Kock, à la carte
Nordic BR Norr AB
Kockar och kallskänkor

Är du en passionerad kock med erfarenhet av det nordiska köket och en förkärlek för svensk husmankost? Vi söker nu en skicklig och dedikerad kock till våran kund. Där du får en chans att att växa som kock. Vi erbjuder en chans att arbeta i en inspirerande miljö där kvalitet och värdskap står i centrum. Dina arbetsuppgifter Du kommer att förbereda och tillaga rätter med fokus på nordiska smaker och svensk tradition. Rollen innebär även att du ska:  Utveckla och förnya menyer i samarbete med kökschefen.  Säkerställa att alla rätter håller högsta kvalitet och presenteras med stil.  Arbeta med råvaror av högsta kvalitet, ofta från lokala producenter. Kvalifikationer och egenskaper  Erfarenhet som kock och goda kunskaper inom restaurangverksamhet.  Fördjupade kunskaper i det nordiska köket och svensk husmanskost.  Stark känsla för kvalitet och passion för att ge gästerna en oförglömlig upplevelse.  Kan bedriva service självständigt och gillar att möta människor. Vara flexibel och kunna hoppa in där det behövs Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Vår kund ligger utanför Sundsvall i ett vacket naturnära område. Vi söker dig som vill ta ansvar, vara med och utveckla och bidra till att verksamheten växer. Möjlighet finns till långt samarbete. Start omgående eller enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse! Låter detta som något för dig? Skicka din ansökan med CV och personligt brev redan idag. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att söka! Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic Bemanning & Rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. [email protected] Om Oss: Nordic Bemanning & Rekrytering har över 15 års erfarenhet av personallösningar inom diverse branscher och är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Med kontor i Gävle, Uppsala och Sundsvall, förmedlar vi personal med noggrannhet och träffsäkerhet på flera orter i Sverige. Hos oss får du tillgång till ett brett nätverk och en trygg arbetsplats

26 maj 2025
Sista ansökan:
7 juli 2025
Receptionist Blå Huset
Blå Huset Hotell Umeå AB
Hotellreceptionister m.fl.

Nu söker vi en serviceinriktad Receptionist till Stora Hotellet och U&Me Hotel som vill jobba extra under sommaren - med möjlighet till förlängning Som en del av receptionsteamet för Stora Hotellet och U&Me har du en social och utåtriktad roll som i det dagliga arbetet alltid fokuserar på att leverera service på förstklassig nivå. Du jobbar i huvudsak med drift av receptionen där du hanterar in- och utcheckning, välkomnar gäster, löser deras önskemål och problem samt betar av administrativa uppgifter som bokningar och fakturahantering. Vårt prioriterade fokus är alltid gästen framför oss. Du kommer att vara en del av ett mindre, väl sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Arbetsuppgifter Gästbemötande i världsklass, premiumservice och hög tillgänglighet för gästen. Att i det dagliga arbetet sträva efter att leverera ett värdskap utöver det vanliga. Daglig drift av receptionen, t.ex in- och utcheckningar, bokningar och fakturahantering. Aktivt värva medlemmar till Best Western Rewards Driva merförsäljning så som uppgradering av rum och tillval. Kvalifikationer Vi söker dig som har ett stort leende, en positiv inställning och ett genuint engagemang för magin som uppstår i det lyckade gästmötet. Du har en bred förståelse för hur ett varmt värdskap och ett personligt bemötande kan ta gästupplevelsen till en helt ny nivå. Vi söker en Receptionist som utmärker sig med sin goda service och tar varje tillfälle att förmedla det lilla extra till våra gäster. Du är också; Stresstålig, lösningsfokuserad och uppmärksam på gästens behov Ordningsam & noggrann Tycker om att jobba under varierat tempo Fungerar bra i team Har 1 år som hotellreceptionist eller liknande roll inom service på ditt CV Talar flytande svenska och har goda kunskaper inom engelska tal/skrift Meriterande Eftergymnasial utbildning inom hotell/turism/restaurang/service management Erfarenhet av att jobba med service och värdskap Erfarenhet av att jobba inom ett Best Western hotell Kännedom om Umeå som besöksstad Språk Tjänsten är extra vid behov under sommaren med möjlighet till förlängning. Sista ansökningsdag är 2 juni. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om Företaget: Blå huset är en familjeägd hotell-, restaurang- och konferenskoncern som i dag driver sju verksamheter i Umeå. Vi erbjuder starka koncept och upplevelser med hög kvalitet och vi strävar efter att ge en personlig och minnesvärd upplevelse för alla som besöker oss, vår ambition är att konkurrera med de bästa i världen. Hos oss kan du mötas, bo, äta, dricka och uppleva det bästa Umeå erbjuder under ett och samma tak, dygnet runt, året runt. Blå Huset är: Stora Hotellet, Gotthards krog, U&Me Hotel, Kulturbageriet, Sävargården, Fika! och P5.

26 maj 2025
Sista ansökan:
12 november 2025
Stiftsgård Åkersberg en del av Lund Stift söker servitris
Lunds Stiftsgård, Stiftelsen
Hovmästare och servitörer

Vi söker en erfaren servitris/servitör till Åkersberg Stiftsgård! Vi letar efter dig som har ett genuint intresse för service och mat & dryck – och som vill bli en del av vårt härliga team! Om tjänsten: Startdatum: 11 augusti (möjlighet att börja tidigare) Omfattning: 75% med möjlighet till fler timmar Vi söker dig som: ✅ Har minst 2 års erfarenhet av arbete inom restaurang ✅ Är social, engagerad och gillar att jobba i team ✅ Har gärna erfarenhet av à la carte och konferens servering ✅ Har gärna kunskaper inom dryck och vin Hos oss får du arbeta i en naturskön miljö med varierande arbetsuppgifter och trevliga gäster. Låter det som något för dig? Skicka din ansökan till [email protected] så snart som möjligt – urval sker löpande! Varmt välkommen med din ansökan! 💫

26 maj 2025
Sista ansökan:
15 juli 2025
Gastronomisk ledare till Grands kreativa kök
Hotell och Restaurang AB Grand i Lund
Köksmästare och souschefer

Kökschef med strategiskt fokus och delegerande ledarskap Vill du vara gastronomisk ledare för ett kök där du får utveckla både verksamheten, dig själv och ditt team? Har du en strategisk ådra, en förmåga att planera långsiktigt och en passion för att optimera både upplevelsen för våra gäster och lönsamhet? Grand Hotel söker nu en kökschef som med tydligt ledarskap och strukturerat arbetssätt kan ta vår matupplevelse till nya höjder. Vem är vi? Grand Hotel har genom tradition och förnyelse arbetat med att överträffa besökares förväntningar sedan 1899. Vi söker nu vår nya kökschef som vill vara delaktig i att förverkliga och förmedla Grands historiskt unika själ till alla våra gäster. Grand Hotel är ett levande hotell med restaurang och bar som är öppna från tidig morgon till efter midnatt för frukost, lunch och middag veckans alla dagar. Dessutom finns här flertalet magnifika festsalar och mötesrum. Vi älskar att skapa anledningar för gäster att besöka oss och vår evenemangskalender är fylld med allt från afternoon tea till skaldjursbuffé. Tillsammans med hotellets restaurangchef ansvarar du för driften av hela mat- och dryckesverksamheten på Grand Hotel med en årlig omsättning på cirka 85 miljoner kronor. Om rollen Som kökschef hos oss leder du arbetet i hotellets kök som levererar till alla delar där mat och dryck serveras. För att lyckas så behövs det ett särskilt fokus på strategisk planering, effektiv schemaläggning och framtagna nyckeltal. Du arbetar tätt med restaurangchefen och rapporterar direkt till hotelldirektören. Genom ditt delegerande ledarskap och förmåga att förutse verksamhetens behov skapar du en stabil grund för en hållbar och framåtblickande drift. Ditt uppdrag Delegerande ledarskap – Bygg ett starkt team genom att inspirera, coacha och fördela ansvar effektivt. Tydlig kommunikation både i skrift och verbalt är viktigt. Långsiktig planering – Arbeta proaktivt med menyutveckling, resursplanering och schemaläggning. Ekonomisk styrning – Säkerställ lönsamhet genom budgetarbete, kostnadskontroll och nyckeltalsuppföljning. Operativ och strategisk balans – Kombinera ett hands-on-förhållningssätt med ett helikopterperspektiv. Effektivt samarbete – Koordinera köket med restaurang, eventverksamhet och hotell för en sömlös gästupplevelse. Administrativa ansvarsområden Upprätta och följa upp intäkts- och kostnadsbudget. Optimerad schemaläggning med fokus på både effektivitet och arbetsmiljö. Ansvara för rekrytering, utvecklingssamtal och personalplanering. Hantera och säkerställa certifieringar och tillstånd. Kommunicera tydligt till övriga avdelningar inom organisationen. Vi söker dig som Har erfarenhet av att leda och utveckla köksverksamheter med fokus på effektivitet och lönsamhet. Trivs med att delegera och få ditt team att växa. Har en analytisk och strategisk förmåga, med god kontroll på siffror och planering. Brinner för matupplevelser och att överraska gäster med hög kvalitet. Är organiserad, strukturerad och ser detaljerna utan att tappa helheten. Får energi och tycker det är roligt när det händer mycket, det mesta planerar vi med framförhållning men det händer också saker som vi hanterar med kort varsel. Vårt erbjudande Vi erbjuder dig en arbetsplats olik någon annan, med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling samt generösa förmåner. Du får många passionerade kollegor som arbetar över avdelningsgränserna för att överträffa förväntningar varje dag. Under varumärkeslöftet ”avslappnad lyx med personlig omtanke präglat av tradition och förnyelse” vill vi vara en arbetsplats som är inkluderande, kunnig, personlig och engagerande. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare för att kunna locka de främsta talangerna inom besöksnäringen. Tjänsten är en heltidsanställning, där helg- och kvällsarbete förekommer. Anställningen är tills vidare med start omgående. Ansökan är öppen till 30/4 men vi behandlar ansökningar löpande, så sök redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig bättre - välkommen med din ansökan!

26 maj 2025
Sista ansökan:
12 november 2025
Kock till Grands kreativa kök

Ar du var nya kock? Ar du en skicklig och kreativ matlagare med gedigen erfarenhet? Har du en passion for att leverera gastronomiska upplevelser som overtraffar gästers forvantningar? Soker du en ny utmaning och vill jobba i ett kök där det finns plats för så väl klassiska rätter som modern nordisk gastronomi? Da kan du vara var nya kock. Grand Hotel har under ledorden tradition och förnyelse arbetat med att overtraffa gästers forvantningar sedan 1899. Vi soker nu en matlagare som vill vara en del av vårt team av kreativa kockar som dagligen jobbar för att leverera gastronomi i skånsk världsklass. Som kock i köket på Grand Hotel är dina färdigheter som matlagare är lika viktiga som din förmåga att samarbeta och vara en del av ett fantastiskt team. I din gastronomiska expertis forkroppsligar du Grand Hotels anda. Det är en självklarhet att din insats bidrar till att varje gäst lämnar hotellet med en guldkantad upplevelse. Du som kock: Grand Hotel ar praglat av klassisk exklusivitet likval som experimentellt nytankande. Darfor ser vi garna att du som soker dig till oss ar: erfaren och kreativ. Du känner passion för gastronomi och förstår hur viktig den är för våra gäster. Du har ett professionellt bemotande gentemot gäster och ar ett ledande foredome for kollegor. driven och ambitios. Du soker en utmanande och utvecklande roll, och stravar alltid efter basta mojliga resultat. Du frodas i en arbetsmiljo dar det ar hogt i tak, och dar du far mojligheten att tillsammans med skickliga kollegor arbeta med att dagligen overtraffa gästers forvantningar. Vi erbjuder dig: en arbetsplats olik nagon annan, med stora mojligheter till personlig och professionell utveckling samt generosa formaner. Vi arbetar aktivt for att vara en attraktiv arbetsgivare for att kunna locka de framsta talangerna inom besoksnaringen. Om tjansten: Anstallningen ar heltid och tillsvidare, med start omgående. Vi behandlar ansokningar lopande sa sok redan idag! Ansokan gors i formularet nedan. Vi ser fram emot att lara kanna dig battre!

26 maj 2025
Sista ansökan:
12 november 2025
Bartender

Ar du var nya bartender? Ar du en skicklig bartender med gedigen erfarenhet och en passion for att leverera oförglömliga gästupplevelser? Drivs du av att overtraffa besokares forvantningar? Soker du en ny utmaning? Da kan du vara var nya bartender. Grand Hotel har arbetat med att overtraffa besokares forvantningar sedan 1899. Vi soker nu en bartender som vill vara delaktig i att forverkliga och formedla barens historiskt unika sjal till alla vara besokare. Som bartender har du en hogst narvarande roll for bade gaster och medarbetare. I ditt bemotande och i din expertis forkroppsligar du Grand Hotels anda. Du lamnar varje besokare med en guldkantad upplevelse, och är ett inspirerande foredome for dina medarbetare.  Du som  bartender Grand Hotel ar praglat av klassisk exklusivitet likval som experimentellt nytankande. Darfor ser vi garna att du som soker dig till oss bade ar: erfaren bakom baren. Du känner passionerat för bartenderkonsten och du kan blanda klassikerna likväl som att komma på nya signaturdrinkar. Du har ett professionellt bemotande gentemot besokare och ar ett ledande foredome for kollegor. driven och ambitios. Du soker en utmanande och utvecklande roll, och stravar alltid efter basta mojliga resultat. Du frodas i en arbetsmiljo dar det ar hogt i tak, och dar du far mojligheten att tillsammans med skickliga kollegor arbeta med att dagligen overtraffa forvantningar. Vi erbjuder dig:  en arbetsplats olik nagon annan, med stora mojligheter till personlig och professionell utveckling samt generosa formaner. Vi arbetar aktivt for att vara en attraktiv arbetsgivare for att kunna locka de framsta talangerna inom besoksnaringen. Om tjansten:  Anstallningen ar extra vid behov, med start omgående. Vi behandlar ansokningar lopande sa sok redan idag! Ansokan gors i formularet nedan.   Vi ser fram emot att lara kanna dig battre!

26 maj 2025
Sista ansökan:
12 november 2025
Sumo C4 Kristianstad - söker sushikockar
Sumo Sushi AB
Kockar och kallskänkor

Sumo Sushi är en växande restaurangkedja som har sina rötter i det östasiatiska köket. Vi söker nya kockar till Kristianstad. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av beredning och tillagning av maträtter, beredning av kött, fisk och grönsaker. Att diska och renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna. I arbetet kan det förekomma intern jobbpool. Meriterande om: Tidigare erfarenhet och kunskaper som sushikock. Goda köksvanor Goda språkkunskaper i Vietnamesiska eller mandarin/kantonesiska Utöver detta så lägger vi vikt på att du som söker är stresstålig, ambitiös, kunna arbeta självständigt och i team. Antagna kandidater kommer att genomgå en internutbildning. Välkomna att ansöka via mejl. Rubricera mejlet med "Kock Kristianstad". --------------------------------------------------------------------- Sumo Sushi is a growing restaurant chain that has its roots in East Asian cuisine. We are looking for new chefs to Kristianstad. Your main tasks will consist of preparation and cooking of dishes, preparation of meat, fish and vegetables. Washing dishes and cleaning the kitchen are part of the duties. There may be an internal job pool in the work. Meritorious if: Previous experience and skills as a sushi chef. Good kitchen habits Good language skills in Vietnamese In addition to this, we emphasize that you who apply are stress-resistant, ambitious, able to work independently and in a team. Admitted candidates will undergo an internal training. Welcome to apply via email. Title the email with "Chef Kristianstad". Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

26 maj 2025
Sista ansökan:
31 augusti 2025
Kock till asiatisk restaurang sökes!
SHV4 AB
Kockar och kallskänkor

Spicy Hot är en fast casual restaurang där vi serverar asiatisk mat med fokus på kvalitet och smak. Nu söker vi 1-2 kockar som vill bli en del av vårt team. Arbetsuppgifterna består främst av att förbereda och tillaga maträtter enligt recept och gästers önskemål men också bland annat av varumottagning, beställning och prepp av råvaror, temperaturkontroller och andra sedvanliga uppgifter som kock. Vi söker dig som kan laga mat i wok, har ett intresse för asiatisk matlagning, är noggrann, självgående, organiserad, samarbetsvillig och serviceminded. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med erfarna kollegor, utvecklingsmöjligheter, bra lön och villkor samt en restaurang där kvalitet och trivsel är viktigt. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

26 maj 2025
Sista ansökan:
31 augusti 2025
Restaurangbiträde
Sushi Centralen AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

* Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. *Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman *Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse *Du brinner för att sätta gästen i centrum *Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning *Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas *Du kan ta eget ansvar *Du kan hantera stress/högt tempo Processer matsäkerhet Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen. Sedvanliga arbetsuppgifter: *Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter *Kassa och servering *Renhållning, städning och diskhantering

26 maj 2025
Sista ansökan:
12 november 2025
Vi söker 5 kockar till asiatisk matlagning
JKpool AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker en glädjespridande, serviceinriktad, noggrann medarbetare som tycker om att arbeta i team, samt klarar av ett högt arbetstempo. Platsbeskrivning Du kommer att arbeta med tillagning av asiatiska maträtter enligt receptet. Du ska hjälpa köksbiträden att producera alla förberedande råvaror och arbetar med köksrutiner som hygienkontroll, råvaruhantering och annan tillredning i ett litet team av medarbetare. Du ska ha arbetat som kock och med asiatisk matlagning. Meriterande om du pratar något av språken: Mandarin och vietnamesiska. Lön och omfattning: Heltid/deltid med timlön, riktlinje på kollektivavtalets lönesättning inom restaurangbranschen. Kontakt: Skicka din ansökan till [email protected]

25 maj 2025
Sista ansökan:
24 augusti 2025