Souschef

Sök bland 40 lediga jobb som Souschef och börja ditt nya yrkesliv idag!

Souschef, restaurangverksamheten vid Läckö Slott
Stift Läckö Slott
Köksmästare och souschefer

Är du den nyckelpersonen vi söker till vårt restaurangteam? Ta chansen att jobba på Sveriges vackraste arbetsplats med måltiden, kulturarvet och den vackra naturen ständigt närvarande. Vår restaurang är belägen i naturum Vänerskärgården - Victoriahuset som färdigställdes 2013. Huset är en symbolisk gåva till Kronprinsessan Victoria på hennes 30-årsdag och inrymmer restaurangkök, matsal, InfoPoint/reception, 15 st övernattningsrum, samt en utställning i naturum Vänerskärgården. Vår måltidsverksamhet hämtar inspiration från den nära omgivningen. Det klassiska köket, fina lokala råvaror samt den unika Slottsträdgården skapar en röd tråd där det anrika Läckö Slott står som inspiration och scen för våra måltidsupplevelser. Från våren 2025 öppnar vi vår verksamhet i helt egen regi då Stiftelsen Läckö Slott binder samman de olika verksamheterna till en helhetsupplevelse för våra besökare. Vi ser fram emot att kunna utveckla vår destination och här är rollen som souschef en viktig del i resan framåt! Beskrivning av tjänsten Vi söker nu en passionerad souschef som vill vara med och skapa fantastiska måltidsupplevelser hos oss! Är du en driven person med ett genuint intresse för gastronomi och har ett kunnande kring matkvalitet? Då kan detta vara rätt roll för dig! Som souschef ansvarar du för den dagliga driften i köket tillsammans med dina kollegor. Du säkerställer att arbetet flyter smidigt och har en inbjudande ledarskapsstil. Tillsammans med köksmästaren ansvarar du för att avdelningen når sina mål. Du arbetar tätt med dina kollegor och strävar alltid efter att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Dina huvudsakliga arbetsområden Vara en del av kökets dagliga drift och schemaläggning tillsammans med köksmästaren Viss kontakt med leverantörer och varubeställning Utveckla och skapa nya, spännande menyer baserade på säsong och tradition Du finns till stöd för kalkylering och kontroll av råvarukostnader för att optimera kökets lönsamhet Säkerställa hög kvalitet på livsmedelshantering och följa gällande hygienrutiner Systematiskt arbetsmiljöarbete för att upprätthålla en säker och trivsam arbetsmiljö Följa upp gästfeedback och arbeta aktivt för att förbättra gästnöjdheten Utveckla måltiderna utifrån hållbarhet, lokala och/eller ekologiska råvaror Om dig Vi söker dig som har en stor passion för matlagning och en naturlig fallenhet för ledarskap. Du trivs i en dynamisk miljö och har förmågan att inspirera både gäster och medarbetare i din gärning. Du är också prestigelös och redo att stötta i alla delar av köket och restaurangen vid behov. Kvalifikationer Minst 2 års erfarenhet som kock eller i en liknande gastronomisk roll inom restaurangbranschen Goda kunskaper i köksekonomi, råvarukalkylering och kostnadskontroll Erfarenhet av, och förmåga, att arbeta med att skapa menyer utifrån hållbarhet, lokala och/eller ekologiska råvaror, som både imponerar och överraskar våra gäster Goda ledarskaps- och samarbetsförmågor Kvalitetsmedveten, innovativ och ständigt på jakt efter förbättringar Mån om medarbetarnas arbetsmiljö och hälsa Flexibel att arbeta kvällar och helger när så krävs. Kvälls- och helgarbete ingår i tjänsten, med schemaläggning anpassad efter verksamhetens behov samt säsong. Vi erbjuder Fantastiska arbetsomgivningar med närhet till Läckös natur- och kulturarv Ett team med entusiastiska medarbetare i ett av landets finaste besöksmål En dynamisk arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter Bra personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring samt viss möjlighet till flexibla arbetstider i samråd med arbetsgivaren. Tillsvidareanställning, omfattning 100% Ansökan Välkommen med din ansökan, innehållande personligt brev och CV. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Senaste inlämningsdatum är 28 februari 2025.

7 februari 2025
Sista ansökan:
28 februari 2025
Vi söker en Souschef till Eriksberg Vilt & Natur!
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Köksmästare och souschefer

Eriksberg Vilt & Natur är en unik destination där gastronomi, natur och vilt möts. Vi söker nu en engagerad och erfaren Souschef som vill vara en del av ett härligt köksteam och bidra till en fantastisk matupplevelse för dess gäster. Eriksberg Hotel & Naturs verksamhet fortsätter att växa och nu hjälper vi dem utöka deras duktiga team med fler erfarna kockar, som tillsammans med vår gastronomiska ledare Peter J Skogström och Linus Hornwall ska utveckla verksamheten! Som Souschef hos Eriksberg Vilt & Natur AB kommer du att ha en ansvarsfull roll i köket och vara en viktig del av deras dagliga drift. Vi letar efter någon som har minst 5 års erfarenhet av köksarbete, gärna i en ansvarsroll. Arbetstiderna inkluderar kvällar och helger, så det är viktigt att du är bekväm med det. Det är även krav på B-körkort och tillgång till bil för tjänsten då du behöver kunna ta dig till och från arbetsplatsen. DETTA SÖKER VI -Har minst 5 års erfarenhet av att arbeta i kök och gärna haft en ansvarsroll tidigare. -Har erfarenhet av svensk husmanskost och à la carte. -Trivs i en dynamisk miljö och kan hantera ansvar. -Är van vid att arbeta kvällar och helger. -Har jobbat som Souschef tidigare (meriterande, men inget krav). -Har rätt attityd och inställning – som är ödmjuk, prestigelös och lösningsorienterad. Eriksberg Vilt & Natur erbjuder en fantastisk arbetsmiljö i en unik natur- och viltpark. Här blir du en del av ett härligt team med höga ambitioner och stark laganda. Vi värdesätter utveckling och ger dig möjlighet att växa i din roll och ta ansvar. Dessutom erbjuder dem konkurrenskraftiga villkor för att skapa de bästa förutsättningarna för dig i ditt arbete. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! OM FÖRETAGET Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

5 februari 2025
Sista ansökan:
28 mars 2025
Sous chef, Scandic Infra City, heltid
Scandic Hotels AB
Köksmästare och souschefer

Nu söker vi en sous chef till Scandic Infra City. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som sous chef agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet! Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic! Vad innebär rollen som sous chef? Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet. Vem är du? För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du har erfarenhet från större banketter och kan leda dina kollegor igenom dem. Då ingen dag är den andra lik hos oss ser vi det som en självklarhet att du gillar varierade dagar och tycker om att jobba på event och mässor. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för både dina egna samt dina kollegors arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster. Information om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic! Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur! Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic. Delar du våra värderingar? BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

4 februari 2025
Sista ansökan:
2 mars 2025
Sous chef
G Swensons Krog AB
Köksmästare och souschefer

Som Sous Chef på G Swensons arbetar du som ansvarig köket med en bra överblick över köket för att upprätthålla den kvalitet vi strävar efter. Med 200 platser inklusive uteservering serverar vi en ala carte meny för 2-3 sittningar per kväll, oftast två eller tre rätter. Vi är dessutom öppna för lunch som även den har ett högt tempo. På G Swensons har vi ett litet kök med en stor ambition, och det märks när våra gäster kommer långväga för att äta en av våra klassiker eller prova på någon av våra nya rätter där vi har möjlighet att vara kreativa. Vi arbetar lokalt med våra odlare och producenter, och kör och hämtar råvarorna färska så gott som varje morgon vilket är en fantastisk ynnest. Det vi serverar till våra gäster följer säsongerna och det gör oss kreativa i köket. Som Sous Chef hos oss jobbar du nära Kökschefen och utvecklar menyer, sköter dagliga inköp med överblick från Kökschef, plockar grönsaker från stranden och andra omgivningar. Positionen är räknad som 95% köksarbete och 5% admin, du jobbar som kock på den station som behöver det. Ser gärna att du är väldigt flexibel och erfaren inom både Varma, Kalla och dessertköket. På G Swensons är tempot mycket högt under sommartid och du behöver ha en hög stresstålighet och inte vara rädd för att jobba över för att få dagens uppgifter färdiga. Anställningsperiod Mars - November Du kommer till exempel att: Förbereda, laga och lägga upp rätter Ansvara för att mise en place för köket alltid är bra och förberedd i tid Ansvara för att alla rätter är lagade korrekt efter recept och smakar som de ska Ansvara för att preppen tillagas snabbt, effektivt, med kvalitet och läggs upp på rätt korrekt på tallrik Följer alla hygienregler som finns samt de rutiner och policys vi har på G Swensons, att din station alltid är snygg, fräsch och hygiensk Ha en förståelse för ekonomin i köket och arbeta för att minska kostnader och matspill Ta emot varor och pricka av mot följesedel enligt rutin Städa din avdelning i köket efter varje skift Förbereda din avdelning i köket inför varje skift Förbereda mise en place Arbeta & ansvara för kök på catering Hjälpa kökschefen med daglig inventering och beställning Hjälpa kökschefen med skapandet av nya rätter och menyer Hjälpa till i andra avdelningar såsom kökschef önskar Vi vill att du är: Har flera års erfarenhet inom som kock Har utbildning inom hotell och restaurang Brinner för att laga mat och tycker att jobba i kök är det roligaste som finns Du är en ödmjuk lagspelare och gillar att kommunicera med dina medarbetare Du har hög kunskap om mat Du tycker det är roligt att göra det lilla extra i köket Du en är utpräglad kock som är kreativ och öppen för nya idéer och lösningar Vi söker dig som har flerårig erfarenhet i köket. Du en god kommunikatör och lagspelare, och att vara noggrann och arbeta med de små detaljerna är självklart för dig Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

3 februari 2025
Sista ansökan:
5 mars 2025
Souschef
Hotellet vid Lilla Apelviken AB
Köksmästare och souschefer

Nu söker Severins en smaksäker souschef som älskar att laga mat och vill ta nästa steg i karriären. Severins serverar en nordisk meny med höga mål både vad gäller råvaror och gastronomisk ambition. Rollen som souschef blir en nyckelposition då du kommer fungera som ansvarig när kökschef ej är på plats. Om dig Matlagning är din stora passion. Du drivs av att leverera kvalitet i varje servering och stimuleras av gastronomisk utveckling. Du har eventuellt erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare, alternativt naturliga ledaregenskaper som du kombinerar med en ödmjuk framtoning. Fakta Omfattning: 100% Anställningsform: Tillsvidare Start: Omgående Placeringsort: Varberg Kontakt Oskar Samuelsson, Food & Wine Director, [email protected]

3 februari 2025
Sista ansökan:
31 mars 2025
Erfaren souschef
Eriksberg Vilt & Natur AB
Köksmästare och souschefer

Eriksberg Hotel & Natures söker nu en souschef till vårt duktiga köksteam. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från restaurangbranschen och som strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Som person får du saker gjorda, är driven, tar initiativ och fungerar lika bra på skift ensam som med ett tiotal kollegor runt dig. Med en positiv anda, hög stresstålighet och flexibilitet blir du en viktig del av vårt kockteam och den framtida utvecklingen för våra två restauranger här på Eriksberg. Du måste ha erfarenhet som kock och vara en ordningsam problemlösare som kan arbeta både kvällar och helger. Du ska kunna svenska flytande i tal och skrift, samt engelska i tal och inneha B-körkort. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med provanställning. Arbetstiden är varierande, med kvälls- och helgarbete. Vi är anslutna till Visita och förhåller oss till gällande kollektivavtal. Varmt välkommen att mejla ansökan och CV till [email protected]

3 februari 2025
Sista ansökan:
5 mars 2025
Souschef säsongen 2025
Astrid Lindgrens Vimmerby AB
Köksmästare och souschefer

Brinner du för att laga mat och utvecklas inom matlagning och köksledarrollen samtidigt som du får vara en del av en sagolik måltidsupplevelse på Astrid Lindgrens värld? Vi erbjuder en arbetsplats där vi ser vår personal som en investering och jobbar aktivt för att ha en bra arbetsmiljö där alla mår bra och det är ordning och reda. Arbetstiderna är främst förlagda till dagtid men vissa kvällspass förekommer också. Råvarorna kommer i första hand från våra småländska trakter och vi arbetar med menyer som håller hög kvalité och följer årets säsonger. I Astrid Lindgrens värld finns det 4 restauranger av olika karaktär, varav en var ny för säsongen 2024. Astrid Lindgrens Näs har en restaurang med kafédel. Vi tror att du har utbildning och erfarenhet av kockyrket och nu vill ta ett steg vidare i din utveckling. Du har erfarenhet av att arbeta i en ledarroll och behärskar både det svenska och engelska språket då det ibland kan vara nödvändigt att kommunicera på två språk. Du gillar att ha ordning omkring dig och har lätt för att samarbeta och få alla i teamet att arbeta mot samma mål. Arbetstiderna och anställningsperioden varierar beroende på tjänst. Det är säsongsanställningar och helgarbete och vissa kvällspass förekommer. Astrid Lindgrens värld är öppen, sommarsäsongen från 16 maj till 17 augusti. Astrid Lindgrens Näs är öppen från 17 april till 28 september.Lön sätts enligt kollektivavtalet Gröna riks som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF).Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av Sofia Borén Jedebäck, kökschef [email protected] Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se Sista ansökningsdag för dessa tjänster är 28 feb, men intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Under sitt liv och i sina böcker visade Astrid Lindgren många prov på civilkurage och vikten av allas lika värde. Hon hade ett ärligt och respektfullt förhållningsätt till omvärlden. Och det har vi också här, i hennes värld. Välkommen med din ansökan!I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanbeder oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

3 februari 2025
Sista ansökan:
28 februari 2025
Vi söker en Souschef till våra restauranger Twentyfour Seven och West Coast
Svenska Mässan Gothia Towers AB
Köksmästare och souschefer

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Nu söker vi en engagerad och passionerad Souschef med uppdrag att ge våra gäster en fantastisk matupplevelse på våra restauranger West Coast & Twenty Four Seven Om rollen  Som Souschef arbetsleder du driften i köket. Du har hand om inventeringar, inköp, egenkontroll och ser till att lagar och avtal följs. Du ansvarar för en god arbetsmiljö i köket, säkrar efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav.  Som Souschef avlastar du även vår köksmästare med vissa administrativa uppgifter samt stöttar vid rekrytering och bemanning.   Vem är du?  Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus. Du är van att leda personal och ta stort ansvar i köket.  För att lyckas i rollen ser vi att du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet av liknande tjänst, minst 3 år med a la carte. Vi tror att du som söker har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering. Vidare har du en god förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt.  Som Souschef är du uppmärksam och lyhörd. Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel, kreativ och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har god datavana.   Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang.   Varför skall du välja oss?  Vi är ett stort och sammansvetsat team med positiva och sociala kollegor. Med mycket glädje, mod och engagemang jobbar vi tätt ihop för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra miljontals besökare. Varje dag. Året om. Det är roligt att gå till jobbet eftersom vi får bidra till att skapa den mest attraktiva mötesplatsen i Europa. I vår dynamiska verksamhet finns mycket erfarenhet och kunskap inom olika yrkesområden. Eftersom vi har så många olika verksamheter finns ett stort antal möjligheter som kan sträcka sig över en hel karriär.  Med ditt intresse och din kompetens vill vi att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår köksmästare och vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson.   Information om tjänsten  Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% inom Unionens avtalsområde, med tillträde snarast möjligt. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider.  Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så sök tjänsten redan idag.   Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson, [email protected]  Välkommen med din ansökan!   Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

3 februari 2025
Sista ansökan:
23 februari 2025
Souschef
Göteborgsfamiljen AB
Köksmästare och souschefer

Levantine är en fransk bistro i hjärtat av Göteborg, där klassiska rätter och en avslappnad atmosfär skapar en inbjudande mötesplats för både vänner och familj. Menyn är inspirerad av traditionell fransk matlagning med inslag av New Yorks bistrokultur, och här serveras allt från Moules Frites och råbiff till Boeuf Bourguignon. Oavsett om det är en vardagsmiddag, en helgbrunch eller ett glas vin i baren är Levantine en plats för god mat, bra sällskap och en välkomnande stämning. Om rollen Som Souschef är du en central del av köksteamet och en viktig länk mellan kökets dagliga drift och den övergripande verksamheten. I nära samarbete med Kökschefen ansvarar du för att skapa en inspirerande arbetsmiljö, där kvalitet, effektivitet och arbetsglädje står i fokus. Du är med och säkerställer att matlagningen håller hög standard, att teamet arbetar mot gemensamma mål och att köket fungerar smidigt under service. Rollen innebär en balans mellan praktiskt arbete i köket och operativt ledarskap, där du är delaktig i både planering och utveckling. Vem är du? Vi söker dig som har en stark passion för matlagning och en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra. Du är ansvarstagande, flexibel och van vid att arbeta i ett högt tempo utan att kompromissa med kvaliteten. Med en lösningsorienterad inställning och en vilja att utvecklas tillsammans med ditt team bidrar du till att höja nivån i köket. Dina arbetsuppgifter inkluderar: Att tillsammans med Kökschefen leda köksteamet och skapa en positiv och motiverande arbetsmiljö. Säkerställa att alla rätter håller hög kvalitet och följer uppsatta riktlinjer. Delta i planering och organisering av köksdriften, inklusive schemaläggning och arbetsfördelning. Ansvara för att hygien- och säkerhetsrutiner efterlevs enligt gällande föreskrifter. Bidra till menyutveckling och arbeta aktivt för att optimera både smak och lönsamhet. Stötta teamet under service och säkerställa ett effektivt arbetsflöde i köket. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Vi letar efter dig som vill vara en del av ett starkt team, utvecklas i din roll och tillsammans med oss skapa fantastiska matupplevelser. www.Levantine.se

3 februari 2025
Sista ansökan:
23 juli 2025
Souschef
Lammet & Grisen På Öland AB
Köksmästare och souschefer

Vill du ha en härlig sommar på Öland? Vi söker Dig som gillar ett högt tempo och vill bli del av vårt fantastiska team. Läs mer och sök här: www.lammet.nu/oland/jobb Ett fantastiskt personalboende finns såklart.

29 januari 2025
Sista ansökan:
16 mars 2025