Startdatum: 1 augusti 2025 Arbetsuppgifter Vi söker en kock till vårt tillagningskök. Vi söker dig som är noggrann och flexibel. Du ska trivas med att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Arbetet innebär bland annat: Matlagning enligt meny och specialkost Förberedelse och hantering av råvaror Mattransporter kan förekomma Kvalifikationer Erfarenhet av storkök är meriterande Utbildning inom kök/livsmedel är meriterande Kunskap om livsmedelshygien B-körkort Om oss Hagårdsköket tillagar och levererar mat till verksamheter runt om i Dalarna med fokus på kvalitet, service och god arbetsmiljö. Ansökan Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Just nu söker vi köksmästare Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Är du vår nya köksmästare? Du blir en del av ett härligt team som med kompetens, högt tempo och ett glatt humör bidrar till att restaurangen bjuder på positiva mat- och gästupplevelser varje dag. Du jobbar nära restaurangchefen och bidrar till restaurangens utveckling. Som köksmästare ansvarar du för att Pinchos koncept efterlevs i köket. I din roll säkerställer du även ex implementering av nya rätter, varuflöde, personalplanering, egenkontroll samt månatlig inventering. Du kommer att ha en viktig roll och ditt engagemang är en avgörande pusselbit för att stärka hela kedjans utveckling framåt. Vilka är vi? På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra gäster men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet! Vi kan erbjuder dig En rolig arbetsplats med härliga kollegor Ett innovativt koncept i ett snabbt växande bolag Goda utvecklingsmöjligheter inom kedjan Fina utbildningsmöjligheter För att passar bra hos oss tror vi att du Har relevant utbildning samt flerårig yrkeserfarenhet inom restaurangkök Är trygg i rollen som köksmästare Vill vara med och utveckla Pinchoskedjan in i framtiden Är noggrann och strukturerad Har ett eget driv, initiativförmåga och gillar att jobba i ett högt tempo Har erfarenhet av att jobba med koncept Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!
Har du ett stort intresse för mat och vin? Gillar du service, ansvar och att ta hand om gäster? Då kommer du passa bra i teamet på Restaurang Logen i sommar! På Restaurang Logen lagas genuin och lantlig mat, alla dagar i veckan. Kökschef Caroline har skapat en härlig hemma-hos-känsla där alla är välkomna. På morgonen serverar vi vår stora frukost, som några timmar senare övergår i vingårdslunch. Kvällen avslutas med vår 4-rätters gårdsmeny, med lokala drycker och vinpaket. Detta sommarjobb finns som Servis alt. runner med olika datumintervall. OM DIG ✓ Passion för mat och vin. ✓ Social talang med stort fokus på gästen. ✓ Restaurangutbildning samt 1-2 års erfarenhet. ✓ Du är driven, påläst och har ett bra öga för detaljer. ✓ Du kan jobba dagtid såväl som kvällar och helger. OM ÄSTAD VINGÅRD Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 82 rum för övernattande gäster, samt konferensmöjligheter för 100+ deltagare. Här finns även Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg. FAKTA Omfattning: 50 - 80% (omgående - augusti/september) Anställningsform: Allmän visstidsanställning Lön: Enligt överenskommelse Start: juni Körkort och bil (eller annat fordon) är nödvändigt eftersom det inte går någon lokaltrafik ut till Ästad Vingård. SÖK TJÄNSTEN Sök idag genom att fylla i dina uppgifter via formuläret! Har du frågor är du välkommen att höra av dig till restaurangchef Ilir Sena på [email protected]
Levererar du förstklassig service och har ett stort intresse för mat och vin? Då är servisteamet på Logen helt rätt för dig. Här kommer du att få arbeta i mysig vingårdsmiljö med våra härliga gäster. Restaurang Logen lagar genuin och lantlig mat till våra vingårdsgäster, alla dagar i veckan. Kökschef Caroline Salminen har skapat en hemma-hos-känsla där alla är välkomna. På morgonen serverar vi vår stora frukost, som några timmar senare övergår i vingårdslunch. Kvällen avslutas med vår 4-rätters gårdsmeny, med lokala drycker och vinpaket. OM DIG Vi söker dig som: ✓ Har stort intresse för mat och vin. ✓ Har social talang med stort fokus på gästen. ✓ Kan jobba dagtid såväl som kvällar och helger. Restaurangutbildning samt 1-2 års erfarenhet är extra meriterande. FAKTA Omfattning: Extra Anställningsform: Anställning för enstaka dagar Lön: Enligt överenskommelse Körkort och bil är nödvändigt eftersom det inte går någon lokaltrafik ut till Ästad Vingård. SÖK TJÄNSTEN Tjänsten tillsätts omgående. Sök idag genom att fylla i dina uppgifter via formuläret! Har du frågor är du välkommen att höra av dig till restaurangchef Ilir Sena: [email protected]
Sabis står inför en spännande nystart i Solna Strand där ett helt nytt kontor för 2500 medarbetare ska fyllas med liv och aktivitet. I denna storsatsning, på hela 66000 kvadratmeter, ansvarar vi för hela mat- och dryckesupplevelsen – från lunchrestaurang med 700 gäster dagligen, till café/mini-shop under varumärket Petite Sabis, vendinglösningar tillgängliga dygnet runt, samt en representationsvåning med två matsalar och loungeyta. Vi kommer även att aktivera en takterrass om 1400 kvadratmeter, leverera frukt till kontorets pentryn och ansvara för all konferens- och mötesservering. Därtill kommer vi att arrangera större event i nära samarbete med vår kund. Om rollen Som caféansvarig på Petite Sabis är du en viktig del av gästupplevelsen i vårt cafékoncept, där vi erbjuder allt från frukost och lunch till fika, after work och färdigförpackade produkter i vår mini-shop. Du är vårt ansikte utåt och skapar varje dag ett välkomnande och personligt bemötande, både till interna medarbetare och externa gäster. Du ansvarar för beställningar, påfyllning och inventering samt produktion av enklare rätter och fikaartiklar. Du ser till att vår miljö är inbjudande och att utbudet ständigt utvecklas utifrån kundens behov. Du ansvarar för att vara lyhörd för våra kunder och utveckla vårt cafékoncept vidare tillsammans med Köksmästare och restaurangchef, du är även delaktig i budgetarbetet för enheten och har resultatansvarig för din avdelning. Du arbetar nära restaurang- och eventchef samt köksmästare och är med och bygger upp en modern och serviceinriktad caféverksamhet från grunden. Som caféansvarig kommer du med tiden arbetsleda flera cafémedarbetare vart efter kontorshuset fylls på med medarbetare. Arbetstiden är främst förlagd till vardagar dagtid, men kvällar kan förekomma vid event eller större bokningar. Tjänsten är placerad i Solna Strand och planeras starta i augusti 2025. Din profil Vi söker dig som brinner för service, tycker om att ha kundkontakt och har en naturlig känsla för värdskap. Du har tidigare erfarenhet av att leda team och ta ansvar inom café, butik eller annan liknande serviceverksamhet. Du trivs i ett högt tempo och uppskattar varierande arbetsuppgifter." Du är självgående, noggrann och har ett öga för detaljer. Du gillar att bidra till ett gott samarbete i teamet och är inte rädd för att ta egna initiativ. Har du dessutom erfarenhet av enklare livsmedelshantering och kassaarbete är det meriterande. Observera att tjänsten kräver godkänd säkerhetsprövning enligt vår kunds rutiner, vilket bland annat innefattar ett utdrag ur belastningsregistret och eventuellt vidare kontroll via Säkerhetspolisen. Vi erbjuder dig · En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete · Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer · Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget · En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda · Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer. Ansökan Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Läs gärna mer om oss på www.sabis.se
Work as a cabin host under the Northern lights this winter Take the opportunity to work among colorful northern lights, sparkling winter days and severe cold in Sweden's northernmost city! We are looking for 4-6 people to work as hosts in our unique accommodation Aurora Camp. Apply with a friend! About us Kiruna Guidetur is one of the largest guide companies in Kiruna and has been around for 30 years. Since the start, our focus has been small groups and personal experience. Our focus is to offer small groups a personal service and a genuine experience of Kiruna and Lapland. We offer a large variety of tours out in the nature around Kiruna such as snowmobiles, skis, snowshoes, ice fishing and of course a hunt for Northern lights which is the highlight and dream for many of our guests. We work with many local operators and travel agencies from all over the world and plan guests' journeys from transfers to hotels and tours. The company is constantly expanding, and we welcome different approaches and new ideas. As an employee with us, you get the opportunity to develop in your work role and try different areas of work together with colleagues from around the world. Enjoying ourselves and having fun at work is important to us, which is why we encourage initiatives for staff activities and organize a bunch of them during the season. Accommodation can be difficult to find in Kiruna and we therefore offer our employees staff accommodation. About the job Aurora Camp in Kurravaara is a unique accommodation 15km outside Kiruna where we welcome guests from all over the world to stay overnight close to nature. The camp is located in the woods next to the remarkable Torne River. As a cabin host at Aurora Camp, you will receive guests for check-in, clean the cabins, maintain igloos, make dinner for our guests. You will also get to drive snowmobile on a daily basis and help out with transfers. Our focus is to offer small groups a personal service and a genuine experience of Kiruna and Lappland. We offer a large number of different tours out in nature around Kiruna such as snowmobiles, skis, snowshoes, ice fishing and of course a hunt for the northern lights which is the highlight and dream for many of our guests. The work as a cabin host is varied and includes driving a snowmobile and you therefore need to have a driver's certificate for snowmobile at the start. This is something we can help arrange at your own expense. The work is mostly done outdoors and also involves some physical work such as snow shoveling and maintenance of igloos. The fact that you are interested in culture and the Northern Lights is a plus as the guests ask a lot about this. About you As a cabin host, you are the first person our guests meet at check-in at Aurora Camp and you will represent the camp during their whole stay. We therefore attach great importance to providing a professional and pleasant service for them. Since you live and work in the same place, it is also important to be able to distinguish between private life and work. We are looking for people that: are responsible, precise and service minded work effectively and have an eye for details have good English in speech and writing, since most of our guests come from all parts of the world are good at collaborating with their colleagues and respect each other, which is very important in our team of 6 people have a driver's license B (car) have a driver's license for snowmobile or are willing to get one before the start of the working period Meritorius: Previous experience of jobs in the tourism industry Previous work in hotel, camp Additional language skills First aid training, CPR (let us know in your application if you do not have a first aid training or access to accommodation. We will look at the possibilities together of arranging that upon arrival) What we offer Seasonal contract (full-time) between November and March (at least two people for the period 1st of November-31st of March and 4 people for mid November-mid March) HRF collective agreements for secure employment a fun and international work environment with development opportunities, all while being immersed in breathtaking nature Accommodation: we offer our employees the chance to rent a room in staff accommodation (simple cottage) with shared kitchen, toilet/shower and living room with TV
JENSEN förskola Hyllie gård ligger i stadsdelen Väster i Malmö och öppnade 2017. På förskolan serveras dagligen 180 portioner mat. När vi nu öppnar en ny förskola i centrala Malmö (hösten 2025) kommer ytterligare 70 portioner att tillagas i köket på Hyllie gård. Vi söker därför en kock som vill bli en del av vårt härliga team! Du kommer att arbeta sida vid sida med en till kock, där ni tillsamman har ett helhetsansvar för köket och samtliga måltider för barn och pedagoger samt laga hälsosam och näringsriktig mat från grunden med hjälp av JENSENs riktlinjer. Du behöver vara självgående och även ansvara för disk, varubeställningar och EKP samt bidra till en positiv dialog. Här får du chansen att vara med och lägga grunden till många barns livslånga hälsosamma matvanor! Du får möjlighet att påverka menyerna tillsammans med andra kockar på JENSENs förskolor, planera ditt eget arbete och implementera egna idéer lokalt och i större perspektiv inom JENSENs generösa riktlinjer. Arbetet utförs i nya lokaler och i ett arbetsmiljöanpassat och välutrustat kök där allt finns tillgängligt. Våra måltider har som ambition att vara högkvalitativa, näringsrika och varierade. Vi har ett hållbarhetstänk och arbetar aktivt för att ta tillvara råvarorna på bästa sätt. Utöver detta delar du våra tankar kring vikten av att värna barnens hälsa och välmående, bland annat genom att aktivt arbeta för att minska mängden raffinerat socker de får i sig. Hos oss greppar du ett helhetsansvar, vilket du tar på största allvar. Utöver detta har du en stark önskan om att förgylla barnens dag genom att erbjuda dem det "lilla extra" som ditt engagemang kring mat kan ge dem. Detta söker vi Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för att laga en god, varierad och hälsosam kost. Du vill ge barnen möjlighet till nya smakupplevelser och känslan av att mat är något både roligt och gott! Arbetet i köket är både självständigt och mycket socialt, den som lagar mat är en viktig person och du ska känna dig som en del av verksamheten. Du är en kreativ och idérik matlagare som tycker om att ta egna initiativ. Du är ansvarstagande och har stor samarbetsförmåga med både barn och vuxna. Du har kockutbildning, eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. En förutsättning för att klara arbetet är att du är kvalitetsmedveten och har goda kunskaper om allergier, specialkost, näringslära och god hälsa. Viktigt är också att du är flexibel och självgående då arbetet kan innebära snabba förändringar. Grundläggande datorkunskap är nödvändigt. Arbetsuppgifter Arbetet innehåller både planering och förberedelser av frukost, mellanmål, lunch och disk. Du ansvarar för att maten fylls på och att bufféerna i matsalen är rena, både under lunchen men också efter lunch. Du ansvarar även för specialkosten. Uppföljning och egenkontroller ingår i rollen och du förväntas kunna skapa bra rutiner som följer de regler som gäller för livsmedelshantering såsom att kylar, köksutrymmen och maskiner är i bra skick och rena enligt HACCP standard. Anställningsform Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med möjlighet till utökad tjänst.. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. För den här tjänsten tillämpar vi sex månader provanställning. Din ansökan Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb. Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar upp till 14 dagar att få utdraget. Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem. Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Övergripande köksmästare Anna Gärdsback på [email protected]. JENSEN education är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med förtroendet att utbilda drygt 17 000 elever inom fem olika områden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning samt yrkeshögskola. JENSEN grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och ägare, och står för långsiktighet, kvalitet och ansvarstagande. Utbildningskonceptet ”Träning för verkligheten och bildning som mål” genomsyrar all verksamhet.
Arbetsgivare: Föräldrakooperativa förskolan Okay Titel: Kock Kommun: Göteborg Yrkesroll: Kock Anställningsform: Tillsvidare med provanställning sex månader från och med 2025-09-01. Deltid, upp till och med 55% (eventuellt mer om det är via instegsjobb). Lön: Fast månadslön. Antal: 1. Om förskolan Föräldrakooperativet Okay är en liten, familjär och välfungerande förskola med plats för 18-19 barn i åldrarna 1-6 år. Vi har förnärvarande 5 tjänster i barngrupp samt rektor. Nu söker vi en kock för att börja laga maten på plats istället för catering. Förskolan ligger i Guldheden och har stora fina lokaler med en härlig gård som inspirerar till varierad lek. Vår utemiljö utvecklar vi kontinuerligt efter barnets intressen och behov. Just nu arbetar vi med kroppen och våra sinnen. Under vår, sommar och höst samt när vädret tillåter äter vi våra måltider utomhus på vår fina uteplats. Barnen sover även utomhus i egen vagn oavsett årstid och väder. Verksamheten bedrivs sedan 2009 enligt Friluftsfrämjandets pedagogik ”I Ur och Skur” där friluftsliv, utomhuspedagogik och miljömedvetenhet är centralt. Barngruppen gör varje vecka skogsutflykter i de olika friluftsgrupperna ”Knopp”, ”Knytte” och ”Mulle”. På Okay strävar vi efter att hålla hög personaltäthet och liten barngrupp. Både pedagoger och föräldrar är engagerade i verksamheten och tillsammans med barnen skapar vi en trygg, rolig och lärorik förskola. Vi bedriver ett aktivt arbete med lärmiljöer, såväl inomhus som utomhus. Utöver tiden som kock önskar vi att du också är villig att arbeta några timmar i barngrupp. Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande arbete där du har chansen att utveckla verksamheten tillsammans med ett entusiastiskt och motiverat arbetslag och med engagerade föräldrar. Du får friskvårdsbidrag och arbetskläder för ändamålet. Din profil Vi söker en kock som har lätt att samarbeta och som tar egna initiativ. Du har ett aktivt intresse för matlagning och god förståelse för vad barn gillar och tycker det skulle vara roligt att få servera och dela måltid med barnen. Vi söker någon med positiv inställning och som vill utvecklas tillsammans med övriga kollegor och med barn och föräldrar vara med och skapa vår fina förskola! Utbildning Kockutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet Arbetslivserfarenhet är meriterande
Hej Vi söker en kock med erfarenhet men inget som är krav. Kan vara meriterande att ha jobbat i branchen.
Vi söker nu en Souschef till köket på Melanders Dalagatan, med passion för matlagning och som tillsammans med oss vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du, tillsammans med Köksmästaren leder och ingår i ett härligt team med hög kunskapsnivå och kreativitet. Med tryggheten i din yrkesroll har du lätt för att planera, utbilda, och arbetsleda. Vi ser att du är en bra lagspelare, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Här finns det plats för dig som vill utvecklas och har viljan att bidra med dina egna kunskaper och erfarenheter. Vi söker dig som: Har ett genuint intresse och god kunskap om mat och dryck Har minst 2 års yrkeserfarenhet av en motsvarande roll Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad Brinner för att överträffa gästens förväntningar Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga Kort om oss: Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. Melanders Dalagatan är en folklig kvarterskrog i Vasastan där du kan njuta av en härlig middag eller dagens lunch i äkta fransk brasseriemiljö, och samtidigt känna dig som hemma. I loungebaren serveras väl utvalda viner och spännande drinkar. På fredagar råder skön afterworkstämning då vi alltid hittar på något kul. Vi erbjuder dig: Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett fantastiskt team En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner Utvecklingsmöjligheter inom koncernen Kollektivavtal Friskvårdsbidrag Internutbildningar Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Rekryteringsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen in med din ansökan!
Välj ett jobb för att visa detaljer