Barchef

Sök bland 12 lediga jobb som Barchef och börja ditt nya yrkesliv idag!

Barchef / Bar-ansvarig till Pinchos Örnsköldsvik

Just nu söker vi en ny kollega till baren. Heltid, lön efter överenskommelse Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt. Vilka är vi? På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet! Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt. Vi kan erbjuda dig - stora möjligheter att utvecklas i kedjan - ett innovativt koncept - nya spännande drinkar på menyn - fantastiska kollegor! - en riktigt rolig arbetsplats För att passa bra hos oss tror vi att du - har tidigare barvana - kan prestera i en miljö med högt tempo - är snabb, noggrann och effektiv - förstår vikten av att ge personlig service - är bra på att säkerställa kvalitet - sprider positiv energi omkring dig - alltid gör ditt yttersta för att göra gästen nöjd - uppskattar att våra drinkar tillagas efter recept Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!

27 februari 2024
Sista ansökan:
15 augusti 2024
Servitör / Servitris med kunskap

Vi söker nu en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av bar-/servisarbete. Vårt största fokus är ÖL i kombination med mat. För att lyckas som servitör/servitris krävs stort intresse inom Öl, snaps, mat, dryck i allmänhet och en stor passion för service. Du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid och bör ha erfarenhet av att läsa av olika gästers behov. Arbetstiderna är framförallt kvällar och helger då vi inte har någon verksamhet under dagtid. Utöver ordinarie servisarbete ansvarar du som servitör/servitris för att kassa- och alkoholhantering följs enligt gällande rutin och regelverk. kollektivt betalt!

26 februari 2024
Sista ansökan:
27 mars 2024
Vi söker en Bar Manager till Scandic Rubinen, heltid

Västkustens pärla, Sveriges andra största stad, Lilla London. Kärt barn har många namn. Men det är här det händer! Med bästa läget i Göteborg, mitt på Avenyn, ligger Scandic Rubinen. Spännande inredning en innovativ restaurang och förmodligen Göteborgs bästa takbar. Vi är populära av stammisar, inresande och Göteborgarna själva. Service för oss på Scandic Rubinen innebär alltid att vara det självklara valet för våra gäster, med detaljer i fokus, kreativitet och spontanitet. Ett hotell där våra medarbetare trivs och vill fortsätta utmanas och utvecklas i litet som stort. Tillsammans skapar vi stämning och atmosfären som präglar vistelsen för alla våra gäster och kollegor. Vi söker en Bar Manager till Scandic Rubinen. På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Bar Manager är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet! Vad innebär rollen? I denna roll som Bar Manager ansvarar du för: Vår barverksamhet där du har det övergripande ansvaret för att ge våra gäster en fantastisk barupplevelse. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov. Du leder och utvecklar verksamheten och medarbetarna utifrån företagets strategi, mål och lokala förutsättningar. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare samt skapar förutsättningar för att ni tillsammans ska skapa enastående gästupplevelser. Som Bar Manager är du även en del av den dagliga driften och du ansvarar för att planera och bemanna utifrån verksamhetens behov. Vem är du? Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss lever du efter vår ledarskapskompass med Inspire, Collaborate, Build trust och Empower som en naturlig del av ditt ledarskap. Du lever våra värderingar och agerar som ett föredöme i din roll. Du har tidigare erfarenhet från att leda andra i en liknande roll samt relevant utbildning och erfarenhet inom servicebranschen. Du har god administrativ förmåga samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Information om tjänsten: Tjänsten är en visstidsanställning på heltid, för sommarsäsongen 2024 med start i 1 april. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic! Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic. Delar du våra värderingar? BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

23 februari 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024
Elise söker bartender

Elise startades 2018 och har sedan dess blivit en populär sommarkrog med omnämning i White Guide. Vi håller en hög men avslappnad nivå och ambitionen är att skapa minnesvärda helhetsupplevelser för våra gäster. Vi som driver Elise är två bröder i 35-40-årsåldern och som båda dagligen arbetar i driften. Vi tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och verkar för en god stämning. Sammanlagt är ca 25 personer i teamet, varav ungefär hälften i åldrarna 15-20 år. Ungefär två tredjedelar av personalstyrkan återkommer från år till år. Under högsäsong serverar vi dagligen 300 middagsgäster och har öppet kvällstid tisdag-söndag. Inför sommaren söker vi en barchef med arbete kvällstid. Du är med och skapar vår drinklista - som med fördel består av drinkar med egna recept där vi kokar syrups och förädlar olika ingredienser själva. Du har även hand om inköp och lager. Att du har jobbat som barchef några år tidigare och därmed är helt självgående ser vi som självklart. Jobb finns från mitten av juni till mitten av augusti. Även kortare perioder under sommaren går bra. Boende finns att tillgå vid behov. Välkommen med din ansökan till [email protected]

20 februari 2024
Sista ansökan:
21 mars 2024
Servitör / Servitris med kunskap

Vi söker nu en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av bar-/servisarbete. Vårt största fokus är ÖL i kombination med mat. För att lyckas som servitör/servitris krävs stort intresse inom Öl, snaps, mat, dryck i allmänhet och en stor passion för service. Du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid och bör ha erfarenhet av att läsa av olika gästers behov. Arbetstiderna är framförallt kvällar och helger då vi inte har någon verksamhet under dagtid. Utöver ordinarie servisarbete ansvarar du som servitör/servitris för att kassa- och alkoholhantering följs enligt gällande rutin och regelverk. kollektivt betalt!

12 februari 2024
Sista ansökan:
13 mars 2024
Barchef till Miss Voon Skellefteå

Miss Voon grundades 2011 på Sturegatan i Stockholm. Idag finner du restaurangerna i Stockholm, Uppsala, Skellefteå och Växjö. Jonas Svensson med team driver Miss Voon och Goma asiatisk gastropub. Miss Voon är en modern restaurang som kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Fräschör, enkelhet och mycket smakkaraktär har varit ledorden när vi har utformat menyn, och det går igen även i vin- och drinklistan. Vi söker nu efter en ledare till vårt barteam i Skellefteå. Tillsammans med våra kreativa ledare är du med och utvecklar vårt barkoncept framåt. Du är gärna karismatisk och ser till att både gästen och dina kollegor mår bra. Som barchef har du ansvar över inköp, planering samt att arbeta mot att gemensamt uppsatta mål efterföljs. Vi ser att du är prestigelös och flexibel i ditt arbetssätt och tar intiativ till att gästen skall få bästa möjliga upplevelse. Du brinner självklart för mat, dryck och service vilket gör att vi tillsammans har roligt på jobbet. Hos oss finns det stora möjligheter till att växa och utvecklas och vi hoppas att du vill bli en av oss. Vi ser fram emot din ansökan. Hälsningar, Team Voon

6 februari 2024
Sista ansökan:
7 mars 2024
Surflogiet söker barchef!

Om Surflogiet Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på. Verksamheten består av 30 bäddar fördelat på 11 tält, 1 eventtält för grupp och konferens, 1 restaurang/bar, 1 reception, 1 kök, 1 aktivitets avdelning. Vi har högt fokus på hållbarhet och du kommer att arbeta i en miljö där vi i så stor utsträckning som möjligt använder lokala och ekologiska råvaror, vårt eget kranvatten, samt är plastfria till förmån för det hållbara samhället. Om arbetet Du är den som skapar en härlig stämning och förvandlar vår bar till det bästa hänget! Ansvaret inkluderar att sätta drinkmeny, beställa och hantera inventering, schemaläggning för barpersonalen och leda ditt team av bartenders med en cocktailkännares karisma. Du har erfarenhet av att leda ett team och en bar, och är du inte redan en ekologisk spritnörd blir du gärna det! Du är en teamledare och älskar en trevlig pratstund, men du ansvarar också för att baren fungerar smidigt. Du svarar till restaurangchefen och har ett tätt samarbete med den assisterande restaurangchefen också. Denna position kräver att du är med från säsongens start till slut.

10 januari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Barchef på Urban Deli Nytorget

Om Urban Deli Vår vision är att accelerera omställningen till framtidens mat. Oavsett om du väljer att äta hos oss, hemma eller någon annanstans. Det gör vi bland annat genom att arbeta branschöverskridande. Vi samlar helt enkelt restaurang, bar, butik och deli under ett och samma tak, för att skapa en härlig och stämningsfull mötesplats. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och Centralstationen. Under 2024 flyttar Urban Deli in Forskaren, med fokus på life science, och därmed öppnar vi vår femte enhet. Denna gång i hjärtat av Hagastaden. Vi skryter gärna om vårt eget Matlabb i Sickla och vårt Hotell med 106 rum på Sveavägen 44, för att inte tala om vår Takpark på samma adress och inte minst Söders finaste uteservering på Nytorget! På Urban Deli jobbar nästan 400 anställda med samma önskan och drivkraft, att ge våra gäster bra service och dela med sig av kunskap och inspiration. Vi vill bidra till en framtidssäkrad måltid, utan att det sker på bekostnad av upplevelse, smak eller näringsinnehåll. Ett lyckligare matliv, helt enkelt. Vi söker nu en Barchef till vår enhet på Nytorget! Om Rollen Som Barchef på Urban Deli Nytorget är du ytterst ansvarig för all verksamhet i din avdelning. Syftet med rollen är att leda avdelningen och dess medarbetare mot uppsatta mål för bl.a. innovation, kvalitet, medarbetar- och gästnöjdhet, försäljning och lönsamhet, samt att ständigt utveckla avdelningen gällande exempelvis erbjudanden, värdskap, upplevelser och arbetsmiljö. Du rapporterar till Restaurangchef och tillsammans arbetar ni för att uppnå era mål och säkerställer att samtliga medarbetare har rätt kompetens och rätt förutsättningar. Du och ditt team samarbetar med övriga avdelningschefer och medarbetare för att finna synergier som stimulerar till kompetensåterföring, effektivitet och bättre gästupplevelser inom Urban Deli’s organisation. Förutom kollegorna på din och de övriga enheterna så har du ett Supportkontor som stöd, där bland annat resurser inom HR, sälj, marknad, ekonomi, IT, inköp och innovation finns att tillgå. I rollen som Barchef kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara: - LEDARSKAP: Leda dina närmaste medarbetare samt inspirera till en god ledarskapskultur präglad av förtroende, tydlighet och utveckling. - ORGANISATION: Planera och organisera verksamheten baserat på budget och övriga mål. - KOMPETENSSÄKRA: Säkra kompetens genom utbildningsinsatser och/eller nyrekrytering. - LÖNSAMHET: Säkerställa att bemanning och inköp sker i enlighet med vår försäljningsförmåga, med avsikt att ständigt navigera mot att överträffa budgeterade mål. - UTVECKLA: Driva och utveckla avdelningens produkter i enligt med gällande policys samt inköps- & samarbetsavtal. - ADMINISTRATION: Hantera det löpande arbetet med attestering och kontering av fakturor för att underlätta bokslut, samt säkra ordning och reda vad gäller lagerhållning, inventering, daglig uppföljning, schema, anställningsavtal, arbetsbeskrivningar m.m. - SAMARBETEN: Hantera kontakten och sköta samarbetet med övriga avdelningar & Supportkontorets resurser. - VARUMÄRKE: Ansvara för att avdelningens verksamhet ständigt representerar Urban Deli’s varumärke och att all kommunikation - i skrift såväl som i tal, tonalitet och värdskap - kommuniceras på rätt sätt. Om Dig Så, vem är du då? Det vi vet är att du är en stark ledare i branschen med goda referenser och drivs av att stå i baren och möta våra gäster med försäljning & lönsamhet. Du vill vara en del av vår vision och bidra till omställningen för mer hållbar, god och näringsrik mat och dryck. Du älskar mat och dryck i olika upplevelseformat och tycker att det är spännande att utforska gränslandet mellan butik, deli, bar och restaurang. Vi vet också att du har erfarenhet från liknande roller inom bar och/eller restaurang och haft ansvar för budget och medarbetare. Därmed vet vi också att du är en fena på Driftsekonomi inom framför allt bar och har lärt dig många smarta knep för att överträffa uppsatta mål. Vi tror en del om dig också. Bland annat att du är nyfiken och kommer finna nya sätt att skapa attraktiva erbjudanden i en ständigt föränderlig värld. Vi tror också att du är lika delar inlyssnande, empatisk och lagspelare som du är tydlig, kravställande och ansvarstagande. I punktform så tror vi också att du: - Känner att det är naturligt för dig att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. - Har brett kontaktnät inom branschen - Har vana att arbeta med tydliga riktlinjer gällande koncept, avtal, inköp - Är innovativ och har vana att driva en verksamhet mer stor variation under året och förstår dess utmaningar - Har god administrativ förmåga och gärna behärskar program som Office365 (Teams, Word, PowerPoint, Excel mm), Caspeco, Palette, Trivec etc. Om vårt erbjudande Vi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det. Vi erbjuder dig en pulserande arbetsplats med verksamheter från tidig morgon till sen kväll. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog att få vara med och accelerera omställningen till framtidens mat! Välkommen med din ansökan!

6 januari 2024
Sista ansökan:
24 juni 2024
Barchef på Urban Deli Nytorget

Om Urban Deli Vår vision är att accelerera omställningen till framtidens mat. Oavsett om du väljer att äta hos oss, hemma eller någon annanstans. Det gör vi bland annat genom att arbeta branschöverskridande. Vi samlar helt enkelt restaurang, bar, butik och deli under ett och samma tak, för att skapa en härlig och stämningsfull mötesplats. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och Centralstationen. Under 2024 flyttar Urban Deli in Forskaren, med fokus på life science, och därmed öppnar vi vår femte enhet. Denna gång i hjärtat av Hagastaden. Vi skryter gärna om vårt eget Matlabb i Sickla och vårt Hotell med 106 rum på Sveavägen 44, för att inte tala om vår Takpark på samma adress och inte minst Söders finaste uteservering på Nytorget! På Urban Deli jobbar nästan 400 anställda med samma önskan och drivkraft, att ge våra gäster bra service och dela med sig av kunskap och inspiration. Vi vill bidra till en framtidssäkrad måltid, utan att det sker på bekostnad av upplevelse, smak eller näringsinnehåll. Ett lyckligare matliv, helt enkelt. Vi söker nu en Barchef till vår enhet på Nytorget! Om Rollen Som Barchef på Urban Deli Nytorget är du ytterst ansvarig för all verksamhet i din avdelning. Syftet med rollen är att leda avdelningen och dess medarbetare mot uppsatta mål för bl.a. innovation, kvalitet, medarbetar- och gästnöjdhet, försäljning och lönsamhet, samt att ständigt utveckla avdelningen gällande exempelvis erbjudanden, värdskap, upplevelser och arbetsmiljö. Du rapporterar till Restaurangchef och tillsammans arbetar ni för att uppnå era mål och säkerställer att samtliga medarbetare har rätt kompetens och rätt förutsättningar. Du och ditt team samarbetar med övriga avdelningschefer och medarbetare för att finna synergier som stimulerar till kompetensåterföring, effektivitet och bättre gästupplevelser inom Urban Deli’s organisation. Förutom kollegorna på din och de övriga enheterna så har du ett Supportkontor som stöd, där bland annat resurser inom HR, sälj, marknad, ekonomi, IT, inköp och innovation finns att tillgå. I rollen som Barchef kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara: - LEDARSKAP: Leda dina närmaste medarbetare samt inspirera till en god ledarskapskultur präglad av förtroende, tydlighet och utveckling. - ORGANISATION: Planera och organisera verksamheten baserat på budget och övriga mål. - KOMPETENSSÄKRA: Säkra kompetens genom utbildningsinsatser och/eller nyrekrytering. - LÖNSAMHET: Säkerställa att bemanning och inköp sker i enlighet med vår försäljningsförmåga, med avsikt att ständigt navigera mot att överträffa budgeterade mål. - UTVECKLA: Driva och utveckla avdelningens produkter i enligt med gällande policys samt inköps- & samarbetsavtal. - ADMINISTRATION: Hantera det löpande arbetet med attestering och kontering av fakturor för att underlätta bokslut, samt säkra ordning och reda vad gäller lagerhållning, inventering, daglig uppföljning, schema, anställningsavtal, arbetsbeskrivningar m.m. - SAMARBETEN: Hantera kontakten och sköta samarbetet med övriga avdelningar & Supportkontorets resurser. - VARUMÄRKE: Ansvara för att avdelningens verksamhet ständigt representerar Urban Deli’s varumärke och att all kommunikation - i skrift såväl som i tal, tonalitet och värdskap - kommuniceras på rätt sätt. Om Dig Så, vem är du då? Det vi vet är att du är en stark ledare i branschen med goda referenser och drivs av att stå i baren och möta våra gäster med försäljning & lönsamhet. Du vill vara en del av vår vision och bidra till omställningen för mer hållbar, god och näringsrik mat och dryck. Du älskar mat och dryck i olika upplevelseformat och tycker att det är spännande att utforska gränslandet mellan butik, deli, bar och restaurang. Vi vet också att du har erfarenhet från liknande roller inom bar och/eller restaurang och haft ansvar för budget och medarbetare. Därmed vet vi också att du är en fena på Driftsekonomi inom framför allt bar och har lärt dig många smarta knep för att överträffa uppsatta mål. Vi tror en del om dig också. Bland annat att du är nyfiken och kommer finna nya sätt att skapa attraktiva erbjudanden i en ständigt föränderlig värld. Vi tror också att du är lika delar inlyssnande, empatisk och lagspelare som du är tydlig, kravställande och ansvarstagande. I punktform så tror vi också att du: - Känner att det är naturligt för dig att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. - Har brett kontaktnät inom branschen - Har vana att arbeta med tydliga riktlinjer gällande koncept, avtal, inköp - Är innovativ och har vana att driva en verksamhet mer stor variation under året och förstår dess utmaningar - Har god administrativ förmåga och gärna behärskar program som Office365 (Teams, Word, PowerPoint, Excel mm), Caspeco, Palette, Trivec etc. Om vårt erbjudande Vi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det. Vi erbjuder dig en pulserande arbetsplats med verksamheter från tidig morgon till sen kväll. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog att få vara med och accelerera omställningen till framtidens mat! Välkommen med din ansökan!

5 januari 2024
Sista ansökan:
23 juni 2024
Baransvarig konferensvärd/ värdinna

Vi söker en baransvarig konferensvärd/ värdinna på Sveriges största resort, Västervik Resort. Med 250.000 gästnätter, en 5-stjärning camping, året runt öppet och närheten till skärgård och stad erbjuder vi en varierande tjänst i en fantastisk miljö. Tjänsten ansvarar för dagliga konferenser och event tillsammans med konferensansvarig. Tjänsten innebär både dag och kvällsarbete och schemaläggs efter anläggningens konferensbokningar under säsongen. Sommartid (ej konferens säsong) växlar delar av tjänsten till badvärd på Upplevelsebadet med ansvar för rengöring av bassängerna, teknik och traditionellt badvärdssarbete. Tjänsten innefattar att arbeta som bartender och ansvara för Arenans bar med planering av sortiment och utbud, beställningar och att arbeta i baren vid beställningar och event. Sommarsäsongen är tjänsten schemalagd torsdag till lördag i Arenans bar och resterande tid på Upplevelsebadet. Vi söker dig som är: - Ansvarstagande - Serviceinriktad - Flexibel - Omtänksam - Eget ansvar Tjänsten har flera olika säsongsbetonade delar så vi söker dig som tycker om att vara "där det händer", är flexibel och kan uppskatta ett varierande arbete. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på 75% (100% sommartid) som är säsongsbetonad med fokus på vår, sommar och höst. Kontakt Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Anki Andersson, Konferensansvarig 0490-25 80 18 anki.andersson @vastervik.se (mailto:[email protected]) Annika Källmark, Personalchef 0490-25 80 11 [email protected] Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Vi avsäger oss vänligen men bestämt, alla erbjudanden om hjälp med annonsering och rekrytering.

16 oktober 2023
Sista ansökan:
3 april 2024