Restaurangchef

Sök bland 112 lediga jobb som Restaurangchef och börja ditt nya yrkesliv idag!

Verksamhetskoordinator Mat vid Siljan
Leksand Resort AB
Restaurang- och kökschefer

Tjänsten är säsongsbaserad med olika fokus beroende på säsong och verksamhetsställe. I nära samarbete med vår Verksamhetschef för Mat Vid Siljan är du höst-/vintertid en del av teamet som ser till så att vi kan leverera exceptionella mat- och gästupplevelser på någon av våra 12 restauranger och barer på Tegera Arena under SHL-säsongen. Vår-/sommartid skiftar fokus över till mat & dryck på Leksand Sommarland/Leksand Resort vilket innefattar allt från inköp, utbildning av sommarpersonal och framtagandet av rutin- och checklistor till att vara en nyckelspelare i den dagliga driften av en omfattande destination med 150.000 gäster årligen. Ni kommer vara två verksamhetskoordinatorer med olika fokusområden baserat på kompetens, tidigare erfarenhet och intressen. Tillsammans med Verksamhetschefen för Mat Vid Siljan utgör ni ledningen för verksamhetsområdet. Huvudsakliga arbetsuppgifter höst-/vintersäsong kan vara: Arbetsledare under matcher och evenemang Personalplanering och schemaläggning utifrån bokningsläge, gästflöde och evenemang Lageransvar och inköp av varor till restauranger, kiosker och barer Planera och genomföra merförsäljningsstrategier Svara på offertförfrågningar och sköta kundkontakt för catering och konferenser Koordinera marknadsföringsinsatser i samarbete med marknadsavdelningen Planera och koordinera cateringuppdrag samt arbetsleda och arbeta service på plats Administrera hemsida och sociala medier Säkerställa att barer och restauranger är fullt utrustade inför matcher och evenemang Uppföljning av verksamheten samt arbete med ständiga förbättringar Stötta Verksamhetschef med diverse uppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifter vår-/sommarsäsong kan vara: Personalplanering och schemaläggning Utbilda och arbetsleda sommarpersonalen inför och under säsongen Ansvar över att restauranger och kiosker iordningställs inför säsongsstart Säkerställa att samtliga restauranger och kiosker alltid är fullt utrustade och påfyllda för att möta efterfrågan Lageransvar och inköp av varor till restauranger och kiosker Ansvara för kundkontakt och genomförandet av cateringuppdrag samt konferenser Uppföljning av verksamheten samt arbete med ständiga förbättringar Stötta Verksamhetschef med diverse uppgifter Om företaget Mat Vid Siljan driver en omfattande restaurang- och cateringverksamhet, bland annat i Tegera Arena samt på Leksand Sommarland och Leksand Resort. Mat Vid Siljan är en del av Leksand Resort-koncernen som även driver följande verksamheter: Leksand Sommarland, en vatten- och nöjespark med 46 attraktioner Leksand Resort med cirka 237 stugor, över 400 campingtomter, 25 glampingtält och 28 uthyrbara husvagnar Moskogen hotell & restaurang som har hotell-, restaurang- och konferensverksamhet Tillsammans är vi runt 35 helårsanställda och under sommarsäsongen är vi över 400 personer som arbetar inom våra olika verksamheter. Vi erbjuder våra gäster kvalitativa upplevelser inom boende, aktiviteter, mat och dryck. Vi har boenden från tält till lyxiga stugor i natursköna miljöer, vi har utmanande aktiviteter och nervkittlande attraktioner och vi erbjuder allt från en snabb lunch till en mer exklusiv komponerad meny. Leksand Resort-koncernen ägs sedan mars 2022 av Sveriges ledande campingkoncern First Camp. Din profil För att lyckas som Verksamhetskoordinator hos oss trivs du med att arbeta i en miljö med högt tempo där utmaningar hanteras löpande och där du gärna kommer med utvecklings- och förbättringsförslag. Du är van vid att arbeta i en dynamisk miljö där flexibilitet och servicekänsla är nyckeln till framgång. Du har minst 3 års erfarenhet av arbetsledning inom restaurangbranschen, exempelvis som Restaurangchef eller liknande befattning. Relevant utbildning och erfarenhet av arbete i Casepco Cloud samt erfarenhet av marknadsföring och evenemangskoordinering är meriterande. Du är strukturerad, serviceminded och trivs i en roll där du både självständigt och tillsammans med dina kollegor arbetar för att våra verksamheter ska fungera så bra som möjligt. Vi vill även att du som person har en prestigelös inställning till dina arbetsuppgifter då vi utöver våra ordinarie uppdrag hjälps åt där det behövs. B-körkort krävs. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vad kan vi erbjuda? En viktig och varierad roll i spännande verksamheter under ständig utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Individuell lönesättning, övriga villkor enligt kollektivavtal med Unionen. Friskvårdsbidrag. Är du vår nya stjärna? Sök jobbet direkt från mobilen genom att svara på ett antal frågor. Inget CV eller dokument behövs i ett första läge. Allt går snabbt och smidigt på bara några minuter.

4 oktober 2024
Sista ansökan:
4 november 2024
Platschef till Restaurang Bambu
Purple Rekrytering & Interim AB
Restaurang- och kökschefer

Restaurang Bambu söker nu en passionerad och målmedveten Platschef som vill vara med och leda vår framgångsrika restaurang i Bredaryd. Som Platschef hos oss kommer du att spela en central roll i vår verksamhet, där ditt engagemang och din drivkraft blir avgörande för att skapa en trivsam arbetsmiljö och en förstklassig upplevelse för våra gäster. Om rollen Vi har ca 15 anställda och erbjuder en dynamisk och operativ roll där du kommer att vara ansvarig för schemaläggning, inköp, personalansvar samt utveckling och coaching av medarbetarna. Som Platschef kommer du att ha ansvar för att säkerställa att den dagliga driften fungerar smidigt och effektivt. Du kommer att planera och koordinera arbetspass för att säkerställa att vi alltid har rätt bemanning, hantera beställningar och se till att vi har alla nödvändiga varor och ingredienser för att kunna erbjuda våra gäster högkvalitativa rätter. Du kommer även att leda, motivera och utveckla vårt team av duktiga medarbetare genom att ge kontinuerlig feedback och stöd för att främja deras utveckling och säkerställa hög servicenivå. Våra önskemål Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet inom ledarskap eller motsvarande utbildning, samt tidigare erfarenhet av arbete inom servicebranschen. Din förmåga att hantera och motivera personal är avgörande för att lyckas i rollen. Vi ser gärna att du är ansvarsfull och flexibel, med ett starkt engagemang för både mat och service. Du ska kunna ta initiativ, vara lösningsorienterad och ha en naturlig fallenhet för att skapa en positiv och inkluderande arbetsmiljö. Din passion för att leverera högkvalitativ service och din förmåga att anpassa dig till föränderliga omständigheter kommer att vara nyckelfaktorer för att trivas och lyckas hos oss på Restaurang Bambu. Restaurang Bambu erbjuder Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person. Hos oss på Restaurang Bambu har du chansen att växa och utvecklas tillsammans med ett engagerat team. Vi satsar på internrekrytering och erbjuder utbildningar som stödjer din personliga och professionella utveckling. Här kan du utveckla dina ledarskapsförmågor, förbättra dina kunskaper inom mat och dryck, och delta i spännande projekt. Hos oss hittar du en inspirerande miljö där du kan bygga en stark karriär inom restaurangbranschen. Om oss Restaurang Bambu startades upp i Bredaryd för 30 år sedan och har genom åren fått en stor kundkrets såväl lokalt som runt om i Sverige. Hos oss står den asiatiska buffén i centrum men för den som vill finns även en uppsjö av rätter i vår à la carte som passar hela familjen vare sig man gillar asiatiskt eller husmanskost. Vi strävar efter fräscha och väl tillagade rätter samt hög servicenivå i en trevlig miljö. Vill du veta mer? I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Purple Rekrytering & Interim, där Anela Drndo är vår ansvariga rekryterare. Ansökningar och urval sker löpande och tjänstens startdatum är i höst. Anela står till ditt förfogande för eventuella frågor och ytterligare information. Du kan nå henne personligen på telefonnummer 0737–019453. Ansökningar behandlas löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen till Restaurang Bambu!

4 oktober 2024
Sista ansökan:
25 december 2024
Restaurangchef
Sushi Centralen AB
Restaurang- och kökschefer

Önskad kompetens och erfarenhet - Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen - Du brinner för att sätta gästen i centrum - Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar - Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning - Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål - Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi - Du har ett stort intresse för restaurangbranschen och tillhörande utveckling Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen. Ansvarsområden som ingår i tjänsten är: Personalfrågor Schemaläggning Systematisk utvärdering och utveckling Hygien och egenkontroll Inköp och inventering Kassahantering Administration Du ska vidhålla - hög kvalité på våra produkter - hög servicenivå gentemot gäster - hög renlighet i restaurangen och alla arbetsmoment

4 oktober 2024
Sista ansökan:
23 mars 2025
Max Kista söker vikarierande restaurangchef
Max Burgers AB
Restaurang- och kökschefer

Har du en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra? Då kan tjänsten som Restaurangchef passa dig!  Vad kommer du att göra om dagarna som Restaurangchef på MAX? Som restaurangchef arbetar du strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling av medarbetare och verksamhet. En lika viktig del är att du själv jobbar operativt i driften på din restaurang. Hos oss visar chefen vägen vilket innebär att du sätter dig in i alla delar av restaurangens drift och tycker det är kul att själv delta i produktionen. Du leder genom exempel och arbetar operativt i driften ca 60% av arbetstiden.  Du som restaurangchef har det övergripande ansvaret för din restaurang vilket inkluderar såväl drift som ekonomi och personal. Du ser till att restaurangen når fastslagna månadsprognoser och budget samtidigt som dina medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Förutom att du ansvarar för din egen restaurang vill vi också att du verkar som ett föredöme i företaget och bidrar med energi och resurser till hela ditt distrikt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att: Säkerställa att restaurangen levererar på uppsatta mål i styrkort och affärsplan genom att omvandla dessa till lokala mål och handlingsplaner. Du arbetar för att restaurangen når upp till satta mål inom våra sex fokusområden kvalitet, bemötande/service, snabbhet, renlighet, säljfrämjande åtgärder samt kostnadskontroll/lönsamhet. Du arbetar med entreprenörsmässig planering av personal och schema, försäljning / lokal marknadsföring, renovering och underhåll. Du tar fram prognoser för försäljning och arbetade timmar samt upprätta handlingsplan för att nå dessa målsättningar. Med engagemang bygger du ett team genom att rekrytera, utbilda, coacha och motivera dina medarbetare, så att restaurangen tillgodoser och överträffar gästernas förväntningar. Du arbetar med daglig uppföljning och kontroll av varor beträffande svinn, lager/inköp och hantering. Vem är du? Du är en person som förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina medarbetare utvecklas. Du har arbetat några år inom ett serviceyrke eller i någon annan snarlik bransch. Har du dessutom jobbat inom restaurang är det positivt, men det är inget krav. Däremot vill vi att du har minst två års erfarenhet från en ledarroll med personalansvar. Du har grundläggande IT-kunskaper och goda kunskaper i svenska och engelska. Du motiveras av att se andra växa samtidigt som du behåller fokus på mål och resultat. Du har en självklar känsla för service, är prestigelös och duktig på att kommunicera och samarbeta med såväl dina medarbetare som chefskollegor. Dina personliga egenskaper är otroligt viktiga för oss och vi kommer lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen. Våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap genomsyrar vårat dagliga arbete och vi söker därför dig som delar våra värderingar. Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig ett roligt och varierat jobb där du driver restaurangen som din egen, med goda utvecklingsmöjligheter internt. Du kommer att få en gedigen skräddarsydd introduktion till vår verksamhet och du får också ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar utifrån ditt individuella behov. Vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

3 oktober 2024
Sista ansökan:
17 oktober 2024
Restaurangchef
Streetfood från Norrbotten AB
Restaurang- och kökschefer

Leader of Bastard Burgers Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood. I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en Leader of Bastard betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få ditt team att arbeta tillsammans. En Leader of Bastard leder med gott exempel i enlighet med Bastard Burgers ledarskapsprinciper och värderingar. I rollen förväntas du ta ett högt ägandeskap för tilldelad enhet samt strävar efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa Bastard Burgers strukturer, rutiner och använda att vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande. RestaurangchefOm rollen Vi vill jobba med dig som älskar människor och mat lika mycket som oss. Som restaurangchef på Bastard Burgers ansvarar du för att servicen håller en hög nivå och att såväl gäster som medarbetare är nöjda och glada. Du leder teamet med rätt inställning och bra energi. Du har erfarenhet från tidigare restaurang- eller serviceyrke och förstår att det blir stressiga stunder men att servicen/maten alltid måste vara utmärkt. Du får ett övergripande ansvar för schemaläggning, inköp, personalkostnader och i princip allt som händer i restaurangen. Arbetet innebär ett stort driftfokus, kök och kassa, med administrativa inslag där du förväntas ta ett högt ägandeskap.Operativt arbete i driften ca 80 % av arbetstiden. Övergripande ansvarsområden: Utbilda och rekrytera personal Ansvarig för att mäta, utvärdera samt utveckla och rapportera resultaten på sin enhet Systematiskt göra uppföljningar i interna system Upprätta säkra arbetsförhållanden och följa det interna systematiska arbetsmiljöarbetet Se till att livsmedelssäkerheten följs i enlighet med hygienbestämmelser Aktivt arbeta med och implementera Bastard Burgers likabehandlingsplan och värdeord på sin enhet Är vi en match?Vi söker dig som... Har tidigare erfarenhet från restaurang- eller serviceyrke, gärna med personal och budgetansvar Du skall kunna svenska och/eller engelska, meriterande att behärska båda språken Möjlighet att arbeta flexibla timmar, inklusive kväller och helger Har en utmärkt kommunikationsförmåga God organisations- och ledarskapsförmåga, där du är strukturerad och ansvarstagande Motiveras av och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål Vi erbjuder digBastard Burgers värdeord är kvalité, kultur och människor, där dessa ligger till grund för gemensamma mål. En tjänst hos oss innebär en möjlighet att få vara delaktig i ett innovativt och snabbt växande företag, där vi är stolta över vår kultur och familjära känsla! Perks:• Föräldraförmån – vi toppar upp föräldrapenningen!* (upp till ett visst belopp).• Kollektivavtal (tjänstepension, förmåner etc.)• Veckovis pulsmätning• Friskvårdsbidrag • Betald startavgift för lopp och tävlingar• Personalrabatt på alla Bastard Burgers i Sverige, Norge, Finland Om Bastard Burgers Bastard Burgers är ett ungt och snabbt växande företag som grundades i Luleå, Sverige, år 2016. Idag finns det fler än 70 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och ytterligare restauranger i Finland, Norge och New York. Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden, svengelska – allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Mångfald och inkludering Bastard Burgersvärdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet,vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder.Välkommen med din ansökan!

3 oktober 2024
Sista ansökan:
22 oktober 2024
Biträdande Leklandschef Umeå Vikariat
Leo's AB
Restaurang- och kökschefer

Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leo's framgångsrika koncept tillsammans med en leklandschef? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag! Arbetsuppgifter - Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder - Driva den dagliga verksamheten efter Leo's 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj - Jobba mot uppsatta mål och nyckeltal samt ansvara för verksamhetens resultat - Driva och utveckla service & merförsäljning - Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö - Inköp och inventeringar - Tillaga och servera enklare maträtter - Anordna kalas Arbetet är till största del operativt där du är en del av ditt team. Kvalifikationer Vi söker dig som har praktisk ledarskapserfarenhet från tidigare anställningar. Du ska vara genuint intresserad av ledarskap och leda din omgivning genom att vara en förebild. Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Som person är du en positiv teamspelare med ett affärssinne som motiveras av att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig då tempot ofta är högt. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar! Utöver ovan sätter vi alltid Leo's värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare: Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord. Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leo's framgång. Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra. Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leo's framgång är resultatet av allas insatser. Övrigt Tjänsten är ett vikariat på heltid som sträcker sig från 1 novemver 2024 till sista januari 2026.Tjänsten tillsätts efter överenskommelse. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal. Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

3 oktober 2024
Sista ansökan:
20 oktober 2024
Restaurangchef
Nordic Service Partners AB
Restaurang- och kökschefer

Välkommen till Burger King! Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig! Vill du utvecklas och få nya erfarenheter? Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare? Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor? Nu har du chansen – sök jobbet idag! Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till!

3 oktober 2024
Sista ansökan:
31 oktober 2024
Platschef
Rasta Sverige AB
Restaurang- och kökschefer

Rasta Ringarum är en restaurang som ingår i Rasta Sverige AB som driver 30st vägrestauranger i Sverige. Rasta ska vara det givna stoppet längs vägarna. Rasta Ringarum serverar till största delen husmanskost, a la carte och fika. Vi söker nu en drivande platschef som älskar service, har goda ledaregenskaper och som är van att jobba i högt tempo med många olika arbetsuppgifter. Som platschef driver du verksamheten på Rasta Ringarum till stor del i den dagliga driften, du ska säkerställa att restaurangen uppfyller och överträffar gästens förväntningar. Du leder verksamheten på ett effektivt och glädjefullt sätt såväl kvalitativt som ekonomiskt. Arbetsuppgifterna innefattar ekonomiskt ansvar, budget, kontakt med myndigheter, marknadsföring samt personalansvar. Du ska leda och fördela arbetet med ett tydligt fokus på gästen. Du motiverar och inspirerar din personal och naturligtvis så tror du på och vill arbeta för ett företag i utveckling.

2 oktober 2024
Sista ansökan:
31 oktober 2024
MAX söker biträdande restaurangchef
Max Burgers AB
Restaurang- och kökschefer

Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar? Som biträdande restaurangchef är du restaurangchefens högra hand och ansvarig för restaurangens drift när restaurangchefen inte är närvarande. Det här är ett första steg för dig som vill driva en egen restaurang en dag. Du bräddar och fördjupar dina ledarkunskaper, och lär dig restaurangchefens alla arbetsuppgifter.   Vem söker vi? Dig som har dokumenterad erfarenhet av arbetsledarroll och budgetansvar inom restaurang, hotell, handel eller annan liknande personalintensiv bransch. Erfarenhet från snabbmatsbranschen ser vi som en fördel. Du ska vara serviceinriktad och klarar av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är noggrann, driftig och är bra på att leda och utveckla människor. Vad erbjuder vi En ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med expansion i Sverige och utomlands. Du jobbar tight ihop med restaurangchefen och driver restaurangen. Du kommer att få lära dig alla arbetsuppgifter en restaurangchef har. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja. MAX utgångspunkt är alla människors lika värde, vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap.  Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal.  Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

2 oktober 2024
Sista ansökan:
13 oktober 2024
Restaurangansvarig
Thai Malai AB
Restaurang- och kökschefer

Jag söker en duktig person som kan ansvara över en nyöppnad Thairestaurang i Jakobsberg. Ansvar över personal samt schemaläggning och inköp samt driften av restaurangen.

2 oktober 2024
Sista ansökan:
1 november 2024