Dokumentalist

Sök bland 3 lediga jobb som Dokumentalist och börja ditt nya yrkesliv idag!

Dokumentationsamordnare med inriktning på ärendehantering

Är du noggrann och strukturerad? Har du teknikintresse, social kompetens och erfarenhet av projektarbete? Vill du jobba med dokumentation och utvecklas med ett gäng sköna dokumentationsexperter? Vi växer och söker fler fantastiska kollegor! Nu söker vi dokumentsamordnare för spännande uppdrag i Stockholmsområdet. Som konsulter är våra kunders dokumentation och information vår kärnverksamhet. Teknisk förståelse och erfarenhet är viktigt likaväl som lyhördhet, social kompetens, en inre drivkraft, nyfikenhet samt ett intresse för kundens behov. Dokumentera har kunder i många olika branscher och i denna roll söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med anläggningsdokumentation/register, t ex inom elkraft, energi eller processindustrin. Erfarenhet av att jobba med stora dokumentationsflöden krävs, då det är en central del av rollen. Du har erfarenhet av projektarbete och tycker om att driva, samordna och koordinera uppgifter och frågor med många intressenter. Vi söker dig som vill utvecklas som konsult och vara en del av Dokumenteras fortsatta framgång och utveckling. Som dokumentsamordnare är dina huvudsakliga arbetsuppgifterna inom teknisk dokumentation där du ansvarar för att dokumentationen levereras, är korrekt och i enlighet med kundens regler och riktlinjer . Arbetet sker i huvudsak i projektform med kundens medarbetare. Du bidrar även aktivt i utvecklingen och implementeringen av nya system och arbetssätt. Vidare ansvarar du för att: Klargöra, skriva och följa upp dokumentationsplan och checklistor. Upprätta instruktioner för teknisk dokumentation i projektet samt tidsplanera dokumentationsleveranser i samråd med huvud- och delprojektledare. Stödja tekniska delprojektledare i projektet avseende dokumentation. Granska leverans av slutdokumentation. I vissa fall även ta fram budget och tids- och resursplan för projektets dokumentationsleveranser. Vi söker dig som: Är strukturerad, noggrann och drivande. Har en teknisk utbildning. Har erfarenhet av IT ärendehantering från större organisationer Har minst 3 års erfarenhet av handläggning och/eller ärendehantering inom tekniksektorn. Har minst 2 års erfarenhet av uppdrag med interna och externa kontaktytor. Har minst 2 års erfarenhet av karttolkning (minst 50 % av uppdraget ska ha innefattat karttolkning) Har minst 2 års erfarenhet av ritningstolkning (AutoCad eller motsvarande) Har minst 3 års erfarenhet av Office-paketet Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Är duktig på att kommunicera och informera både internt och externt. Rollen innebär många kontaktytor, både med kunder och leverantörer. Är ödmjuk, prestigelös och lösningsorienterad. Vill jobba som konsult, i ett bolag med en sund värdegrund, positiv anda och stor gemenskap. Meriterande är om du har jobbat i något av följande system: W3D3 ArcGIS Pro/ArcGIS online ServiceNow Ärendehanteringssystem/Service now IFS Har du frågor? Slå en signal till Mette Andersson på 079 066 18 35. Vi rekryterar löpande.

14 maj 2024
Sista ansökan:
13 juni 2024
Erfaren teknisk dokumentatör till Ettiketto!

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem, med en passion för att ta fram etiketter för stora som små förpackningar! Nu söker de en strukturerad och självgående Teknisk Dokumentatör som kan stötta upp verksamheten på systemsidan. Låter detta som något för dig? – Ansök idag! OM TJÄNSTEN Ettiketto har cirka 100 anställda och är ett av de ledande etikett- och etikettsystemleverantörerna i Sverige! Som Teknisk Dokumentatör kommer du arbeta tätt med konstruktörer, servicetekniker och automationsingenjörer. Avdelningen består av cirka 20 personer. I rollen kommer du vara ansvarig för den tekniska dokumentationen i stort, bland annat genom att ta fram ett nytt upplägg för hur den tekniska dokumentationen ska struktureras och visuellt se ut. För detta behöver de någon som är självgående, lösningsorienterad och har tidigare erfarenhet av att arbeta med teknisk dokumentation. Du erbjuds - En fot in på ett spännande bolag, med möjligheter att gå vidare internt på sikt - Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifter * Som Teknisk Dokumentatör kommer du ansvara för att sätta upp en ny struktur för Ettikettos manualer och instruktioner. Detta innefattar att hitta en lösning för att samla äldre och ny dokumentation i ett och samma system. Man kommer även att skriva nya manualer samt uppdatera och konvertera befintliga manualer till den nya standarden. VI SÖKER DIG SOM - Har en teknisk eftergymnasial utbildning, gärna inom maskinteknik eller automation, alternativt en god teknisk bakgrund och intresse - Tidigare erfarenhet av att arbeta med teknisk dokumentation, i form av att skriva tekniska manualer och instruktioner - Har mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska i tal och skrift - Det är meriterande om du har en förståelse för CAD för att kunna navigera, hantera och läsa modeller i CAD. Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: - Strukturerad - Självgående - Kommunikativ Övrig information: - Start: Omgående - Omfattning: Heltid, visstid 3 månader - Placering: Malmö Vår rekryteringsprocess Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. INFORMATION OM FÖRETAGET Läs mer om Ettiketto HÄR.

27 april 2024
Sista ansökan:
27 maj 2024
Dokumentsamordnare

Är du noggrann och strukturerad? Har du teknikintresse, social kompetens och erfarenhet av projektarbete? Vill du jobba med dokumentation och utvecklas med ett gäng sköna dokumentationsexperter? Vi växer och söker fler fantastiska kollegor! Nu söker vi dokumentsamordnare för spännande uppdrag i Stockholmsområdet. Som konsulter är våra kunders dokumentation och information vår kärnverksamhet. Teknisk förståelse och erfarenhet är viktigt likaväl som lyhördhet, social kompetens, en inre drivkraft, nyfikenhet samt ett intresse för kundens behov. Dokumentera har kunder i många olika branscher och i denna roll söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med anläggningsdokumentation/register, t ex inom elkraft, energi eller processindustrin. Erfarenhet av att jobba med stora dokumentationsflöden krävs, då det är en central del av rollen. Du har erfarenhet av projektarbete och tycker om att driva, samordna och koordinera uppgifter och frågor med många intressenter. Vi söker dig som vill utvecklas som konsult och vara en del av Dokumenteras fortsatta framgång och utveckling. Som dokumentsamordnare är dina huvudsakliga arbetsuppgifterna inom teknisk dokumentation där du ansvarar för att dokumentationen levereras, är korrekt och i enlighet med kundens regler och riktlinjer . Arbetet sker i huvudsak i projektform med kundens medarbetare. Du bidrar även aktivt i utvecklingen och implementeringen av nya system och arbetssätt. Vidare ansvarar du för att: Klargöra, skriva och följa upp dokumentationsplan och checklistor. Upprätta instruktioner för teknisk dokumentation i projektet samt tidsplanera dokumentationsleveranser i samråd med huvud- och delprojektledare. Stödja tekniska delprojektledare i projektet avseende dokumentation. Granska leverans av slutdokumentation. I vissa fall även ta fram budget och tids- och resursplan för projektets dokumentationsleveranser. Vi söker dig som: Har erfarenhet av att jobba med anläggningsdokumentation och/eller stora dokumentationsflöden. Har erfarenhet av projektarbete och samordning. Är strukturerad, noggrann och drivande. Har en teknisk utbildning. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Är duktig på att kommunicera och informera både internt och externt. Rollen innebär många kontaktytor, både med kunder och leverantörer. Är ödmjuk, prestigelös och lösningsorienterad. Vill jobba som konsult, i ett bolag med en sund värdegrund, positiv anda och stor gemenskap. Meriterande är: Erfarenhet av större industriprojekt med många intressenter. Erfarenhet av att leda och driva projekt, gärna inom energisegmentet. Branscherfarenhet från olika tekniska miljöer, anläggningsprojekt eller från processindustrin. Teknisk högskoleexamen. Erfarenhet som konsult. Har du frågor? Slå en signal till Tomas Olsson på 073 531 77 91. Vi rekryterar löpande.

22 februari 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024