Väg- och anläggningsarbetare

Sök bland 156 lediga jobb som Väg- och anläggningsarbetare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Beläggningsarbetare

Om tjänsten   Peab Asfalt AB är ett dotterbolag inom Peabkoncernen och är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vi har starkt innovationsfokus för mer klimatsmart asfalt och tog täten i branschen för att minska koldioxidutsläppet vid lanseringen av ECO-Asfalt.   Vi söker nu beläggningsarbetare inom arbetsområde Södra Skåne med Malmö som utgångspunkt.   I rollen som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor med nybyggnads- och underhållsbeläggningar. Du arbetar nära beställare och kunder med varierande uppdrag inom ditt arbetsområde. Som beläggningsarbetare är ingen dag den andra lik då både arbetsställe och arbetstider varierar, vilket kräver viss flexibilitet.   Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.   Kravprofil Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom beläggningsbranschen, är engagerad, positiv och har lätt för att samarbeta. Du trivs med att ta ansvar och driva arbetet framåt. Du är praktiskt lagd och har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Vi söker dig som tycker det är viktigt att arbetsinsatsen ses som en laginsats där du är mån om att lämna över ett snyggt utförligt arbete tillsammans med dina kollegor.   Rollen kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket samt har BE-körkort.   Ansökan   I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!   Kontakt   Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Mathias Björklund 0733-84 73 09.   Vi erbjuder I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan! Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

24 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Beläggningsarbetare

Peab Asfalt AB är ett dotterbolag inom Peabkoncernen och är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vi har starkt innovationsfokus för mer klimatsmart asfalt och tog täten i branschen för att minska koldioxidutsläppet vid lanseringen av ECO-Asfalt.   Om tjänsten   Vi söker nu beläggningsarbetare inom arbetsområde Östra Skåne med Hässleholm som utgångspunkt.   I rollen som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor med nybyggnads- och underhållsbeläggningar. Du arbetar nära beställare och kunder med varierande uppdrag inom ditt arbetsområde. Som beläggningsarbetare är ingen dag den andra lik då både arbetsställe och arbetstider varierar, vilket kräver viss flexibilitet.   Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.   Kravprofil Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom beläggningsbranschen, är engagerad, positiv och har lätt för att samarbeta. Du trivs med att ta ansvar och driva arbetet framåt. Du är praktiskt lagd och har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Vi söker dig som tycker det är viktigt att arbetsinsatsen ses som en laginsats där du är mån om att lämna över ett snyggt utförligt arbete tillsammans med dina kollegor.   Rollen kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket samt har BE-körkort.   Ansökan   I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!   Kontakt   Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Fredrik Nilsson 0733-37 17 06.     Vi erbjuder I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan! Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

24 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Beläggningsarbetare

Om tjänsten     Peab Asfalt AB är ett dotterbolag inom Peabkoncernen och är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vi har starkt innovationsfokus för mer klimatsmart asfalt och tog täten i branschen för att minska koldioxidutsläppet vid lanseringen av ECO-Asfalt.    Vi söker nu beläggningsarbetare inom arbetsområde Nordvästra Skåne/Södra Halland med Halmstad som utgångspunkt.   I rollen som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor med nybyggnads- och underhållsbeläggningar. Du arbetar nära beställare och kunder med varierande uppdrag inom ditt arbetsområde. Som beläggningsarbetare är ingen dag den andra lik då både arbetsställe och arbetstider varierar, vilket kräver viss flexibilitet.   Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.   Kravprofil Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom beläggningsbranschen, är engagerad, positiv och har lätt för att samarbeta. Du trivs med att ta ansvar och driva arbetet framåt. Du är praktiskt lagd och har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Vi söker dig som tycker det är viktigt att arbetsinsatsen ses som en laginsats där du är mån om att lämna över ett snyggt utförligt arbete tillsammans med dina kollegor.   Rollen kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket samt har BE-körkort.   Ansökan   I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!   Kontakt   Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Christopher Mårtensson 0733-84 85 84.     Vi erbjuder I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan! Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

24 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Markarbetare till Umeå

Vi söker markarbetare för framtida uppdrag hos våra kunder i Umeå. Arbetsuppgifter kan variera beroende på projekt så du bör kunna arbeta med plattor, jordschakt, grundläggning och finplanering. Meriterande om du har erfarenhet av rörläggning. Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet som markarbetare samt talar svenska. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Det går även bra att mejla till [email protected]! Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan. För frågor kontakta kontoret på 08-53034378

24 maj 2024
Sista ansökan:
23 juni 2024
Markarbetare till Sundsvall

ExpanderaMera söker erfarna markarbetare / mark - och anläggning för uppdrag i Sundsvall. Vi erbjuder ett givande och utmanande arbetsklimat med goda möjligheter till personlig utveckling. Som markarbetare hos oss får du möjligt att prova på alla olika typer av arbeten inom mark- och anläggning. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, rörläggning, schaktarbete, stensättning m.m. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med mark. Som person är du självgående, ansvarstagande och handlingskraftig, samt har en god förmåga att samarbeta med andra. Meriterande: yrkesbevis, maskinförarbevis samt arbete på väg. Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som markarbetare/ arbete inom mark, anläggning eller rörläggning. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Det går även bra att mejla till [email protected] Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan. Märk din ansökan med: Markarbetare Välkommen med din ansökan!

24 maj 2024
Sista ansökan:
23 juni 2024
Markarbetare till Skellefteå

ExpanderaMera söker flera självgående markarbetare till Skellefteå. Vi söker dig som har jobbat minst 5 år som markarbetare och känner dig bekväm med att jobba självständigt. Du kan läsa ritningar och besitter en stor kunskap om allt som rör markarbetet. Skicka in din ansökan redan idag! Följande info ska finnas i din ansökan: - Namn och kontaktuppgifter - Din erfarenhet inom yrket. (Skriv på vilka företag du har arbetat, när och hur länge, samt ange referenser.) - Har du några certifikat/yrkesbevis skicka dem gärna med. - Vilka språk du kan kommunicera fritt. P. S. Du kan även mejla din ansökan till: [email protected] Vid frågor kontakta oss på 08-530 343 78

24 maj 2024
Sista ansökan:
23 juni 2024
Markarbetare till Mariestad

Vi söker markarbetare för framtida uppdrag hos våra kunder i Mariestad. Arbetsuppgifter kan variera beroende på projekt så du bör kunna arbeta med plattor, jordschakt, grundläggning och finplanering. Meriterande om du har erfarenhet av rörläggning. Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet som markarbetare samt talar svenska. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Det går även bra att mejla till [email protected]! Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan. För frågor kontakta kontoret på 08-53034378

24 maj 2024
Sista ansökan:
23 juni 2024
Anläggare med erfarenhet inom VA till förmånlig tjänst

WorkNordic söker nu efter Anläggare/Rörläggare till ett omfattande projekt mellan Gävle och Sandviken. Med anledning av vår kunds expanderande verksamhet behöver de nu förstärka personalstyrkan med ytterligare duktiga yrkesarbetare inom rörläggning. Vår kund grundades år 2005 och har sedan dess vuxit till ett miljardbolag. Företaget arbetar för närvarande med ett omfattande projekt där dem bygger serverhallar med komplett infrastruktur med VA/Media, vägar, grundläggning av byggnad, finplanering samt dagvattenåtgärder.  Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanligt arbete inom VA/rörläggning. Arbetsuppgifterna varierar och kan även innefattar också rena anläggningsarbeten utanför VA-området. Kvalifikationer: *Yrkesbevis som Anläggare, eller med motsvarande arbetslivserfarenhet *Minst tre års erfarenhet från rörläggning inom VA *Du behärskar tvåfalls laser och/eller rörlaser *Du har god förmåga att läsa och tyda ritningar. *Du behärskar svenska i tal och skrift, eller mycket bra engelska Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är noggrann, flexibel, strukturerad och kvalitetssäker med en god samarbetsförmåga. Vi erbjuder: *En trygg och stabil arbetsgivare *Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt *Stora utvecklingsmöjligheter *Avtalsenlig lön Arbetsort: Gävle/Sandviken Uppstart: Omgående, eller enligt ök Omfattning: Heltid, tillsvidare Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt! Varmt välkommen med din ansökan!

24 maj 2024
Sista ansökan:
23 juni 2024
Gatudriftsarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Arbetsuppgifter: Saneringsarbete av t.ex. klotter Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor. Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar. Vinterarbete, skotta snö, sanda hala ytor, laga potthål. Tillsynsarbete och vinterberedskap kan ingå. Rapportering av egenkontroller, personlig dagbok, avvikelser och arbetsmiljöobservationer. Delaktig i planering och återkoppling till arbetsledning. Beredskap ingår i tjänsten. Krav: Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete. APV utbildning. Maskinvana. Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift. B-Körkort. Vem är du? Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Tidigare erfarenheter av gatudrift är starkt meriterande. Välkommen in med din ansökan redan idag! Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

24 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Markarbetare till Mariestad

Vi söker markarbetare för framtida uppdrag hos våra kunder i Mariestad. Arbetsuppgifter kan variera beroende på projekt så du bör kunna arbeta med plattor, jordschakt, grundläggning och finplanering. Meriterande om du har erfarenhet av rörläggning. Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet som markarbetare samt talar svenska. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Det går även bra att mejla till [email protected]! Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan. För frågor kontakta kontoret på 08-53034378

24 maj 2024
Sista ansökan:
23 juni 2024