba mot uppsatta mål och nyckeltal samt ansvara för verksamhetens resultat - Driva och utveckla service & merförsäljning - Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö - Inköp och inventeringar - Tillaga och servera enklare maträtter - Anordna kalas Arbetet är till största del operativt där du är en del av ditt team. Kvalifikationer Vi söker dig som har praktisk ledarskapserfarenhet från tidigare anställningar. Du ska vara genuint intresserad av ledarskap och leda din omgivning genom att vara en förebild. Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Som person är du en positiv teamspelare med ett affärssinne som motiveras av att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig då tempot ofta är högt. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar! Utöver ovan sätter vi alltid Leo's värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare: Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord. Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leo's framgång. Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra. Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leo's framgång är resultatet av allas insatser. Övrigt Tjänsten är ett vikariat på heltid med start juni 2025 och sträcker sig till sista maj 2026. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal. Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!
Vi söker en driven och passionerad restaurangmanager – är det du? Är du en naturlig ledare med passion för service, mat och människor? Vill du vara med och driva en restaurang där kvalitet, teamkänsla och kundupplevelse står i centrum? Då kan det här vara din nästa utmaning! Vi söker just nu en restaurangmanager/platsansvarig som vill ta ansvar för den dagliga driften hos oss. Du kommer att vara vår högra hand – och ibland vår motor. Rollen innebär att du: • Leder och motiverar teamet på plats • Sätter scheman och har koll på bemanning • Hjälper till att rekrytera ny personal vid behov • Har nära kontakt med våra gäster och ser till att de får en förstklassig upplevelse • Ser till att allt flyter på – från öppning till stängning Tidigare erfarenhet av liknande tjänst är ett krav – vi söker dig som vet hur man driver en restaurang och kan ta ansvar direkt från start. Vi söker dig som: • Har erfarenhet av ledande roll inom restaurang eller liknande • Är stresstålig, lösningsorienterad och har en positiv energi • Trivs med ansvar och gillar att ta initiativ • Är en lagspelare som kan få andra att växa Tjänsten är tillgänglig omgående, så tveka inte att höra av dig om du känner att det här är du! Låter det intressant? Skicka ditt CV och ett par rader om dig själv till [email protected]
Tillsvidare, heltid 100% Tillträde enligt överenskommelse Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk Enhetschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum samt upprätthålla en god kundrelation. Du kommer att driva två restauranger som ligger i närheten av varandra med två lika fantastiska team. I rollen som Unit Manager kommer du att ansvara för restaurangens budget och resultat såväl operativt som kvalitetsmässigt. Du har fullt personalansvar och följer lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för rapportering till närmsta chef och huvudkontorets olika funktioner. Du fördelar och strukturerar den dagliga driften och säkerställer en god arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du kommer även utveckla och följa upp kontraktet genom att definiera och presentera nya lösningar utifrån kundens behov och önskemål. Om Restaurang Gemytet och Visionen Restaurang Visionen är belägen i RISE lokaler på Ramnaslätt i Borås och Restaurang Gemytet är belägen i Ellos lokaler i Viared Borås, verksamheterna är snarlika varandra där vi i huvudsak serverar frukost och lunch det förekommer också fikabeställningar, konferenser, catering, kvällsarrangemang om kunden efterfrågar det. Vi serverar ca 250 portioner inkl catering på båda restaurangerna. På Ellos sköter vi även kaffemaskiner och varumaskiner. Det är totalt 11 anställda öppettiderna är 7-15 måndag - fredag. Vem är du? • Du har en högskoleutbildning eller motsvarande • Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar • Du har minst 3 års erfarenhet av arbete i restaurang • Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad • Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt • Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta genomtänkta beslut i handling • Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö • Du är kreativ och lösningsorienterad • Du ser din betydelse i nöjda kunder, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera • Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar • Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat • Du har god datavana och kunskaper i Office365 Om Compass Group Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension. Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida. Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen. • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra. • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor. • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Rekrytering på Compass Group Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.
Miss Voon grundades 2011 på Sturegatan i Stockholm. Idag finner du restaurangerna i Stockholm, Uppsala och Skellefteå. Jonas Svensson med team driver Miss Voon och Goma asiatisk gastropub. Miss Voon är en modern restaurang som kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Fräschör, enkelhet och mycket smakkaraktär har varit ledorden när vi har utformat menyn, och det går igen även i vin- och drinklistan. Miss Voon Stockholm hittar du på Sturegatan 22. Du får en trivsam arbetsplats med uteservering och utsikt över Humlegården. Arbetsbeskrivning Du får en ledande roll med målsättningen att driva, utveckla och förvalta restaurangen. Befattningen kräver ett starkt ledarskap, organisationsförmåga och resultatfokus. Huvudansvarig för daglig drift, skapa energi för både teamet och för våra gäster. Ledning/koordinering av personal inom verksamheten. Försäljningsutbud, mat-, dryck- och övrig försäljning efter gästernas efterfrågan och enligt koncept. Budget: verkställande och uppföljning. Optimera personalresurser i driften efter behov och kompetens. Lokalansvar. Kvalifikationer Du har varit arbetsledande som restaurangchef och har alltid kvalitet i fokus. Som person är du trygg i dig själv och i din chefsroll. Du har ett kommunikativt ledarskap och förmåga att skapa teamkänsla och tillföra entusiasm. En stor social kompetens är nödvändig då du kommer att ha mycket kontakt med gäster. Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra, men det är också viktigt att du kan arbeta självständigt och att du är strukturerad och kan ta egna initiativ. Kunskaper i Microsoft office, Caspeco och Trivec är meriterande. Vi ser gärna att du är utbildad sommelier, och att du har ett engagemang och intresse för branschen och att nätverka inom denna.
Vi söker dig som är en erfaren ledare och som vill satsa på Espresso House! Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få utvecklas, ansvara för sin coffee shop och vara en del av Espresso House resa framåt. Vill du ta dig an en ny utmaning, har tidigare erfarenheter inom service och ledarskap och vill driva en egen coffee shop på Espresso House? Då är det dig vi söker! Som Coffee shop Manager driver du din egen coffee shop i enlighet med vår vision, våra värderingar och policys. Du har därför ett övergripande ansvar för din coffee shop vilket innefattar försäljning, resultat, arbetsmiljö, matsäkerhet, renlighet och personalansvar. 90% av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med ditt team och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att stötta, coacha och föregå med gott exempel. För att läsa mer om rollen, klicka här Kom och jobba med oss! | Espresso House. Vi söker dig som: • Har haft personalansvar innan och är van att leda andra människor • Vill arbeta i drift tillsammans med teamet och leverera grym service till våra gäster • Är initiativtagande och drivs av att arbeta i ett högt tempo • Har en förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera och påverka ekonomiska resultat • Värdesätter renlighet och rutiner högt i arbetet samt har ett öga för detaljer • Är van att arbeta mot uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning • Har erfarenhet av försäljning och service, gärna i en ledande position • Drivs av att arbeta med människor och värderar gemenskap och samarbete Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. Utbildning är viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion och Baristautbildning. Utöver detta erbjuder vi även mer utbildning för dig som arbetar som Coffee Shop Manager, så som inom ekonomi, ledarskap, arbetsrätt och arbetsmiljö. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Du kan läsa mer om våra olika karriärmöjligheter på vår hemsida. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Välj ett jobb för att visa detaljer
Visar 1 till 10 av 131 jobb