Säkerhetsmontör

Sök bland 5 lediga jobb som Säkerhetsmontör och börja ditt nya yrkesliv idag!

Larmtekniker - Göteborg

Har du minst 1 års erfarenhet av larminstallationer eller service inom larm eller liknande och vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en erfaren och självständig larmtekniker till vår kund i Göteborg! Arbetsuppgifter Som larmtekniker hos vår kund får man ett varierande arbete där man utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, felsökning och reparation, till underhåll, service och ombyggnationer av larmsystem, CCTV och passagesystem. Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Tillträde enligt gemensam överenskommelse. Vem söker vi? Vi söker dig som är larmtekniker eller elektriker och har minst 1 års erfarenhet inom yrket och som är sugen på att ta nästa steg, till ett företag som lägger stor kraft på att vidareutveckla dig! Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra. För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare. -B Körkort Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet? Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Larmtekniker - Göteborg i ditt mail. Om oss Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi. Vi ser fram emot din ansökan!

10 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Larmtekniker - Stenungsund

Har du minst 1 års erfarenhet av larminstallationer eller service inom larm och vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en erfaren och självständig larmtekniker till vår kund i Stenungsund! Arbetsuppgifter Som larmtekniker hos vår kund får man ett varierande arbete där man utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, felsökning och reparation, till underhåll, service och ombyggnationer av larmsystem, CCTV och passagesystem. Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Tillträde enligt gemensam överenskommelse. Vem söker vi? Vi söker dig som är larmtekniker eller elektriker och har minst 1 års erfarenhet inom yrket och som är sugen på att ta nästa steg, till ett företag som lägger stor kraft på att vidareutveckla dig! Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra. För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare. -B Körkort Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet? Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Larmtekniker - Stenungsund i ditt mail. Om oss Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi. Vi ser fram emot din ansökan!

9 april 2024
Sista ansökan:
9 maj 2024
Resande montörer med/utan erfarenhet sökes till Vimab för säsongsarbete.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är resa runt till olika platser i Sverige för att hjälpa till med service av ventiler ute hos våra kunder. Har du tidigare arbetserfarenhet inom industri, mekaniker, el eller montering så är det starkt meriterande. Vi ser gärna att du har ett tekniskt kunnande och intresse, trivs att arbeta praktiskt och kunna hantera verktyg/maskiner. För att trivas i rollen som så behöver du gilla varierande arbetsuppgifter och kundkontakt. Du är en social problemlösare som är ordningsam, noggrann och ansvarstagande. Arbetsplatserna kommer att till största del vara inne på olika industriområden, där höga höjder kommer att förekomma. Vi kommer att stå för övernattningar på hotell och traktamente kommer att tillkomma på lönen. För att vara aktuell för tjänsten ska du vara bosatt i närheten av Motala. Eftersom det kan förekomma arbete vissa dagar/veckor på verkstaden i Motala. Men huvudsakligen kommer du att ligga ute i veckorna. Och resa hem under helgerna. Utbildning kommer att ske på plats i Motala under första veckorna av anställningen. Anställningen kommer att vara en visstidsanställning på 6 månader Din profil Meriterande: Heta arbeten utbildning Truck-kort Travers Krav: B-körkort Mycket goda kunskaper i svenska Säsongsarbetet kommer att pågå mellan april-oktober. Startdatum vecka 18. Urval sker löpande så ansök redan nu. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

9 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Larminstallatör/larmtekniker - Varberg

Har du minst 1 års erfarenhet av larminstallationer eller service inom larm och vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en erfaren och självständig larmtekniker till vår kund i Varberg! Arbetsuppgifter Som larmtekniker hos vår kund får man ett varierande arbete där man utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, felsökning och reparation, till underhåll, service och ombyggnationer av larmsystem, CCTV och passagesystem. Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Tillträde enligt gemensam överenskommelse. Vem söker vi? Vi söker dig som är larmtekniker eller elektriker och har minst 1 års erfarenhet inom yrket och som är sugen på att ta nästa steg, till ett företag som lägger stor kraft på att vidareutveckla dig! Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra. För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare. Starkt meriterande om du tidigare jobbat med CCTV och passagesystem. -B Körkort Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet? Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Larmtekniker - Varberg i ditt mail. Om oss Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi. Vi ser fram emot din ansökan!

5 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
Säkerhetstekniker

Larmteknik i Stockholm AB grundades 1989 och levererar allt från enklare säkerhetslösningar till mer avancerade säkerhetssystem inom bland annat inbrottslarm, kamerasystem, passagesystem, eller porttelefoni. Vi är certifierade i larmklass två enligt SBSC. Föregatets kunder är både små och stora företag, offentlig sektor samt privatpersoner. Vi erbjuder moderna produkter som är både säkra och har ett enkelt handhavande. Larmteknik tillhör Nordic Level Group AB (publ.), ett publikt bolag noterat på Nasdaq First North Growth Market. (LEVEL T03). Brinner du för säkerhetsteknik och gillar du variation i arbetet? Arbetsuppgifter: Installation, programmering och driftsättning av kundanpassade integrerade säkerhetslösningar. Du kommer att ha en egen bil och utgå från ditt eget hem. Ibland arbetar du självständigt i mindre projekt, ibland tillsammans med kollegor i större projekt. Du kommer också att få hantera en del serviceärenden. Vi söker dig som är en erfaren, kunnig och effektiv säkerhetstekniker. Det är en klar fördel om du är kunnig inom it. Har du arbetat med Ksenia, Bosch, Milestone, Axema, 2N eller SPC så är det extra meriterande. Oavsett bakgrund så är du en produktiv person som är van att skapa värdefulla resultat. Vi förutsätter att du har körkort samt behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Det är också ett krav med godkänt utdrag från polisens belastningsregister samt svenskt medborgarskap. Du erbjuds en variationsrik och utvecklande tjänst i ett mindre företag med en spännande koncern i ryggen. Vi jobbar aktivt och tillsammans för att vara den bästa leverantören av säkerhetstjänster för våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Larmteknik är Great place to work-certifierade och är en av avdelningarna som fick absolut högst nöjdhetsbetyg bland de anställda inom koncernen. Intresserad? Du är hjärtligt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-4139903. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.

5 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024