Souschef
Sök bland 43 lediga jobb som Souschef och börja ditt nya yrkesliv idag!
Vi söker nu en ny kollega till oss på Skåvsjöholm konferens och hotell! Vi tror att du är en person med hög ambitionsnivå som inte är rädd att ha många bollar i luften. Du är en driven, flexibel och positiv kock med känsla för smak, kvalitet och service. Du har förmåga att arbeta självständigt men är en del av teamet, tar ansvar för ditt arbete och inspireras av utmaningar för att hitta lösningar till olika önskemål. Du behöver ha körkort och goda kunskaper i svenska och engelska. Vi behöver dig för att vara delaktig i ledningen av driften tillsammans med köksmästaren. Du är med och planerar menyer och inköp, du har även en del i att nyckeltal hålls. Det är även fördelaktigt om du har kunskap om bakning och skapande av desserter. Arbetstider kommer att vara lämpade på dagar, kvällar &-helger. Tillträde 10 Juni med möjlighet för tidigarelagd anställning Om oss Skåvsjöholm är en konferens- och hotellanläggning som du hittar 25 minuter med bil från Stockholm C i härlig skärgårdsmiljö. Hos oss finns det 17 möteslokaler i varierande storlek och 97 hotellrum samt en fantastisk restaurang med lovordade måltider. Allt med strålande utsikt över vattnet och allt under ett och samma tak. Vårt löfte till våra kunder är: Prickfria möten. Hållbarhetsfrågor och omtanke om miljön genomsyrar hela vår verksamhet och vi bedriver sedan länge ett aktivt miljöarbete med ambition att minska vår miljöpåverkan. Vi har en Svanenmärkning och är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Genomgående hög kvalitet på alla plan är viktigt för oss och vi är även certifierade enligt ISO 9001. Övrigt Ansökan skickas till: [email protected] Sista ansökningsdag är 9/6 - 2025 Facklig tillhörighet: Hotell & Restaurangförbundet
Scandic Linköping City ligger som namnet antyder centralt i Linköping- precis invid ån och bara ett stenkast från tågstationen. Hotellet är modernt, trevligt och rymmer bland annat en omtalad restaurang som enligt White Guide är en av Östergötlands bästa. Vi som jobbar på hotellet är i första hand ett team och jobbar alltid mot ett gemensamt mål. Vi tycker om att ta hand om våra gäster och hålla en hög nivå på service. Men vi tar också hand om varandra och hjälper till så mycket vi kan och sluter ihop när det behövs. Vi är ett mångkulturellt hotell där förståelse och samarbete är avgörande för vårt arbete. Att de tre Scandichotellen i Linköping har gemensam ledning ger våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter. Som Sous Chef är du köksmästarens högra hand och driver verksamheten då den inte är på plats. Kvalifikationer som vi gärna ser är Menyskrivning, vana av att leda arbete, att tycka om att arbeta i grupp mot ett gemensamt mål. Vi vill att du ska ha minst 6års yrkeserfarenhet Det här är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning. Din närmsta chef kommer att vara vår Köksmästare. Platsen omfattar dagskift och kvällskift under vardagar och helger. Startdatum enligt överenskommelse Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic. Delar du våra värderingar? BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD
Vi på Restaurang Papas, Mamas och Pepe's Bodega i Båstad söker nu en erfaren och entusiastisk Sous Chef som vill vara med och skapa magiska matupplevelser tillsammans med oss. Som Sous Chef hos oss kommer du att spela en viktig roll i vårt team och ha ett stort ansvar för att säkerställa högsta kvalitet på vår mat och service. Ansvarsbeskrivning: Assistera kökschefen i att leda och organisera köket Skapa och utveckla menyer och recept tillsammans med kökschefen Ansvara för tillagning av mat, presentation och servering i kökschefens frånvaro Övervaka kökspersonalen och säkerställa att riktlinjer och standarder efterföljs Hantera råvaror, inköp och kostnadskontroll Följa och säkerställa att hygien- och säkerhetsregler efterföljs Delta i planering och genomförande av evenemang under året. Vi söker dig som har: Tidigare erfarenhet av att arbeta som souschef eller i en liknande befattning Goda kunskaper inom matlagning och menyplanering Förmågan att arbeta under stressiga förhållanden och med hög arbetsbelastning Förmågan att leda, motivera och samarbeta med andra i teamet En hög nivå av kreativitet och passion för matlagning Vi erbjuder konkurrenskraftig lön enligt kollektivavtal och intervjuer kommer att ske digitalt. Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är dag, kväll, natt och helg. Tillträde är så snart som möjligt. Vill du vara en del av vårt hängivna team och skapa oförglömliga matupplevelser för våra gäster under alla händelserika event? Skicka in din ansökan idag och bli en del av Restaurang Papas & Pepe's Bodega! Är du intresserad eller har några frågor? Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta Hans Snoei: Mobil: 0708677729 E-post [email protected] Restaurang Papas är en matupplevelse som tar dig med på en resa genom Medelhavet. Med fokus på lokala råvaror skapas fantastiska rätter med smaker och dofter från regionen. Restaurangen är perfekt för en romantisk middag eller en festlig tillställning med vänner och familj. Du kan välja från ett brett utbud av mat och dryck, och njuta av den trevliga atmosfären medan du avnjuter din måltid. Mamas Italian är en italiensk restaurang med en genuint varm och välkomnande atmosfär. Maten lagas på kvalitativa råvaror med rena, enkla italienska smaker. Menyn är komponerad efter att gästen ska få en modern smakresa i det klassiska italienska köket. Vi har också en café del med mackor, kaffe och härliga bakverk. Öppet året runt Restaurang Pepes Bodega är en familjevänlig restaurang som är perfekt för en avslappnad och enklare matupplevelse. Restaurangen är öppen under sommarhalvåret och serverar mat i en snabb takt för att kunna ta hand om de många gästerna. Här kan du njuta av god mat till ett överkomligt pris, medan du umgås med familj och vänner. Under sommarhalvåret anordnar vi på Restaurang Pepes Bodega många events för att underhålla våra gäster. SummerON festivalen är ett årligt evenemang som drar besökare från när och fjärran för att uppleva musik, mat och dryck i en härlig festivalmiljö. Unplugged-konserter i vår trädgård är en uppskattad händelse för musikälskare som vill njuta av akustiska konserter i en avslappnad miljö. Sammanfattningsvis är Restaurang Papas, Restaurang Pepes Bodega och Mamas Italien tre fantasksiska restauranger som erbjuder olika matupplevelser och evenemang under hela året.
Är du en passionerad kock med ledaregenskaper som trivs i högt tempo? Noosh i Borås serverar latinamerikanskt med mycket smårätter och kött på grillen. Vi söker en souschef som bidrar till en kökskultur och matupplevelse där gäst och smak alltid står i centrum. Tjänsten gäller omgående och du blir en del av ett engagerat team där högt tempo och kreativitet är en självklarhet – särskilt under kvällar och helger. Därför är du van vid att hantera flera moment samtidigt, utan att tappa fokus på smaker, uppläggning och stämning i köket. Tjänsten innebär att du ansvarar för matlagning, utbildar och leder ditt team samt ser till att alla processer och rutiner följs.
Ett vanlig jobb. Fast mer wiiie! Sedan 1923 har vi fått människor att mötas, skratta och trivas tillsammans. Snart är det din tur att vara med. Hos oss jobbar du inte bara i en nöjespark – du jobbar i en hel värld av upplevelser: Karuseller, musik, god mat, hotell, show, trädgårdar, camping – och snart ett helt nytt vattenvärld. Vi har öppet året om, i olika säsonger och olika tempo – men glädjen finns alltid där. Och det är just du som är med och skapar den. Här är jobbet både stort och smått, vardagligt och wiiie, fullt av fart men med plats för eftertanke. Ett vanligt jobb. Fast mer wiiie! Vi ger dig detta (och lite till!) - Vardag och wiiie. Här är jobbet både kul och på riktigt. Du gör skillnad – oavsett om du jobbar mitt i pulsen eller bakom kulisserna. - Kollegor och kvarterskänsla. Här finns experter på allt från snurrande åk till smarta excel-dokument. Olika jobb, olika hörn av samma varma kvarter. - Värde före vinst. Vi ägs av staden. Det du gör bidrar till något större än oss själva. - Mod och metod. Vi testar nytt – men alltid med hållbarhet i fokus. Att ligga i framkant kräver både idéer och eftertanke. Här finns båda. Till vår restaurang Saluhallen behöver vi en souschef till vårt köksteam. Vi söker dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker? Restaurang Saluhallen På Liseberg Grand Curiosa Hotel har vi ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. I Saluhallen står läckra maträtter från när och fjärran uppdukade sida vid sida- här landar hela världen på din tallrik! Saluhallen har möjlighet att ta emot över 500 gäster, där både stora och små hittar sina favoriter. Allt som allt står verksamheten för variation och bredd, vilket ställer krav på såväl kökets arbetsledning som medarbetare! Så ser en vanlig dag ut Souschefens främsta uppgift är att fungera som Head Chefs högra hand. Vid Head Chefs frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i rekrytering samt har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete. Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat och är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö. Som en del av kökets arbetsledning förväntar vi oss att du tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och kollega samt inspirera till kompetenshöjning. Du kommer att arbetsleda både van restaurangpersonal och nyutbildade medarbetare, ja, även oerfarna kollegor. Ditt uppdrag blir därför att coacha och vägleda varje medarbetare så att hen kan växa, trivas och utvecklas. Passar vi ihop? Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, alternativt annan relevant erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar och råvarubeställning som menyplanering. Vi värdesätter även om du har erfarenhet från hotellkök. Hos oss är tempot högt, och du bör vara beredd att hantera stora volymer gäster och beställningar. Du arbetar ansvarsfullt och med som mål att leverera en högklassig matlagning samt har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror. Vi förutsätter att du är en riktig duktig matlagare som gentemot dina kollegor är en tålmodig och motiverande arbetsledare som med hjärta och klokhet finns tillhands som förebild och inspiratör. Du är en i gänget För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som souschef på Liseberg Grand Curiosa Hotel! Bra att veta Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 20 april. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Head Chef Johan Ackebo på telefon 031-766 74 54 eller 0706-563717. Ta första steget och skicka in din ansökan!
Välkommen till Nordrest i Växjö! Vi har en varierande och unik verksamhet då vi driver både café, restaurang och en omfattande catering med olika typer av event på Linnéuniversitet i Växjö. Våra enheter Restaurang Kristina, Restaurang Rasken, Café Astrakan och Salladsbaren serverar dagligen runt 400 lunch. Restaurang Rasken serverar dagligen lunchbuffé med fokus på vällagad husmanskost, gröna alternativ och en fräsch salladsbuffé. Kort om tjänsten Vi söker förstärkning till restaurang Rasken på campus i Växjö. På plats har vi cirka 150 ätande gäster varje dag – och dessutom lagar vi omkring 500 portioner skolmat. Nu söker vi en souschef som vill vara med och leda det dagliga arbetet i restaurangen med stöd från vår köksmästare och enhetschef. Du blir en viktig del av teamet och ser till att arbetet i köket flyter på bra, att kvaliteten håller hög nivå och att gästerna får en riktigt god lunchupplevelse. Vi vill också att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på enheten. Tjänsten är framförallt förlagd på dagtid. Saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag Stor kick-off för alla varje år Möjlighet till kompetensutveckling Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ Vem är då vår nya drömkollega? Du är en glad person med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Vi vill att du har: 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande Är strukturerad, lösningsorienterad och gillar att ta ansvar Har erfarenhet av storkök eller liknande – gärna från verksamheter med högt antal portioner Goda kunskaper i svenska och engelska B-körkort Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe: Tidigare arbetslivserfarenhet som kock Erfarenhet av menyplanering och varubeställning Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Anställningsform: Tillsvidareanställd Omfattning: Heltid Tillträde: Mitten av augusti eller enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse Nästa steg i rekryteringsprocessen När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Du kommer därefter bli kontaktad av oss för en andra intervju.
Souschef OM UPPDRAGET Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett stort intresse för mat och dryck samt branschen i sin helhet. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifter som Souschef på Villa Dagmar innebär bl.a följande; Souschefens huvudsakliga arbetsuppgift är att leda kökspersonalen och kvalitetssäkra råvaror, färdig mat och driften under sitt arbetspass. Tjänsten innebär bland annat att Arbetsleda personalen under varje arbetspass och vara en förebild. Ansvara för att vi håller en hög standard och kvalité på all mat som går ut. Styra effektiviteten under service och under tillredningsprocessen. Samarbeta med matsal och bar och ständigt hålla dessa informerade om kökets utbud under service. Ansvara för att en menygenomgång genomförs med personalen i matsal och bar innan service. Handleda ny kökspersonal. Vi erbjuder ett arbete med fina råvaror i ett positivt team. Arbetstiderna är regelbundna och du är ledig varannan helg. ERFARENHET Du har minst 10 års relevant erfarenhet och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Tjänsten är på tillsvidare och på heltid med start i mitten av april. Vi tillämpar kollektivavtal. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. VARFÖR SKA DU VÄLJA ATT ARBETA INOM DIPLOMAT COLLECTION Vi är på en spännande resa och strävar efter att bygga ett team som inte bara följer utvecklingen, utan leder den. Vi vill vara pionjärer inom vår bransch och för att uppnå detta behöver vi medarbetare som delar vår passion, kunskap och vilja att tänka innovativt. Hos oss är vi måna om din personliga och professionella utveckling. Vi erbjuder utbildning och möjlighet till att växa inom organisationen. Självklart erbjuder vi en marknadsmässig lön. Du kan förvänta dig förmåner som friskvårdsbidrag och andra anställningsförmåner som medarbetare. Hos oss har du även möjlighet att njuta av förmånliga rabatter på våra hotell, restauranger och butiker. OM DIPLOMAT COLLECTION Diplomat Collection erbjuder unika, exklusiva och personliga hotell- och restaurangupplevelser i hjärtat av Stockholm. Hotellen ägs av fjärde generationen i familjen Malmström där det familjära genomsyrar hela verksamheten. Våra hotell, Hotel Diplomat, ett stilfullt och elegant hotell beläget på Strandvägen med fantastisk utsikt över Stockholms vatten, och Villa Dagmar ett intimt och internationellt boutiquehotell på Nybrogatan, erbjuder förutom hotell och restaurangverksamhet även eventlokaler, konceptbutik, barer, gym och retreat. Under 2024 öppnade vi ytterligare ett hotell, Villa Dahlia, med känslan av ett italienskt town house intill Tegnérlunden i Stockholm. Hotel Diplomat – https://www.diplomathotel.com/ Villa Dagmar – https://hotelvilladagmar.com/ Villa Dahlia – https://hotelvilladahlia.com/
Vi söker en souschef med härligt driv och känsla för detaljer som vill vara med och utveckla restaurangen på Hovås Kallbadhus och restaurangen Përlan. Fokus ligger på råvaror från havet! Gästerna ska mötas av god mat, vacker miljö och ett varmt mottagande. Vi öppnar under våren vårt nytillskott Përlan - kanske västkusten vackraste rum! Kvalifikationer och egenskaper Ett brinnande intresse för mat, smak och textur! Stor erfarenhet av à la carte-, lunch- och festvåningsmatlagning. Matkalkylering och budgethanterng är vardagsmat för dig. Du tycker om att skriva menyer och utveckla köket i samarbete med kökschef och övrig personal. Du är självklart SJÄLVGÅENDE i köket och kunna hantera både prepp, varm- och kallkök samt luckan. Struktur, hygien och egenkontroll är en självklarhet för dig. Yrkesutbildning inom restaurang ser vi varmt på. Självklart är du en god lagspelare som vill utvecklas och dela med dig av din egen kunskap. Arbetsuppgifter Du kommer arbeta med vår kökschef och vår ledning för att utveckla Hovås Kallbadhus men förväntas självklart också arbeta självständigt. Arbetet är dag- och kvällstid både vardag och helg. Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i ett företag med hög utvecklingspotential. Tjänsten är tillsvidareanställning heltid fördelat under året. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Är detta du? Välkommen med din ansökan senast den 28 augusti: CV, personligt brev och gärna bild. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten så ring eller maila Kenneth Johnsson, kökschef, [email protected] alternativt Charlotte Davidson, VD, 0709-423292, [email protected]. #jobbjustnu
Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du? Om jobbet Aronsborgs Konferenshotell är en mötes- och eventanläggning, vackert belägen vid Mälarens strand i Bålsta. På mindre än en timme når du oss från Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats. Med 390 sängplatser och 22 konferenslokaler – den största med kapacitet på upp till 475 personer – samt stora grönområden och sällskapsytor kan vi arrangera både stora och små konferenser, företagsevent och fester. Nu söker en kock och en Sous Chef som har utbildning eller erfarenhet inom yrket. Du kommer att arbeta med köksmästare Johannes Gustafsson, som gärna vill ta hand om dina kvalitéer. Vi ser att du är driven, kreativ och har ett genuint matintresse som du vill dela med dig av samt utvecklas såklart. Du tycker om att ha roligt på jobbet och trivs i en arbetsmiljö som stundtals har ett högt tempo. För dig är det självklart att hålla högsta service- och kompetensnivå i alla situationer. Du har en god förmåga att samarbeta och bidrar till ett starkt värdskap och trevlig stämning i teamet. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med en härlig, aktiv och kreativ atmosfär. Vår filosofi som präglar allt i vår verksamhet är: Kärlek, Omtanke och Choklad. Tillträde: 1:a augusti eller efter överenkommelse Tillträde kan ske innan sista ansökningsdag. Arbetstid: Schemalagd arbetstid, dagtid och kvällstid samt helger förekommer. Lön: Efter överenskommelse. Sista ansökningsdag: så länge annonsen är kvar kan du söka, tillträde kan bli aktuellt innan sista ansökningsdag. Jobbet • Förbereda, tillaga och leverera god och tilltalande mat • Inköp och lagerstyrning • Utveckla nya koncept och menyplanering • Arbeta skift och helger Talangen • Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster • Du har dokumenterad erfarenhet som kock • Du är en lagspelare och ser köket som en enhet • Du kan och förstår svenska • Du har mycket energi, mod och begeistring • Du tycker om choklad • Du bor inte längre än 45 min bilresa från Bålsta Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag. Krångla inte till din ansökan. Rätt person kommer att få jobbet, inte den som skrivar finast brev. Välkommen
VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN! På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. Souschef Tillsvidareanställning Jobba när du vill, som du vill (ish) Betalda resor till och från jobbet när restiden är mer än 30 min Kontinuerlig utbildning inom mat, dryck och service Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart Börja jobba direkt efter intervju FLEXIBEL LÖN Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat – och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va? OM OSS FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar. Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita. Sökord: köksbiträde, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, hotell, konferens, service,
Välj ett jobb för att visa detaljer
Visar 1 till 10 av 43 jobb