Souschef

Sök bland 62 lediga jobb som Souschef och börja ditt nya yrkesliv idag!

Souschef

Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara den vackraste. Vi har ett nybyggt, fullt utrustat och modernt kök. Vi hanterar både traditionell och modern matlagning med influenser från många olika länder anpassat efter säsong. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har även en egen köksträdgård och ett växthus där vi odlar grönsaker och örter. Nu söker vi en sous chef. Vi kan erbjuda arbete redan i juli och vi ser helst att du börjar senast den 1 september. Du är en positiv och utåtriktad person som gärna bjuder på dig själv både till dina kollegor och till våra gäster. Du är smaksäker, lugn och kontrollerad under stressiga situationer och har massor av passion för matlagningen. Vi vill att du har åtminstone 3 års erfarenhet av arbete i kök med liknande verksamhet. Vi söker en souschef som kan hålla ställningarna i köket när kökschefen inte är på plats. Vi söker dig som känner att du är trygg med att kunna styra andra i köket, sköta beställningar och vara med och skapa de slutgiltiga finishen på våra menyer tillsammans med kökschefen.

12 juli 2024
Sista ansökan:
11 augusti 2024
Souschef - Melanders Dalagatan

Vi söker nu en Souschef till köket på Melanders Dalagatan, med passion för matlagning och som tillsammans med oss vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du, tillsammans med Köksmästaren leder och ingår i ett härligt team med hög kunskapsnivå och kreativitet. Med tryggheten i din yrkesroll har du lätt för att planera, utbilda, och arbetsleda. Vi ser att du är en bra lagspelare, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Här finns det plats för dig som vill utvecklas och har viljan att bidra med dina egna kunskaper och erfarenheter. Melanders Dalagatan är en folklig kvarterskrog i Vasastan där du kan njuta av en härlig middag eller dagens lunch i äkta fransk brasseriemiljö och samtidigt känna dig som hemma. I loungebaren serveras väl utvalda viner och spännande drinkar. På fredagar råder skön afterworkstämning då vi alltid hittar på något kul. Vi söker dig som: Har passion för att göra det där lilla extra i din yrkesroll som kock 2 - 4 års yrkeserfarenhet av att arbeta med fisk och skaldjur i en motsvarande roll Är kvalitetsmedveten och innovativ Brinner för att överträffa gästens förväntningar Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga Vi erbjuder dig: Ett stimulerande och utvecklande jobb En anställning i en Sveriges största restaurangkoncerner Utvecklings-och karriärmöjligheter inom koncernen Friskvårdsbidrag Internutbildningar Kollektivavtal Bifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto till din ansökan. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsattas innan sista ansökningsdatum.

12 juli 2024
Sista ansökan:
11 augusti 2024
Sous chef till femstjärnigt hotell - Sigtuna Stadshotell

Vi söker en riktigt duktig sous chef 1909 Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, vackert beläget i Sigtuna stad, är ett välkänt hotell och White Guide- prisade restaurang sedan 2009. Vårt koncept, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till modern design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fester. Hotellet är Svanenmärkt. Vårt kök är klassiskt svenskt chefskocken presenterar den så här: Min passion för mat har alltid varit enkel, god mat utan att stänga några smakdörrar. Att fritt testa världens alla smaker med båda fötterna förankrade i den svenska myllan. Smaken står alltid i centrum i valet av råvara, den går aldrig att kompromissa på. God mat, inga konstigheter! I vårt kök passar du som själv är drivande och älskar detaljer samt att ge det lilla extra. Vi har nu en ledig tjänst som sous chef, i ett kök med totalt fem kockar. Är du positiv, har känsla för detaljer och det lilla extra är välkommen att söka. Vem är du? Brinner du för matlagning och är gästupplevelsen din prio så är detta platsen för dig. Till oss på Sigtuna Stadshotell kommer gästen inte bara för hungern utan för upplevelsen. Vi söker dig som är redo för ett nytt steg och som vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges finaste pärlor. Du arbetar under köksmästaren som en av två sous chefs. Du har flera års erfarenhet från arbete i kök och erfarenhet av att leda, ytterligare utbildning är meriterande. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid. Lön efter överenskommelse och kollektivavtal. Har Du frågor om tjänsten? Kontakta vår samarbetspartner Morten Linnes, Vi Rekryterar.nu, mobil 0763036449 eller [email protected] Är Du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan via ansökningsknappen här nedan.Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

6 juli 2024
Sista ansökan:
23 december 2024
Ledigt jobb som Souschef på Trattorian Sorellina!

Vi söker en erfaren och engagerad Souskock som är redo att ta nästa steg i sin karriär och bidra till vår framgång på Trattoria Sorellina! Arbetsuppgifter inkluderar: Assistera kökschefen i planering och organisering av köksaktiviteter. Ansvara för matlagningen och säkerställa att rätterna tillagas enligt våra recept och höga standarder. Övervaka och motivera kökspersonalen, som består av kockar från olika nationaliteter. Säkerställa att köket följer hygien- och säkerhetsföreskrifter. Vi söker dig som: Har gedigen erfarenhet av att arbeta som kock, helst med erfarenhet som souskock eller liknande befattning. Är skicklig på att leda och motivera ett team av kockar med olika bakgrund och erfarenhet. Har goda kunskaper inom italiensk matlagning och traditionella rätter. Är kreativ, flexibel och kan arbeta effektivt under pressade situationer. Har ett starkt engagemang för kvalitet och service. Vi erbjuder: En stimulerande arbetsmiljö med möjligheter till personlig och professionell utveckling. Konkurrenskraftig lön och förmåner. Möjlighet att arbeta i ett välrenommerat kök med fokus på genuin italiensk matlagning. Arbetstider: Varierande, dag- och kvällstid enligt överenskommelse. Om du tror att du är rätt person för detta spännande uppdrag, skicka ditt CV och ett personligt brev till [email protected] eller besök oss personligen på Hamnplan 5, Uppsala. Vi ser fram emot att välkomna en erfaren souskock till vårt köksteam på Trattoria Sorellina! Vänliga hälsningar, Joseph Robert Turner [Restaurangens namn]

5 juli 2024
Sista ansökan:
31 augusti 2024
ALC Kvällstid Sous Chef / ansvarig till Scandic Grand Central

Scandic Grand Central A New York-inspired one-of-a-kind hotel and entertainment venue that blends the bustle of the streets, theatre, music, art and design. An eclectic mix of historical and contemporary, located in the heart of Stockholm. For those who appreciate an inspirational international scene steeped in music and culture. Welcome to a world full of culinary adventures. Enjoy a delicious dinner in Teaterbrasseriet or a refreshing drink in our bar. The relaxed historical setting next door to the Vasa Theatre creates a fantastic atmosphere which bring food and wine into focus. We are serving an Lunch buffet for conference guests and walk ins . In the evening we offer a classic A la carte menu with influences from Sweden and around the world. We are looking for a Sous Chef who is: - a classic trained chef - in charge of the evening Service - good Leadership skills - Plans and executes menus - works in the drift - can work in a busy environment - happy to go the extra mile - Set Schedule You will be reporting directly to the Executive Chef and you will be his right hand. You make sure to follow HACCP concepts and that your orders are done in time. You are a Team Player who likes challenges! Does this Sounds Interesting and like an opportunity you don't wanna miss out on!? Apply now to become part of a Fantastic Team!!! Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic. Delar du våra värderingar? BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

5 juli 2024
Sista ansökan:
31 augusti 2024
Rekrytering av Souschef till Koie Ramen

Vi har fått i uppdrag av KOIE RAMEN att rekrytera en Souschef! Koie Ramen är en klassisk japansk ramen restaurang belägen i trendiga lokaler med öppet kök på Magasingatan i centrala Göteborg. Koie Ramen kommer ursprungligen från Oslo där man driver ytterligare 3 restauranger. För dem är hantverket viktigt och de serverar alltid hemgjorda nudlar och närproducerade råvaror. Vem är du? Du är en ambitiös och driven kock med 2-4 års tidigare erfarenhet. Du vill utvecklas och är redo för att ta nästa steg i karriären. Vi ser att du har ett brinnande intresse för asiatisk matlagning och är öppen för att lära dig mer om en ny matkultur. Du har även dokumenterad kunskap och erfarenhet av kökshygien och hantering av olika livsmedel. Det är en förutsättning att du kommunicerar väl på svenska och engelska då båda språken är representerade på arbetsplatsen. En utbildning och tidigare erfarenhet av asiatisk/japansk matlagning är meriterande, dock inget krav. Vad får du? Koie Ramen erbjuder en härlig arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas både som kock och ledare. Som souschef blir du kökschefens högra hand och ansvarig för driften när kökschefen inte är på plats. Du har en viktig roll i den dagliga driften och tillsammans med kökschefen jobbar ni i ett litet team på 3-4 kockar. Du hjälper till med schemaläggning, inventering, öppning och stängning av restaurangen men är även med och gör mice-an-place samt ser till att arbetet i köket rullar på smidigt under service. Restaurangen är öppen både för lunch och middag alla veckodagar, så tjänsten innefattar arbete under både under dag- och kvällstid, vardagar och helger. Du erbjuds en tillsvidareanställning på 100% som inleds med 6 månaders provanställning och lön efter överenskommelse. Efter avslutad rekryteringsprocess anställs du direkt av KOIE RAMEN och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse. Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan! Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected] All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans.

5 juli 2024
Sista ansökan:
31 augusti 2024
Mei Rose Rooftop Bar & Bistro söker Souschef

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad. Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse!  Mei Rose är en kinesisk restaurang som ligger på hotellets Top Floor på våning 8, där sharing är vårt koncept och från vi hämtar inspiration från Hong Kongs street food market. Följ med oss på en åktur genom de kinesiska smakerna och färgsprakande smakkonst! Här finns även grillkök & bar beläget på vår takterrass – där gästerna kan njuta som bäst av på sommaren och utsikten över Lisebergsparken. Vi söker nu en souschef att förstärka vårt souschef team. Om du brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i – ja då är du kanske den vi söker?! Arbetsuppgifter Souschefens främsta uppgift är att fungera som köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, delaktig i personalplanering och rekrytering, samt har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete. Som souschef kommer du att arbetsleda både van restaurangpersonal och nyutbildade medarbetare, ja, även oerfarna kollegor. Ditt uppdrag blir därför att coacha och vägleda varje medarbetare så att hen kan växa, trivas och utvecklas. Vem är du? Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, alternativt annan relevant erfarenhet. Du har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar och råvarubeställning som menyplanering.  Med din passion för mat och kompetens ser vi, utöver att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en naturlig och viktig del i att utveckla och driva våra koncept och medarbetare framåt. Gentemot dina kollegor är du en tålmodig och motiverande arbetsledare som med hjärta och klokhet finns tillhands som förebild och inspiratör.  Villkor Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Restaurant Manager Jessica Hedberg, telefon 0722-144310. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 4 augusti. Välkommen att söka!

3 juli 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024
Sous-chef till Cheri-Lee

Välkommen till en modern, avslappnad, restaurang och bar. Här äter, dricker och leker man, dansar och mår bra. Av miljön, konsten, maten, drycken och alla glada människor som fyller matsalen veckans alla dagar. Från lunch till sen kväll – Cheri-lee är början, slutet, förfesten eller varför inte hela festen? Hit kommer man för att äta lunch, samla vännerna till brunch, ta med sin favorit på middag och bestämma sig för din favoritdrink i baren. Om tjänstenSom Sous-chef på Cheri-Lee har du en nyckelroll i köket och är med och säkerställer att våra maträtter håller högsta kvalitet. Du kommer att arbeta nära köksmästaren och bistå med allt från planering och förberedelse till utförande och presentation. Ansvarsområden Assistera köksmästaren i dagliga aktiviteter Erfarenhet från det Asiatiska köket Säkerställa att alla rätter tillagas enligt våra höga standarder Handledare för kökspersonal och se till att de följer rutiner och riktlinjer Beställa och hantera råvaror och ingredienser Upprätthålla en ren och organiserad arbetsmiljö Delta i menyutveckling och skapa nya rätter Vem är du? För att bli framgångsrik som Sous-chef hos oss, ser vi att du har ett djupt intresse för matlagning och en passion för att leverera enastående måltidsupplevelser. Du är en naturlig ledare, strukturerad och har en utmärkt kommunikativ förmåga. Kvalifikationer Minst 7 års erfarenhet som Sous-chef eller i en liknande roll God kännedom om moderna matlagningstekniker och trender Utmärkta kunskaper inom hygien och säkerhet Starkt ledarskap och förmåga att träna och motivera teammedlemmar Anställningsform och lön Anställningsform: HeltidLön: Enligt överenskommelseTillträde: 2 September eller enligt överenskommelse Skriv gärna in 2 st referenser vi kan höra av oss till. Om processen:Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 20 Juli. Uppfyller du inte exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå, vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning.

3 juli 2024
Sista ansökan:
20 juli 2024
O´Learys Karlstad söker souschef

Inledning Har du ett brinnande intresse för mat och dryck och ett stort fokus på kvalité? Är du driven, noggrann och gillar att planera, utbilda och leda, då är denna tjänst rätt för dig! Arbetsuppgifter Som souschef på O’Learys Karlstad är du en av våra viktigaste nyckelspelare. Du får chansen att vara med och driva restaurangens utveckling framåt, motivera och inspirera tillsammans med köksmästaren. Du ansvarar för att förbereda och tillaga maträtter i enlighet med O’Learys koncept, hålla köket rent och snyggt samt följa lagar och regler. Tillsammans med övriga i ditt team levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster avseende kvalité och service. Vi söker dig som Är trygg i din roll som kock och är redo för nya utmaningar. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är en noggrann, tydlig och prestigelös lagspelare och tycker att detaljerna är viktiga för hög kvalité. Du tar egna initiativ och är flexibel i ditt sätt att arbeta och kan anpassa dig till nya situationer och utmaningar. Du har förmågan att planera, utbilda och leda. Som souschef på O'Learys Karlstad är du en del av ett härligt gäng. Om OLearys O'Learys Karlstad är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats med aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Vi ser fram emot din ansökan! START: Omgående OMFATTNING: 100 %, lön enligt överenskommelse ARBETSTIDER: Vardagar, kvällar och helger

3 juli 2024
Sista ansökan:
20 december 2024
Souschef till Brasserie Stadsparken i Västerås

Brasserie Stadsparken är en folklig och modern krog och restaurang mitt i Västerås city, härligt belägen alldeles invid vatten och i parkmiljö. Här kan gästerna sjunka ner i en skön fåtölj med något att dricka eller samla kompisgänget för en bit mat i ett av våra mer avskilda bås. Köket lagar folklig, klassisk mat i rejäla portioner och med smaker som gästen både känner igen och överraskas av. Sommartid är Brasseriet en av stans mest besökta restauranger! Souschef till Brasserie Stadsparken Under åren har vi förvaltat Brasserie Stadsparken till en av Västerås folkligaste och mest omtyckta mötesplatser. Från klassisk husmanskost till ostron och råbiff ihop med en välsorterad bar har vi bjudit på spännande smakupplevelser intill glittrande vatten och  grönskande stadspark sedan 2014. Nu söker vi en passionerad souschef som vill bli en del av vårt köksteam. Det här är en tjänst för dig som söker ett varierande och givande jobb i hjärtat av Västerås och den passar dig som är trygg i din arbetsroll och aldrig gör avkall på vare sig smak eller kvalitet. För att passa in i vårt gäng är det viktigt att du är positiv och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Vi utgår från att du älskar matlagning och det är uppskattat om du är organiserad och har ett strukturerat arbetssätt. Ett krav är minst 3 års erfarenhet och mycket goda kunskaper i antingen svenska eller engelska. Vi ser gärna att du har god kännedom i HACCP-systemet. I dina arbetsuppgifter ingår att: Utveckla och förbättra verksamheten tillsammans med ledningsgruppen Tillsammans med kökschefen vara insatt i kökets inköp och ekonomi Vara insatt i gällande hygienrutiner och kontroller av livsmedelshantering Du bör ha en god social förmåga och vana att jobba i team där du behåller lugnet även vid hög belastning. Att du är positiv och gärna inspirerar dina kollegor ser vi som en självklarhet. Vad vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med en provanställning på 6 månader och placering i centrala Västerås. Arbetstiden är varierande – både dagtid, kvällstid och helgtjänstgöring förekommer. Du kommer ingå i ett team med duktiga medarbetare samt få en trygg ekonomisk arbetsgivare som jobbar långsiktigt och har trettio års erfarenhet av att driva framgångsrika krogar och restauranger. Vi erbjuder en fast generös lön med möjlighet till utveckling både i form av utbildning och andra resurser. Vänligen ange den sökta tjänsten vid ansökan.  Varaktighet: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillträde: 1 september Lön: Månadslön, enligt överenskommelse Övrigt: För tjänsten erbjuder vi lön över branschsnittet och schyssta villkor med möjligheter att utvecklas. Självklart finns kollektivavtal och medlemskap i Visita. Välkommen med din ansökan via Cheffle! 2-4 års erfarenhet

2 juli 2024
Sista ansökan:
1 augusti 2024