SOUS CHEF - QUALITY HOTEL GALAXEN

Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Quality Hotel™ är en del av Strawberry. Quality Hotel Galaxen, Dalarnas största mötes,- konferens och nöjescentrum. Hotellet ligger i centrala Borlänge – med närhet till nöjen, kultur, kommunikationer och shopping. Här bor du i härligt moderna rum och njuter av god middag på vår restaurang Flying. Hotellet har allt under ett tak – utmärkt för såväl kreativ konferens som mysig familjeweekend. Från hotellet har du bara 10 kilometer med bil till Dala Airport och Borlänge Centralstation ligger endast 800 meter bort. Just nu söker vi en driven Sous Chef, en stark ledare med öga för kvalité, detaljer och upplevelser. Du drivs av samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång! I tjänsten ingår: • Daglig ledning av köket, dags- eller kvällstid • Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner • Kontinuerligt ha en dialog med kökschef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten enligt brand standard • Tjänstgöring enligt rullande schema dagtid, kvällar och helger • Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner • Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket. • Följa företagets policys såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kockkläder) moderat make- up, inga smycken, namnskylt mm. • Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang. • Att, i samråd med kökschefen, tillhandahålla högsta möjliga matkvalité inom fastlagda lönsamhetsmål för avdelningen. • Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål • Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning • Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal • Ansvara för att hålla sig och sin avdelning uppdaterad om vad som händer i huset. • Att i samråd med kökschefen se till att de varor som behövs för verksamheten beställs. • Samarbeta positivt med personal på övriga avdelningar. • • På Quality Hotel Galaxen arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat. För mer information om tjänsten kontakta: Stefan Brundin Kökschef telefon: 0735 96 94 69 eller mail till: [email protected] Rekrytering sker löpande, så ansök gärna snarast. Lön: Heltid 80%-100% individuell lönesättning Vill du veta mer om Quality Hotel Galaxen; följ oss på sociala medier och/eller på vår hemsida! Quality Hotel, tillsammans med hotellkedjorna , Clarion Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Strawberry med över 200 hotell i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter.

12 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Souschef till norrländska Stigen

Stigen av Knut är en stor, härlig nyöppnad restaurang mitt på torget i Västerås. Stigen har som ambition att vara ett vardagsrum för Västerås med en norrländsk prägel på såväl utbud som inredning. Vi har även ett tunnbrödsbageri på plats i Västerås som kommer att utvecklas under kommande år. Stigen är en del av 4 restauranger varav två i Stockholm som heter Knut, en Stigen i Täby, en cateringdel, samt en tvålserie som lanserats på Lyko. Vi söker en stark souschef som kan vara med att utveckla vår enhet, kvalitetssäkra servicen och bidra till en fin arbetsmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en ledande roll och att din ambition är att få andra att lyfta sig och känna samhörighet. Vi ser även att du har en god gastronomisk grund och ett intresse för kreativitet. Du som söker är en varm person som hanterar stress och är lösningsorienterad. Vi vill bygga vår organisation på glädje, eget ansvar och en hög standard. Menyn har både fasta rätter, och några som byts ut efter säsong. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

10 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Sous chef

Nu söker vi fler stjärnor till vårt team på Salt & Sill, Klädesholmen inför sommarsäsongen (april-september) med möjlighet till förlängning. På den gamla sillön Klädesholmen utanför Tjörn ligger Salt & Sill, omgiven av Bohusläns salta klippor och skär. Restaurangen har drivits i nuvarande regi sedan början av 2000-talet med en stark passion för mat och människor, vilket tydligt återspeglas i våra menyer som starkt präglas av lokala kustnära råvaror. Med bryggservering och havsutsikt erbjuder vi en magisk närhet till det föränderliga havet. Anläggningen omfattar idag både hotell, konferens och restaurang. Sommaren är en av de mest efterlängtade tiderna på året för oss och vi tar fasta på att skapa den perfekta sommarstämningen för våra gäster. Vi har högt tryck med mängder av gäster och mycket kul som händer så är du redo för en spännande och händelserik sommar, välkommen till vårt team! Vi söker passionerade individer med stor kärlek till service, som tar ansvar för sina uppgifter och har öga för detaljer. Att kunna anpassa sig och trivas i team är viktiga egenskaper för oss på Salt & Sill, där vi strävar efter en miljö där trivsel och samarbete är i fokus. Dina individuella egenskaper är viktiga för oss och vi uppskattar din förmåga att bidra till vår gemensamma arbetsglädje. Vi förväntar oss att du bemöter våra gäster på ett utmärkt sätt och tar ansvar för att uppgifter utförs effektivt och noggrant. På Salt & Sill värderar vi högt ansvarsfullhet, engagemang och positivitet. Flexibilitet och en stark servicekänsla är också egenskaper som vi ser värde i och är övertygade om att din närvaro kommer att förstärka vårt team och skapa en inspirerande arbetsmiljö fylld med glädje och spännande möjligheter. Vi söker nu vår nya sous chef! Vad innebär tjänsten: Maten på Salt & Sill har alltid varit kärnan i verksamheten och är en stor anledning till att Salt & Sill är den destination vi är idag. Vi har ett kreativt kök som hela året arbetar med att förnya och utveckla det vi serverar och arbetar mycket med lokala råvaror och råvaror i säsong. Vi söker en person som brinner för matlagning, som har ett kreativt och innovativt sinne och som kan bidra till att Salt & Sills mat och koncept aldrig står still. Som ledare i vårt kök förväntas du vara förtroendeingivande, inspirerande och ha ett tydligt ledarskap. Du har god kommunikativ förmåga, skapar trygghet och kan leda ditt team mot uppsatta mål. Som sous chef hos oss erbjuds du ett kul och omväxlande arbete där du har stor möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling. Krav: Minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta som kock, idealiskt sett med tidigare erfarenhet av att arbeta som sous chef eller i en liknande ledande roll. Expertis inom olika matlagningstekniker och förmåga att skapa innovativa och lockande rätter. Tidigare erfarenhet från a la cartekök. Ledaregenskaper och förmåga att inspirera och motivera kökspersonalen. Utomordentlig kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder. Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under högtider. Kunskap inom Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, Teams mm). Ansvarsområden: Assistera chefen i att planera och organisera köksverksamheten för att säkerställa en smidig och effektiv drift. Förbereda och tillaga rätter av hög kvalitet enligt recept och gästernas önskemål. Övervaka kökspersonalen och ge feedback och vägledning för att säkerställa att höga standarder upprätthålls. Ansvara för att hantera lager och inköp av livsmedel för att säkerställa tillgången på färska ingredienser. Säkerställa att köket upprätthåller höga hygien- och säkerhetsstandarder vid all tidpunkt. Språkkunskaper: Svenska och Engelska i tal och skrift. Anställningsvillkor: Säsonganställning. Arbetstid förlagd både vardagar och helger, dag- och kvällstid. Personalboende finns tillgängligt. Lön enligt avtal. Ansökan: Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team på Salt & Sill! Vi ser fram emot att höra från dig och att tillsammans skapa en minnesvärd sommarsäsong för våra gäster.

8 april 2024
Sista ansökan:
25 september 2024
Solen i Stockholm söker souschef

SOLEN är en stor och livlig nyöppnad restaurang nere i Slakthusområdet. Vi har ett stort gastronomiskt fokus och lagar mat från hela världen, men störst inspiration från Mexico, Italien och mellanöstern. Avslappnad men professionell servicenivå, stort fokus på vin och cocktails. SOLEN är en del i Adam & Albins restauranggrupp som även innefattar Adam/Albin (1 stjärna GM) och MISSHUMASSHU. Vill du bli en del av restaurang SOLENs framgångsrika team? Just nu söker vi en entusiastisk och erfaren souschef.  Vi behöver förstärka teamet med en souschef inför sommarsäsongen! Vi söker dig som är ambitiös, hungrig, noggran och van vid att leda andra i högt tempo under kvällservice. Du kommer att jobba både dagtid, kvällar och helger. Du är organiserad och van vid lite större drift. Tjänsten är på heltid och tillsätts omgående. Om du älskar matlagning och vill vara en del av ett dynamiskt team som strävar efter att leverera kulinariska upplevelser av högsta kvalitet, så kan du vara den vi söker! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av SOLENs framgångssaga. Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag! 2-4 års erfarenhet

8 april 2024
Sista ansökan:
8 maj 2024
Souschef på Julins Backyard Barbecue

Om jobbet Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men även med catering och andra events som rör BBQ. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt! Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med en souschef. Egenskaper: Du är noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära, och att bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt. Du leder andra genom att vara coachande och inspirerande. Du är initiativrik, resultatinriktad och kan själv driva ditt arbete framåt. Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Vi söker dig som: Har erfarenhet av att leda ett team, du har haft en roll som inneburit personalansvar samt mångårig erfarenhet av arbete i kök. Du drivs av ständig förbättring och söker aktivt ny kunskap för att utveckla teamet, dig själv och produkten. Du ansvarar för: Operativt och administrativt leda det dagliga arbetet i köket. Säkerställandet av kvaliteten i den mat vi serverar genom att vara närvarande och aktiv i verksamheten. Kompetensutveckling, upplärning av ny personal och teamarbete i köket. Tjänsten innefattar: Nära samarbete med chef, delaktighet i beslut som gäller verksamhetsutveckling och produktutveckling. Implementera fattade beslut i verksamheten och i den dagliga driften. Du kommer att få lära dig att jobba med våra två smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit från J&R, båda importerade från Texas. Arbetstiden är varierad med morgon, dag, kväll och helgpass. Provanställning i sex månader innan tjänsten övergår till tillsvidareanställning. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. I din ansökan bifogar du ditt CV och ditt personliga brev. Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Vi avser att tillsätta tjänsten under april månad. Vi ser fram emot din ansökan.

8 april 2024
Sista ansökan:
8 maj 2024
Souschef Smögens Hafvsbad

Smögens Hafvsbad är en av Sveriges vackraste hotell-, konferens- och spaanläggningar, beläget i Bohuslän på den svenska västkusten. Här finns 76 hotellrum fördelade på två hotellbyggnader, Spa-avdelning med stort utbud av behandlingar, pool, bubbelpool och stor konferensanläggning samt à la carte restaurang specialiserad på havets läckerheter. Smögens Hafvsbad ingår, tillsammans med systerhotellet Vann Spa Hotell Konferens, i Meholmen Hotell AB. Vår ägare, Aspelin Ramm Fastigheter, står för att solvent ägande och en sund personalpolitik. Är du vår nya SOUSCHEF? Vi vill utöka vårt team med ytterligare en souschef. Vi söker en stjärna till vårt kök! Souschef 100% Vi kan erbjuda ett omväxlande och roligt jobb i ett ofta högt tempo på en fantastisk anläggning på Smögen. Vi letar efter dig som: -har några års dokumenterad erfarenhet från à la carte-restaurang -har ett brinnande intresse för mat -är glad och positiv -alltid har gästen i fokus Är du dessutom en lagarbetare, flexibel och har nära till skratt är du rätt person för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För rätt person finns stora möjligheter till utveckling inom företaget. Arbetet sker dagtid, kvällstid och helger med tyngdpunkt på kvällar och helger. Vi kan erbjuda bra förmåner. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering kommer ske löpande. VÄLKOMMEN med din ansökan! Vi kommer endast att beakta de ansökningar som uppfyller vår kravprofil. Frågor om tjänsten besvaras av Kökschef Andréas Bernalt: [email protected] eller telefon: 072-4526792. Vårt kök handlar om ett förhållningssätt till råvaror, smaker och måltiden som helhet. Vi dukar upp med omtanke och trivsel och bjuder våra gäster att njuta nyfångad fisk och skaldjur fiskade på säkra bestånd och kortresta råvaror, rena smaker samt goda drycker.

8 april 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Sous Chef till Melanders Dalagatan

Melanders Dalagatan är en folklig kvarterskrog i Vasastan där du kan njuta av en härlig middag eller dagens lunch i äkta fransk brasseriemiljö och samtidigt känna dig som hemma. I loungebaren serveras väl utvalda viner och spännande drinkar. På fredagar råder skön afterworkstämning då vi alltid hittar på något kul. Vi söker dig som: Har passion för att göra det där lilla extra i din yrkesroll som kock Har minst 5 års yrkeserfarenhet av att arbeta som Souschef i ett kök med fisk och skaldjur som huvudråvara Är kvalitetsmedveten och innovativ Brinner för att överträffa gästens förväntningar Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga Vi erbjuder dig: Ett stimulerande och utvecklande jobb En anställning i en Sveriges största restaurangkoncerner Utvecklings-och karriärmöjligheter inom koncernen Friskvårdsbidrag Internutbildningar Kollektivavtal Bifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto till din ansökan. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsattas innan sista ansökningsdatum.

4 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
Sous chef till Restaurang Hörnet i Vadstena

Om Restaurang HörneT Restaurang Hörnet är en väletablerad och omtyckt restaurang i Vadstena, där våra ambitioner är att skapa en gemytlig mötesplats där gästerna får avnjuta en härlig middag med fokus på råvaror av bästa kvalitet som är förädlade med ett högklassigt hantverk. Vi älskar att utforska sambandet mellan mat och vin i kombination. Vi som jobbar på ”Hörnet” är ett familjärt gäng som tycker om att arbeta tillsammans och nu söker vi förstärkning till sommaren. Om dig Vi söker dig som har ett stort intresse för mat, nyfiken och gillar att arbeta. Du ansvarar för att presentera och inspirera gästerna i sitt val av mat och att vi med gott samarbete kan ge gästen en fantastik mat och dryckesupplevelse. Allt vi producerar i kök samt matsal är gjort med kärlek och omsorg. Vi planerar att börja anställa till sommaren men det finns även möjlighet till extrajobb redan i vår. Vi tar emot ansökningar via mail [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan! Vänliga hälsningar Erika och Victor

3 april 2024
Sista ansökan:
3 maj 2024
Sous chef

Nu söker vi fler stjärnor till vårt team på Salt & Sill, Klädesholmen inför sommarsäsongen (april-september) med möjlighet till förlängning. På den gamla sillön Klädesholmen utanför Tjörn ligger Salt & Sill, omgiven av Bohusläns salta klippor och skär. Restaurangen har drivits i nuvarande regi sedan början av 2000-talet med en stark passion för mat och människor, vilket tydligt återspeglas i våra menyer som starkt präglas av lokala kustnära råvaror. Med bryggservering och havsutsikt erbjuder vi en magisk närhet till det föränderliga havet. Anläggningen omfattar idag både hotell, konferens och restaurang. Sommaren är en av de mest efterlängtade tiderna på året för oss och vi tar fasta på att skapa den perfekta sommarstämningen för våra gäster. Vi har högt tryck med mängder av gäster och mycket kul som händer så är du redo för en spännande och händelserik sommar, välkommen till vårt team! Vi söker passionerade individer med stor kärlek till service, som tar ansvar för sina uppgifter och har öga för detaljer. Att kunna anpassa sig och trivas i team är viktiga egenskaper för oss på Salt & Sill, där vi strävar efter en miljö där trivsel och samarbete är i fokus. Dina individuella egenskaper är viktiga för oss och vi uppskattar din förmåga att bidra till vår gemensamma arbetsglädje. Vi förväntar oss att du bemöter våra gäster på ett utmärkt sätt och tar ansvar för att uppgifter utförs effektivt och noggrant. På Salt & Sill värderar vi högt ansvarsfullhet, engagemang och positivitet. Flexibilitet och en stark servicekänsla är också egenskaper som vi ser värde i och är övertygade om att din närvaro kommer att förstärka vårt team och skapa en inspirerande arbetsmiljö fylld med glädje och spännande möjligheter. Vi söker nu vår nya sous chef! Vad innebär tjänsten: Maten på Salt & Sill har alltid varit kärnan i verksamheten och är en stor anledning till att Salt & Sill är den destination vi är idag. Vi har ett kreativt kök som hela året arbetar med att förnya och utveckla det vi serverar och arbetar mycket med lokala råvaror och råvaror i säsong. Vi söker en person som brinner för matlagning, som har ett kreativt och innovativt sinne och som kan bidra till att Salt & Sills mat och koncept aldrig står still. Som ledare i vårt kök förväntas du vara förtroendeingivande, inspirerande och ha ett tydligt ledarskap. Du har god kommunikativ förmåga, skapar trygghet och kan leda ditt team mot uppsatta mål. Som sous chef hos oss erbjuds du ett kul och omväxlande arbete där du har stor möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling. Krav: Minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta som kock, idealiskt sett med tidigare erfarenhet av att arbeta som sous chef eller i en liknande ledande roll. Expertis inom olika matlagningstekniker och förmåga att skapa innovativa och lockande rätter. Tidigare erfarenhet från a la cartekök. Ledaregenskaper och förmåga att inspirera och motivera kökspersonalen. Utomordentlig kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder. Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under högtider. Kunskap inom Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, Teams mm). Ansvarsområden: Assistera chefen i att planera och organisera köksverksamheten för att säkerställa en smidig och effektiv drift. Förbereda och tillaga rätter av hög kvalitet enligt recept och gästernas önskemål. Övervaka kökspersonalen och ge feedback och vägledning för att säkerställa att höga standarder upprätthålls. Ansvara för att hantera lager och inköp av livsmedel för att säkerställa tillgången på färska ingredienser. Säkerställa att köket upprätthåller höga hygien- och säkerhetsstandarder vid all tidpunkt. Språkkunskaper: Svenska och Engelska i tal och skrift. Anställningsvillkor: Säsonganställning. Arbetstid förlagd både vardagar och helger, dag- och kvällstid. Personalboende finns tillgängligt. Lön enligt avtal. Ansökan: Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team på Salt & Sill! Vi ser fram emot att höra från dig och att tillsammans skapa en minnesvärd sommarsäsong för våra gäster.

3 april 2024
Sista ansökan:
11 september 2024
Sous chef

Nu söker vi fler stjärnor till vårt team på Salt & Sill, Klädesholmen inför sommarsäsongen (april-september) med möjlighet till förlängning. På den gamla sillön Klädesholmen utanför Tjörn ligger Salt & Sill, omgiven av Bohusläns salta klippor och skär. Restaurangen har drivits i nuvarande regi sedan början av 2000-talet med en stark passion för mat och människor, vilket tydligt återspeglas i våra menyer som starkt präglas av lokala kustnära råvaror. Med bryggservering och havsutsikt erbjuder vi en magisk närhet till det föränderliga havet. Anläggningen omfattar idag både hotell, konferens och restaurang. Sommaren är en av de mest efterlängtade tiderna på året för oss och vi tar fasta på att skapa den perfekta sommarstämningen för våra gäster. Vi har högt tryck med mängder av gäster och mycket kul som händer så är du redo för en spännande och händelserik sommar, välkommen till vårt team! Vi söker passionerade individer med stor kärlek till service, som tar ansvar för sina uppgifter och har öga för detaljer. Att kunna anpassa sig och trivas i team är viktiga egenskaper för oss på Salt & Sill, där vi strävar efter en miljö där trivsel och samarbete är i fokus. Dina individuella egenskaper är viktiga för oss och vi uppskattar din förmåga att bidra till vår gemensamma arbetsglädje. Vi förväntar oss att du bemöter våra gäster på ett utmärkt sätt och tar ansvar för att uppgifter utförs effektivt och noggrant. På Salt & Sill värderar vi högt ansvarsfullhet, engagemang och positivitet. Flexibilitet och en stark servicekänsla är också egenskaper som vi ser värde i och är övertygade om att din närvaro kommer att förstärka vårt team och skapa en inspirerande arbetsmiljö fylld med glädje och spännande möjligheter. Vi söker nu vår nya sous chef! Vad innebär tjänsten: Maten på Salt & Sill har alltid varit kärnan i verksamheten och är en stor anledning till att Salt & Sill är den destination vi är idag. Vi har ett kreativt kök som hela året arbetar med att förnya och utveckla det vi serverar och arbetar mycket med lokala råvaror och råvaror i säsong. Vi söker en person som brinner för matlagning, som har ett kreativt och innovativt sinne och som kan bidra till att Salt & Sills mat och koncept aldrig står still. Som ledare i vårt kök förväntas du vara förtroendeingivande, inspirerande och ha ett tydligt ledarskap. Du har god kommunikativ förmåga, skapar trygghet och kan leda ditt team mot uppsatta mål. Som sous chef hos oss erbjuds du ett kul och omväxlande arbete där du har stor möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling. Krav: - Minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta som kock, idealiskt sett med tidigare erfarenhet av att arbeta som sous chef eller i en liknande ledande roll. - Expertis inom olika matlagningstekniker och förmåga att skapa innovativa och lockande rätter. - Tidigare erfarenhet från a la cartekök. - Ledaregenskaper och förmåga att inspirera och motivera kökspersonalen. - Utomordentlig kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder. - Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under högtider. - Kunskap inom Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, Teams mm). Ansvarsområden: - Assistera chefen i att planera och organisera köksverksamheten för att säkerställa en smidig och effektiv drift. - Förbereda och tillaga rätter av hög kvalitet enligt recept och gästernas önskemål. - Övervaka kökspersonalen och ge feedback och vägledning för att säkerställa att höga standarder upprätthålls. - Ansvara för att hantera lager och inköp av livsmedel för att säkerställa tillgången på färska ingredienser. - Säkerställa att köket upprätthåller höga hygien- och säkerhetsstandarder vid all tidpunkt. Språkkunskaper: Svenska och Engelska i tal och skrift. Anställningsvillkor: - Säsonganställning. - Arbetstid förlagd både vardagar och helger, dag- och kvällstid. - Personalboende finns tillgängligt. - Lön enligt avtal. Ansökan: Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team på Salt & Sill! Vi ser fram emot att höra från dig och att tillsammans skapa en minnesvärd sommarsäsong för våra gäster.

25 mars 2024
Sista ansökan:
11 september 2024