Vi söker passionerade och matglada köksstjärnor till sommaren 2025! Vill du vara med och skapa oförglömliga sommarminnen i Mellbystrand? På Norra Strands Kök & Bar söker vi dig som brinner för mat, dryck och service – och som vill vara en del av vårt härliga team! Om rollen Som kökspersonal hos oss är du en viktig kugge i att skapa en fantastisk upplevelse för våra gäster. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar: Förbereda och tillaga smakrika rätter från vår meny. Servera och bemöta gäster med ett leende – både i restaurangen och i baren. Skapa trivsel genom att sälja glass och fika i vårt café. Vara en ambassadör för Norra Strands Kök & Bar, där service alltid står i centrum. Vi söker dig som: Är serviceinriktad och lösningsorienterad, även när tempot är högt. Är en lagspelare med ett driv att lära och utvecklas. Vågar ta egna initiativ och gillar att bidra till teamets framgång. Har ett öga för detaljer – hos dig är renlighet och ordning alltid på topp. Har erfarenhet av restaurang, bar och/eller café (meriterande men inget krav). Vad vi erbjuder: Ett varierat och roligt arbete där ingen dag är den andra lik. En plats i ett tight och stöttande team, där vi har kul på jobbet. En chans att bli en del av en verksamhet som brinner för kvalitet och gemenskap. Obs! Enligt alkohollagen behöver du ha fyllt 20 år för att söka denna tjänst. Vilka är vi? Vi påNorra Strands Kök & Bar vill skapaen mötesplats för hela familjen där vi kombinerar god mat och dryck med härlig stämning och roliga aktiviteter som musikquiz, musik-och temakvällar. Vi är en del av Mellbystrands Camping och spelar en avgörande roll i att ge våra gäster en semester att minnas för livet. Hos oss får du: En arbetsplats där teamkänslan och gästupplevelsen står i centrum. Möjlighet att jobba i en verksamhet som ständigt utvecklas och förbättras. Göra skillnad – både för våra gäster och dina kollegor. Vill du vara med på resan? Skicka in din ansökan redan idag!
Har du erfarenhet av färskvaror och dagligvaruhandel samt ett brinnande intresse av mat? Letar du efter en arbetsplats där du får vara kreativ och bidra samtidigt som du får ta stort ansvar i vår kunds kallkök? Då är det dig vi söker!Om tjänsten Som kallskänka hos vår kunds matbutik kommer du att vara en viktig del i köksteamet, där du ansvarar för att förbereda och tillaga ett brett utbud av kalla rätter och delikatesser.Dina arbetsuppgifter inkluderar allt från att komponera sallader och skapa egna röror och smörgåsar, till att förbereda färdiglagade rätter och andra kalla produkter som ska presenteras på ett inbjudande sätt i butiken.Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse.Din profil Vi söker dig som kan delikatess och mat, gärna kallskänka eller kock med passion för kvalitet, presentation och smak. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare arbeten inom delikatessdisk i butik, kallskänk och/eller restaurang. Du har en positiv inställning och älskar utmaningar. Är utbildad kallskänka eller har erfarenhet från branschen med stort matintresse Har tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln, skolkök eller restaurang Har goda kunskaper i mathantering och livsmedelshygien Är van att arbeta i ett högt tempo och trivs i ett sammansvetsat team Anställningsform Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltidmed möjlighet att bli anställd av kunden. Det ärvarierande arbetstider under butikens öppettider, vilket inkluderar både dag- och kvällspass samt arbete på helger. Du kommer att vara anställd av oss på Storesupport by Job&Talent och arbeta för vår kund. Tillträde snarast. Om Storesupport by Job&Talent Storesupport är en del av Job&Talent, en av de snabbast växande aktörerna inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Ansökan Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten. Är du intresserad? Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!
Mitt i Stora Hamnkanalen, ligger vår flytande uteservering Havsbaren Tyska Bron. Det givna stoppet efter jobbet för att ta ett svalkande glas vin och doppa fötterna i havet eller för att spendera en hel sommardag, från morgon till kväll. Din roll som kökschef på Havsbaren kommer bland annat innefatta arbetsuppgifter: Schemaläggning Rekrytering Personalansvar Beställningar, inventeringar mm Coacha din personal i matlagning Vem är du Du är en naturlig ledare som älskar att leda och inspirera dina kollegor. Du är organiserad och flexibel som person och får energi av att se dina medarbetare utvecklas. Kvalitet är viktigt för dig och du lägger stort fokus på att varje tallrik som lämnar köket lever upp till en hög standard samtidigt som du är väl medveten om kostnader och svinn för att vara så effektiv som möjligt. Med din passion för matlagning och öga för detaljer ser du till att leda och motivera dina medarbetare till att hela tiden utvecklas. Våra önskemål till dig Några års erfarenhet inom kök Utbildning är en stor fördel men enbart meriterande Förmåga att ta tuffa och snabba beslut Erfarenhet av säsongsarbete inom restaurang är meriterande Omfattning: Heltid Lön: Efter överenskommelse Säsong: April-september Sista ansökningsdag: Urval sker löpande Anställningsform: Särskild visstidsanställning (med goda chanser till förlängning/ fastanställning)
Cadierbaren har sedan starten 2006 varit en självklar mötesplats för såväl Stockholmare som tillresta som eftersöker smakhantverk och service i högsta internationella klass. Nu söker vi efter en bartender som vill vara en del av vårt passionerade team. Cadierbaren är hjärtat av anrika Grand Hôtel Stockholm och har fått sitt namn efter hotellets grundare Régis Cadier som 1874 slog upp portarna mot Kungliga slottet och världen - sedan dess har vi varit hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare året runt. Som bartender i Cadierbaren får du arbeta i en internationell och magnifik miljö. Vi söker en positiv, engagerad och strukturerad bartender med mångårig yrkesvana. Du är en kreativ person som känner dig trygg i yrket. Du vill lära ut såväl som att bli lärd eftersom du alltid är nyfiken på att bredda dina kunskaper i din yrkesroll. I vår ständiga strävan att utveckla och kvalitetssäkra Cadierbaren söker vi dig som vill och kan leverera en absolut femstjärnig service till våra gäster. Vi letar efter dig som är genuint intresserad av drycker i alla dess former samt med kunskaper för att guida våra gäster till en minnesvärd upplevelse. Det kommer stundtals att vara ett högt tempo, därför är det viktigt att du trivs i en sådan miljö och att du är naturligt lösningsorienterad. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt väldigt roligt. VEM ÄR DU? Som person är du positiv, strukturerad och passionerad. Du har minst två års kvalificerad yrkesvana av arbete som bartender. Vi ser gärna att du har internationell erfarenhet och erfarenhet från etablissemang med en väldigt hög standard och ett världsvant klientel. Du besitter en god kunskap vad gäller cocktails, både skapande av signaturer och inom klassiker. Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet. Du talar god svenska och engelska. Fler språk i denna internationella miljö är naturligtvis ett plus. VI ERBJUDER En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda. En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster. Lärorik miljö och snabb utvecklingskurva inom yrket. Tillsvidareanställning med sexmånaders provanställning med tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Lön efter överesnkommelse / erfarenhet Välkommen att skicka din ansökan och CV här genom vårt rekryteringsverktyg. Har du några frågor är du varmt välkommen att mejlaAnton Windmar, Bar manager Cadierbaren, [email protected]. Urval och intervjuer sker löpande. Du måste fyllt 18 år samt tala svenska och engelska. Fler språk i denna internationella miljö är meriterande.
OM GRAND HÔTEL Vi på Grand Hôtel strävar alltid efter att utveckla och kvalitetssäkra våra mat och dryckesavdelningar och söker efter dig som har ett stort engagemang och passion för matlagning. Gemensamt för arbetet i samtliga av våra kök är att vi lägger stort fokus på kvalité och värderar hantverket i matlagning, i samtliga av våra kök vi gör i största möjliga mån allt från grunden själva. OM ROLLEN Just nu söker vi en assisterande köksmästare till kallköket som vill vara med och utveckla vårt klassiska kallkök, för rätt person kommer det på sikt även finnas goda möjligheter att utvecklas och ta övertjänsten som köksmästare för kallköket.Vi söker efter dig som är genuint intresserad av mat, känner dig bekväm och hemmastadd i ett kallkök samt drivs av att leda och utveckla ett team. I kallköket förbereds kalla förrätter, snittar och kanapéer för vår festvåning, samt Afternoon tea till Cadierbaren. Här görs även klassiska bufféer och frukostbuffé till Verandan. Som assisterande köksmästare för kallköket är dina huvudsakliga ansvarsområden: Vara huvudansvarig för produktionen inom kallskänken, personal, drift och service i köket när kallskänkschefen inte är på plats. Vara ställföreträdare för kallskänkschefen och säkerställa att köket drivs effektivt och följer våra högt ställda standarder. Samarbeta med och leda ett team bestående av 11 kallskänkor och kockar samt 2 souschefer. I det dagliga arbetet ingår även: Att organisera, fördela, leda och följa upp arbetet i kallskänken samt aktivt delta i den dagliga produktionen. Säkerställa att kökets högt satta standards efterföljs. Delta i menyplanering, menyuppläggning och visionsarbete för kökets framtida utveckling. Se till att beställningarna ligger inom fastställda ekonomiska ramar och överenskommelser. Regelbundet informera och kommunicera med kökets personal samt andra avdelningar på hotellet. Ansvara för att städrutiner, HACCP och övriga hygienföreskrifter följs. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. Arbetstiderna varierar men förläggs primärt till såväl dagtid men arbete på kvällar och helger förekommer även. VI SÖKER DIG SOM HAR: Minst 8 års erfarenhet arbeta i ett professionellt kök varav minst 3 år inom ett kallkök. Höga ambitioner och vill utvecklas inom avdelningen Förmåga att arbeta strukturerat och hålla hög kvalitet även under tidspress. Du har tidigare vana från att leda och motivera ett team samt känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet. God kommunikations- och samarbetsförmåga med andra avdelningar. Kännedom om HACCP och andra relevanta livsmedelslagar och regler. Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska. Dokumenterad utbildning inom yrket är meriterande. VI ERBJUDER: En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda. En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Anställningsförmåner och rabatter inom Grand Group. Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. Som en del av rekryteringsprocessen utför vi bakgrundskontroller. Vi motser din ansökan senast den 31/3 - 2025 Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Inledning Är du vår nya bartenderkollega? Vill du bli en viktig del av vårt team och skapa fantastiska gästupplevelser? Är du driven, serviceminded och trivs i högt tempo? Då är denna tjänst för dig! Arbetsuppgifter Som bartender hos oss på O’Learys Karlstad kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att servera våra gäster i baren. Du ansvarar för att ge gästerna en bra upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Det ingår även att motta leveranser, säkerställa baren inför öppning, hålla rent och snyggt samt alltid följa alkohollagens regler. Hos oss kommer du jobba som en del i teamet och samarbeta med både serveringspersonal och övriga kollegor. Tillsammans ansvarar ni för att skapa en trivsam och rolig miljö. Vi söker dig som Är flexibel, serviceminded och har god förmåga att kunna hantera stress och ställa om i omväxlande situationer. Du är noggrann och tycker att detaljer är viktiga för att det ska bli hög kvalitet. Du är effektiv, lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig. En viktig lagspelare som kan bidra till ett starkt team och god atmosfär i vår restaurang. Du behöver vara 18 år eller äldre och tidigare erfarenhet inom bar/service krävs. Om OLearys O'Learys Karlstadär mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats med aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Utöver vårt stora aktivitetsutbud med allt för både stora och små, erbjuder vi även live evenemang och konserter med några av Sveriges största DJ's, band och artister. Vi ser fram emot din ansökan! START: Omgående OMFATTNING: 50%, lön enligt överenskommelse ARBETSTIDER: Kvällar och helger.
Service crew - kock Bjertorp Golf Restaurang Vill du leva det goda livet och göra livet gott för andra? Då är Bjertorp Slott din nästaarbetsplats! Bjertorp Slott är ingen vanlig arbetsplats. Här får du chansen att arbeta mitt ute på landet i en fantastisk miljö där historien sträcker sig som en röd tråd in i framtiden. Tänk dig att få njuta av den otroligt vackra och lugna omgivningen, samtidigt som det är full fart på jobbet. Här är din arbetsuppgift att bjuda på dig själv och skapa upplevelser och minnen för livet. Denna tjänst är dinahuvudsakliga arbetsuppgifter på vår restaurang som ligger i anslutning till Vara-Bjertorp Golfklubb.Tillsammans medvårt härliga team sprider du glädje till var och en som kliver in genom våra dörrar på slottet och Bjertorp Golfrestaurang. Nu söker vi dig som är passionerad, driven och älskar attge gäster upplevelser utöver det vanliga. Tjänsten innebär främst att tillaga den dagligalunchen men ocksåbokade grupper samt inköp och meny planering. Du kan jobba flexibelt dagtid,kvällar samt helger. Tjänsten kommer vara främst säsong april - oktober med möjlighet att förlänga efter golfsäsongen är avslutad. Du kommer att ingå iett härligt team där vi tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och mötesplats för våra gäster. Du bjuder på dig själv, är engagerad i kollegor och gäster på restaurangenoch har nära till skratt och bus. Du brinner för att leverera matupplevelser som våra gäster sent kommer glömma. Vi söker kockar som är innovativa, serviceminded och sätter gästers önskemål först. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i kök med professionell matlagning. Att jobba noggrant och leverera kvalitét är viktigt för dig. Tycker du att det här låter spännande så passa på och sök. Tjänstgöringsgrad: 100%Arbetstider: vardagar och helg, främst dagtid. Sista ansökningsdag 25 februari, intervjuer sker löpande.Hotellet ägs och drivs avWinn Hotel Group ABsomäger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje. Winn Hotel Group driver även sina egna affärsakademi kalladWinn Business School.
Har du energi, tycker om att ta initiativ och är ansvarstagande? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld! Vi erbjuder: Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget. Kollektivavtal – för att säkerställa schyssta arbetsvillkor. En rolig arbetsplats med fantastiska kollegor. Friskvård. Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig! ÖVRIG INFORMATION Anställningsgrad: 75% / 30h i veckan Plats: Kyrkogatan, Göteborg Lön: Timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal Förmåner: Friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter och trevligaste kollegorna. Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tilsatt innan sista ansökningsdatum.
Vi brinner för att göra Göteborg roligare! Ett krogbesök ska inte ses som den ultimata konstupplevelsen eller som ett konstverk, men krogen som institution är en del av vårt kulturliv. Vår vision är att våra 20 olika restauranger ska bidra till att göra Göteborg mer levande och tryggare genom ett rikt gatuliv och en vänlig atmosfär. Om rollen Som Booking Agent är du den första kontakten våra gäster har med oss, genom telefon och mejl. Tillsammans med bokningsteamet arbetar du för att överträffa gästernas förväntningar och bidra till att våra krogar levererar upplevelser av högsta standard. En viktig del av rollen är att optimera bokningar för att maximera gästnöjdheten. Du arbetar med väntelistor och strategisk platsfördelning, och styr gäster till rätt tid och restaurang. Genom att noggrant följa upp feedback från gäster och sammanställa rapporter bidrar du till att vi ständigt förbättrar våra tjänster. Du ansvarar också för att kontoret är presentabelt och välkomnande för medarbetare och eventuella besökare. Dina uppgifter inkluderar att se till att mötesrum är i ordning samt hålla kaffemaskin, fruktkorgar och övrigt ätbart välfyllt och fräscht. Om dig Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen och som trivs i en strukturerad roll med fokus på service. Du har ett öga för detaljer och en förmåga att arbeta effektivt även under tidspress. Rollen kräver att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Tjänsten är på 70%. Du jobbar på vårt huvudkontor med ett rullande schema där du i huvudsak jobbar tisdag-lördag 14-19. Vi erbjuder en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö där du får vara en del av ett engagerat team som tillsammans arbetar för att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. www.goteborgsfamiljen.se
Är du den vi söker för att komplettera vårt sommarteam i Gränsös sommarcafé? Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom servering, är över 20 år och harerfarenhet av alkoholservering. I vårt charmiga Slottscafé serveras sallader, bakverk, vällagad mat, goda drycker och annat gott till våra cafégäster. Vi söker dig som älskar mötet med gästen, att ge service i toppklass och alltid vill leverera det lilla extra. I caféet säljer du goda kalla och varma drycker men tillreder också mat så du bör ha en känsla för detaljer, gillar att vara kreativ och älskar sälj och högt tempo. Du håller ordning och reda och är en ansvarsfull person. En fördel är om du har någon form av erfarenhet från café eller annan form av service och bemötande, men inget måste- är du rätt person så står vi för utbildningen! Arbetstiden är förlagddagtid, vardag och helg under maj tom augusti. Goda möjligheter till vidare anställning inom företaget. Vi har alltid öppet! Vi är en familjeägd anläggning där vi välkomnar dig med din unika personlighet för att skapa trivsel såväl hos personal som hos gäster.
Välj ett jobb för att visa detaljer