Vi söker dig som vill jobba heltid/deltid. Du som söker tjänsten bör ha tidigare erfarenhet från mellanösterns kök. Du har givetvis en stor kärlek för matlagning och säkerskilt för maträtter från mellanöstern särskilt från Libanesiska köket.
Dalecarlia Hotel & SPA i vackra Tällberg i Dalarna söker erfaren kock som vill vara med och jobba i ett team som sätter matlagning och gästen i fokus. Du har stor passion för ditt yrke och är kreativ. Du förstår att service och samarbete skapar värde för gästen, ditt team och dig själv. Du ska trivas med att jobba självständigt men även i grupp. Du värdesätter renlighet och noggrannhet och tycker om att jobba i högt tempo. Känner du att detta stämmer in på dig, då är du rätt person för oss och vi vill gärna träffa dig. Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Vi söker pizzabagare till vår restaurang. Du ska vara stresstålig, ordningsam, kunna arbeta i team. Arbetsuppgifter: Förbereda och baka pizza samt andra enklare maträtter. Mamma mia pizzeria i Örebro
Brinner du för service, mat och dryck och vill vara med på vår spännande resa i Dalby Gästis nyrenoverade hus? Vi behöver utöka vårt serveringsteam och söker dig som har erfarenhet inom servering. På Dalby Gästis är ingen dag den andra lik, då vi har ett stort hus där vi serverar lunch på dagarna, a la carte på kvällarna, har konferens verksamhet, privata tillställningar som bröllop, pub, catering och hotellverksamhet. Och under sommaren har vi en stor uteservering på gården. Vi söker dig som gillar varierande arbetsuppgifter, högt tempo och utmaningar. Har erfarenhet som servitör / servitris och ett stort intresse / kunskap inom dryck. Tjänsten innebär dag/kväll och helgarbete. Som servitris/servitör hos oss är du ansiktet utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster en fantastisk service och helhetsupplevelse. Intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Är du kock med erfarenhet från à la carte och lunch och har passion för matlagning ? Då har vi jobbet för dig! Vi på restaurang Galejan söker nu en kock där vi serverar svensk husman. 2-4 års erfarenhet är ett krav då vi söker en självgående kock. Vi erbjuder lunchservering, ala carte/bistromeny, catering mm. Tjänsten innebär varierande arbetstider och ibland även helger enligt schema. Vill du arbeta med oss ska du vara flexibel,stresstålig en teamspelare, serviceinriktad och älska mat. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer att vara behjälplig i menyplanering och inventering så viss datavana krävs. Tjänsten är en tillsvidare tjänst på 100% Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum för ansökan. Restaurang Galejan AB har en bred verksamhet, vår huvudsyssla är dagen lunch som serveras på buffé samt utkörning av portionsförpackad lunch till företags. Vi har även konferenser, catering, event mm Övrigt; på övervåningen har vi, konferensrum, 13 bowlingbanor, shuffleboards, elektroniska darttavlor, biljard, simulatorskytte, arcadspel mm, där har vi en enklare bistromený på kvällarna samt mycket paket med buffé & bowling.
EXTRA: FLEXIBEL SERVIS En flexibel servicetjänst för dig som har stor talang för att möta gäster, samtidigt som du vill ha ett extraarbete rikt på variation. I den här tjänsten får du träffa gäster på pass inom reception, spa och restaurang. Främst på kvällar och helger. Perfekt för dig som pluggar! Om dig Du älskar att möta människor! Kanske har du arbetat inom spa, café eller restaurang förut – eller så har du bara en naturlig känsla för att göra gästernas vistelse ännu lite bättre. Du är snabb på att ta till dig ny information, du tar initiativ och du är en fena på att samarbeta. Fakta Omfattning: Kvällar och helger Anställningsform: Extra Start: Omgående Placeringsort: Varberg Kontakt Malin Svensson, HR-chef, [email protected]
En sommar vid havet 2025? Ta en plats i servisen på storsatsande Severins på Varbergs Kusthotell. Alltid på bra råvaror i säsong med mycket nyfångat på menyn. Om dig Du kan service och är förhoppningsvis väldigt intresserad av god vällagad mat. Helst sprider du också det intresset till gäster genom din fina attityd och vänliga personlighet framme vid bordet. Fakta Omfattning: 80-100% Start: Enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse Kontakt Oskar Samuelsson, Food & Wine Director [email protected]
Nattkallskänka till Fabrique! Om tjänsten Vi söker nu en kallskänka som vill jobba natt hos oss på Fabrique. Det är en heltidstjänst fördelad på veckans alla dagar med tillträde så snart som möjligt. Som kallskänka hos Fabrique får du jobba i hjärtat av verksamheten i en fartfylld miljö som ställer höga krav på både noggrannhet och tempo i arbetet. Men du är inte ensam – hos oss blir du del av ett sammansvetsat gäng som har roligt på jobbet och som trivs allra bäst i kallköket. Hos oss är det detaljerna som avgör och vi gör därför allt från grunden med högsta kvalitet och med de bästa råvarorna – allt ifrån goda frukostmackor till smoothies, yoghurt och nyttiga sallader. Kvalifikationer Vi söker dig som är intresserad av kallköket och har erfarenhet av arbete med livsmedel. Det är meriterande om du är utbildad kallskänka eller om du tidigare arbetat i bageri. Vidare söker vi dig som trivs bra i en fartfylld miljö och som gillar att arbeta tillsammans med andra. Du gillar detaljer och känner en stolthet i det du producerar. Om Fabrique Fabrique Stenugnsbageri grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har sammanlagt över 30 butiker och restauranger så är det fortfarande det lokala bageriet vid hörnet. Vi verkligen älskar bröd. Kardemummabullar, levain, rågsur, sesamtoast och croissanter - det tar aldrig slut! Den nygräddade doften, de varma ugnarna och allt som hör ett kvartersbageri till. Om du också delar vår passion är du välkommen att söka jobb hos oss.
Jag behöver en Pizzabagare till Stensätra Pizzeria. personen ska ha erfarenheter inom matlagning. Det är meriterande att ha körkort.
Hej vi på Greens Bar Sundbyberg söker en driven trevlig Servitör/Bartender på deltid kan bli heltid med tiden. Meriterande om du har en yrkesvana på 1 år av servering av alkohol. Mejla eller kom in och lämna cv på plats. Mejl [email protected] Stationsgatan 4 Sundbyberg.
Välj ett jobb för att visa detaljer